Goed examenresultaat IMEAO II in Suriname

7

Geslaagde studenten van het Instituut voor Middelbaar Economisch en Administratief Onderwijs II (IMEAO II) vliegen elkaar dinsdag in de armen van blijdschap, na de uitslag van hun examen. Het examenresultaat is ruim 20% beter dan vorig jaar. Van de 125 kandidaten slaagde 67,9%, terwijl 9,4% is afgewezen. Het herexamen percentage bedraagt 11,7%.

De resterende 11% van de studenten moet nog 1 of meerdere vakken inhalen en kregen dus geen uitslag. Het IMEAO II in Suriname is de eerste school in deze categorie die de examenresultaten heeft bekendgemaakt.

7 REACTIES

 1. Off topic

  De corrupte Paarse Roversbende geeft weer eens het goede voorbeeld aan de Surinaamse jeugd.

  “Een voertuig van ABOP-leider Ronnie Brunswijk heeft afgelopen zaterdag op staatskosten een servicebeurt gehad. Het zou gaan om de gele Hummer van Brunswijk. De kosten zijn voor rekening van het ministerie van Justitie en Politie. Dat meldt persbureau Edunet dinsdag aan GFC Nieuws.

  Het is niet de eerste keer dat voertuigen van ABOP-toppers en hun familie op staatskosten worden geserviced, vernemen wij. Bovendien worden de dienstvoertuigen van Justitie ingezet voor partijdoeleinden en privéaangelegenheden van minister Edward Belfort en overige ABOP-toppers.
  Familieleden van de minister rijden ook dagelijks rond in voertuigen van het ministerie. Voor de woning van de minister lijkt het op een automarkt met soms meer dan 8 dienstvoertuigen die voorop staan geparkeerd.

  Ingewijden zeggen volgens persbureau Edunet dat er misbruik wordt gemaakt van hun machtspositie en wordt de Staat hierdoor benadeeld. Dit terwijl de regering meent een financieringstekort te hebben en de minister van Financiën diverse inkomstenverhogende maatregelen treft, terwijl er aan de andere kant staatsmiddelen worden verspild.”

  I love Su but i love the money much more….


  Maak melding

 2. proficiat!!!

  onderwijs is de basis voor progressie!

  als jullie straks in mei 2015 ook de juiste keuze gaan maken, dan is er nog een succes gegarandeerd nl; op tijd uitbetaling van jullie salarissen!!

  neem de posting van @Henk Molenaar in *acht* en stem bewust!

  Succes!


  Maak melding

 3. Beste Studenten,

  Langs deze weg wil ik jullie feliciteren met het behalen van jullie examens. De vraag is, hebben jullie straks ook een toekomst in Suriname ? Met de huidige regering aan de macht is jullie kans van slagen in Suriname miniem.

  De paarse roversbende doen er alles aan om hun financiën veilig te stellen. Ze zijn als olifant door een porseleinenkast gegaan om de schatkist leeg te plunderen. Nu worden leningen op leningen afgesloten om gaten in de financiën op te vullen. Deze schulden worden gewoon doorgeschoven naar volgende generaties. Inderdaad jullie studenten mogen straks hiervoor op draaien.

  Daarnaast geen enkel staatshoofd uit de geciviliseerde wereld heeft een drugs en meervoudig moordverleden. Dit soort praktijken komen toch in bananenrepublieken voor.

  Mijn advies is, pak de eerste beste vliegtuig naar de VS en ga daar verder studeren en werken. Daar ligt jullie toekomst.


  Maak melding

 4. Zelfs op positief nieuws over de jeugd die hard aan hun toekomst werken reageert men negatief.
  Dan ben je echt klein van geest!

  Jongens en meisjes PROFICIAT en ga zo door !!!


  Maak melding

 5. @John2, het is schijnheilig om te denken dat deze kinderen enige toekomst in Suriname hebben. De randvoorwaarden zijn niet goed, dankzij je Messias Desi Delano Bouterse. Als je het beste voor hebt met die kinderen dan zorg je ervoor dat ze naar het buitenland vertrekken. Ik voorzie dat Bouterse ook de komende jaren aan de macht blijft, desnoods via noodwetten.
  De man kan zich niet veroorloven om geen president te zijn.
  Dat wil je die kinderen toch niet aan doen.


  Maak melding

 6. Ik ben het John2 eens, dat dit heel goed nieuws is voor de Surinaamse MEAO-ers en voor Suriname.
  Gelukwensen zijn dan ook zeker op hun plaats, bij deze !
  Ik ben het echter ook eens met Koos.
  Op dit moment zitten meer dan 2.000 afgestudeerden werkloos thuis.
  Dat is voor Surinaamse begrippen heel erg veel.
  Deze jongeren hebben nauwelijks kans op werk, omdat Suriname in een hard tempo vergrijst en de oudere werknemers nog jarenlang arbeidsplaatsen bezet zullen houden.
  Bovendien doen de Surinaamse bedrijven nauwelijks aan verjonging.
  De vraag is dus inderdaad of een jonge afgestudeerde op een arbeidplaats terechtkomt, waarvoor hij of zij heeft gestudeerd en dat is jammer, omdat zo veel jong talent verloren gaat.
  Niet voor niets gaan veel talentvolle jongeren naar het buitenland, omdat de kans op ontpooiing daar veel groter is.
  Daar kun je gewoon niet omheen, maar voor nu is het voor de geslaagde MEAO-ers vooral tijd om feest te vieren.


  Maak melding

 7. Allen,

  De zogenaamde anti Bouterse en de zogenaamde pro Satantokis.
  Jullie kunnen het gewoon niet verkroppen dat Bouterse president van Suriname is. Jullie haat voor die man proberen jullie zoveel mogelijk te verspreiden alsof jullie levens ervan afhangen.
  ” overstroming ==bouterse schuld
  ” verkeersdode==bouterse schuld
  “vliegtuigcrash==bouterse schuld
  en ga zo door.
  Ik denk dat jullie gewoon geilen op die man en jammer vinden dat jullie hem geen blowjob kunnen geven.
  Liefde is haat geworden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.