Santokhi heeft buitenland niet nodig in strijd

52

PARAMARIBO, 4 jun – VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi voelt zich geen landverrader. Aantijgingen in die richting zijn dan ook aan hem verloren. De reizen naar onder meer Nederland en de Verenigde Staten van Amerika moeten in het juiste kader worden geplaatst.

Het heeft vooral te maken met het buitenlands beleid dat zal worden gevoerd na mei 2015. Beleid dat uiteraard een regering bepaalt waar de VHP in deelneemt. De VHP wil zich zo vroeg mogelijk voorbereiden op een machtsovername ‘om geen tijd te verleizen.’ Maar dat het erom te doen is steun te zoeken tegen personen of organisaties, is puur uit de lucht gegrepen. “Daarvoor heb ik het buitenland niet nodig”, zegt Santokhi.

Overigens wil hij ook bezoeken brengen aan Brazilië en Frankrijk. Verantwoordelijk voor het landverradersbeeld is de groep Suriname Voorwaarts. Die heeft op Facebook een campagne gelanceerd, waarbij heuse dreigementen worden geuit. Santokhi wordt er openlijk met de dood bedreigd. Intussen heeft de VHP aangifte gedaan bij justitie. Santokhi zelf zegt zich niet uit het veld te laten slaan en niet bang te zijn.

52 REACTIES

 1. Zolang.
  de Verenigde Hindoestaanse Partij bestaat zal daar nooit een president van komen.
  Een politieke partij die in hokjes denkt en is zal men daar nooit genoegen mee kunnen nemen om een president te leveren.
  En dat zal ook nooit kunnen gebeuren want men gaat niet op ze stemmen.
  Dus die meneer van deze partij kan beter tadja gaan dansen.


  Maak melding

 2. Santokhi heeft buitenland niet nodig in strijd!

  toch wel een beetje, of mss zelfs heel veel, en DAAROM ook heel veel rancune bij de tegenpartij!!

  denk aan foundation Chan Den Haag, denk aan jou bezoek aan India, denk aan N-Y, denk aan Guyana, en straks ook Brasil, Frankrijk en nog veel meer!!

  en dan komt die rancune..

  terwijl DADA sinds Dino alleen maar naar het binnenland afreist, is Lonnie al decennia een toerist in eigen land!

  Ik zeg…….Chan Voorwaarts


  Maak melding

 3. Juist meneer Santokhi ,de marjonetten van bouta de amnestie crimineel zijn geen partij voor U !

  Ze zijjn bang voor U,bang dat ze strakjes een GROTE NEDERLAAG zullen lijden in 2015 !
  Ze gaan tot het uiterste om U ervan te weerhouden als PRESIDENTSKANDIDAAT op te treden !
  Wat zij allemaal in staat zijn te doen dat weten wij sinds 25 feb 1980 en nog meer op 8Dec 1982 !
  Lasterpraatjes rondzaaien zal hun niet helpen ,
  VERMORZEL DE NDP,VERSLA ZE,DE RECHTGEAARDE SURINAMERS STAAN ACHTER U MENEER SANTOKHI !!!
  POWER TO YOU !!


  Maak melding

 4. @Sjang
  Jij als Chinees,probeer gewoon eens lid te worden van de VHP.
  Negatief praten over iets waarvan je geen Moer weet,zal je niet helpen en ook niet je LASTERCAMPAGNE !!


  Maak melding

 5. Het is normaal dat volksvertegenwoordigers bezoeken brengen aan het buitenland en met hun leiders spreken.

  Deze bezoeken mogen enkel en alleen in het landsbelang zijn, en mogen ons buitenlands beleid niet frustreren. Je heb namelijk de regering in het byzonder de min van BUZA die ons buitenlands beleid uitvoert.

  Chandi mag ook geen buitenlands steun zoeken voor zijn verkiezing. Want dan zou hy ook het buitenland moeten dienen.

  WANT WIE TWEE MEESTERS HEEFT MOET ER TEGEN EENTJE LIEGEN.

  In de praktijk blijkt dat je je eigen volk makkelijker kunt misleiden dan de machtige steunverlenende buitenlanders.

  Ons geschiedenis moeten we zelf schrijven en maken.

  Dus beter een kleine baas dan een grote dwaas.


  Maak melding

 6. Natuurlijk heeft Santohki geen buitenlandse steun nodig. Over de huidige regeertermijn heeft de NDP zichzelf gedrskwalificeerd.


  Maak melding

 7. Santokhi zegt dus dat hij nu al de lijnen uit zet in Nederland en de VS. Dit is nogal vreemd omdat er immers nog niet vaststaat wie er in 2015 gaat regeren en in wat voor een coalitie. Wie houdt wie voor de gek?


  Maak melding

 8. Ik begrijp dat er Surinamers zijn die een nieuw regering willen, maar dat Santokhi het land moet leiden is nergens op gebaseerd. De V.H.P is voor velen nog steeds een Hindoe Partij. Waarom hervormd Santokhi de V.H.P niet ? Zo wordt hij misschien geloofwaardiger. Hij wil straks toch het hele Surinaamse Volk dienen ? De N.D.P heeft nog steeds meer draagkracht in de samenleving dan welke partij dan ook. En uiteindelijk beslist de meerderheid, tenzij de minderheid andere middelen inzet om haar doel te bereiken. En dan mag U zelf Uw conclusies trekken, wat de gevolgen hiervan kunnen zijn.


  Maak melding

 9. Het verbaast mij steeds dat er toch velen zijn die niet willen inzien dat de deuren voor CHAN “wagenwijd” openstaan met name in landen die machtig zijn en heel wat kunnen betekenen voor SU in tegenstelling tot de rovers die SU momenteel leeg plunderen.
  Goed voorbeeld doet goed volgen…weldenkenden volgen weldenkenden. men kiest voor normen en waarden.

  Rovers/moordenaars/drugsdealers/nietsnutters volgen Rovers/moordenaars/drugsdealers. Moreel verval op en top.


  Maak melding

 10. Broeder Roy, je slaat de spijker op zijn. Voor Santhoki gaan alle deuren open dit in tegenstelling tot de huidige president. Santhoki staat garant voor investeerders en op termijn welvaart. We kunnen blijven zeuren over de vhp maar ze hebben wel kundige bestuurders in huis. Stem niet etnisch stem verstandig !


  Maak melding

 11. Wat zijn investeringsverdragen?

  Laten we beginnen met dit:

  Een investeringsverdrag is een overeenkomst tussen twee of meerdere landen, bedoeld om investeerders rechtsbescherming te geven. Overheden, met name in ontwikkelingslanden, hebben de vervelende neiging buitenlandse investeerders te duperen door regelgeving, onteigening, belastingheffing en ander voor hen nadelig beleid om zo op de korte termijn geld te verdienen. Een investeringsbeschermingsovereenkomst moet investeerders de zekerheid bieden dat overheden zich niet zullen bezondigen aan zulk beleid zonder hier een schadevergoeding voor te moeten betalen.

  Hebben we ons weleens gerealiseerd dat er heden ten dage investeringsverdragen afgedwongen kunnen worden????

  Sommige landen hebben al een miljarden claim aan hun broek.

  Een deel van de oppositie moet niet in de middaguren krobia vangen maar zeker met hun mr.titels en alles daarom heen hangt
  ook in het landsbelang arbeiden.
  Niet in DB Suriname schreeuwen om opheldering en meer informatie.

  Alle zogenaamde economen, intellectuelen en aanhangers die nu van de daken schreeuwen dat deze regering de slechtste is moeten nu opstaan en antwoorden;
  1. Wie zal dit kunnen herstellen.
  2. Zullen de andere partyen van de verzameling dat kunnen veranderen?
  3. Ze de verzamelde combinatie willen in plaats van machtstaat een rechtstaat.

  Is de coup niet gekomen omdat Suriname een machtstaat dreigde te worden?

  Nee ze gaan weer in koor bedelen by de roofridders van het kapitalisme en ons land uitverkopen.

  Afgelopen jaren zyn er velen aan de macht gekomen om na 5 jaar riant de deur uit te te gaan.

  Suriname moet uit zichzelf een evenwicht vinden. Dat komt alleen als er Surinamers uit Suriname een gedeelte van hun opleiding daar afmaken en een deel in het buitenland en een op Surinaams volk toegepast systeem ontwikkelen..

  Bijv:
  Goede gezondheidszorg
  Goed onderwijs, goed opgeleide gemeenschappen brengen ontwikkeling mee, kiezen betere leiders en zijn in staar om meer te ontwikkelen. Je brein kan een idee zodanig ontwikkkelen dat het miljoenen maal herhaald wordt. Bauxiet is bijna op, en goud raakt ook op. Denk daar maar aan,
  En een basisinkomen voor elke Surinamer.


  Maak melding

 12. Als ‘patriotten’ uit het kamp van Baas je een landverrader noemen staat die naam gelijk aan een eretitel. Je bevindt je namelijk in het gezelschap van de Tjoenies en de De Beckers, terwijl die ‘patriotten’ in het gezelschap verkeren van Baas, Brampie en Brunsie, met zulke ‘vrienden’ van Suriname, die steeds weer beweren van land en volk te houden, hebben we helemaal geen vijanden nodig om het land naar de verdoemenis te helpen.


  Maak melding

 13. De LowLevel suris moeten hun smoel houden, ze zijn massaal ongeschoold maar willen wel hun bek open trekken over wie wel of niet geschikt is als Pres voor Su!!! De lowlevels kunnen hoogstens als deurmat dienen voor Santhokie!!!


  Maak melding

 14. Nou, over bedreiging aan wiens adres ook is onkan niet te tolereren maar omtrent de buitenlandse bezoekjes geloof ik niks niemand gaat voor land praten terwijl je niet bij machte bent dat te doen alsof je al president van het land bent of dat het volk dat gevraagd of daarvan wist met welk recht hoe kan ik over verkoop van koeien gaan praten of onderhandelen als ze niet van mij zijn en zonder toestemming van de eigenaar is SURINAME van u gaat u onderhandelen zonder medeweten van anderen bijvoorbeeld wat weten u partners hiervan weten zij of wisten zij dat dus u praat of beslist nu al wat en met wie er gewerkt zal worden mhr CHAN sorry maar het is gewoon ongeloof waardig u verkoopt dan nu al uw volk en het zijn de genen die het hards roepen om transparantie en u voert in geheim besprekingen met buitenland u verkoop hout voor goud of de huid van de beer terwijl u nog niet geschoten hebt u weet niet eens waar hij zich bevind ik vind dit leugenachtig en bedrieglijk het volk van 2014 kan u niet meer vergelijken met van 40 a 15 jaar terug ook die word slimmer en ontwikkeld zich dus komt u maar met een ander verhaal over anansie .


  Maak melding

 15. kijk en lees wie praat over lowlevel wat voor level zal die zelf dan niet zijn dat hij/zij zijn mening mag geven en een ander niet nou liever een deurmat want die persoon zelf is dan de schijthuis van heel SURINAME.


  Maak melding

 16. Heer Santoki mijn zegen hebt u, u bent een waarachtige Surinamer. Ik denk dat u ons land die ontwikkeling en welvaart zult brengen, die zo broodnodig is.


  Maak melding

 17. We hebben iemand van groot kaliber nodig om die rotzooi in Su op te lossen.
  Iemand van groot kaliber om al die zakkenvullers en toekomstverkrachters weg te schieten.
  En diegene heeft zich inmiddels aangediend. En nu willen ze op hem gaan schieten.En indien dat zo zou zijn, dan schieten jullie Su terug naar het donkere Middeleeuwen.
  History will tell en geschiedenis zal over ons oordelen.


  Maak melding

 18. WIE TWEE MEESTERS HEEFT TE DIENEN MOETSURELY TEGEN EENTJE LIEGEN.

  In de praktijk blijkt dat je je eigen volk makkelijker kunt verlakken dan die machtige steunverlenende buitenlanders.

  Ons geschiedenis moeten we zelf schrijven en maken.

  Dus beter een kleine baas dan een grote dwaas.


  Maak melding

 19. @Ray,

  Zou mooi zijn als wij Suri’s zouden stoppen met elkaar af te lopen zeiken en voor het belang van SU zouden gaan. Dat alle neuzen in dezelfde richting staan en dat we de schouders eronder zetten om van SU een prachtig welvarend land te maken met economische welvaart voor iedereen in SU. Moet toch niet zo moeilijk zijn? Het is een groot land met relatief weinig mensen. De problemen zouden makkelijk opgelost moeten worden zonder al teveel gedoe, lijkt mij.


  Maak melding

 20. Paraman, in 2010 heb ik ook op het ndp gestemd. Achteraf gezien heb ik er spijt van. De verkiezingsbeloftes blijken 1 grote leugen te zijn. Woon in Henar. Er gebeurt geen moer hier.
  Na installatie van de regering kwam ook de amnestiewet op tafel. Ik heb daar niet om gevraagd. Het stond niet eens in de verkiezingsprogramma. Dat noem ik nu pas verraad.


  Maak melding

 21. Mila A.,

  De aversie tegen die meneer is niet op een vrije zaterdagmorgen uit de lucht komen vallen.
  Er is veel meer aan de hand dan mensen hier durven te schrijven, maar de tijd zal het leren.
  Vraagje hoor, “wie was Segebaai”?


  Maak melding

 22. – Segebai
  – Moord op onschuldige jongen op Charlesburg
  – Mishandeling ex-vrouw
  – Etnische zuivering Juspol
  – Omringd en gefinancierd door geitendieven, grondrovers en witwassers
  – Kontlikker van meest misdadige en oorlogszuchtige regime ter wereld (VS)
  – Veroorzaker problematiek Sasur
  – Seriemoordenaars op zwervers beschermd en helpen ontkomen
  – Etc, Etc

  Santokhi is gewoon een aan grootsheidswaanzin lijdende psychopaat, racist en moordenaar en nog gevaarlijker voor Suriname dan de paarse idioten.


  Maak melding

 23. U kennis of kunde is een macht dat de moeder natuur een op dit kleine wereld een ieder loyaal overhandigd,maar het enige is dat u of je integer gebruik van moet maken en MR. Chandrikapersad Santokhi is geen uilskuiken of een koetta,hij zal donders goed niet slecht in actie komen om men het beste te zullen tegoed komen!De groep of groepen dat provoceren tegen zijn partij graven hun eigen kuil,Hahaaa…booy!
  V.H.P. soso kennis nanga power!!!


  Maak melding

 24. @Armand,

  Het staat elke creool vrij om lid te worden van de VHP. Alleen, creolen hobbelen liever achter creoolse leiders aan. Waarom beschuldig je de VHP dan van deze etnische bekrompenheid van de creolen? Kijk naar hindoestanen. Zij sluiten zich aan bij meerdere partijen en stemmen op diverse andere partijen dan de VHP. Dit kan van de creolen niet gezegd worden: ze stemmen alleen en altijd op creoolse partijen. Het is dan ook verwonderlijk dat men de hindoestanen en de VHP van etnische bekrompenheid beschuldigt terwijl het juist de creoolse kiezers zijn die dit ten toon spreiden. De VHP heeft Suriname bij elkaar gehouden met haar verbroederingspolitiek. Zij heeft zo vaak de eer gegund aan een niet-VHP’er om de regering te leiden in de coalities waar zij deel van uit maakte. Het wordt hoog tijd dat ook de andere partijen uit de coalitie eens een VHP’er de eer gunnen om president van het land te worden.


  Maak melding

 25. Idi Amin heeft de aziaten verjaagd/uitgemoord en de vrouwen verkracht om de aziaten eruit te schoppen.
  Maar wat er toen gebeurde, is dat de locale bevolking de winkels van de aziaten hebben ingepikt, maar ze wisten niet wat de prijzen van de artikelen waren.
  Voorbeeld: Ze bekeken een kledingstuk op de label staat de maat aangegeven en dat zagen ze als prijs voor het kledingstuk.

  Is echt gebeurd!!!!!


  Maak melding

 26. Sari, ik zou me maar zorgen maken over je eigen ratio en objectiviteit want zo’n semi intelligent blala verhaal zit niemand te wachten, vandaar.
  Voor alle duidelijkheid dat Santokhi als zeer waarschijnlijkheid nieuwe president, zich in het buitenland aan het orienteren is een kwestie van goed voorbereiden zodat hij zijn buitenland beleid daarop aan kan passen, Suriname is nl. geen eiland en ook afhankelijk als relatief klein land van economische ontwikkelingen in de rest van de (voor velen hier boze buiten) wereld, als je dat niet wilt of kunt begrijpen ben je inderdaad op je plaats bij de weinig ontwikkelde bavianen die zich nu regeringsleiders noemen, die niet in staat zijn de orde en rust te bewaren in een land met minder inwoners dan een beetje grote stad in Nl., het stelletje incapabele criminelen


  Maak melding

 27. Santokhi geniet internationaal respect. Bouterse geniet hoon. Suriname is afhankelijk van internationale handel. Ik acht de Surinamer in staat om de juiste beslissing te nemen en diegene (Santokhi dus) die een goede indruk maakt in het buitenland en ook in het binnenland te verkiezen in het belang van Suriname. Bouterse is een gespleten persoonlijkheid. Dat zijn nou niet erg betrouwbare mensen. Vaak weten ze zelf niet eens wanneer ze onzin aan het uithalen zijn. Dus een stabiele Santokhi boven een labiele Bouta. Dat moet toch elke rechtgeaarde Surinamer aanspreken?


  Maak melding

 28. Hoop dat er een stabiel en rechtvaardig bewind komt vrij van corruptie, nepotisme of etnische cohesie. Dit bewind moet zich richten op diversificatie, consolidatie van de economie en een sterk nationaal bewustzijn c.q. nationaal belang gaat voor persoonlijk of groepsbelang. De integriteit van onze grenzen is dan ook hot item. Tot slot al het gespuis van nu opsluiten en kaal plukken.


  Maak melding

 29. men lul ieder keer dat de vhp racisties party is.
  wat is de nps , en wat was de pnr!!
  Is men vergeten dat didibrie een regering geinstaleerd had zonder hindostaan, en dat ze rotzooi hebben gemaakt en nu de verkizing nadert heeft hij 3 hindostaan als minister
  laat dit doordringen bij degene die zeg dat vhp etnisch is.


  Maak melding

 30. Paraman, wie was ook al weer Roger Khan of Piet wortel ?
  En welke oud CTU baas zit er nu vast in de VS ? Dit laatste is toch een skande voor ons land of niet toch ? Heb 1x in mijn leven op Bouta gestemd. Gaat nooit meer gebeuren. De wereld lacht suriname uit.


  Maak melding

 31. @hans

  Het feit dat je over gaat tot persoonlijke aanvallen en mijn integriteit daarbij betrekt is vreemd.

  Ik ga jou niet aanvallen en zeggen dat jij mogelijk een geknutseld emotioneel evenwicht hebt.

  Wat ik heb geschreven over investeringsverdrage is op feiten gebaseerd. Voorbeelden Ecuador,Indonesië en nog veel meer

  Dat we in deze mondiale wereld ons een plek moeten weten te vinden met behoud van soevereiniteit en ontwikkeling op basis van wederzijds respect begrijp j niet.

  Na de verkiezingen worden de kaarten geschud. En degene die gekozen wordt is onze president en president voor alle Surinamers.

  Ik zeg niet wat jij moet doen, maar ik zou eerst nadenken voordat ik iets zou zeggen en misschien 10 tellen wachten voor ik mijn mond open doe.


  Maak melding

 32. 05 juni 2014

  Rare opmerking van Santokhi. Srika heeft begrepen – ook uit de nieuwsmededelingen van de VHP zelf – dat bijvoorbeeld in New York een deelafdeling van de VHP door Santokhi is geïnstalleerd.

  Signalen die Srika ontvangt van kleine srika’s uit Queens en Brooklynn (New York) is dat deze groep nu actief is met het inzamelen van gelden om de verkiezing van Santokhi te ondersteunen. Ook grote bedrijven worden benaderd.

  Hiertegen heeft Srika geen probleem. Wat Srika wel ongerust maakt, is de manier en strategie die daarbij gebruikt wordt om Suriname negatief in het daglicht te stellen. De manier van handelen slaat zo dan, in het algemeen, ook negatief neer, op de Surinamers in Suriname.

  Wil Santokhi ontkennen dat buitenlandse individuen, bedrijven en of organisaties en andere netwerken, door tussenkomst van de VHP- afdeling in New York, ten minste geen financiële steun geven aan de verkiezingen in Suriname?

  Srika zal proberen m.b.v. zijn kleine srika’s in Brooklynn Gessel te spreken te krijgen. Gessel behoort tot het team van Santokhi.

  Dat Santokhi, bij de aankomende verkiezingen in 2015, het opneemt tegen Bouterse mag, want dat is de democratie. Wel moet het niet zo grimmig worden dat daardoor Suriname opeens onleefbaar wordt. Deze verantwoording hebben alle mensen met een hart voor Suriname te ondersteunen!

  Wie ondersteunt Srika in het wel of niet krijgen van die grimmige minpunten?
  Srika


  Maak melding

 33. Niet mee eens!
  Het buitenland is dringend vereist, om voor eeuwig af te rekenen met het gespuis in deze criminele regering.
  Afvoeren en opsluiten achter slot en grendel, sleutels versmelten aub.

  Het is toch niet te geloven dat er überhaupt Surinamers bestaan, die achter een vijftien-voudige moordenaar, crimineel en drugsdealer staan.

  Wat bezield ze eigenlijk….?
  Waarvoor zijn ze bang?
  Want laten we wel wezen, het getuigd van een ontiegelijk grote angst, om steeds maar weer, rotzooi te verspreiden over Dhr. Santhoki.
  Alleen een angsthaas uit bedreigingen.
  Sta je sterk in je schoenen en ben je zeker van je zaak, dan zijn dit soort onzinnige acties en uitlatingen overbodig.

  Als brunsi aankondigt dat hij het presidentschap ambieert, dan is hun smoelwerk dicht uit angst.

  Meneer Santhoki het ‘criminele deel’ van het buitenland zit al in suri, we hebben het opbouwend deel van het buitenland dringend nodig.
  En dit mag gewoon geuit worden.
  Zelfs de grootste wereldmachten hebben andere landen nodig, verdere uitleg overbodig.

  ‘Suri voorwaarts’, jullie zijn vrijpostig!!!!
  By The Way, wie heeft jullie toestemming verleend om namens alle Surinamers te reageren?


  Maak melding

 34. Stinkend jaloers is hij..
  De vijftienvoudige moordenaar en
  Drugsdealer, veroordeeld voor 11 jaar en
  Crimineel die blind is voor de corrupte handelingen van zijn coupmatties.

  Deze vijftienvoudige moordenaar KAN niet naar het Westen.
  Hij is alleen maar welkom in die onderontwikkelingslanden, verder mag hij niet!
  Dhr. Santhoki kan overal in de wereld terecht, gek hé!!!!!!!!!!!!!

  Ter herinnering, want sommigen schijnen bovenstaand, effe voor het gemak, vergeten te zijn.

  Beginnen jullie een vervanger te zoeken, want jullie drugsdealer wordt als Main-witness opgeroepen,
  net voor de verkiezingen, whahahahahahahaha….


  Maak melding

 35. De beschuldigingen van landverrader aan het adres van de enige integere politicus komen van het oerdomme ongeletterde stemvee dan nog steeds last heeft van een slavernijcomplex…


  Maak melding

 36. Het is simpel: Surinamers kunnen kiezen:

  1) een moordenaar, coupepleger, drugsdealer als president.
  2) een drugsdealer en bankovervaller
  3) Santhoki

  Keuze lijkt MIJ niet zo moeilijk.


  Maak melding

 37. 05 juni 2014

  Hallo ESMERALD,

  Eindelijk van jou, weer een teken van leven! En opvallend dat Henk Molenaar dan altijd ook reageert.

  Maar ‘Esje”, hoe ben jij het dan niet eens met de uitspraak van Santokhi? Je moet hem toch door dik en dun volgen? Of vertrouw jij hem zelf ook niet?
  Srika


  Maak melding

 38. =Wie kan mij vertellen hoe vaak Belfort naar het buitenland is geweest? Als het goed is heeft Santhoki toch de gesprekken toen gevoerd voor extra helikopters?.

  -Mensen die anderen bedreigen om niets zitten zelfs in de knoei met zich zelf.

  -Ik heb nooit vernomen dat Brunswijk naar het buitenland is geweest voor zaken. Dit kan hij alleen in Suriname en in het land alleen poppenkast spelen.

  -Als die tegenstanders tegen Santhoki moeten ook oppassen, omdat het grootste vermogen in handen van de Hindoestanen ligt en bij niemand anders.

  -Ik zou mijn zorgen gaan maken met al die kleine partijen in het land die helemaal geen visie hebben en voor dat geld de politiek in willen gaan. De belastingbetaler betaalt het wel.

  -In het binnenland is men nu al boos op Brunswijk omdat hij een Javaan naar voren heeft geschoven. Men is boos en vraagt zich af waarom er niet een binnenlandbewoner die post heeft gekregen.
  Ook klaagt men dat er teveel Aucaners een post hebben en te weinig Saramaccaners.

  EENHEID IS ZOEK IN HET BINNENLAND en zolang dit niet wordt opgeheven zal het nooit goed gaan, terwijl er genoeg capabele mensen uit het binnenland komen.


  Maak melding

 39. wie zit er nu te wachten op een racistische pres.
  laat tokkie lekker terug gaan naar utar pradesh diep in het binnenland waar hij vandaan komt.
  en laat hij de rest van die afvallige dalits gelijk meenemen.
  de echte hindostanen mogen blijven.
  racisten oprotten..
  ze zijn vrijwillig gekomen na de slavernij en willen nu de dienst uitmaken.
  men zou denken dat men zich zou gedragen en je landgenoten zou respecteren.
  helaas zet men de racistische tradities van hun land hier voort.
  vhp weg ermee.


  Maak melding

 40. beste nero

  we weten genoeg over santokie.
  die link was echt een overkill.
  we hebben net 10 jaar vhp en nps achter de rug.
  het volk van suriname was daar zo blij mee dat ze de laatste keer massaal op de ndp hebben gestemd.
  voor mij mag iedereen pres. van su worden zolang het maar geen criminele racist is.

  ik kan me de jaren 80 nog herinneren .
  sardjoe en vele hindostanen kregen het monopolie over import en export vergunningen .
  we weten wat ze geexporteerd hebben.
  we weten hoe ze hun geld verdiend hebben en aan wie ze dat te danken hebben.
  nu doen bepaalde mensen alsof ze nog roomser zijn dan de paus.


  Maak melding

 41. Aha…ho, niet voorbarig zijn met zulke verantwoordelijke praatjes meneer Santokhi!!! Je moet nog in de Arena verschijnen in 2015!
  Want in de Arena ken je de tegenstanders ook niet zo goed.Pas op!!


  Maak melding

 42. Ben benieuwd welk deel van SU die landverrader al aan zijn blanke opdrachtgevers heeft belooft
  Je weet het toch(redi moesoe) voor de witteman
  VOOR NIETS GAAT DE ZON OP


  Maak melding

 43. Na 2015 militaire interventie gewenst van het buitenland.
  Het Surinaams leger ontmantelen en opdoeken.
  Alle gestolen bezittingen door Bouterse, Abrahams etc terug geven aan de staat Suriname.
  Banden met het buitenland verstevigen.
  Bouterse, Brunswijk en vrienden berechten.
  De amnestie opheffen.

  Suriname free at last!!


  Maak melding

 44. Hi, meneer Chan, U bent op de juiste plaats. Waarom??? Omdat U straks in 2015 met succes de Pres van Suri wordt gekozen,dan kunt U nog naar alle hoeken van de wereld gaan voor een goed woord voor Suri te doen.


  Maak melding

 45. Allen,

  Gister heb een links geplaats naar een blog over de activiteiten van meneer Satantoki.
  Ik kreeg een heleboel rillingen van deze meneer. De mensen die Bouterse uitschelden hebben geen idee wie deze man is. Gewoon creepy. Dat hij Suriname is gaan uitverkopen is paal boven water. Zo heeft ie toch met zijn ex-vrouw.

  Link nogmaals:
  http://dossiersantohki.blogspot.nl/2008_09_01_archive.html

  Verspreid de boodschap en laat rechtmatige Surinamer zien wie deze man is.


  Maak melding

 46. Bouterse verkwanselt Tigri aan Guyana en 3000 Km2 aan frankrijk.
  Wie is een landverrader?
  Meer dan 3/4 deel van het land thans in handen van Buitenlanders.
  Dan praat Bouta over nationalisme en souvereiniteit.
  Wie houdt wie voor de gek

  Soho


  Maak melding

 47. @Nero,

  Je maakt jezelf onsterfelijk belachelijk door het poneren van een linkje uit 2008, naar een blog van een anti-Santhoki personage.

  Als ik een search loslaat op ‘bouterse’, dan krijg ik op Bing 143000 hits en op google 956.000 hits.

  In elke taal die je maar kunt bedenken.
  En het begint altijd met: “de dictator, drugsdealer en veelvoudige moordenaar…etc. etc”
  Ik vermoed dat je een maand nodig hebt, om alle garbage te lezen!

  Dus……


  Maak melding

 48. mensen kijk naar de cijfers op dit forum , allemaal in het Rood .
  Dus dat wil zeggen dat Rood gelijk heeft .
  sranang sa wienie .sondro santokie segebai .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.