Professionele business beurs in Suriname: De United Trade Fair

4

Suriname is op 4, 5 en 6 juli open voor business. Voor de derde keer op rij organiseert United Magazine de enige professionele business to business beurs in Suriname: De United Trade Fair. De beurs wordt gehouden in de beurshal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken.

Met de lessen die zij de afgelopen twee jaar hebben geleerd op zak, pakt de organisatie dit keer grootser uit. Nieuw op de beurs is de Tourism Village. Met een gemiddelde toerisme groei van 8% is het noodzakelijk dat de industrie ook meegroeit. Maar ook de energie-, ICT-, en de agrosector komen uitgebreid aan bod.

Bedrijven uit binnen- en buitenland staan klaar om zaken te doen en de Surinaamse markt te versterken. In dit kader participeert China met een grote delegatie en wordt speciaal voor de beurs een Chinatown opgezet. Naast de gebruikelijke workshops zijn er ook nog modeshows, nieuwe snufjes en nog veel meer bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen.

De beurs vorig jaar:

4 REACTIES

 1. Kan iemand mij uitleggen, wat ik onder het woordje professioneel moet verstaan in Suriname ?
  Wordt moeilijk denk ik.
  En hoewel ik veel respect heb voor de Chinezen laat het zich gemakkelijk raden, waarom dit land met zo’n grote delegatie is vertegenwoordigd op deze beurs.
  Volgens mij heeft dat niets met professionaliteit te maken, maar veel meer met het verkrijgen van invloed in ons land.
  Wiens brood men eet (of in dit geval leent), wiens woord men spreekt.


  Maak melding

 2. Rudinho,

  De schade die Verhagen heeft berokkend met z’n domme uitspraken over Suriname, pakt zeer nadelig uit voor Nederland.

  De AIVD zit echt overuren te maken over hoe ze een voet aan de deur kunnen krijgen in Suriname. Studenten (stagiars) en vakantiegangers worden hiervoor geronseld.
  De hele Nederlandse colonne die in Suriname zit wordt gebruikt voor het doorgeven van inlichtingen en voor spionage.
  Dit is algemeen bekend.

  Waarom zou het toch komen dat Nederland met geen enkele (ex-)kolonie een goede band heeft? Niet met Indonesie, niet met Suriname, niet met de Antillen.
  Het komt door de ego en superioriteitsdenken van de Hollanders.
  Aan de andere kant zitten de Hollanders tot in hun nek in het achterste van die andere ex-kolonie: de VS. Hoewel Nederland een top-investeerder is in de VS-economie, gedraagt het zich als het beste hulpje. Zelfs een kleiner land als Belgie durft de VS tegen te spreken, maar niet Olland.
  De mentalitiet van de Ollanders is dan ook: likken naar boven en trappen naar onderen. Verhagen heeft dat heel goed gedemonstreerd. Balkenende die als een brave jongetje bij Bush op de schoot mocht, liet dat heel goed zien. Wanneer worden de Ollanders internationaal volwassen?


  Maak melding

 3. Jesse,

  Wat heeft jouw posting te maken met het artikel ?
  Het gaat over een beurs en niet over Hollanders.
  Bovendien ben ik helemaal geen Nederlander, dus snap ik de essentie van jouw posting niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.