Genezer hing geld cliënten aan boom in Suriname

14

PARAMARIBO/LONDEN, 26 mei – ‘Natuurgenezer’ Juliette D’Souza (56) moet brommen in Engeland voor oplichting. Volgens de Ware Tijd beloofde de vrouw ernstig zieke cliënten dat ze hun geld aan een boom in Suriname zou hangen. Het was de belangrijkste stap in het genezingsproces.

De vrouw beweerde kanker en andere vreselijke kwalen in een handomdraai te kunnen genezen. De klanten moeten haar op haar woord hebben geloofd. Binnen ruim tien jaar tijd wist ze zo ruim een miljoen pond sterling op te strijken. Volgens het politieonderzoek in Engeland heeft de vrouw enkele jaren in Suriname gewoond, dus wist ze tenminste dat het land bestond. D’Souza zorgde ook in Suriname voor naam en faam.

Zij gaf zich uit als jurist en werd zelfs enige tijd aangehouden door justitie. Dat was voor het plegen van fraude. Ze moet ook een intieme relatie hebben aangeknoopt met een topfunctionaris bij het Korps Politie Suriname. De bewuste functionaris is toen overgeplaatst naar een andere afdeling. Er werden geen bewijzen tegen hem gevonden. Intussen zegt ook het Openbaar Ministerie in Paramaribo aandacht te hebben voor het geval D’Souza.

14 REACTIES

 1. Ken ook iemand in de Surinaamse politiek die beloofd had 18.000 huizen te bouwen. Daarnaast zouden de mooiste wegen, bruggen en dijken aangelegd worden. Ook zou er een diepzeehaven aangelegd en als kers op de taart zouden investeerders suriname platlopen.

  Waarschijnlijk hangen die mooie plannen ook aan de boom van Mevrouw D’Souza.


  Maak melding

 2. Deze vrouw heeft niets anders gedaan dan wat veel Surinaamse politici ook doen, namelijk beloften doen die ze niet waar kunnen maken, terwijl zijzelf er, door de goedgelovigheid van anderen, beter van worden. Als de Souza in Suriname was blijven wonen had ze een grote kans gemaakt om gekozen te worden tot parlementariër, voorzitter van het parlement, vicepresident en als ze heel erg goed was in haar vak, zelfs tot president en ze hoefde niet bang te zijn dat ze ooit zou moeten brommen.


  Maak melding

 3. KOOS,RAY,HENKES geeft niet wij SURINAMERS vinden het niet erg dat niet alle belofte nu niet gedaan is dus waar maken jullie nep SURIES zich druk om wij weten dat ze temminste hun best doen en zeker want jaren hebben velen beloofd niks gedaan en de laatste voor deze regering heeft niks beloofd en ook niks gedaan dus ik denk dat er toch velen tevreden zijn velen die ik ken tenminste in 4j meer gepresteerd dan 15j schamen jullie je toch en ook dat jullie geen SURIES zijn en niet beter hebben dan velen in SU.


  Maak melding

 4. Dus deze blondine was ook bezig in SU. met haar dubieuze praktijken.
  En ze lag in de periode 2007 ook met haar beschermheer van het KPS in bed.

  Ze moet ook een intieme relatie hebben aangeknoopt met een topfunctionaris bij het Korps Politie Suriname.
  De bewuste functionaris is toen overgeplaatst naar een andere afdeling.

  En waarom werd deze zogenaamde (topfunctionaris) van het KPS. niet onmiddellijk buitenfunctie gesteld?

  In SU. had ze ook wat TROPISCHE verrassingen in huis.
  Misschien heeft deze (topfunctionaris) van het KPS. thans een kapitale villa in SU. hieraan overgehouden.

  Was minister BELLY hiervan op de hoogte?

  Raadpleeg de volgende site:

  http://www.hamhigh.co.uk/news/court-crime/d_souza_trial_alleged_faith_healer_con_artist_will_not_give_evidence_at_trial_1_3611112


  Maak melding

 5. Van díe boom plukt Lonnie die dalla’s die hij uitdeelt.
  Neem nooit een dalla van Lonnie aan want er zit hebie op.
  Er zat altijd al een Souza-luchtje aan.


  Maak melding

 6. Juliette D’Souza: Woman offered passport of person who vanished in 2005
  3 Jun 2014

  Disturbing news has come out from Paramaribo, capital of Suriname

  British passport offered in name of woman who vanished from London in 2005

  Person offered passport of Isobel Cooke was cheated of over £78,000

  She has a civil case in court to seize the Kristal Straat property in August

  Oma the Shaman’s identity revealed

  A British passport in the name of missing person Isobel Cooke was offered to a woman in Paramaribo in 2005 by Juliette D’Souza, seen here with her boyfriend, Suriname police inspector Armand Tjin A Ton

  Miss PL, a Surinamese citizen, is regretting the day she ever met Hampstead’s now infamous fake faith healer in her office of the Dutch airline KLM. PL was employed sorting out problems of Business Class flyers and after a colleague left the airline, D’Souza always contacted her for flight alterations before returning to London.
  Full story & photos


  Maak melding

 7. Deze vrouw D’ Souza heeft geld op de bank in Zwitserland. Daar heeft zij het grootste deel van haar geld bewaard. Geld afkomstig van haar oplichterijen en fraude acties


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.