Regering krijgt ‘ruim voldoende’ van parlementariër

26

PARAMARIBO, 13 mei – Wie het beleid van de regering Bouterse–Ameerali van geen kant vindt deugen, zal André Misiekaba (Mega Combinatie/NDP) niet aan zijn zijde vinden. De parlementariër is dik tevreden over het beleid. Hij geeft als rapportcijfer een acht, de aantijgingen over corruptie ten spijt.

Maar precies omdat het aantijgingen zijn en geen bewezen feiten, staan de ‘goede prestaties’ nog overeind. Toch moeten die aantijgingen vanuit oppositionele hoek gepareerd worden. “Ik denk dat de regering de stilte zal doorbreken en in zal gaan op de aantijgingen van corruptie. Als mensen in de fout zijn gegaan, dan moeten we optreden. Anders zullen de goede dingen die de regering doet op de achtergrond raken”, zei Misiekaba tijdens de begrotingsdebatten.

Blijven zwijgen over corruptie is geen optie, zeker niet in ‘politieke zin’. “We vragen om zaken te onderzoeken. Laat de inruk niet zijn dat je onderzoekt, maar er wordt niets onderzocht. Het kan niet dat één of twee mensen in de fout gaan en de hele regering kan in een soort van donkere wolk worden gehuld. Laten we die twee mensen pakken. In 2015 zal het volk het cijfer bepalen. In verwacht dat de regering dan de gelegenheid krijgt door te besturen.”

26 REACTIES

 1. “Laten we die twee mensen pakken.”

  Aldus sprak André Misbaksel.

  1) keizer Bigi Mofo I (alias de moordenaar) Bouterse.
  2) Abrababa (alias Abrahams).

  Met weinig extra inspanning zullen er nog wel 18000
  ndp’ers te vinden zijn.

  Één persoon verdenk ik niet! Dat is André Misbaksel.


  Maak melding

 2. Op het beleid van deze regering is veel kritiek, maar ze hebben wel daadkracht. Deze regering is helaas ook gebruik als bliksemafleider door andere rovers in onze samenleving. Er was opeens van alles mis is in Suriname, maar dat is altijd zo geweest. Ik hoop dat wij Surinamers ook in de toekomst altijd kritisch blijven kijken naar de ontwikkeling van ons land. Het moet een keer afgelopen zijn met die profiteurs in dit land en die zitten in de alle sociale klassen van ons land.


  Maak melding

 3. wel wel wel…als de criminelen die aan de macht zijn een 8 krijgen zal deze misbaksel ongetwijfeld bedoelen een
  8 voor VERZUIM en het plegen van criminele activiteiten….


  Maak melding

 4. Wie het beleid van de regering Bouterse–Ameerali van geen kant vindt deugen, zal André Mi sie ka (Meka Combinatie/NDP) niet aan zijn zijde vinden. De parlementariër is dik tevreden over het wanbeleid. Hij geeft als rapportcijfer een acht, de aantijgingen over corruptie ten goede.

  Maar precies omdat het aantijgingen zijn en bewezen feiten, staan de ‘slechte prestaties’ nog overeind. Toch moeten die aantijgingen vanuit oppositionele hoek gepareerd worden. “Ik denk dat de regering de stilte zal doorbreken en in zal gaan op de aantijgingen van corruptie. Als onze mensen in de fout zijn gegaan, dan moeten we niet optreden. Anders zullen de slechte dingen die de regering doet op de achtergrond raken”, zei Mi sie ka tijdens de begrotingsdebatten.

  Blijven zwijgen over corruptie is een optie, zeker in ‘politieke zin’. “We vragen om zaken niet te onderzoeken. Laat de indruk niet zijn dat je onderzoekt, maar er wordt niets onderzocht. Het kan niet dat één of meerdere van onze mensen in de fout gaan en de hele regering dan in een paarse donkere wolk wordt gehuld. Late we die mensen pakken. In 2015 zal het volk het cijfer bepale. Ik verwacht dat de regering dan de tweede gelegenheid krijgt door te gaan met het besturen van wanbeleid..”


  Maak melding

 5. Ja die Misekeba was lekker opdreef.
  Allemaal tienen voor de regering (je vraagt je dan toch af in welk hol deze man heeft gezeten) en als klap de vuurpijl wil hij nog dat de overheid aan speciale ambtenaren bouwkavels ter beschikking gaat stellen. Wat is dat?
  Ja speciale ambtenaren moeten een bouwkavel krijgen en alle andere niet speciale ambtenaren en arbeiders in dienst van particuliere bedrijven dan dus lekker niet.
  Hr Misekeba, staat U daar niet voor het gehele volk? IS het dan niet te betreuren dat jij als volksvertegenwoordiger de regering oproept om de burger in te gaan delen in groepen. The gets and gets nothing.
  Bah!


  Maak melding

 6. Wat Misiekaba vindt is volstrekt oninteressant, omdat hij een nobody is in het parlement.
  Dit soort berichten is ook helemaal niet van belang.
  Hoe je ook probeert voor te sorteren op de verkiezingen van volgend jaar – en dat doet Misiekaba – het is altijd de burger in het stemhokje, die een oordeel velt over deze regering.
  Pas na de verkiezingen kun je je zegeningen tellen.
  Er zijn zoveel zaken, die op dit moment niet goed gaan en ik ga ze niet weer opsommen, dat ik niets begrijp van de opmerking van Misiekaba, dat heel weinig aantijgingen zijn bewezen.
  De man moet ziende blind zijn, een andere verklaring heb ik er niet voor.


  Maak melding

 7. Voor welke partij is Misiekaba parlementarier? Misiekaba is de slager, die zijn eigen vlees keurt. Dus hebben zijn opmerkingen geen enkele relevantie.


  Maak melding

 8. En dit moet MI SIE KEBA met zijn 8 doffe koperen (tanden) niet vergeten.
  Wat zei z’n DADA ook weer persoonlijk in DNA?

  Bouterse kan de helft van VHP’ers opsluiten
  16 Feb 2012 (Bron-starnieuws.com)

  President Desi Bouterse vanavond in De Nationale Assemblee. Achter hem de raadsadviseurs Jules Wijdenbosch (links) en Errol Alibux. (Foto: Ramon Keijzer)

  President Desi Bouterse heeft genoeg materiaal om de helft van de VHP op te sluiten. “Hoeveel jaren heeft de partij waartoe u behoort meneer Jogi het ministerie van Openbare Werken gerund? De documenten die ik nu heb, kan ik de helft van de partij waartoe u behoort opsluiten”, zei Bouterse toen in De Nationale Assemblee.

  Maar DADA heeft ze tot op heden niet achter slot & grendel kunnen krijgen.
  En waarom probeert zijn DADA dat niet te doen?

  Wij weten met z’n allen dat CORRUPTIE & ZELFVERRIJKING reeds jaren voorkomt in SU.
  Maar een ANTI-CORRUPTIE WET van de grond krijgen gebeurt tot op heden niet.

  En dan komt deze MI SIE KEBA met zijn 8 doffe koperen tanden in DNA met het geven van een cijfer 8 aan …!!!
  Maar ja, hij moet toch wat bleren!
  Want hij is eindelijk weer verschenen in DNA voor het ondertekenen van de bekende ‘presentielijst’.


  Maak melding

 9. Het kan niet dat één of twee mensen in de fout gaan en de hele regering kan in een soort van donkere wolk worden gehuld. Laten we die twee mensen pakken.

  “Shit always flows down”. M.a.w. wat de grote man en zijn kornuiten inhaalt daarvan laat hij de kleine met een tingie poe even ruiken wat hij heeft binnengehaald.
  Wil je een beetje mee eten dan moet je als een worm kronkelen en de shit eten die wordt doorgespoeld.

  Dus je kunt niet spreken van maar 2 personen want er is altijd sprake van samenwerking / samenspanning en in vereniged verband werken.


  Maak melding

 10. JAja, zolang jullie partij niet in het macht centrum zit zal in jullie ogen alles fout zijn want zelf goed is bij jullie fout terwijl wat er ook gezegd word deze regering heeft meer gerealiseerd dan wel ander en dat in 4j en de anderen hebben in 15j dat niet kunnen doen het is zo veel mensen strijden voor partij en eigen belang en ook de enige mix combinatie is gewoon de NDP tot in de top maar alle andere partijen een soort en in verkiezing bij elkaar komen om de koek te delen dan begint het gevecht welk partij wat krijgt de javaan dit de hindoestaan dat en dat de creool de indiaan stuk dat heeft deze regering en partij niet iedereen heeft krijgt ongeacht partij of ras want wij zij allen 1 SURINAMERS nu smeden alle partijen bij elkaar voor de macht en daarna alleen hun achterban zo als de NPS zei dat het verlies kwam omdat ze hun achterban verwaarloosd hebben nee ze hebben het volk en land verwaarloosd en dit krijgen wij weer ze gaan straks ieder voor hun achterban en partij niet voor land en volk.


  Maak melding

 11. Het assembleelid Mi-sjie-Kaba,
  voerde aan dat als hij de oppositie zou moeten geloven, de regering-Bouterse geen verworvenheden heeft. “Niets is minder waar. Het is gewoon de strategie van deze oppositie om de regering zwart af te schilderen en zelf te scoren.

  Hoe deed de oppositie NDP het toen NF aan het regeren was??????
  Mi-sjie-Kaba:
  Jullie zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden waarbij de ene zijn hout langer meegaat door beter te conserveren dan de ander die alles laat verrotten.
  Mi-sjie-Kaba:
  Vul maar zelf in bij welke houtsoort je past.


  Maak melding

 12. Misiebakba :

  @Paulus de boskabouter.

  Ik had het niet beter kunnen formuleren.

  En wat Mi-sie- ka- kba betreft: ” Wiens brood men eet, wiens taal men spreekt”.

  André:

  Heb je weer gratis zitten zuipen in het Parlement, dat je zo raar zit te lullen ???

  Regeren is moeilijk,want je moet het Volk tevreden houden, en tegelijkertijd je zakken vullen!


  Maak melding

 13. Is deze man niet één van de bedenkers van de PSA, de wet die ons minder geeft dan de toescheidingsovereenkomst. Gelukkig gaan er in Nederland politieke stemmen op om Suriname voor de rechter te slepen voor eenzijdige opzegging van de t.o.
  Gelukkig dat deze man geen onderwijzer is. Hij zou de domste en gewelddadigste leerlingen laten slagen. Als ik kijk naar de veiligheidssituatie in het land heb ik grote twijfels in de capaciteiten van deze man. Dit is geen staatspropaganda maar eigen belang. De regering Bouterse moet naar huis.


  Maak melding

 14. Telkens komt de vraag van wie het hardst slijmt bij de pres.Abdoel barst in een soort janken uit als hij Bout verdedigd en Misiekaba looft DADA als of die een God is.Van Abdoel weten we dat hij het om zijn 1,4HA grond doet en Misiekaba waarschijnlijk om goud.Intussen heeft hij geleerd om het niet opzichtig in zijn mond te plaatsen.


  Maak melding

 15. Daadkracht? waaruit blijkt dat? wat hebben ze gedaan, behalve luchtkastelen bouwen. Ik weet het: 0,0. NDPers noem op wat NDP gedaan heeft in 4 jaar.


  Maak melding

 16. deze slaafse sprekende pop en bijslaapje van papa Desi adviseer ik om in de toekomst beter op te letten.
  Laat hem vertellen wat zijn megalomane baas heeft terecht gebracht van zijn beloftes in 2010.

  Even een geheugensteuntje voor deze revo-kleuter zonder enig historisch besef.

  18000 woningen
  fly-overs
  nieuwe zeehaven
  highway naar Brazilie
  gouden kerst
  mega ziekenhuis in Wanica
  trambaan naar Zanderij

  Misiekaba, maak van die 8 maar een 1, voor de moeite van het bleren en roeptoeteren in Ocer.


  Maak melding

 17. Regering krijgt ‘ruim voldoende’ van parlementariër.
  HaaaaaaaaaaaaaHahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!

  Weten de parlementariërs wat ruim voldoende inhoud.
  Hahahahahahahahaha


  Maak melding

 18. hans
  Wij van w.c. eend adviseren w.c. eend

  Ik denk dat WC eend niet voldoende zal zijn om die stank die uit je FRONT beerputklep komt te dempen. Mag niks boven de waarheid je iets sterker aanraden om de stank uit je beerputklep te bestrijden, wat dacht je van ammoniak die is sterk genoeg en het zal je van binnen reinigen als je genoeg inneemt.


  Maak melding

 19. Rudinho
  Wat Misiekaba vindt is volstrekt oninteressant, omdat hij een nobody is in het parlement.
  Dit soort berichten is ook helemaal niet van belang.
  Hoe je ook probeert voor te sorteren op de verkiezingen van volgend jaar – en dat doet Misiekaba – het is altijd de burger in het stemhokje, die een oordeel velt over deze regering.
  Pas na de verkiezingen kun je je zegeningen tellen.
  Er zijn zoveel zaken, die op dit moment niet goed gaan en ik ga ze niet weer opsommen, dat ik niets begrijp van de opmerking van Misiekaba, dat heel weinig aantijgingen zijn bewezen.
  De man moet ziende blind zijn, een andere verklaring heb ik er niet voor.

  Rudinho
  Een paarmaanden geleden gilde Rudinho dat hij een neutrale toeschouwer was op waterkant. Aan al Rudinho reacties te zien is hij van neutraal naar Front veranderd tenzij hij al die tijd de rovendenwolf was in schapenkleding net als al die acrobatische boomslingeraars uit India die op waterkant massaal aanwezig zijn.


  Maak melding

 20. een figuur als Misiekaba die bekend staat als een jaknikker, en grondwetrechtenschender in 2012 om samen met nog enkele van die jaknikkers uit de niet denkende partij die met een initiatiefwet kwamen betreffende een omstreden amnestiewet, moet je zo al niet serieus nemen, want moet zeker al 4jaar lang met oogkleppen opgelopen hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.