dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBorgoe Summer Party: zaterdag 30 aug Maassilo Rotterdam

Borgoe Summer Party: zaterdag 30 aug Maassilo Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Op de laatste zaterdag van augustus sluiten we de zomer van 2014 weer gezellig op z’n Surinaams af tijdens de jaarlijkse Borgoe Summer Party! Voor deze speciale ‘heimwee naar Suriname’ editie in de Maassilo hebben we de beste Suri artiesten te gast zoals Gio, La Rouge, Kayente en de DJ’s Biggi & MC Elton, Superior, Marveous K, Meo Mania, Patrick Paul en MC D-Jay. Natuurlijk hebben we ook dit keer een Surprise Guest en maak je kans op een geheel verzorgde reis naar Sranang! Let op: Early birds tickets zijn beperkt verkrijgbaar voor slechts 9 euro excl. fee

Borgoe_OfficiaV2l

Win ticket+hotel naar Suriname
Borgoe brengt je naar SU! En dat zul je niet alleen op het feest merken want iedereen die een kaartje in de voorverkoop haalt, maakt kans op een geheel verzorgde reis naar Suriname! Van onze nationale trots Surinam Airways mogen we een ticket weggeven. Natuurlijk hoort daar verblijf bij, dus mag je ook een week logeren in een populair hotel te Paramaribo! Win deze prijs: haal je kaarten snel in de voorverkoop hier bij Ticketscript want op=op! .

Vorige party:

Voor iedereen die van Suriname houdt
Al vijf jaar zijn de populaire Borgoe Party’s DE plek om een gezellige nacht in Surinaamse stijl te beleven. Met Borgoe Rum rechtstreeks ingevlogen vanuit Suriname en een gemoedelijke sfeer is dit feest niet meer weg te denken uit de club scène in Nederland. De Borgoe Party is dan ook het enige echte Surinaamse feest voor alle Surinamers en anderen die van SU houden…

Dus no mik grap, zet het in je agenda: zaterdag 30 augustus van 23.00u – 05.00u in de MAASSILO Rotterdam en kijk voor alle info ook op www.borgoeparty.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES