dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijKoninklijke onderscheiding voor Joan van Ommeren-Baumann

Koninklijke onderscheiding voor Joan van Ommeren-Baumann

-

Does Travel - naar Suriname

Het Dordtse Albert Schweitzerziekenhuis heeft begin deze week afscheid genomen van Joan van Ommeren-Baumann. De zéér markante ziekenverzorgster kreeg daarbij een lintje. De koninklijke onderscheiding werd bij de ontroerde vrouw opgespeld door burgemeester Arno Brok meldt RTV Rijmond.

De ziekenverzorgster wilde haar collega’s verrassen, door op haar laatste werkdag in een koets met daarvoor twee paarden te verschijnen in traditionele Surinaamse kleding. De maandag precies 65 jaar geworden vrouw werd verwelkomd door veel collega’s en Pier Eringa en John Taks van de Raad van Bestuur. Het ziekenhuis bleek op zijn beurt een verrassing voor haar geregeld te hebben; namelijk de koninklijke onderscheiding.

“Deze vrouw is zeer bijzonder”, zegt John Taks. “Zij werkt op een afdeling voor palliatieve zorg. Daar liggen mensen, die niet meer te genezen zijn. Zij bidt en zingt met patiënten en dat wordt enorm gewaardeerd. Soms vragen nabestaanden haar zelfs op de uitvaart te komen zingen”. Foto: RTV Rijmond/Lees verder…

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES