VHP-voorzitter Santokhi bedreigd via Facebook

40

Oppositieleider en VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft zijn privébeveiliging opgevoerd nadat de afgelopen dagen verschillende bedreigingen, onder meer via Facebook, aan zijn adres waren gericht. Het offensief varieert van beledigingen en racistische opmerkingen tot oproepen om hem om te leggen.

De mediacommissie van zijn partij, VHP, heeft de bedreigingen in een persbericht veroordeeld. De aanval komt van leden van een groep onder de naam “Suriname Voorwaarts”.


40 REACTIES

 1. Suriname Voorwaarts, Suriname neerwaarts zullen ze bedoelen, wat een ontiegelijke primitieve kutmentaliteit van die gasten, ben je het niet eens met iemand zijn politieke voorkeur, sta je hem maar naar het leven.


  Maak melding

 2. Bedreigen is bijvoorbaat het wapen van laffe incompetente psychopaten, op facebook kunnen die lafaarden schuilen,het moet wel een van ze zijn die constant hindoestanen uitschelden op de facebook site van dwt. Het zal echt niet moeilijk zijn om hem te vinden, een telefoontje naar interpol of FBI en het probleem is opgelost.


  Maak melding

 3. Forumers, odi odi.
  Wij gaan niemand op (WATERKANT.NET) bedreigen.

  @Ram Singh: Ik heb ook zo’n vermoeden.
  Vooral één met de (nick name) (de Bies).

  Maar misschien zit LIMBO ROCK ook hierachter op facebook.
  Maar het kan daadwerkelijk ook onze (pero) zijn.
  Want deze is steeds bezig te schelden op het (forum).


  Maak melding

 4. Wat moet je ervan zeggen, we hebben prachtige kennis in huis, maar geen een overheid heeft de ballen gehad om de fyto industrie in Suriname naar scheikundig niveau te tillen, te druk met graaien. Aangezien het een grote graaibak is, denken de Amerikanen dat kunnen wij nog beter. Het enige dat ze nodig hebben is een opportunist die een ticket en een paar flessen whisky wel voldoende vindt. Overheid grijp in en onderwijs in ieder geval de mensen over de bedoeling van deze dieven


  Maak melding

 5. santhoki ,jogi
  ik weet echt niet wat ik zeggen moet .het kan ook zijn dat deze heren de aandacht willen trekken maar het kan ook dat ze bedreigt worden .toch heb ik mijn twijfels dat deze heren bedreigt worden .front is op veel leugens betrapt ,en dat doet velen twijfelen aan hun geloofwaardigheid van bedreigingen .het is makkelijk om de regering bouterse de schuld te geven omdat er ten tijde van de militairen bedreigingen werden geuit en soms uitgevoerd .nu gaat men weer proberen om het volk eraan te herinneren .laat een onafhankelijk instantie dit onder zoeken .
  heb sterk het vermoeden dat front met name santhoki en jogi misbruik maken .bij de vorige verkiezingen ging alles prima daarvoor ook al waarom nu ineens bedreigingen .iedereen kan op de televisie komen en zeggen ik wordt bedreigt terwijl je weet dat het leugens zijn .waarom worden anderen van politieke partijen niet bedreigt waarom komt het alleen uit de vhp dit is geen zuivere coffie ,ik geloof die gasten niet ze liegen en bedriegen .een jaar terug hadden ze ook een kogel brief in een brievenbus gedaan om de acp top te dwarsbomen ,kan mij nog herinneren dat front nederland had opgeroepen de zaak te boycotten maar nederland stond er alleen voor .ik vindt dat ze dit soort figuren ter verantwoording moeten roepen omdat ze anderen valselijk beschuldigen .


  Maak melding

 6. Mr. Chan, u weet blaffende honden bijten niet. Nospang, diemensen die dit soort dingen doen hebben in deze mastschappij geen kans en willen die op deze manier toch hebben e nog erger ze worden steeds laffer.


  Maak melding

 7. Gewoon niks van aantrekken,zoveel moeite aai baya en dan dit nog! Ze voelen het verlies al LOSERS,ook tegenwoordig zijn zulke bedreigingen exact een gloed nieuwe levens stijl,dus gewoon geen aandacht voor besteden voor zulke praktijken!U bent een politieman geweest,waardoor u weinig zorgen zult gaan maken en voor het herstel van het land gaat kiezen!U doet het nog steeds zoals het hoort of zoals verwacht wordt en er moet dan niet verkwist worden door uilskuikens toch!
  V.H.P soso lobie nanga winni…


  Maak melding

 8. “Paraman
  Ik maak mij bezorgd en wil ook gaarne mee leven. Disi no kang! Waar kunnen wij in concreto iets lezen over die bedreigingen?”

  Spijt van december 1982 en de rest van de wandaden?!

  ““Suriname Voorwaarts””

  Met deze debielen ziet eenieder dat het Suriname Achterwaarts is!!!


  Maak melding

 9. Toch niet moeilijk te raden van welke richting deze bedreigingen komen ?!
  Meneer Santokhi een beetje voorzichtigheid is geboden !
  Degenen die deze bedreigingen uiten zijn bitter,radeloos en U zien ze als CONCURRENTIE,de enige concurrentie !!!
  Sla terug meneer SANTOKHI,Sla terug en hard ook !!!
  Lang leve meneer Santokhi !


  Maak melding

 10. De VHP Mediacommissie is diep geschokt over dreigementen aan het adres van VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi door enkele leden van de zogenoemde ‘besloten’ groep ‘Suriname Voorwaarts’ op Facebook (FB). Dankzij de heer Gino de Robles heeft de mediacommissie deze informatie ontvangen.

  Het is zeer verontrustend, dat enkele leden van de FB-groep ‘Suriname Voorwaarts’ van plan zijn VHP-voorzitter uit de weg te laten ruimen. Ze lopen rond met moordplannen tegen VHP-voorzitter Santokhi en bovendien zijn die leden zeer etnisch bezig. Ook zijn ze van plan mensen aan te zetten tot haat zaaien.

  Alsof dat niet genoeg is willen ze mensen oproepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid en ze zijn zelfs bereid te vechten indien de verkiezingsuitslag niet naar hun zin is. Wanneer de VHP-voorzitter naar de VS gaat verdenken ze hem van samenzwering tegen de huidige regering, terwijl hij gewoon de vriendschapsband met de VS probeert te verstevigen.

  Hieronder enkele passages uit de groep van ‘Suriname Voorwaarts’ op Facebook:

  Lorenzo Bohr, waarom Chan Santokhi niet wordt omgelegd, hij Suriname gaat verkopen aan de blanken en een ieder weet toch hoe een Koelie denkt? Ingi Ingi Patty: “Ik denk dat het Volk niet gaat toelaten om ons land te verkopen ik zal de eerste zijn die mensen zal oproepen om de straat op te gaan”.

  Kenneth van Dillenburg: ‘Breng het in het relaas met de aanhouding van Dino’. Lloyd Lagenhorst: Denk je dat hij zomaar naar newyork is afgereisd? kijk maar naar die leden die allemaal zijn afgereisd?????????en hij gt bahara zeker ontmoeten…underground. Nirmal Sunil: “ In Suriname lukt het niet, dus gaat hij in het buitenland proberen. Succes hoor”.

  Verena B. Waldorff: “Dan hoop ik dat ALS let op ik zeg ALS deze man pres wordt dat Surinamers het er niet bij laten zitten en eindelijk eens gaan vechten”. Verena B. Waldorff: “Clarita Marengo de straat op haal die man uit het zn huis voor hij het paleis kan betreden lol! Als je al ziet dat die man vies bezig is dan ga je hem gewoon het paleis laten betrekken”?
  Verena B. Waldorff: “Clarita Marengo thats why we need to kill them before they grow”. Nirmal Sunil Alles wat president Bouterse op 25 februari j.l zei is DE WAARHEID!! Het begint al zichtbaar te worden. Kenneth van Dillenburg: “Hij noemde ze niet zomaar land verraders , alles komt nu uit”.
  Verena B. Waldorff: “Ja en die man krijgt een nieuw gigantisch pand op Morgenstond. Ik zeg volstoppen met microfoons. Want zo ook heb je GENOEG aivd’ers en civd’ers hier in Suriname rond lopen! De een niet zo onopvallend als de ander maar zij zijn er!! Weg ermee!!!.

  Anita Yorks: “Ik kan me echt niet voorstellen dat Men zo gemeen kan zijn Alleen maar om de regeermacht. Maar ze krijgen we’ll hun straf. Mama sranang no e sriebi”. Lloyd Lagenhorst: “Ze zijn zelfs instaat over lijken t gaan om hun doel te bereiken”. Ingi Ingi Patty: “Ja Lloyd Lagenhorst en zelf hun Mam en kids te verkopen om aan de macht te komen”.

  De conversatie tussen de leden van ‘Suriname Voorwaarts’ kunt lezen in de groep van Surinamers met moraal.

  De dreigementen zijn zeer ernstig. Bovendien is het is een ernstige inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van VHP-voorzitter Chan Santokhi. Wij als samenleving zullen niet tolereren dat wij weer in een situatie belanden van ernstige bedreiging van mensen met het leven waardoor wij wederom terecht komen in een spiraal van schendingen van mensenrechten zoals Suriname eerder heeft gekend.

  De VHP Mediacommissie veroordeelt deze lafhartige en intimiderende daad ten zeerste en is van mening dat elke bedreiging van deze aard zeer ernstig genomen moet worden. De bevolking wordt opgeroepen zeer alert en waakzaam te zijn. De VHP-voorzitter is op de hoogte gesteld van deze zeer ernstige dreigementen aan zijn adres. De VHP Mediacommissie zal aangifte doen bij de procureur-generaal tegen de dreigementen


  Maak melding

 11. Ach die bedreigingen komen van de verbitterde NDPERS die meneer Santokhie als enige concurrentie tegen hun baasje alias amnestie’koning’ bouta zien !!
  Ze zijn JALOERS dat meneer Santokhi recentelijk uit Amerika is teruggekeerd want hun baasje die zou NOOIT terugkeren van een reisje naar Amerika !!!
  Als surinaamse burger en zonder Amnestie kan meneer Santokhi elke dag naar Amerika vliegen zonder Angst om OPGEPAKT te worden,en dit maakt de ’trouwe volgelingen’ van baasje bouta boos,heel boos en jaloers !!


  Maak melding

 12. het is tog humor als een *club voorwaarst* Chan bedreigt terwijl hij juist vooruitgang voor ogen heeft?

  over voorwaarst gesproken beste bedreigers;

  heden is DADA de oppositie aan het bedelen voor het natio-gevoel omdat zijn “goudenkip” tog maar sardientjes blijkt!


  Maak melding

 13. dit is puur jaloezie afgunst misgunnen voor een ander.

  in sme heeft elke burger alle rechten plichten zich zelf te ontwikkelen te scholen een eigen welvaart weelde te criëren.

  het ligt aan je zelf om je zelf op te werken een een fatsoenlijk leven op te bouwen en waarom doe je dat niet..

  houdt op met die waanzin van ,,je hebt de gelegenheid niet gehad of ben niet in de gelegenheid,,..

  zelf de bedelaars in parbo hebben een vermogen opgebouwd en vele vele buiten vrouwen hebben..

  de gemiddelde jongeren vooral buiten parbo doen niks anders dan op de bank zitten en koekeloeren naar anderen..

  jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en wees niet afgunstig op wat een ander bereikt heeft..


  Maak melding

 14. Allen,

  Wie er achter zit moeten gestraft worden.
  In een democratie bepaald het volk wie er aan de macht komen, niet de bluffers.
  Hopend op een eerlijke en vreedzaam verkiezing in mei 2015.


  Maak melding

 15. ray welke vriendschap kan santhoki bewerkstelligen met amerika leg dat eens uit .amerika kijkt niet naar suriname .die amerikanen hebben nooit om su gegeven ze willen hun belangen veilig stellen .wie kent santhoki in amerika .je ziet santhoki staan met een onbekende man waarvan men nooit heeft gehoort .onderminister van buitenlandse zaken !!! hij moet bij kerry of obama dan kan ik zeggen hij heeft de groten der aarde ontmoet .niet een man die daar staat en wat gaat santhoki bespreken leg ons uit ray .dromen jullie dat amerika naar su kijkt .ja naar drugs kijken ze maar niet om zaken te doen .santhoki komt vertellen dat hij in new york is geweest ,wie kent hij daar die paar surinamers gaat hij bezoeken .bouterse was toch ook in amerika in new york bij die surinamers .wat een verbeelding van deze ray .wie kent die onder minister niemand .wij kennen kerry ,obama ,bush die mensen moet hij ontmoeten geen figuren die niets te betekenen hebben .
  geef mij aan wat santhoki gaat doen en kunnen bereiken in amerika .die bauxiet bedrijf de suralco loopt op zijn laatste beentjes ,een multinationaal wat denk je dat men kan doen als ze weg willen .gaat onder minister het kunnen tegen houden omdat hij santhoki heeft ontmoet .bigi kele dom achterlijk ben je .wat santhoki heeft gedaan is proberen propaganda te maken voor hem en de vhp meer is het niet .die man is hem reeds lang vergeten .santhoki maakt propaganda en ray niet de amerikanen .ze hebben tijd voor europa en azie niet voor suriname .je moet nog veel leren van politiek ray .


  Maak melding

 16. Al deze verhalen zijn verzonnen.
  Dit alles om de huidige regering in een kwaad daglicht te plaatsen.
  Die stommerikken met het iq van een garnaal geloven deze verhalen en gaan er nog een punt van maken.
  Jullie mogen weten dat die ene iemand wel degelijk een verrader is. Hij heeft Suriname al verkocht aan de VS en Holland. De beer is nog niet geschoten, maar zijn huid is reeds weggegeven.
  En voor alle stoere afro-surinamers die staan te springen over die ene man; hij moet echt niets hebben van jullie soort. Dan weten jullie dat ook. Zit hem niet onnodig te verheerlijken, want als hij aan de macht komt, zullen jullie het zwaar hebben.

  Gokoel


  Maak melding

 17. Als je kritiek op hebt op de paarse regering dan kun je bedreigingen verwachten.

  VOORBEELDEN

  De bedreigingen tegen journalist Ivan Cairo. Cairo moest ophouden met berichten over het arrestatieteam van de politie. “Hij moet oppassen, anders merkt hij het wel”, werd gezegd. Met name artikelen over de verduistering van een hoeveelheid in beslag genomen drugs schijnt verkeerd aan te komen.

  Bedreigingen tegen radio- en televisiejournaliste Gail Eyk en Camaraman Anthony Etman. Etman werd een vuurwapen tegen het hoofd gehouden. Het gebeurde toen hij per bromfiets van huis vertrok. Twee mannen, ook op een bromfiets, kwamen zijn richting uit met een boodschap voor Eyk: “Zeg aan Gail dat ze moet ophouden kritiek te leveren op de zittende regering, anders gaat ze dood.”

  De Surinaamse fotograaf Edward Troon, echtgenoot van de hoofdredacteur van de krant De Ware Tijd, is maandag ontvoerd en mishandeld. Fotograaf Edward Troon werd destijds het centrum van Paramaribo door drie mannen in een auto gesleurd, kreeg een zak over zijn hoofd en werd op een verlaten plek in elkaar geslagen. ,,Dit is een cadeau van 8 december voor jullie allemaal”, kreeg hij te horen.

  Armand Snijders, een Nederlandse journalist die in Suriname werkt, is mishandeld en bedreigd. Snijders is voor de GPD, de Geassocieerde Pers Diensten, actief in Suriname.
  De GPD stelt dat de mishandeling van Snijders te maken heeft met zijn werk als journalist. ,,Voor ons is dat duidelijk door manier waarop hij is afgetuigd. Meer informatie willen we hier niet over geven om de veiligheid van Snijders niet in gevaar te brengen”, aldus de GPD. Voor zover bekend is de journalist maandagavond even buiten het centrum van Paramaribo klemgereden. Drie mannen mishandelden Snijders en bedreigden hem met wapens. Na in het ziekenhuis te zijn behandeld, kon Snijders naar huis. Ook deze man schreef kritisch over de regering.

  Jongerenactiviste Sharona Lieuw en haar organisatie Jongeren tegen Amnestie besloten een protestdemonstratie te laten schieten. De demonstratie tegen de amnestiewet zou gehouden worden tijdens het ACP-EU overleg. Demonstratie vond geen doorgang omdat zij en haar familie een kogelbrief hadden ontvangen. Van haar mocht de zaak doorgaan, het intrekken doet ze meer om haar vader. Die is bang dat zijn dochter iets ergs overkwam.

  We kunnen onze kop in het zand steken, maar suriname is hard op weg om een dictatuur te worden. Een machtstaat met gevaarlijke Old Skool lui aan het hoofd. Zij mensen deinzen nergens voor terug.


  Maak melding

 18. De opmerkingen van Edward ” Lagadjisa Tongo ” Belfort aan het adres van ” Tokkie ” waren alles behalve vleiend tijdens de onlangs gehouden ” VEEMARKT ” op 24 mei j.l in het AK Stadion georganiseerd door ” Santa Claus uit Marowijne “.

  Als de minister van JUSTITIE die een voorbeeld moet zijn in het openbaar een politieke tegenstander belachelijk maakt en of kleineert staat dit borg voor wandaden als in het artikel aangegeven.

  Zijn aanhangers, bestaande uit 99,99% LEEGHOOFDEN, kunnen dit signaal opvatten als een vrij brief om uitingen van intimidaties te doen aan het adres van de persoon in kwestie.

  Tenslotte zeg ik niet dat de dreiging uit die hoek komt en weet ook niet of het een werkelijke bedreiging betreft.

  Met het ” Tom en Jerry spelletje ” moet steeds rekening worden gehouden.

  Trevlig dag ! CHAVÉZ


  Maak melding

 19. men heeft het altijd over een verbroederingspolitiek .maar wat ik hier lees ,lijkt dat we gaan naar een soort burgeroorlog ala Guyana .je hoeft het niet eens te zijn met Chan maar om hem te vermoorden ,gaat toch te ver ,heel ver. u mag raden wat er gaat gebeuren als ze hem omleggen. toen hij min.van Juspol was had hij alle tools om Bouterse
  op te pakken of op te ruimen maar hij weet dat het zo niet hoort. dat geeft aan hoe de inborst van iemand is. hij heeft Bouterse ook gefeliciteerd toen hij werd gekozen als President . klasse toch . laat deze idioten Su niet in een isolement brengen want anders krijgen we weer situaties 80/90 .


  Maak melding

 20. Ben geen Santokhi fan. Was ook geen Pim Fortuyn fan en ook geen Wilders fan. Maar de democratie moet overwinnen en in stand blijven.


  Maak melding

 21. @Kooz, jij domme paarse pauper volgend jaar mag je stemmen en kun je het waarmaken. Dat heet democratie als je dat kunt spellen. Iedereen weet dat Bouterse de grootste fascist is die rondloopt. Zijn haat preken in de Ocer is algemeen bekend. Dus ga rustig op je ballen zitten en wacht tot volgend jaar. Daaaag Kooz


  Maak melding

 22. NDP en haar leiders zitten hier achter. Wij moeten niet naief zijn en de dingen zeggen zo als ze zijn, Desi Bouterse verschuilt zich hierachter. Deze psychopaat wil uit handen blijven van justitie en zo zijn straf ontlopen daarom wil hij weer president spelen na mei 2015.
  Ik hoop van harte dat de hele hindostaanse achterban van de drugspartij de partij in de ban doet.
  Bouterse mag geen president meer worden van Suriname, hij hoort in de gevangenis.
  Deze man wilde vergeving van de moeder van C. Daal maar mevrouw Daal zei tegen de moordenaar van haar zoon dat alleen God vergeeft zij niet.
  Trouwens waarom wilde hij vergeving van mevrouw Daal, hij verklaarde toen dat hij Daal niet vermoord had.
  D. Bouterse is de grootste moordenaar, grootste drugsbaron en grootste boef van Suriname. Deze man is een grote vloek voor ons, zolang hij wat te zeggen heeft in Suriname zal ons land niet vooruit komen.


  Maak melding

 23. Justitie moet al die face- book bedreigers en bedriegers opsporen en voor het gerecht brengen. Een paar paarse criminelen minder.
  Justice for all.


  Maak melding

 24. @Ray,

  Zou mooi zijn als wij Suri’s zouden stoppen met elkaar af te lopen zeiken en voor het belang van SU zouden gaan. Dat alle neuzen in dezelfde richting staan en dat we de schouders eronder zetten om van SU een prachtig welvarend land te maken met economische welvaart voor iedereen in SU. Moet toch niet zo moeilijk zijn? Het is een groot land met relatief weinig mensen. De problemen zouden makkelijk opgelost moeten worden zonder al teveel gedoe, lijkt mij.


  Maak melding

 25. Waarom is men bang voor gerechtigheid?
  Waarom respecteert men de rechtstaat niet?
  Waarom respecteert men de grondwet niet?

  Onbegrijpelijk dat er zulke idioten zijn die van Suriname een afrikaanse staat willen maken a la zimbabwe.


  Maak melding

 26. Het dreigen van anderen is een kenmerk die ons allen bekend staat. [verbale dreiging] Door deze vorm van dreigen kan hij opmaken hoe ver hij kan gaan. Ze hebben de instinct om dan te kunnen bepalen of ze verder kunnen gaan.Of ze je kunnen doden.Wij zien er allen als mens uit maar dat zijn wij niet.Daar door de grote verschillen die wij bij mensen zien kunnen wij niet die onzin dat ons geleerd is van we allen het zelfde zijn..Wij zijn bang om naar onze eigen ik te kijken en verwijzen altijd naar de andere.Zie hoe deze mensen hebben gedood. Wij kunnen het verleden niet vergeten.


  Maak melding

 27. Ja, ja je kan weer lezen wie het voor Chan opneemt, zo onschuldig is jullie bhaai niet, hij lult ook over alles en iedereen, en zo als het spreekwoord zegt “wie kaatst moet/zal de bal terug verwachten”, dus zielig doen over bedreigingen moet hij onder zijn eigen dicipelen zoeken.


  Maak melding

 28. Zeker alweer iemand die rustig langs zijn huis is langsgereden en foto’s heeft gemaakt. Die persoon reed zekere in een zwarte of witte auto. Als dat het geval is dan weet ik wie het is. Het antwoord is Somo.

  Blijf lachen

  Groetjes
  ReddFoxx, Shakoentala, Sabojo, Princes Amoffo, Baas Bruinswijck, Omoe Sneezie en Satimin


  Maak melding

 29. Leugen en bedrog schijnt bij sommigen perfect te verkopen?
  =
  UPDATE:

  De beheerder van de FaceBook pagina waarop volgens de VHP bedreigingen staan, laat in een reactie via email aan GFC Nieuws weten dat de beschuldigingen van de politieke partij totaal niet op waarheid berusten.


  Maak melding

 30. Wat een gore onzin zeg. Iedereen weet hoe vaak en hoe lang reeds op verschillende fora belangrijke en minder belangrijke mensen dit soort uitlatingen hebben moeten incasseren. Hoeveel mensen hebben niet opgeroepen tot het ombrengen van politici als Bouterse, in het verleden Venetiaan, in Nederland Wilders. Heb je ooit enige mediacommissie of wat dan ook dit soort artikelen zien plaatsen? Dit is duidelijk weer een manier om op slinkse wijze voordeel te behalen uit een gebeuren, spijkers op laag water zoeken. De mediacommissie van de VHP heeft aangegeven aangifte te zullen doen van bedreiging tegen Chan, ik wil dat graag zien gebeuren. Weten ze daar dan echt niet hoe het er in het echte leven met internet enz aantoe gaat? Zo zou Jogie toch ook bedreigd zijn, horen we daar nog wat over? Allemaal list en bedrog van de VHP. En wie zwijgt zelf in alle talen? Ja dus..Chan zelf, want hij is tenminste nog een beetje geschoold. Ik vraag me overigens af of Chan die vermeende kogel wel waard is. Let wel bedriegers, oelewappers, ik roep hiermee tot niets op!


  Maak melding

 31. @Bonoo
  “men heeft het altijd over een verbroederingspolitiek .maar wat ik hier lees ,lijkt dat we gaan naar een soort burgeroorlog ala Guyana ” Kijk dat is nou net wat de VHP voor ogen heeft. Kan je je nog herinneren dat zij in het verleden al hebben getracht Nickerie af te scheiden van Suriname en er een eigen (Hindostaamse) staat te beginnen? Kijk en luister goed naar de tirades en uitspraken van Gajadien en andere VHPtoppers die altijd maar weer het etnische instrument bespelen, het is altijd weer een groep of de rest van Suriname die de Hindoestanen kwaad willen doen. Ik heb al eerder op verschillende fora aangehaald dat dit gevaarlijke spel gespeeld wordt en dat Chan Santhoki het er helemaal mee eens is, want hij zegt er niets van en treedt niet corrigerend op. Of is hij het meesterbrein achter deze verfoeilijke methode van ethnische politiekvoering? Zou me totaal niet verwonderen!


  Maak melding

 32. Rokende Hond weet dat hij alleen via dit soort methodes (bedreigingen, pschychologische oorlogsvoering) enige kans maakt. Dat stukje kennis heeft hij zich goed eigen gemaakt tijdens z’n militaire opleiding.


  Maak melding

 33. Onderstaand een aantal van de reacties die op FB geplaatst zouden zijn.
  (bron: http://www.waterkant.net/suriname/2014/06/04/vhp-voorzitter-santokhi-bedreigd-via-facebook/ posting van Ray op woensdag 4 juni om 11:37)

  Hieronder enkele passages uit de groep van ‘Suriname Voorwaarts’ op Facebook:

  Lorenzo Bohr, waarom Chan Santokhi niet wordt omgelegd, hij Suriname gaat verkopen aan de blanken en een ieder weet toch hoe een Koelie denkt? Ingi Ingi Patty: “Ik denk dat het Volk niet gaat toelaten om ons land te verkopen ik zal de eerste zijn die mensen zal oproepen om de straat op te gaan”.

  Kenneth van Dillenburg: ‘Breng het in het relaas met de aanhouding van Dino’. Lloyd Lagenhorst: Denk je dat hij zomaar naar newyork is afgereisd? kijk maar naar die leden die allemaal zijn afgereisd?????????en hij gt bahara zeker ontmoeten…underground. Nirmal Sunil: “ In Suriname lukt het niet, dus gaat hij in het buitenland proberen. Succes hoor”.

  Verena B. Waldorff: “Dan hoop ik dat ALS let op ik zeg ALS deze man pres wordt dat Surinamers het er niet bij laten zitten en eindelijk eens gaan vechten”. Verena B. Waldorff: “Clarita Marengo de straat op haal die man uit het zn huis voor hij het paleis kan betreden lol! Als je al ziet dat die man vies bezig is dan ga je hem gewoon het paleis laten betrekken”?
  Verena B. Waldorff: “Clarita Marengo thats why we need to kill them before they grow”. Nirmal Sunil Alles wat president Bouterse op 25 februari j.l zei is DE WAARHEID!! Het begint al zichtbaar te worden. Kenneth van Dillenburg: “Hij noemde ze niet zomaar land verraders , alles komt nu uit”.
  Verena B. Waldorff: “Ja en die man krijgt een nieuw gigantisch pand op Morgenstond. Ik zeg volstoppen met microfoons. Want zo ook heb je GENOEG aivd’ers en civd’ers hier in Suriname rond lopen! De een niet zo onopvallend als de ander maar zij zijn er!! Weg ermee!!!.

  Anita Yorks: “Ik kan me echt niet voorstellen dat Men zo gemeen kan zijn Alleen maar om de regeermacht. Maar ze krijgen we’ll hun straf. Mama sranang no e sriebi”. Lloyd Lagenhorst: “Ze zijn zelfs instaat over lijken t gaan om hun doel te bereiken”. Ingi Ingi Patty: “Ja Lloyd Lagenhorst en zelf hun Mam en kids te verkopen om aan de macht te komen”.

  Vermoedelijk gaat het om de volgende idioten
  https://www.facebook.com/lorenzo.bohr?fref=ts
  https://www.facebook.com/patricia.tjonameeuw.1?fref=ts
  https://www.facebook.com/kenneth.vandillenburg1?fref=ts Vermoedelijke sleutel figuren
  https://www.facebook.com/lloyd.lagenhorst?fref=ts NDP, Vermoedelijke sleutel figuren
  https://www.facebook.com/nirmal.sunil.9?fref=ts Politie agent in Suriname, sleutelfiguur
  https://www.facebook.com/MizzzB?fref=ts
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100008254290190&fref=ts
  https://www.facebook.com/lisette.yorks?fref=ts


  Maak melding

 34. Beste lezers ,wat ik niet begrijp,dat de front rgering zo slecht heeft kunnen regeren en nog daar bij het volk van Suriname voor zoveelste keer verkocht aan Amerika en Nederland
  dat deze mensen zelfs koffie in ons eigen keuken komen schenken
  ,bv het probleem Suralco en levenslang subsidie die de amerikanen van suriname kregen ,kijk u naar de bedragen.
  nu loopt de garantie zelfs van de stuwmeer/dam ook al ten einde
  en nog er bij Amerikanen dreigen van uit Suriname te vertrekken
  als ze bauxiet niet goed koop krijgen.
  laat mij u vertellen het zelfde hebben de Amerikanen toen der tijd in Guyana ook in de steek gelaten en vertrokken,en het zelfde lot staat nu Suriname te wachten.

  Het wordt nu tijd en doe uw ogen open,onze regering leiders hebben afgelopen halve eeuw liggen slapen en niet voor een alternatief gezorgt,alternatief zoeken voor energie voorzienning in suriname nu moet het volk weer voor opdraaien in de vorm van verhogen van stroom gebruik en de tarieven die omhoog zullen gaan.

  nu is een regering die alles uit zoekt en ook toen 25 jaar geleden
  was het zelfde regering die dit uit zocht en daarna zaten ze constant in de opositie,hadden ze geen in breng in de regeermacht
  zeer onvoldoende voor de voorgaande regeringen

  verder kwetsie Santoki,
  hij is erger dan een ezel,toen de NDP hem vroeg laten we samen regeren ,hielden deze mensen voet bij stuk,wilde braafste jongen van de klas zijn
  maar hij bleef uiteindelijk alleen achter met zijn bemanning,zonder enig e maandaat, rest alle partijen hebben deel genomen aan de regeering behalve de VHP,de aanhang van VHP is steeds aan het afzwaken
  jammer voor ze


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.