Sana Budaya Dance Company zet Suriname op de kaart [VIDEO]

0

De dansgroep Sana Budaya Dance Company zet Suriname op de kaart. De groep was in Engeland voor een optreden tijdens het Let’s Dance International Festival. Na dit optreden maakte zij een tussenstop in Nederland, waar zij in Rijswijk (Don Bosco) en Amsterdam (Bijlmerpark Theater) optraden. Zij voerde daar het stuk Drang op. RBU TV sprak met Johan Raksowidjojo namens de organisatie, met dansers, bezoekers en met choreograaf Dwight Warsodikromo en maakte een uitgebreide reportage:

Camera: Jeffrey Salimin, Melvin Toemin
Interviews en edit: Melvin Toemin
Support: Marcel van Beek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.