Film ‘Heksen bestaan niet’ vanaf vandaag in de bioscoop

7

Afgelopen weekend ging de nieuwe bioscoopfilm ‘Heksen bestaan niet’ in première. Vanaf vandaag is deze film ook te zien in de bioscoop. Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares van Holland´s Got Talent van 2011, spelen de hoofdrollen in deze familiefilm.

De 14-jarige Aliyah Kolf speelt de rol van Katie, een meisje dat speciale krachten bezit en de wereld moet beschermen tegen het kwaad. Raymann speelt haar vader. Het is voor Raymann zijn eerste hoofdrol.

Ook Roué Verveer en Sharon Doorson maken in ‘Heksen Bestaan Niet’ hun speelfilmdebuut. Verveer speelt de oom van Katie die vooral heel hard om zijn eigen slechte grappen moet lachen. Doorson schittert in de rol als goede sterrenheks Astra. Ook andere bekende Nederlanders waaronder Senna Borsato, Leontine Borsato, Eva Simons, Do, Eline de Munck, Dolores Leeuwin en Bas Muijs spelen een rol in de film.

De titelsong van ‘Heksen Bestaan Niet’, gezongen door de uit Surinaamse ouders geboren Aliyah Kolf, heeft al meer dan 100.000 views op Youtube:

7 REACTIES

  1. De Nederlandse taal lijkt mij een afschuwelijke taal om in te zingen en films in t e maken. Moet je horen hoe lelijk en afschuwelijk de nederlandse medeklinkers klinken wanneer de zangers het lang aanhouden. En de taal is een ruwe en onbeschofte taal, waarin liefde en zachtheid niet in te uiten zijn. Dat zie je ook terug in de karakter van het volk. Ze zijn altijd ruw en onbeschoft. Dat komt mede door de taal. De Belgen spreken ook deze taal, maar hun accent is afschuwelijk om aan te horen. Deze taal heeft de Nederlanders arrogant en gierig gemaakt en de Belgen achterbaks en laf gemaakt. De Surinamers zijn er corrupt mee geworden.
    Ik stel voor dat Suriname overgaat op het Nepalees.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.