dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameFelicitaties aan Colombia op initiatief Suriname

Felicitaties aan Colombia op initiatief Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 19 jun – Op initiatief van Suriname hebben de leiders van Unasur felicitaties uitgebracht aan de Colombiaanse president Juan Manuel Santos Calderón. Dit meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Santos Calderón is voor de tweede maal achtereen gekozen tot president van Colombia.

Iin een communiqué wordt Santos Calderón gefeliciteerd met zijn herverkiezing tot president van Colombia. Santos Calderón werd via een tweede verkiezingsronde herkozen. De leiders van de Unie van Amerikaanse Staten hebben ook hun felicitaties uitgebracht aan het volk van Colombia. Unasur dat nu onder voorzitterschap staat van Suriname, hoopt dat het staatshoofd tijdens zijn tweede termijn blijft inzetten voor vrede in zijn land en in de regio.

De staatshoofden willen nu een datum bepalen voor de volgende topvergadering van Unasur. Dat kon eerder niet vanwege de verkiezingen in Colombia. Tijdens de top in de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo zal Suriname ook het voorzitterschap overdragen. Suriname heeft de regionale organisatie gedurende een half jaar geleid.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
 1. Wat heeft die Unasur Suriname tot nu toe opgeleverd (in economische zin)? Wat zijn de voordelen voor Suriname? Wat zijn de kosten voor Suriname?


  Maak melding
 2. Aanschaf dure voertuigen voor Unasur
  Vandaag werd bekend dat de firma J & N Enterprise N.V. in juni 2013 van de regering de opdracht kreeg voor de aanschaf van gepantserde voertuigen voor een bedrag van SRD 1.147.425,25.

  nog meer Unasur voordelen;

  DADA steunt Boliviaanse president Morales in protest tegen ‘vliegtuig-Snowden’- kwestie

  DADA steunt Maduro in zijn strijd het volk een kopje kleiner maken

  en dan is er een jaarlijks terugkerende Carifesta van deze United Unasur;

  veel multi-culti feest…de kater is voor later

  vooralsnog nog geen United Economische schuur van deze krachtige presidenten, kathedraalbezoekjes des temeer


  Maak melding
 3. Nou dat is wat ik noem een “ware bijdrage leveren”. Mensen laten wij Colombia feliciteren. Wow. Geld goed uitgegeven. Zal Suriname heel wat opleveren. Wie van su waren de initatief nemers? Lacking, Bouta en de unasur vertegenwoordiger van su? Laat mij even kijken of ik de datum mis heb? Is het 1 April?


  Maak melding
 4. Het is altijd goed om de Colombiaanse pres.te feliciteren.Wie weet wanneer een hooggeplaatste uit ons midden in een Colombiaanse gevangenis terecht komt.Misschien stuurt Calderon dan wat tabak voor zijn ex-collga die van achteren de tralies blijft brullen dat hij van ons houdt.


  Maak melding
 5. Suriname heeft aangetoond de leiding te kunnen nemen in politiek lastige situaties in de wereld (Venezuela), de Surinaamse diplomaten en stafmedewerkers acteren binnen UNASUR op het hoogste niveau, Suriname is iig 6 maanden in de belangstelling geweest van de regionale leiders en met deze organisatie is dit blok een geducht tegenstander van de OAS.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES