Comedians naar Suriname voor Keti Koti Comedy Event

4

De Surinaams-Nederlandse comedians Roue Verveer, Jetty Mathurin, Murth Mossel, Deng Boi en Rayen Panday zijn komend weekend in Suriname te vinden op het Keti Koti Comedy Event van Telesur. Het Surinaamse telecommunicatie bedrijf organiseert dit comedy event op 28, 29 en 30 juni.

Op 25 November vorig jaar werd ook al een Srefidensi Comedy show gehouden in theater Meervaart te Amsterdam. Dit in verband met het vijfjarig bestaan van de Telesur ’tweelandensim’. Het optreden was zo geslaagd dat Telesur de gemeenschap in Suriname een soortgelijke show op internationaal niveau niet kon onthouden.

De kaarten voor de V.I.P show van 28 juni a.s. zijn te verkrijgen bijde receptie van Hotel Torarica en de kaarten van de shows van 29 en 30 juni a.s. zijn te verkrijgen bij de filialen van Telesur.

4 REACTIES

 1. Wel een heel belangrijk item, maar niet heus.
  Er zijn volgens mij veel belangrijkere zaken om over te berichten.
  Niettemin wens ik de comedians heel veel succes in Suriname.


  Maak melding

 2. Hebben we echt meer comiedians nodig? De volgende grappenmakers geven ons zoveel te lachen dat wij bakkenvol huilen;
  presie desie en zijn amer-can opvolger dinamo,
  hele kabinet van grappenmakers en mini sterren zonder glans
  Parlementaire comedy club
  Profeet Meye met zijn directe comedy lijn van 99 cent per minuut naar God Mozes en desi
  Hoofdeloze first lady nationale joke-ster die computers uitdeelt van de vorige eeuw
  Onze krassie pae somo die constant met zijn handen aan de zak loopt
  Koning keizer admiraal en grappenmaker van Marowijne MBA gekke lonnie.
  Ai mie boi no spang oen kang tang lafoeeeeee!


  Maak melding

 3. Gelijk hebben jullie die stellen dat er belangrijkere dingen zijn om over te praten. Want dit bedrijf Telesur nept je waar je erbij staat. Mijn zus kocht kortgeleden een krt voor 20 euro om zodoende 500 bel min te krijgen, maar hiervoor moet je een berichtje sturen met Telesur met ’t woord voice dan/met spatie 500. Mijn zus stuurde het woord zonder de spatie 500, kreeg vervolgens een bericht dat dat niet goed was en dat ze de klanten service moest bellen or what ever; ze belde de infolijn en hhhhierrr…….. was ’t helemaal mooi, want voor dit klantenservice moet je betalen en nergens is dat aangegeven, zodat je dan niet te lang aan de telefoon hing, toen er uiteindelijk een medewerker aan de lijn kwam, bleek dat haar saldo niet meer 20 was, omdat er betaalt moet worden voor de klanten service. Soso foefoeroe, terwijl je bij kpn /simpel slehts 5 euro betaalt voor 250 bel min; dus 2x voor ’t zelfde bedrag. Telesur sorry maar oenoe na wer-ede, spang-ede, broko-ede en heel erg onduidelijk. Volk van Su ga voor de rest genieten van vooral Rayen Pandy als die er bij is. A pa dies tja fatoe foe wang koelie, Jetty en de rest no tang na baka, vooral dat typetje van Jetty(Stanley) het zal zeker genieten zijn voor de Suries. Maar Telesur moet toch een beetje anders omgaan met haar klanten overal ter wereld. Odi odiiiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.