woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKayente special guest op Pinkster Party zo 8 juni in Rijswijk

Kayente special guest op Pinkster Party zo 8 juni in Rijswijk

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams-Nederlandse zanger Kayente is de special guest op de 30+ Caribbean Pinkster Party van Carifesta.NL, die op zondag 8 juni wordt gehouden in de Sir Winston Club te Rijswijk. De zanger, onder andere bekend van de nummers ‘Hori Yu’, ‘Tamara’ en ‘Kirikhaibhana’ is net terug uit Suriname waar hij diverse optredens heeft verzorgd. Samen met all-round formatie La Fiesta zal hij zorgen voor een onvergetelijke avond.

La Fiesta heeft afgelopen maand haar nieuwe single en bijbehorende videoclip ‘One More Time’ uitgebracht. Het swingende nummer zal op deze Caribbean Pinkster Party voor het eerst live uitgevoerd worden. Dus haal je kaartjes op tijd via Ticketscript en beleef deze primeur!

DJ Cliffhanger (Brasil bar A’dam) zal tussendoor voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits zorgen. Het wordt een gezellig Caribisch feestje van 23.00u – 04.00u, met hapjes van Suribocatering en lekkere Borgoe en Parbo. Alle informatie over dit feest is te vinden op www.carifesta.nl.

CARIBBEAN PINKSTER PARTY
Zondag 8 juni 2014 (Eerste Pinksterdag)
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (gratis parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
Tijd: 23.00u – 04.00u
Leeftijd: vanaf 25+ | dresscode: dress to impress
Kaarten: hier online te koop voor 15 euro
LIVE: LA FIESTA, KAYENTE & DJ CLIFFHANGER

kay

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES