dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSantokhi wil bescherming zegsman Bouterse

Santokhi wil bescherming zegsman Bouterse

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 mei – Presidentieel woordvoerder Clifton Limburg moet koste wat kost beschermd worden. Dit zegt VHP-leider en parlementariër Chandrikapersad Santokhi. Als de man op de radio zegt dat hij bedreigd wordt, moet dit serieus genomen worden. Limburg zelf zegt zich bedreigd te voelen, maar geen bescherming te zoeken.

Hij wil niets weten van het inschakelen van de justitie. “Ik zegt het aan geen enkele procureur-generaal. Ik zegt het aan u zodat u het weet”, zei Limburg tijdens zijn praatprogramma Bakana Tori. “We betreuren het dat hij bedreigd wordt en ik hoop dat hij alle bescherming krijgt”, zegt Santokhi tegenover de Times of Suriname. Overigens zouden ook andere soortgelijke zaken serieus genomen moeten worden. Zoals de aanklacht van parlementariër Mahinder Jogi (Nieuw Front/VHP).

Jogi zegt dat er zwarte auto’s opvallend traag langs zijn woning rijden. Ook zouden er foto’s gemaakt worden vanuit de auto’s. Volgens Limburg rijden er witte auto’s langs zijn woning en wordt er gefilmd en gefotografeerd. Hij zou de oppositie een ‘doorn in het oog’ zijn en zou daarom opgeruimd moeten worden. “Als iets gebeurt met deze man die hier praat, moet je weten uit welke hoek het komt”, aldus Limburg. Santokhi weet van niets: “Het is niet onze stijl. Dat doen we niet.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. O jee, ik heb een witte auto en mijn man een zwarte.
  Zijn wij nu verdacht?
  Langs mijn huis rijden veel paarse vlaggen. Word ik ook in de gaten gehouden?
  Wat een spannend land zeg!


  Maak melding
 2. -Een ieder die zich bedreigd voelt heeft het recht op bescherming maakt miet uit wie je bent en vanwaar je komt.

  -Het volgende is ook nog aan de hand::

  -Ik heb afgelopen zondag naar de radio zitten luisteren en een vriend van Brunswijk belde op om aan te geven dat hij ook militair was en samen met Brunswijk heeft gevochten in het binnenland.
  -Meneer gaf aan dat men niet meer in het binnenland gaat vechten, maar in Paramaribo. Hoe het zal gebeuren en wat men zal ondernemen heeft hij niet gezegd.

  =Belfort staat op het podium en heeft Santhoki van langs gegeven. Ook heeft Belfor geen ene respect om te zeggen dat die slurf en de olifant op zich niets voorstelt, omdat het uit India komt en heeft niets met Suriname te maken.
  Ook heeft hij met weinig woorden en op een nette manier aangegeven hoe ze met harde hand de Hindoestanen zullen aanpakken.

  ==Vanwaar komen dan alle tradities en symbolen van de andere culturen?? behalve van de indianen??? Deze komen ook niet uit Suriname.

  =Ik had gedacht dat men zou praten over de toekomst van het volk en land. Ook om de eenheid bijeen te brengen en te houden.
  Ik moet zeggen dat mijn haren overeind stonden wat ik allemaal hoor en leest.

  =Als de Hindoestanen en de chinezen hun bedrijven sluiten zal ik zien hoe Brunswijk en Belfort het probleem zullen oplossen.
  Handel zit niet in de geest van Belfort en Brunswijk.

  =Ik wens het volk heel veel succes en hoop op vrede voor een ieder. Dit omdat Belfort en sommigen van zijn achterban nu een haat hebben gebracht tussen de creolen en Hindoestanen.


  Maak melding
 3. al jaren ben alles en iedereen aan het beledigen vernederen en nu opeens wordt je bedreigt..

  hoe zit dat..

  wie heeft al mensen altijd al bedreigt beledigt..

  niemand mocht de..baas.. tegenspreken geen lelijke woorden zeggen,ondanks alles wat er gebeurt is op 8 december 1982

  en nu bescherming vragen..


  Maak melding
 4. Wat is het tegenovergestelde kleur van zwart???????
  Wit natuurlijk.
  Alleen weet limbothoki dus niet dat wit geen kleur is.
  Soso lafoe joe kang lafoe.
  Limbo mi boi wie wil zo iemand als jou bedreigen?????????


  Maak melding
 5. Het ” TOM en JERRY – SPELLETJE ” is gestart met deze keer ” BEDREIGING (quasi ) ” als inzet .
  Vreemd dat ‘ the big fat LIMBO dancer ‘ gelijk na ‘ Yogi Bear ‘ nu plotseling bedreigd wordt maar in de periode ‘ El Vene ‘ zelfs voor geen minuut een bedreiging heeft gevoeld. Ra ra hoe bestaat DÁT ??????????

  Trevlig kväll ! CHAVÉZ


  Maak melding
 6. Witte auto’s zijn trouwauto’s, maar zodra de bestelde bruidjes de vetzak Limburg zien, dan stoppen ze niet, maar rijden door.


  Maak melding
 7. Dat is echt een fatoe, bedreigingen,door anderen die langzaam in zwarte en of witte auto’s langs reiden en fotograferen, zulke dingen hebben we niet hier in SU. Heb mijn rijbewijs net gehaald, dus rij ik altijd langzaam, en aangezien ik na een lange tijd terug ben in SU, maak ik vaak en graag foto’s van mooie SU. Probleem dus opgelost. Remember “blijf lachen en fatoes posten”
  Greetings from;
  ReddFoxx, Fatima, Shakoentala, Sabojo, Princes Amoffo, Baas Bruinswijck (onze toekomstige President), Satimin en Omoe Sneezie.


  Maak melding
 8. Limbo er kunnen beter een stoet witte auto’s langs je huis rijden dan zwarte auto’s, de brengers van de dood.
  Limbo, je doet je naam wel eer. Onze Suri Goebbels.

  En die idioot Belfort met zijn garnalenhersenen en racistische praatjes. Waar komen nou die gevechtshelikopters nou vandaan? Uit een Afrikaans land of uit India?


  Maak melding
 9. jogi heeft spoken gezien zijn geweten knaagt dat is het probleem van jogi beer .en santhoki segebai ik ga jou een tip geven .maak je niet druk met die meneer limburg maak je druk om jogi jou soort ,kom niet slijmen .je bent gewent in hokjes te denken dus hou je bij je leest .onthouden jullie een ding …desi bouterse is en blijft de sterke man van suriname ook na 2015 .bouterse is geliefd onder dit surinaamse volk dat zullen jullie wederom merken .bruggen worden gebouwd waterleiding electriciteit voor het volk huizen worden gebouwd ,bouta wij gaan er voor en wij gaan jou belonen de komende vijf jaar .ze mogen hun blok vormen tegen de ndp wij gaan er voor als een man staan wij achter jou voor ontwikkeling en niet om hokjes politiek .wij denken niet etnisch wij denken nationaal .de vhp wil ook de richting van de ndp kiezen omdat ze de hete adem voelen ,maar het gaat ze niet lukken het is ze met een paplepel ingegoten om etnisch te denken hokjes politiek zullen ze blijven voeren .die boitie gedachten van deze gasten verdwijnt niet zomaar .zie ze tussen die marrons om stemmen te winnen samen met de nps .wat deden ze al die 60 jaren toen ze aan de macht waren rijst met bakkeljauw meer niet .scholing noem maar op waren deze mensen verstoken .ze willen een blok vormen om de mc te wippen maar wat is dat gehele blok hun programma om de kiezer voor zich te winnen .ze kunnen nog geen eens aangeven wat hun programma is voor de komende verkiezingen .de pl vhp nps kunnen niet aangeven wat ze voor het volk gaan doen .hoeveel huizen gaan jullie bouwen ,hoeveel bruggen gaan jullie bouwen ,wat te doen wat scholen betreft .water voor de mensen noem maar op .niets kunnen ze aangeven .bouterse mag 18000 huizen beloven het belangrijkste is dat er huizen worden gebouwd en dat er water en veel meer voor de mensen wordt gedaan .ja en het volk zal het weten .breeveld heeft het mooi gezegd als onafhankelijke partij ,dat de mc ook goeie dingen heeft gedaan en dat mag en ziet het volk ook .
  en gelukkig slaapt het volk niet en dit doen wij zonder nederlands geld !!!!!!!!!!!!! horen jullie fronters dat .
  veel is dankzij paars tot stand gekomen .somo ga terug naar je front en bezorg de nps 2 zetels ze hadden er vier ,de tijd zal het leren dat pero gelijk had .
  strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang ..herie libie te na dede pero sa vetie gie sranang .


  Maak melding
 10. Nu iedereen hem door heeft dat hij liegt en bedriegt en niet meer geloofwaardig overkomt, komt hij met dit onzin.

  Hij doet er alles aan om de aandacht op zich te vestigen.

  Zielige ventje, die niets voorstelt en te bieden heeft, nu zijn pens/boekmaag al gevuld is met ongezond voedsel en zijn zakken met veel geld van het arme volk, die in heel grote armoede leeft.

  obesitas
  zwaarlijvigheid, vetzucht, corpulentie, dikheid, en adipositas, kortademig, platvoet, gebruikt heel veel toiletpapier.

  jouw poepzak (lees sranan)


  Maak melding
 11. Onze Garnaal, het land met de slurven bezit de perfecte technologie wat een natie kan bezitten, namelijk atoomtechnologie. Het land stuurt ook continu met succes commerciële satellieten de ruimte in. De Europeanen proberen dat ook te doen namelijk via hun basis in Kourou. Hoe vaak gaat het dan niet mis. En India het land van de slurf heeft ook een sonde naar Mars gestuurd.
  Nou kan onze minister met zijn ietsje pietsje hersenen het wel begrijpen dat om deze dingen te kunnen doen,dat je als natie wel over heel veel technologie moet bezitten.
  Bellie, het gebrul van jou is weer omgekeerd evenredig met het intellect in je cabeza.


  Maak melding
 12. NOU, als dhr BELFORD die woorden heeft gebruik is het een kwalijke zaak ook de woorden van SANTOKHI waren niet zo mooi dat de HINDOESTANEN altijd achter gesteld werden en worden ik schaam me dan dood hier omtrent terwijl deze PRESIDENT ons probeert te leren dat wij 1 zijn en dat we het alleen samen reden zijn jullie 2 zijn werk aan het kapot maken dat bedoel ik nou weer alleen de NDP is een bloemen tuin waar alle bloemen welkom zijn de rest zijn tuinen met 1 bloem soort en die ook de echte mix bloemen tuin kapot willen dus samen spannen en als dat mocht gebeuren gaan ze weer hun eigen hokjes tuin weer in schande hoe wilt men dan dat er eenheid komt GOD keek en keerde zich om en weende bitter wat hij ons gaf en geeft en wat wij er van maken en wat wij doen hebben ook onze voorouders voor niks gestreden en geleden voor vrijheid was dat niet genoeg moeten wij nu elkaar als beesten gaan behandelen ik hoop dat deze PRESS blijft want hij probeert en leert ons dat wij 1 zijn en het alleen samen kunnen de rest vecht voor zelf en macht als deze tijd deze PRESS verdwijnt ziet het er niet rooskleurig uit geloof mij er zal onderling gevochten worden voor alles en nog wat en dat heeft SU niet nodig en ook niet gebruiken let op mijn woorden vandaag 27-5-2014.


  Maak melding
 13. hallo lim,,

  je hebt altijd een grote bek over alles en iedereen,en nu ineens bedreigt,,hoe kan dat..

  jou baas zwijgt ook al in alle talen durft niet eens in jou programma zijn bek open te trekken wordt hij ook al bedreigt..

  zijn ondergeschikten w.o. pankaaa – miesiekabaa die schreeuwer uit nickerie en al die anderen hebben ook zwijgplicht opgelegd gekregen..

  mevrouw de voorzitter simons is erg rustig geworden de laatste dagen

  wat gebeurt er in het poppenkast.

  zelfs je coalitie genoten zeggen openlijk,dat zij die z.g.n. begroting niet zullen goedkeuren-tekenen niet te spreken over de abop die jou helemaal mond dood heeft gemaakt..

  baas wat gebeurt er nu..

  hoelang blijf je nog zitten

  de jankees staan op wacht


  Maak melding
 14. Deze weken is er veel gebeurd in ons land.
  1.PL is uit de coalitie gezet.
  2.Er worden allerlei allianties gesmeed.
  3.Opositie leden dreigen voelen zich “bedreigd”
  4.De NDP zou de veroorzaker van alle ellende zijn??

  Lid 1. De pl van de Javanen t is een javaanse partij die onderscheid maakt tussen moslims onderling. Het is de partij van Tjien Fat, Somojono etc. Een goed idee zou zijn om een ieder die benadeeld is door Somojono op te roepen en de klachten te registreren.
  Paolo Somo zelf was stil als een “dode gedeha” en nu is hij t geweten van Suriname. Hij moet nar een goede psychiater om zich te laten helpen.

  Lid 2. Er is een politiek opportunisme die zen weerga niet kent. Het lijkt op de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Het zijn geestelijke lilliputters. Deze mensen zullen het land nooit kunnen dienen.

  Lid 3. Sommige oppositieleden voelen zich bedreigd nu ze in opspraak komen.

  Lid 4. De hindoestanen moeten beseffen dat zonder de staatsgreep in 1980 hun rol was uitgespeeld. Suriname was op weg naar een burgeroorlog nl. 2e Guyana te worden. Het lijkt verstandig dat de NDP nu een antwoord gaat formuleren op de stelselmatige aanvallen op de partij.


  Maak melding
 15. @ Ira……………

  Wij moeten 2 afrikaanse en 2 aziatiese olifanten importeren en deze samen in de zoo brengen om de mensen in Suriname het goede voorbeeld te geven.


  Maak melding
 16. @ Sari

  De NDP doet er verstandig aan de rechtsstaat in Surinam te herstellen !

  Herstel de geschonden Grondwet, straf alle massmoordenaars en drugscriminelen !

  Zonder rechtsstaat komt geen ontwikkeling, doch corruptie, vriendjespolitiek, teveel staatsuitgaven, inflatie en devaluatie SRD !

  De NDP en de staat Surinam doen er verstandig aan DINO zo snel mogelijk te vervolgen voor misdaden in en tegen de staat Surinam !

  Verstandig is de belangen van Surinam en haar bevolking te stellen BOVEN belangen van individuele NDPers en ABOPpers !

  Verstandig is een anti-corruptiewet met twk invoeren en idem een integriteitswet !

  NDP doet er verstandig aan te begrijpen dat srafu-ting p’sa keba !!


  Maak melding
 17. Het zou wel opruimen als ze deze opnaaier van dit volk uit de weg zouden ruimen, er komt totaal niks zinnigs uit de strot van deze ophitser, alleen maar leugens en bedrog, omdat deze man ook is gaan beseffen dat zijn tijdperk en van die paarse bende zijn langste tijd gehad hebben.


  Maak melding
 18. LIMBO….HUILEBALK!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jarenlang iedereen schofferen, beledigen en verbaal bedreigen.
  En nu klagen en janken als een puber.
  JUFFERSHONDJE.


  Maak melding
 19. @ Srafu

  Kun jij voorbeelden noemen waaruit duidelijk en overtuigend blijkt dat de Grondwet geschonden is?

  Ik ben het met je eens dat binnen de kaders van onze wetten het recht moet worden gedaan

  Kun jij voorbeelden noemen van corruptie van 2000 t/heden?
  Ik hoop dat je niemand gaat voortreken.

  Heb je weleens gedacht om actie te ondernemen om de PG in Suriname te schrijven voor een grondig onderzeoek?

  Jou opmerking:

  “Verstandig is de belangen van Surinam en haar bevolking te stellen BOVEN belangen van individuele NDPers en ABOPpers
  Verstandig is een anti-corruptiewet met twk invoeren en idem een integriteitswet!”

  Lees jij weleens de internationale media? Als je die niet begrijpt en ons land vergelijkt met de feiten die daarin staan ben jij een politieke en geestelijk een lilliputer.

  Lees jij wat multinationals doen in andere landen?

  Voordat jij zomaar commentaar geeft moet je eerst onderzoeken vriend?


  Maak melding
 20. @Passant dinsdag 27 mei 2014 om 21.45u
  Passant 4x joe reactie is killing me, mie gado 2x ik kom niet bij van het gieren, grollen en brullen. Woooooooiii mo ddddede. Wat is er met deze grappenmaker aan de hand. Er zitten geen gekken / idioten in het FRONT. Wij van het FRONT doen het met woorden en gebruiken daarvoor: pen en papier, doen dan ons ding;die wijjjjjj vervolgens doorsturen naar de media(kranten/radio). So wie foe a FRONT e wroko.Dus Clifton Missiekaba Limburg…. aaaaartjie boeng joe missie kaba. Je hebt de gelegenheid gehad om je groot te maken, ma sang joe doe is dat je je DIKKKK hebt gemaakt. Ma neks no fout. Die vorm die je nu hebt Bimbo zou de witteman ook groot noemen/vinden. Hahahaah: als iets deze persflop(pie)Bimbo is overkomen dan zal of is dit zeker te wijten aan het feit,dat hij te(misschien alleen) veel VRRRRRREET. De aanhang van het FRONT kan dingen beter door zien/prikken. Odi odiiiiii.
  Glenny


  Maak melding
 21. Volgens de Russische geheime dienst is de Amerikaanse CIA actief in een aantal landen in Zuid Amerika waaronder Suriname.De Russen houden de activiteiten van de CIA nauwlettend in de gaten. De Amerikaanse CIA is vooral actief in landen waar rijke Libanezen wonen.Ze vermoeden dat Hezbollah in Libanon wordt gefinancierd door rijke Libanezen in landen die goede banden hebben met linkse regeringen in Zuid Amerika.

  Het bezoek van Santokhi aan Amerika moeten wij daarom plaatsen in het kader van de Amerikaanse inlichtingen activiteiten in Suriname.De vraag die wij ons ook moeten stellen is het volgende! Wat zijn de drijfveren van Santokhi geweest om bij de autoriteiten in Amerika aan de deur te kloppen. Santokhi verleent gevraagd en ongevraagd diensten voor de Amerikanen om hun hulp te krijgen bij zijn streven om president van Suriname te worden.


  Maak melding
 22. Weer zo’n paarse die denkt slim te zijn en een triviale en onzinnige posting plaatst omdat hij de klok heeft gehoort:
  ————————–
  dinsdag 27 mei 2014 om 20:10 uur, door pokai tongo
  Wat is het tegenovergestelde kleur van zwart???????
  Wit natuurlijk.
  Alleen weet limbothoki dus niet dat wit geen kleur is.
  Soso lafoe joe kang lafoe.
  Limbo mi boi wie wil zo iemand als jou bedreigen?????????
  ———————-
  Beste pokai tongo
  Zwart is de AFWEZIGHEID van kleuren, daarom is de nacht zwart.
  Wit is juist de aanwezigheid van alle kleuren. Vandaar dat een prima wit licht kan ontleden in een regenboog scala aan kleuren.


  Maak melding
 23. Die meneer Limbo is wel best in staat om iets in scene te zetten. Zogenaamd wordt hij een keer afgetuigd voor de deur van Surishopping. Kan ie mooi zielig gaan spelen mensen en nog meer tegenover mekaar ophitsen. Natuurlijk moeten de vluchtende z.g. belagers (zijn bendeleden)door omstanders geïdentificeerd worden met een voor hem een Hindoestaans uiterlijk. In de politieke strijd van hem en zijn bende zijn alle scenario’s mogelijk.


  Maak melding
 24. Vreemd dat iedereen die Limbo met z’n ‘bedreiging’ serieus neemt. Het enige wat hij deed was een parodie op Jogi, om hem belachelijk te maken. Witte auto’s ipv zwarte. Gefilmd ipv gefotografeerd. Opgeruimd ipv geintimideerd. Wat een copy cat is die Limbo zeg! Originele ideeen heeft hij niet, tenzij het gaat om uitkraaien van racistische taal!


  Maak melding
 25. December 1982 is weer in aantocht. Bouterse weet dat dat het gaat verliezen en zoals lingling het eerder schreef, Bouterse zal vechten voor een nieuwe termijn tot hij erbij neervalt. Geen president zijn zou voor hem betekenen dat hij NIETS meer zou kunnen, dan straks in het gevang zijn dagen doorbrengen!

  Dit soort praktijken getuigen van het niveau van de Surinaamse leiders van MC en in het bijzonder, Bouterse.

  Ik voorzie een vreselijke strijd maar hoop dat er geen bloedbad gericht zal worden in opdracht van president Bouterse waarbij Bouterse zal doen of die niets weet!

  Wees allen op uw hoede mensen, want je wordt zo omgelegd en doet men het erop lijken of het een overval was.

  Dit is Suriname anno 2014, het wordt alleen maar erger en erger en erger!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES