zondag, februari 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandComeback van Rodney Glunder op Gala in Uithuizen

Comeback van Rodney Glunder op Gala in Uithuizen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Iets meer dan een jaar geleden nam de Surinaamse-Nederlander Rodney Glunder afscheid van de Muay Thai kickboks sport. De 39-jarige Glunder is momenteel trainer en heeft een behoorlijke reeks aan overwinningen op zijn naam staan. Op zaterdag 31 mei 2014 is hij echter weer in de ring te zien op het gala ‘Rumble of the North IV’ in Uithuizen.

Glunder noemt de wedstrijd tegen Koos Wessels Boer zijn ‘comeback’. “Deze wedstrijd is erg belangrijk voor mij. Het is een comeback en tevens een bevestiging dat mijn vechtsport carrière nog niet voorbij is. Ik vecht voor de Europese titel en deze wordt van mij! Ik heb hier maanden keihard voor getraind en dank mijn trainer Regillio Aaron, uit de grond van mijn hart hiervoor” aldus de in Leiden geboren sporter.

Op Youtube circuleert inmiddels een filmpje van cabaretier Roué Verveer, die het volgende op Facebook plaatste: “Vrienden, ik train nu al een tijdje met m’n bokstrainer Regillo Aaron bij Gym3 en ik had bijna mijn eerste gevecht tegen prof kickbokser Rodney Glunder. Ik zeg ‘bijna’ omdat we niet verder kwamen dan de staredown”. De scheidsrechter in het filmpje is trainer Regillo Aaron. Bekijk het filmpje hieronder:

UPDATE 1 juni:
Het is Glunder zaterdag niet gelukt om de titel in de wacht te slepen. Hij werd verslagen door zijn opponent Koos Wessels Boer.

Rumble

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Delish. Sometime I buy the pre-made tabouleh and mix it in when they’re almost done cooking.SO good. Also less work. Win!Maggy´s last [type] ..


  Maak melding
 2. spread uses Tolkien’s favorite six-part plot pattern, which I explain in detail in the previous post; it underlies most of the action of The Lord of the Rings, as well as the overall arc of the novel


  Maak melding
 3. Soon after study numerous the websites along with your site now, and that i genuinely appreciate your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and are checking back soon. Pls have a appear at my internet page likewise and let me know should you agree.


  Maak melding
 4. Susana y Iago son los perfectos Amelie y Nino, igual que me enamoró la película me enamoró tu reportaje. Plasmaste los momentos más determinantes. Asombrada por los detalles: la báscula, las fotos rotas en el álbum, los cuadros encima de la cama… ¡Enhorabuena!


  Maak melding
 5. la casa rural de “El Call” en Catalunya, comarca Ripollès. Una maravilla de casa, de trato i con setas por los alrededores. Ha sido perfecto para el puente de Todos los Santos


  Maak melding
 6. What’s up it’s me, I am also visiting this web site on a regular basis, this site is actually nice and the viewers are in fact sharing pleasant thoughts.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES