vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMissen bezoeken minister van Regionale Ontwikkeling

Missen bezoeken minister van Regionale Ontwikkeling

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Stanley Betterson van Regionale Ontwikkeling (m) voelde zich donderdag de koning te rijk toen hij ineens twee missen op beleefdheidsbezoek kreeg: Aiapra With, Miss Suriname 2014 (l) en Tanchana Loche, Miss Tropical Beauty 2014 (r). Sinds ze recentelijk tijdens twee afzonderlijke contexten werden bekroond, is dit het eerste bezoek van de schoonheden aan het ministerie.

Beide dames komen uit het district Brokopondo. Ze kregen bij het bezoek bloemstukken overhandigd door Ifna Vrede, directeur Binnenland op het Ministerie van Regionale Ontwikkeling.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Noemen ze dit serieus aan het werk gaan. Het blijft maar in de categorie Njang, Dringie en Priserie. Hoogste tijd dat bejaarde politici het veld ruimen. Tijd voor een nieuwe generatie bestuurders.


  Maak melding
 2. Was leuker op bezoek gaan bij de minister van onderwijs en of van volksgezondheid, voor beter onderwijs en goede gezondheidszorg in ’t binnenland en Par’bo. Met welk doel is men op bezoek geweest bij RO? Wat is de rol van miss paars als miss Suriname en dat van miss black als miss tropicana? Waar gaan deze mooie dames voor, waar gaan ze zich voor inzetten? Hopelijk gaan ze voor goed onderwijs en goede gezondheidszorg, want dit is zeer nml belangrijk Odii odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 3. Het zou aardig zijn om te weten, waarom deze missen minister Betterson hebben bezocht.
  Dit is een bericht zonder argumentatie en dat is toch wel een beetje vreemd.
  Misschien is het komkommertijd in Nederland.
  Niettemin staat iedereen leuk op de foto.


  Maak melding
 4. Yere No.

  Ik denk dat de meeste bewoners van Santa Boma niet meer weten hoe een dame eruit ziet. De meeste zijn type G.Joling en Gorden geworden ! G.O.G.O mannen,of te wel gogoman darmtoeristen en holkruipers geworden.


  Maak melding
 5. Hebben ze in Suriname niets beter te doen dan deze onzin met bezoekjes aan de minister.Ik zou zeggen doe iets waar het land beter ervan wordt.


  Maak melding
 6. Waar kriebelde het de missen dat ze dachten, laten we nu eens de minister van regionale ontwikkeling gaan bezoeken? Of worden ze gestuurd en bestuurd door hun uitbaters?


  Maak melding
 7. Deze minister voelt zich goed tussen die mooie vrouwen en daarom komt hij in beeld.Ik zou zeggen heeft deze man niets anders te doen voor het land.


  Maak melding
 8. Dus als hij 2 mooie mensen naast zich heeft voelt hij zich goed en als 2 ezels naast hem zouden staan zou hij zich dom voelen? Hoe ziet de vrouw van die man uit en hoe voelt hij zich thuis dan.


  Maak melding
 9. Even voor de duidelijkheid deze missen zijn bezoek geweest bij de minister omdat hij ook van het district Brokopondo afkomstig is. Het is blijkbaar leuk om mensen af te kraken en niet wetende waarom. Hij heeft zijn waardering geuit voor de ze dames omdat heel vaak meisjes uit het district het niet ver schoppen in Miss verkiezingen.
  2 heel talent volle Surinaamse jongen dames elke met een ambitie. Tashana Miss Tropical Beauties Suriname 2014 gaat zich inzetten om vrouwen te stimuleren het ondernemerschap in te gaan. Ze heeft hier bewust voor gekozen omdat ze zelf daarmee bezig is. Deze dames gaan Suriname internationaal ook nog vertegenwoordigen en de dames van Miss Tropical Beauties Suriname verkiezing hebben de afgelopen jaren heel goed gedaan.

  Graag voor dat men hier mensen afkraakt eerst even op onderzoek uit gaan. Beleefdheids bezoeken aan Ministers en leden van het kabinet zijn er zodat de missen hun platform kenbaar kunnen maken en hun steun kunnen krijgen bij het uitvoeren van deze.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES