Eervolle vermelding voor Humberto Tan’s talkshow bij RTL

6

De talkshow RTL Late Night van Humberto Tan heeft een eervolle vermelding van de jury van de Zilveren Nipkowschijf gekregen. De Nipkowschijf is een prestigieuze Nederlandse televisieprijs die ieder jaar uitgereikt wordt door de televisiecritici van dagbladen en tijdschriften. Tan en zijn ‘sidekick’ Luuk Ikink werden door mediajournalisten geprezen voor RTL Late Night.

In het Juryrapport staat ondermeer dat Tan van veel zaken meer verstand heeft dan de gemiddelde talkshowpresentator: sport en de zakenwereld uiteraard, maar ook van popmuziek, juridische kwesties en criminele affaires. Aanstekelijk was zijn enthousiasme, soms kon hij het niet laten mee te dansen op muziek van zijn gasten.

De jury noemde RTL Late Night de verrassing van het afgelopen televisieseizoen. Humberto Tan is blij met de erkenning en reageerde met de woorden ‘We zijn nog maar net begonnen’.[Foto: Usha Marhé]

6 REACTIES

 1. Het is hem gegund, kijk altijd met plezier naar zijn programma, iemand die ook durft zij emotie’s durft te tonen, zoals onlangs bij het item over de vliegtuigramp in Suriname 25 jaar geleden, gefeliciteerd


  Maak melding

 2. Fantastisch jongen gefeliciteerd . Hier ben ik trots op. Ik hoop dat er nog meer volgt/volgen. Lekker positief mens/ jongen. Je hebt inderdaad van heel veel dingen verstand…….. en kan ook heel goed zaken van elkaar scheiden(zie jouw optreden 1 july 2013 Oosterpark) Hopelijk mag jij ’t weer presenteren van ’t jaar. Velen van ons gaan net zolang met je mee als je er zal zijn/bent. Velen van ons genieten ook van je zelfbeheersing,,,,, we bellen elkaar vaak en praten over je uitzending. Brada een en al lobi en krachtie. Ga zo door. Odiii.
  Glenny.


  Maak melding

 3. Wanneer ik het zeg, dan heb je hier van die Tan-haters die alles weerspreken; misgunnen.
  Jullie lezen het nu zelf.

  Humberto, gefeliciteerd en geniet ervan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.