Opening partijcentrum politieke partij PING

17

Ramsoender Jhauw, voorzitter van de Partij voor Integriteit, Nationale Motivatie en gelijke Kansen (PING) heeft vrijdag in bijzijn van een selecte groep sympathisanten zijn eerste partijcentrum geopend in de wijk Latour. Het partijcentrum staat pal naast zijn handelszaak Surishopping.

Jhauw proclameerde zijn politieke partij eerder dit jaar, kort nadat hij de overheid ervan had beschuldigd Surishopping te hebben benadeeld door een grote offerte voor brandweeruitrusting niet aan hem, maar aan een concurrent toe te wijzen.

17 REACTIES

 1. Ai mie gado jongoe pingen van black berry zeker .een land met 600.000 inwoners met bijna 30 partijen……oom desie voor 2015 een nieuwe kiesstelsel . VIS OF VLEES.Democraten.of Republikeinen. dus oom D doe dat maar dang oe sa zie soema oh winnie…DESS FROR PRESS 2015…


  Maak melding

 2. Die corrupte rechter zal in ieder geval niet stemmen op PING. Misschien gaat hij zelfs z’n best doen deze partij te verbieden.


  Maak melding

 3. Een Jhaw is en zal altijd een roofvis blijven. Niemand is goed, ook niet 1, ze roven allemaal. Neen, dan doen wij het nog liever met de gevestigde dieven.


  Maak melding

 4. Als er bij de opening geen mens is komen opdagen, hoe wil deze man dan 34 zetels halen?
  En dan zeggen dat je de verkeerde tijd hebt uitgekozen.
  Keep on dreaming !!!!


  Maak melding

 5. Prachtig,.
  Ook de eerlijken en hard werkenden naast de serial killer en amnestie lijder bouta verdienen Leider te worden van ons land !
  Succes meneer Jhauw !!


  Maak melding

 6. Als bouta Niet PINGT Dan gaat Jauw Zeker Pingen op Latour;
  Want bijna Alle Latourgangers of latour Gangsters hebben haast niks te eten!!! Dus als Jauw pingt dan kan de wijk genieten van Roties van Surishopping Ja toch! Anders worden deze mensen gevoed door ND!!! Het Niks Doen en alleen maar Pingen voor wie?Ping PING Jauwwwwww


  Maak melding

 7. Jhau maakt nog een fout hij moest die Melchers voorzitter of ere voorzitter hebben gemaakt.

  In Suriname moet je toch een criminele politieke connectie hebben om vooruit te gaan.

  Maar nog een eerlijk advies aan mijnheer Jhau. U bent een zakenman dus bekend met cost/benefit analyses. Omdat U met een aspect verontwaardigd bent hoeft u echt geen politieke partij te beginnen.

  Een anti corruptie stichting heeft meer geloofwaardigheid dan welke politieke partij dan ook. Sponsor een paar economie studenten die corruptie onderzoeken, investigative journalisme bedrijven hoe tjoekoes gevraagd, gegeven en genomen worden heeft veel meer effect en de gevolgen voor de samenleving.
  Tot de dag van vandaag weten wij niet hoe en hoeveel Prof Dr Ir Mr Drs Ing Ramond Abrahams heeft verdoezeld nou dat is uw gouden kans.

  Begin met Melchers en alle anderen als dilip die geld leenden en gaven voor de verkiezingen aan bouta, dat is technies een illegale politieke gift met het doel de verkiezingen te kapen en voor eigen gewin de stem van het volk te beinvloeden.

  Om in de WK stemming te blijven, een scheidsrechter mag vinden dat een bepaalde team moet winnen, maar hij mag zeker niet meetrappen, maar u bent gaan meetrappen. Dus, U heeft nog een kans integer te blijven en grijp deze kans.


  Maak melding

 8. Reageerders:

  Is het jullie niet opgevallen, dat reeds enkele weken niet meer door onze (sra) wordt gereageerd?
  Is onze (sra) van de aardbodem verdwenen of heeft hij thans een adviserende (rol) gekregen in het Kabinet van DADA & Co.?

  Misschien komt hij met PONG boven water!

  @Ram Singh:
  En dat is juist een taak voor Carl Breeveld van DOE.
  Maar tot op heden heeft hij hiermee geen enkel resultaat geboekt in DNA.


  Maak melding

 9. Deze meneer Jhauw is rijk en denkt met geld alles te kunnen bereiken.Over een paar maanden en honderde SRD armer zal hij ontwaken uit zijn droom.


  Maak melding

 10. Deze meneer Jhau beweert in Apintie uitlatingen dat andere politieke partijen de duivels zijn, maar in feite refereren zijn uitspraken naar de pot die de ketel verwijst dat het zwart ziet. Gelovigen zijn allemaal van het zelfde laken een pak, en vooral gelovigen zoals Jhau zijn geniepig, zeer onbetrouwbaar en gewetenloos, dit soort durft zelfs zo ver te gaan door gepassioneerd te zweren op het graf van hun dierbare (en) c.q. geliefde moeder of vader om koste wat kost hun waarheid en geloofwaardigheid te bekrachtigen.

  Verder verstaan ze uitstekend de kunst van ophitsing van de één tegen de ander. Voorts roepen ze om de haverklap “dankzij God”, ook ongeneeslijke zieke mensen zoals Jhau hebben deze geijkte yell als motto, dan moeten dit soort figuren ook voor lief nemen dat ze lijden “dankzij God”.

  Jhau moet dan ook consequent blijven en niet zeuren dat de regering hem het brood uit de mond heeft gestoten, evenals de ongeneeslijke zieken moeten geen genezing gaan zoeken bij medemensen, want hun ziekte is immers Godswil dus heb er vrede mee en ga zo snel mogelijk dood namens God daarboven! Godsdienst is een vorm van verheerlijking van sadisme, derhalve zit God/Allah niet te wachten dat zieken genezen en dat de situatie van benadeelde gelovigen ten goede verbeteren, maar hij heeft ze juist dringend nodig als bouwstenen voor één van zijn paleizen in de Hemel. Dus wees God dan ook trouw en ga de “Here” onmiddellijk helpen.

  Neem een raad van mij aan meneer Jhau; wees nooit jaloers op een ander en gun uw vriend of vijand zijn geluk, want zolang u een ander zijn geluk niet gunt zal het ook nimmer met uzelf goed gaan. Wees blij voor de ander dat hij/zij geluk heeft en gekozen wordt als leverancier, zodat u wanneer het uw tijd is waarbij uzelf omgeven wordt door vreugde en geluk, de jaloezie en haat door de ander te recht mag afstraffen. Dus laat de ander maar genieten van de staatsorder. Het is hun gegund toch, ook al bent u een stuk goedkoper.

  Meneer Jhau heeft zelf verklaard al jaren producten te hebben geleverd aan de Surinaamse staat, en nu zegt de staat tegen u “genoeg is genoeg met uw monopolie” meneer Jhau, nu mag een ander ook wat bijverdienen en gefinancierd worden zodat deze ook een toekomst kan hebben.

  Gelet op het ADHD opdringerig gedrag van Jhau verwijst dit telkens naar het voldongen feit, dat een van de voornaamste kwaadaardigheden van deze genre gelovigen is, dat ze in het algemeen pathologische leugenaars zijn. Ze liegen alles met overtuiging bij elkaar, precies zoals hun Bijbel een grote leugen en behept is met religieuze idioterie.

  Deze pingpong partij van Jhau zal, als deze aan de macht komt, zeker ook geen zichtbare verbetering brengen in de Surinaamse samenleving noch voor haar ziekelijk gelovige inwoners van Surinamers, want zolang dit volk de leer van de moordenaars en voorouderlijke cultuur van hun voorouders blijft aanhangen zal zij ook de vloek die op hun godsdienst rust altijd met zich blijven meedragen als een nimmer aflatende ziektekiem.
  django


  Maak melding

 11. Ik heb vandaag de datum 12 juli 2014 op tv 5 een intervieuw gezien van presentator Pierkhan met Dhr Djauw Ramsoender.
  Lieve mensen of het volk van Suriname ik ben er mee eens wat Dhr Ramsoender Djauw zegt.
  Volk van Suriname kiest bewust en toets wat er gezegd wordt.
  Voordat je een partij kiest ga eerst onderzoeken en vraag God om hulp.
  Heb geloof in de Heer Jezus en de Here zal je leiden.
  Ga niet metteen partij nemen die alleen de waarheid spreken, maar ook de daden uitvoeren.
  Ik weet van mij zelf dat ik voor de partij Ping kiest,want deze Partij stelt God op de eerste plaats.
  Wij hebben recht op gelijke kansen.
  Do the right Ting en kiest voor Ping.
  God Bless Suriname…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.