AC Milan ontslaat trainer Clarence Seedorf

15

AC Milan heeft trainer Clarence Seedorf ontslagen. Italiaanse media melden dat de Nederlandse trainer al na vier maanden moet vertrekken vanwege de tegenvallende resultaten en de slechte verstandhouding die hij zou hebben met de spelers en het management van Milan.

Seedorf, die begin dit jaar Massimiliano Allegri opvolgde, had nog een contract voor twee jaar bij AC Milan. Volgens de Gazzetta dello Sport zal de club hem een afkoopsom van tien miljoen euro moeten betalen. Seedorf wist dit seizoen met Milan geen plaatsing voor Europees voetbal af te dwingen.

De opvolger van Seedorf is zijn oud-ploeggenoot Filippo Inzaghi. Beiden maakten deel uit van het elftal dat in 2003 en 2007 de Champions League won.

UPDATE ma 9 juni:
Wat al een week of twee voor een voldongen feit werd genomen, is vandaag dan daadwerkelijk gebeurd: Clarence Seedorf is vandaag door AC Milan ontslagen als coach van het team. Seedorfs oud-ploeggenoot, Filippo Inzaghi, is aangesteld als vervanger.


15 REACTIES

 1. C. Seedorf heeft het weer voor elkaar,zo wil ook ontslagen worden.Wanneer het niet goed gaat, is de trainer altijd de Lul! Zo wil ook de Lul zijn,maar ik ben geen trainer ( helaas. )


  Maak melding

 2. ” Sédre ” het was een IMMENSE taak ,” a hell of a job ” mag je gerust stellen en uit PUUR ENTHOUSIASME heb jij wat nu blijkt TE HOOG GEGREPEN.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 3. Clarence laat die mpp zo zie je hoe de crisis is ontstaan.AC speelt al jaren met een gehandicapt 11 tal en nu houden ze jou verantwoordelijk voor.Ga lekker genieten in switi Sranan kondre.Gado nanga den bigi sma foe joe de nanga joe.

  Blessi


  Maak melding

 4. Forumers, Odi odi.

  Jammer dat het thans zo is verlopen bij AC Milaan.
  Maar dat is ook een behoorlijke (afkoopsom).

  @Hugo CHAVÉZ: Je had gelijk met je vorige reactie d.d. 20/03/2014.

  Raadpleeg (gerelateerde berichten) hierover.

  Ultimatum voor Clarence Seedorf bij AC Milan
  donderdag 20 maart 2014 | 26 reacties

  (donderdag 20 maart 2014 om 18:37 uur, door Hugo CHAVÉZ)


  Maak melding

 5. De waan van de dag in het moderne voetbal, geld smijten zonder langere termijn beleid. Natuurlijk kon Seedorf met dit materiaal geen kampioen worden.

  Seedorf heeft het qua resultaat gewoon prima gedaan.


  Maak melding

 6. Te hoog gegrepen? misschien, maar daar kun je toch maar op 1 manier achter komen, door de kans te pakken, als hij zich voordoet
  Niet gelukt, jammer voor Clarence


  Maak melding

 7. De machinerie van stemmenmakerij en het demoniseren van Seedorf zal in Nederland weer aangezet worden;
  “Zie je wel, zie je wel, zei je toch, die ballenvanger”!!

  Eerst in de Nederlandse pers, vervolgens in de Nederlandse voetbalpraat-programma’s, dan bij Jan en alleman op de straat!!


  Maak melding

 8. deze man hoeft zich nergens om zorgen te maken .seedorf krijgt tien miljoen wat wil hij nog meer .
  deze surinamer heeft status in de wereld en daar mogen wij surinamers trots op zijn .financieel, karakter ,normen en waarden ja dat alles heeft seedorf . lonnie en nog andere surinamers mogen een voorbeeld van deze surinamer nemen .


  Maak melding

 9. Ik had/heb Clarence hoog zitten maar vraag mij wel af waarom hij zich hiertoe heeft laten verleiden. Die man was hard op weg zich onsterfelijk te maken in Rio de Janeiro bij Botafogo en met dit WK voor de deur zou ik die periode voor geen goud hebben willen missen.

  Wat heeft hem doen besluiten om vervolgens het trainershoertje van Berlusconi (en dat is geen geen fijne plek) te worden.

  En dan bij zijn aanstelling ook te willen prediken dat AC Milan verzorgd voetbal moest gaan spelen.

  Als er 1 ding is wat niet bij AC Milan past, is het wel verzorgd voetbal. Ze zijn groot geworden met dodelijk effectief voetbal, maar niet met verzorgd voetbal.

  Sorry Clarence, dit was een misser van je!


  Maak melding

 10. Respect voor een man die ballen heeft. Alleen Seedorf kon dit doen. Dit is het nou wat hem siert.
  Mijn complimenten aan het adres van dhr. Seedorf. Durf en lef hebben! Precies dat ene keer toen niemand anders durfde om penalty te nemen. Niet alles wat hij aanraakt verandert in goud maar dat komt wel.
  Ga zo door!


  Maak melding

 11. donderdag 22 mei 2014 om 15:02 uur, door Ram Singh
  Een buitenlander moet altijd twee keer harder werken voor de helft van de waardering. Behalve dat de allotochtoon is de laatste die ingehuurd word en de eerste die wordt ontslagen. En natuurlijk gaat het eens mis. Maar die 10 miljoen is mooi meegenomen


  Maak melding

 12. @ FER. E

  Dat jij je de reactie nog kon herinneren. Chapeau !!!! Gaat het hier om een echte olifantengeheugen of ‘ yu é ori wan strak administratie (lol) ????

  Eerlijk gezegd had ik liever GÉÉN GELIJK in deze. Hij heeft het in ieder geval geprobeerd.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 13. hij woont in brazilie met zijn sma, maar hij kan altijd de luie Surinaamse spelers in een gekoeld voetbal hal station trainen om zo toch ooit aan de wk kwalificaties te behalen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.