zondag, april 14, 2024
HomeFotoViering vaderdag in Suriname

Viering vaderdag in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een jong meisje zoekt een passend cadeau uit voor haar vader bij een speciale kraam in Paramaribo. Het is vandaag, zondag 15 juni, vaderdag. De handel maakt dankbaar gebruik van deze dag. Overal verrijzen er kraampjes, terwijl winkelzaken uitpakken en talrijke acties uitroepen in naam van Vaderdag.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Viering vaderdag in Suriname ? Wel een heel slechte 1 april grap. Veel kinderen in Suriname groeien op zonder een vader figuur.

  Langs deze weg doe ik een beroep op vaders die geen actieve rol spelen bij de opvoeding van hun kinderen om juist nu hun verantwoordelijkheid te nemen. En dat op Vaderdag, mooier begin is er niet ….


  Maak melding
 2. hmm tja dat is mij al duidelijk daar ben ik allang achter gekomen en daar hekel mij aan die surinaamse mentaliteit kinderen maken maar verzorgen ho maar!! daarom een tip denk eerst na als je 40 vrouwen heb en eroplos feest en je kinderen niet kan verzorgen.


  Maak melding
 3. Hoe kun je vaderdag vieren als je vader nooit hebt gekend, omdat hij zonodig bij tenminste 5 andere vrouwen ook een kind moest verwekken en zijn plichten als vader nooit heerft vervuld ?
  Vaderdag in Suriname: laat me niet lachen !!!


  Maak melding
 4. Ben het eens met de onderstaanden maar wat als er WEL vaders zijn die hun kind willen zien en de gemene exen willen dat niet. Ken heel wat schrijnende gevallen.


  Maak melding
 5. Dan heeft onze (BRAVO) Ronnie Brunsie het bijzonder druk gehad.

  En de overige (VADERS) (verwekkers) waren nergens te traceren met (vaderdag)!

  Jammer voor vader DINO in Manhattan-New York USA.
  Misschien dat opa DADA, alsnog wat bezoekjes bij al zijn 14 kleinkinderen heeft gebracht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES