Vermoedelijk fraude winnend lot autoloterij

8

PARAMARIBO, 26 mei – Er is vermoedelijk geknoeid bij de autoloterij van brandstofimporteur SOL. Volgens de politie is een onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder de winnares haar prijs kon claimen. De winnares of SOL zelf wordt geen kwade opzet verweten. Dat geldt wel voor haar echtgenoot die het op een akkoordje gegooid lijkt te hebben met een leverancier van de loten.

Die leverancier moest de loten afleveren bij de verscheidene pompstations van SOL. De echtgenoot moet ervoor gezorgd hebben dat de leverancier een groot aantal loten met de naam van de latere winnares verspreid werden. “We zijn bezig, de man van de winnares heeft gesjoemeld met de leverancier van de loten”, zegt politiewoordvoerder Humphrey Naarden tegenover Radio 10.

Zowel de echtgenoot als de leverancier worden aan de tand gevoeld. De hoofdprijs van de loterij was een Ford Ranger. “Een groot aantal loten kon worden verspreid, waardoor de kans dat de mevrouw kon winnen, groot was. En ze heeft gewonnen”, aldus Naarden. Wat er nu staat te gebeuren is nog niet duidelijk. Het voertuig bevindt zich nog bij SOL.


8 REACTIES

 1. ” Wat zeg je mij nou ??? FRAUDE in Suriname !!!!???? Kom nou zeg , dat is helemaal niet waar !!! Je hebt het zeker over een ander land. Kom,hup ! Weg van hier !!! Wiebelen jij ! Ben jij nou besodemieterd door te stellen dat er in SURINAME GEFRAUDEERD wordt ???

  SURINAME het meest GOUDEERLIJKE land ter wereld. Stuk voor stuk HEILIGE boontjes daar op de kop van Zuid-Amerika die AUREOOLTJES dragen dus hoe durf je ” ??? Foei toch !!!

  Trevlig kväll ! CHAVÉZ


  Maak melding

 2. deze hele samenleving is doorspekt van FRAUDE…CORRUPTIE…LIST…BEDROG.

  Suriname is en blijft het lelijke PAARSE eendje van de internationale samenleving.


  Maak melding

 3. Allen,

  Niet eerlijk om zo over Suriname te schrijven of denken omdat er een paar mensen zijn die de boel oplichten.

  Wilders geeft ook alle marokkanen de schuld omdat er een groepje marokkanen de boel verzieken.
  Dat heet nou RACISME: iedereen over één kam scheren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.