Nederland wint van Mexico en moet tegen Costa Rica

33

Ook gisteren werd overal in Suriname de WK2014 wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Mexico gevolgd. Op de foto: Oranje fans in Paramaribo gingen helemaal uit hun dak toen Nederland in de blessure tijd met 2-1 won van Mexico. Tot de 88ste minuut stond Nederland 1-0 achter.

Wesley Sneijders maakte de gelijkmaker net voor het verstrijken van de reguliere speltijd, waarna Klaas-Jan Huntelaar in de 94ste minuut een penalty verzilverde. Nederland is door naar de volgende ronde en komt op zaterdag 5 juli in de Kwartfinale uit tegen Costa Rica.

33 REACTIES

 1. Jongens van Oranje ook gefeliciteerd.
  Het was geen gemakkelijk wedstrijd met zo’n (temperatuur).

  Dus op naar de volgende wedstrijd tegen Costa Rica.
  Gelukkig dat Costa Rica die Grieken naar huis hebben gestuurd.


  Maak melding

 2. Gisteren is de Surinaamse regering in spoed bijeengekomen. Het enige agendapunt van de vergadering was: Directe aansluiting bij Nederland. Na afloop werd vice-president Ameerali door de wachtende journalisten naar het waarom van deze vergadering gevraagd: “Heren en dames, ook wij wensen eens wereldkampioen te zijn”.


  Maak melding

 3. Wat een opluchting. Die Bolle Willem en z’n Latinatje waarin er dit keer niet bij. De drie vette bloembollen Akalia, Azalia en Ahalia waren de belastingcenten aan het verbrassen.
  Die Nederlandse keeper, Cilly, was de zwakste man. Een zeer houdbare schot liet hij erdoor glippen. Van hem gaat Bolle nog veel last ondervinden in het verdere tournooi.
  Invaller DePaye was weer aan het masturberen (alleen met/voor zichzelf spelen) en Robben was aan het oefenen voor de definitieve opsluiting wegens fraude, op het Robben island.
  Van Persie was alvast aan het oefenen voor Ramadan en die ligt er nu uit: geen water en ham overdag wegens vasten.
  Vangaal mist het lepeltje aan lepeltje liggen en naar verluid slaapt hij tegenwoordig met een sin z’n hand.
  Cees Jaansma heeft al een dikbil Braziliaantje aan de haak geslagen en wordt binnenkort weer vader (van een monster).
  Snijder droomt zelfs in de wedstrijden van de blote kont van Yo Lantie en voor een keer zag hij haar blote billen in het doel van de tegenstander staan en mikte er hard op, met succes dit maal.
  Vlaar zag er weer uit als Quasie Modo en Indi strooide weer met de fijnste passes. Weinaldi hadden weer een fles wijn op, dejong moest z;n jonge heer al vroeg laten verzorgen en Kuyt was op zoek naar Hollandse nieuwe uit Katwijk. Uiteindelijk vond hij iets aan de rechterkant. Defrei bleef ondermaats, net zoals leefbaar rotterdam en ene Verhaagen was van het nivo snel verjagen.
  Bolle was intussen ergens dealtjes aan het maken en naar verluid wil hij een paleis laten bouwen aan Fort Nieuw Amsterdam, voor sproetjesface Latina, maar dan moet er eerst een gunstige regering komen in Suriname. Hij vreest dat Dino anders z’n dikdijige inpikt en nog 3 monstertjes toevoegt aan z’n arsenaal en het op 15 brengt.


  Maak melding

 4. Wie geloof nog in deze wk?
  Je hoeft het eigenlijk niet meer over voetballen te hebben.
  De scheidsrechter bepaalt nu de overwinning en je kunt er verder niets aan doen.
  Wie wereld kampioen voetbal wordt dat bepaalt de scheidsrechter.


  Maak melding

 5. Jesse, en dan toch nog door naar de kwartfinale, lang niet slecht he, kun je na gaan, als ze echt gaan voetballen en zich niet bezighouden met die dingen waar jij ze van beticht, je vergat er nog 1, is van Surinaamse oorsprong volgens mij was hij moe en kon niet tegen de warmte, of lul ik nu net zo achterlijk als jij gewoon bent te doen,,en niet de zon in het water kunt zien schijnen, dat laatste geldt trouwens ook voor die achterlijke dombo van een Sjang, ga lekker ping-pongen met z’n tweeen


  Maak melding

 6. Ik vind jammer dat de afrikaanse ploegen eruit liggen op Nigeria na.

  Het is altijd gedonder met die afrikaanse landen, er komt een minister van sport met een jet aanvliegen met duizenden dollars/ euro”s voor de spelers en zie hoe de spelers met een pakje dollars/euro”s zwaaien voor de camera”s. Het is beschamend voor het afrkaanse voetbal, heb er geen woorden voor. Dit WK wordt door miljarden mensen bekeken over de hele wereld.

  Zoiets zie je met Europese landen gebeuren of Zuid Amerikaanse landen misschien is Suriname een uitzondering want brunswijk strooit ook met dollars.

  Dit is ook kenmerkend voor Afrika daarom zie je ook geen vooruitgang in afrika.


  Maak melding

 7. Hup Holland Hup!
  Laat de leeuw niet in zijn hempie staan
  Hup Holland Hup!
  Trek dat dier toch geen pantoffels aan.!

  Hup Holland hup!, want een leeuw op voetbalschoenen,
  kan de hele wereld aan.

  Ik wens alle toeschouwers veel wk voetbalplezier toe en dat de beste wereldkampioen mag worden.

  Ik ben voor Hup Holland Hup, oa ook Surineds spelen voor hup holland hup, ze totaal voetbal spelen, kunnen overschakelen naar het 1-5-3-2-systeem in een wedstrijd, een wereldcoach als Louis van Gaal hebben, wk-voetbal verbroederd en brengt mensen in de wereld samen en maak hen blij en velen in de wereld onder de indruk zijn van dit team van Oranje, in de laatste 15 minuten van de strijd, de tegenstanders uitschakelen en totaalvoetbal/aanvallend voetbal overal in de wereld propageren.

  Oranje en Louis van Gaal zijn zo hot,dat ze zelf in hotpEper staan, net als Robin van Persie, Arjen Robben, Nigel de Jong een van de beste middenvelders ter wereld, enz, enz.

  Oranje heeft fans over de hele wereld, zelf in Suriname.


  Maak melding

 8. @hans (zonder grietje),

  Ben je nog in de spiegel kijkend aan het oefenen wie je echt bent? Was je niet in de war toen je met volle borst zong: wielhelmoes van nasjouwe ben ik. Wie/wat ben je jongen? Hans of Wielhelmoes?
  Vond je jezelf geen landverrader toen je zong: den koonink van Hispanje vereer ik tot in den dood. Is het daarom dat jullie zo massaal naar Spanje gaan met vakantie, om er je echte konink te vereren? Waarom maak je je dan nog drruk om Bolle Willem?


  Maak melding

 9. Jesse, ze ver zit je er per ongeluk niet ver naast , het wilhelmus zing ik al sinds de de lagere school niet meer en van mij mag het koningshuis vandaag nog opdoeken, maar dat geeft mij in ieder geval niet het recht beledigende opmerkingen te maken heb ik in ieder geval nog te veel fatsoen voor, in ieder geval l helemaal niet naar de 3 kleine prinsessen , die zich niet kunnen verdedigen tegen ongenuanceerde beledigingen, dat jij denkt dat jij dat wel kunt en mag zegt wel van alles over jou, gewoon een laffe hond , die vanuit de anonimiteit loopt te blaffen, voor iemand met een minderwaardigheidscomplex heb je wel een heel grote mond alleen al om dit te verdoezelen


  Maak melding

 10. hans,

  Bescherm geen mensen die 1000 keer meer verdedigers hebben dan jij ooit zult hebben. Zelfs een foto van een hockeyende boerinnetje plaatsen is al een misdaad tegenwoordig.


  Maak melding

 11. Ik ben een voetballiefhebber en ik geniet op dit WK van een groot aantal wedstrijden.
  Het maakt mij niet of het gaat om Europese, Afrikaanse, Zuid Amerikaanse of Midden Amerikaanse landen.
  En ja, ik geniet ook van het Nederlandse voetbalelftal.
  Ik ben door mijn Portugese vader en Surinaamse moeder republikeins opgevoed.
  Ik heb niets met traditionele koningshuizen, dus ook niet het Nederlandse koningshuis.
  Ik vind het echter te gek voor woorden en een grof schandaal, dat door een poster zelfs de prinsesjes van een koningshuis erbij worden gehaald om zijn ongenoegen te laten merken.
  Dat heeft helemaal niets met het WK te maken.
  Je mag uiteraard anti Nederland zijn, geen enkel probleem, maar haal er geen meisjes bij, die zich op geen enkele manier kunnen verdedigen.
  Als dat de trend wordt, die Jesse neerzet, dan schaam ik mij heel erg voor Suriname.


  Maak melding

 12. @Rudinho,

  Waar maak jij je druk om, boy?

  Onschuldig zijn de kleine zigeunerkindertjes die her en der uit de Europese landen het land worden uitgeschopt, met familie en al. Die hebben geen leger advocaten klaar staan om hen te verdedigen.


  Maak melding

 13. Het Nl elftal heeft tot de laatste minuut gevochten, mijn complimenten daarvoor en eerlijk is eerlijk het was een geweldige prestatie dat geleverd werd.
  Aanstaande zaterdag is Costa Rica de volgende tegenstander en elke wedstrijd weer anders.
  Normaal gesproken zou het Nl elftal van Costa Rica winnen, maar onderschatting van de tegenstander kan weleens de doorslag geven bij deze wedstrijd.
  Ik zeg altijd moge de beste winnen met het meeste geluk.


  Maak melding

 14. Ik maak mij druk om mensen zoals jij en ik vind, dat veel meer mensen dat zouden moeten doen.
  Jij bent een racist van het allerergste soort, waar ons land niet op zit te wachten.
  Jouw reacties slaan inhoudelijk werkelijk nergens op en hebben vaak niets te maken met de items op dit forum.
  Jij gebruikt jouw postings alleen om anderen zwart te maken en verrot te schelden.
  Eigenlijk zouden mensen als jij geen toegang mogen hebben tot dit forum.


  Maak melding

 15. @Rudinho,

  Eigenlijk zou grootvader lockheed-affaire in de gevangenis hebben moeten rotten, maar ja, die lui worden altijd wel gematst.

  Eigenlijk zouden alle mensen gezond geboren moeten worden, maar ja, het is nou eenmaal niet zo.

  Eigenlijk zou er nooit slavernij plaats gevonden moeten hebben, maar kja, het was/is wel zo.

  Eigenlijk zou 1 sinasappel per dag genoeg moten zijn voor de vitamine C dekking van die dag, maar ja, het is niet zo.

  Eigenlijk zou Mexico een verlenginh hebben moeten krijgen, maar ja, Oranjeboom was weer eens gematst.

  Enz. enz.


  Maak melding

 16. Jesse,

  Kun tenminste eens een keertje uitleggen, wat je bedoelt in je postings ?
  Blijkbaar ben ik niet de enige, die geen idee heeft, waarover je het inhoudelijk hebt.
  Je hebt de brains van een regenworm.


  Maak melding

 17. @Hans, Rudinho, piet tiet e.a.

  Zijn jullie soms die-hard fans van die Bolle? Of van miss Latina? Of van de 3 monkeys Ahalia, Azalia en Akalia?

  Zo ja, richt dan een fan club op, zo nee, waar erger je dan aan?
  Speel een potje Mens erger je niet!

  Bovendien: zie je de kromdenkerij van jezelf? Jij staat jezelf toe mij een hersencapaciteit van een worm toe te dichten, maar staat mij niet toe die 3 monstertjes boerinnetjes te noemen. Is dit censuur of niet?

  Hopelijk heb ik je ogen over jezelf een heel klein beetje geopend. Doe er je voordeel mee, of niet! Kan mij wat schelen.


  Maak melding

 18. Jesse, wordt het niet eens tijd eens in de spiegel te kijken, misschien dat je er dan achter komt wat wij bedoelen, en schakel daar dan wel de hulp bij in van een psychiater of psycholoog, want of jij daar in je 1-tje nog achter komt is maar helemaal de vraag


  Maak melding

 19. Hans,

  Wanneer starten jullie de Bolle Willem fan club? Oh, het bestaat natuurlijk al lang en jullie zijn ere-leden. Mooi, houden zo. Heb je al een cadeau gekocht voor de Griekse steiger? Wat? Is het een tegeltje? Met de tekst: Bolle mag in Griekenland wat een Griek niet mag!? Hmmm, die Bolle heeft wel invloed hoor! Maar weinig eerlijkheid.


  Maak melding

 20. @Jesse,
  me boy ben je soms verdwaald ?

  als men het over ORANJE heeft dan gaat het over VOETBAL !!

  ik ben fan van ORANJE..

  dat heeft met VOETBAL te maken weet je wel iets met een bal……. ( ik probeer je alleen maar te helpen me boy).

  later


  Maak melding

 21. Beste @Jesse. Jammer dat je zo verbitterd bent! Wat een afs huwelijke jeugd moet jij hebben gehad.

  Wanneer ik naar die drie blonde prinsjes kijk, dan denk ik: Ieder meisje en iedere jongen heeft het recht zich een blond prinsesje te voelen. Daarmee bedoel
  Ik dat wij onze kinderen zouden moeten beschermen zodanig, dat zich net zo vrij en gelukkig zullen ontwikkelen als deze drie meisjes.

  Ik hoop dat jij jouw gif niet uitspuugt over kinderen in jouw buurt.

  Het spijt mij dat jij zo een arme vergiftigde brein en geest hebt. S.


  Maak melding

 22. @dre,

  (Wat voor een hondennaam is dre nou!?)

  Dus jouw (jullie) stelling is: alle lelijks mag gezegd worden over de Surinaamse staatshoofd en diens familie, maar geen woord van kritiek mag geuit worden over de Nederlandse staatshoofd en diens familie?
  Laten we heel eerlijk zijn: die Akalia, Azalia en Ahalia lijken toch op boerinnetjes? Mag dat dan niet gezegd worden? Ze leven toch van belastinggeld? Ze hebben toch meer privileges dan andere kinderen ooit zullen hebben? Ze gaan toch straks thuiskomen met een Germaan uit Beieren, in Lederhosen, al jodelend en giechelend en de Bratwurst noch aan de neus hangend?
  Overprotectie van ‘blauw bloed’. Die jood die op den dam schreeuwde wordt vervolgd. Die man die een ei gooide naar de koets wordt vervolgd. Terwijl mensen die de politie bedreigen en klappen uitdelen minder hard vervolgd worden. Medelijden met boer Bolle, zijn Tangolina en de 3 geitjes hoef je heus niet te hebben hoor. Of het is dat je jouw kinderkes met hen identificeert. Zou je nooit moeten doen, want die van jou zijn voor een dubbeltje geboren, die van hen voor een kwartje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.