Andy Ristie zet Suriname weer op de kaart

6

De Surinaamse topsporter Andy Ristie heeft zijn land weer eens op de kaart gezet. Ristie won gister zijn wedstrijd tegen de Amerikaan Ky Hollenbeck tijdens Glory 17 in Los Angelos.

De Surinamer sloeg Hollenbeck in de eerste ronde na 35 seconden KO. Hollenbeck en Ristie troffen elkaar in Glory’s Featherweight Contender Tournament. Het is de 6e gewonnen wedstrijd van de 32-jarige Ristie die uitkomt voor Suriname.

De twee zouden elkaar eerder treffen tijdens Glory 14 op 8 maart jl. in Zagreb, Kroatië. Hollenbeck trok zich toen echter terug en Ristie moest het opnemen tegen de Georgische Davit Kiria. Tijdens dat titelgevecht ging Ristie in de vijfde en laatste ronde na 2.22m KO.

[Foto: Roberto Flamingo]

6 REACTIES

 1. Hi boi als die Andy er niet was, wie zou anders Suriname op de wereldkaart hebben gezet? A boi tranga liki wang oliefant.

  Muito felicidade para Suriname.


  Maak melding

 2. -Andy gefeliciteerd met je overwinning.

  @Paraman, Andy is een mix cultuur dus zou ik niet weten hoe je hem zou noemen en waar hij thuis hoort.

  ==Ik zou mij maar met het volgende druk gaan maken:::::::::::::::De overheid komt haar financiële verplichtingen slecht na


  Maak melding

 3. Suriname heft de V.S.A. te verstaan gegeven dat hij niet gekomen was om te komen babbelen over koetjes en kelfjes, maar voor keiharden business!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.