dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuw muziektalent bij Sweet Kaseko Dreams?! in Theater Zuidplein

Nieuw muziektalent bij Sweet Kaseko Dreams?! in Theater Zuidplein

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op zaterdag 17 mei presenteert Theater Zuidplein weer een vrolijk concert van Sweet Kaseko Dreams?! Zeer gerenommeerde musici spelen de sterren van de hemel tijdens dit concert: Urvin Doornkamp (drums), Andro Biswane (guitar), Glenn Gaddum Sr. (keys), Delbert Bernabela (sax) en Patrick Lauwerends (bas en bandleider). Ze brengen hele bekende Kasekonummers maar ook nieuw materiaal! Dus een feest der herkenning, maar ook verrassing.

Vooraf het concert van 17 mei a.s. heeft er een auditieronde plaatsgevonden onder nieuwe zang en muziektalenten. Deze overgebleven talenten worden individueel gecoacht en leren hun eigen muziekstijlen ontwikkelen, waardoor ze betere kansen krijgen om door te groeien naar een professionele muziekcarrière. Kom naar dit concert waarbij u een unieke kans krijgt om de nieuwe grote sterren van Kaseko muziek in Nederland te mogen ontdekken. De auditanten die mee doen aan het concert op 17 mei a.s. zijn:
1. Dimitrie Robert, 27 jaar (snare drums)
2. Tiago Rosa Lagiera, 22 jaar (gitaar)
3. Gianni Stuurland, 25 jaar (sopraansax)

Samen met de gerenommeerde artiesten brengen zij u een fantastische avond muziek. Comedian Roel Pot is presentator en verrast u met zijn geheel eigen manier van presenteren! De voorverkoopprijs is € 12,50. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES