Speciale Moederdaguitzending van ‘zo: RAYMANN’

3

Op zondag 11 mei 2014, om 23.15 uur (Nederland 1) is er een speciale Moederdaguitzending van het TV programma zo: RAYMANN te zien. Tante Es praat met presentatrice en sportjournaliste Barbara Barend. Ze werd vorig jaar voor de tweede keer moeder. Zij en haar vader Frits zijn beiden hoofdredacteur van de sportglossy Helden.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen cabaretière Jetty Mathurin. Over de hele wereld spreken mensen haar vaak aan met ‘mama’. Razende reporter Shay Kreuger stelt vragen aan mensen op straat. Identiteit van Nederland: rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen geven hun visie op het Nederland van nu. Deze zondag is het podium voor cabaretière Funda Müjde. Zij spreekt over de Toegankelijkheid van Nederland.

Quintis op weg naar het WK: Quintis Ristie bezoekt als keeper voetballers uit een van de deelnemende landen en onderzoekt een voor dat land typerende traditie. Deze week bezoekt hij de Iraanse voetballer Alireza Jahanbakhsh. Hij speelt bij N.E.C.

Mannen van de Straat: een verzamelplaats van wekelijks wisselende typetjes van Jörgen Raymann en Jeffrey Spalburg die de actualiteit bespreken.

Het AllerBeste van de Caribbean: de ABC-quiz met Edsel. Wat weten wij over het Caribisch gebied? Edsel en Coassistencia (Jasmine Sendar) testen het bij mensen in de zaal.

3 REACTIES

  1. J. Raymann moet met een andere formule komen,want dat gedoe met Tante Es, is al afgezaagd.Hij moet met Joke”s komen en dat soort dingen is leuker !


    Maak melding

  2. Wij kijken al een geruime tijd niet meer naar RAYMANN. Zijn grappen zijn berekenbaar en afgezaagd. Same old story. Tante Es is een kermis attractie met een hoog stigma gehalte. Hollanders denken dat alle Surinamers zich zo gedragen. Jurgen moet nokken met deze shit. Ga een serieus programma maken.


    Maak melding

  3. typisch die achterlijke Suri’s weer. Rayman scoort wekelijks nog boven een half millioen kijkers, al langer dan 10 jr. maar hij is succesvol dus geen goede Suri. doe toch normaal man. un naf’ luku! Ray e laf’unu sowieso. En blijkbaar gedragen suri;s zich als krabben alibaba.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.