zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieParlementariër slaat alarm: collega bedreigd

Parlementariër slaat alarm: collega bedreigd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 mei – Parlementariër Mahinder Hoging (Nieuw Front/VHP) wordt ‘ernstig bedreigd.’ Volgens fractiegenoot Humphrey Castelen komt het de laatste tijd vaak voor dat zwart gelakte auto’s langs de woning van Jogi rijden. Er wordt met fotocamera’s geflitst.

Genoeg reden kennelijk om alarm te slaan. “We roepen hen die enken op deze wijze de rust, de orde, de democratie, het recht om je mening te uiten, te verstoren, op om er mee op te houden. Op de school waar wij op hebben gezeten, hebben we geleerd om niet te zwijgen, wanneer dit soort dingen zich voordoen”, zei Castelen in het parlement. Hij riep regering en veiligheidsautoriteiten op om hun werk te doen.

Ook een anonieme brief werd genoemd. In het schrijven gericht aan het parlement worden onregelmatigheden aangekaart bij de verdeling van grond. De auteurs stellen hun namen niet te plaatsen uit angst. “Dit is niet goed”, aldus Castelen. Volgens Ricardo Panka van de regeringsfractie moet er niet worden gedramatiseerd. Jogi heeft het recht om een onderzoek te vragen bij de justitie. Vicepresident Robert Ameerali garandeerde een onderzoek als daar formeel om gevraagd wordt.

opening
Fernandes Express
BODO Party

43 REACTIES
 1. De verkiezingen komen er aan. Het begint al.
  De bedreigingen en intimidaties van paars. Terug naar de tijd van de militaire coup.

  Ik rust
  Djamoe.


  Maak melding
 2. Volgens Ricardo Panka van de regeringsfractie moet er niet worden gedramatiseerd. Jogi heeft het recht om een onderzoek te vragen bij de justitie. Vicepresident Robert Ameerali garandeerde een onderzoek als daar formeel om gevraagd wordt.

  Vraag:
  Zou Ricardo Panka hierachter schuilen?????
  Het heeft er alle schijn van.
  Reactie en het verzoek van Brunsie zie ik meer als een schijnheilige vertoning.
  Zijn wij terug in de jaren 80???? Zijn wij op weg de periode van de junta van Argentinië in te slaan?????
  Ik dacht dat wij, gezien de rechtszaak rond 8 december, dit achter ons hadden gelaten of is het toch zoals Somo (de bedrieger) aangeeft “ik had gedacht dat er berouw zou worden getoond maar niets is er getoond. Daarom vraag ik vergiffenis”

  Tja als de bal éénmaal rolt is het moeilijk te stoppen, als de kogel de loop heeft verlaten is er geen stoppen meer mogelijk.
  Suriname glijdt langzamerhand naar dictatuur.


  Maak melding
 3. Jogi word volgens Castelen bedreigt;

  Weer zo’n leugen om het publieke opinie te beïnvloeden, zogenaamd vanaf meneer vermeende corruptie praktijken zou hebben aangekaart in DNA.

  Een dag of twee tevoren word door de voorzitter van vhp een leugen verteld over angst, alle ambtenaren leven in angst volgens die man, er zou ook verdeeldheid gezaaid worden.
  Jogi komt met verhalen over corruptie, om daarna te roepen dat hij bedreigt word, dit nadat mensen uit Saramacca duidelijk hebben gemaakt dat men graag heeft dat de minister van ruimtelijke ordening dat stuk grond welke hij heeft gestolen terug pakt, om deze zaak de toen overschaduwen, komt meneer met een dreig verhaal.

  Maar als het waar is, dan hebben hij en zijn oude politieke vrienden een automerk kleur en kenteken.

  M-O


  Maak melding
 4. ik geloof er geen moer wat deze man zegt .deze man ligt onder vuur wat betreft een stuk grond toen hij onder front een stuk grond had ingepikt wat bestemt was voor een speeltuin .dit soort figuren hebben nooit verzadigt als het om grond gaat .typisch vhp. nu gaan ze van alles verzinnen om deze hele zaak een draai te geven .het komt vaak voor bij deze gasten als ze onder vuur liggen ,ze ineens bedreigt worden .is men nog vergeten dat men die kogel brief vergeten toen front en nederland hadden geprobeert de acp top te boycotten en werd er ineens een kogel brief gevonden bij een fronter in de brieven bus .
  dit zelfde spelletje speelt zich weer af .de vhp denkt slim te zijn maar de mensen hebben ze door .


  Maak melding
 5. NOU, misschien heeft SOMO ze wel gestuurd of die meneer die beweert dat er angst in samenleving heerst om zogenaamd te kunnen zeggen zie je wel zolang men niet weet vanwaar het komt is er niks over te zeggen maar men doet alsof het van de tegen partij komt en dat is gevaarlijk misschien vinden ze zijn huis wel mooi men lokt dingen uit want het praten van SANTOKHI dat hindoestanen minder krijgen dan de rest is ook zo iets slecht inborst dat is pas haat en verdeel zaaien en ook dat de regering de mensen van hindoestaan komaf gebruikt bij minister post voor schijn hoe haalt hij het in zijn hoofd de NDP heeft vanaf het begin alle bevolking broeders in zijn partij omdat wij allen 1 zijn niemand meer dan een ander terwijl je dat niet van alle partijen kan zeggen en dan krijg ik wel het idee dat als SANTOKHI zo denkt dan meent hij het niet met de NPS of welk ander partij ook hij wilt ze niet gebruiken maar misbruiken om aan de macht te komen dus kijk en luister en laat het verstand werken zulke uitspraken zijn des duivels waar het hart van vol zit spreekt de mond.


  Maak melding
 6. Tuesday 6 May 2014 om 12:36 uur, door hans
  Ver bezijden de waarheid, de superieure creool, die in staat is in de laatste 2 regels drie taalfouten te maken, dit geefr wel ongeveer het niveau weer van de NDPer en zijn afgoden.

  mijn behaarde vriend Hans!
  Niks boven de waarheid vind het niet erg dat je professor Nederlands op waterkant wilt spelen maar let voortaan op je eigen fouten. Hans de kakkerlak die niks boven de waarheid van taalfouten beticht maakt zelf taalfouten en kom niet met het is een tikfout wat is dit( GEEFR )NET WAT DE HEER ZEI WIE ZONDER ZONDE IS, WERPE DE EERSTE STEEN en jij werp te snel en de CREEOLSE GODEN die je afgoden noemt HEBBEN JE METEEN GESTRAFT. Hans let voortaan op je eigen fouten OM JOUW eigen NIVEAU te verbeteren en het is geen tikfoutje want Niks boven de waarheid kan meer reacties van je kopiëren en plakken om aan tonen dat het geen incidenten zijn maar een PATROON van jou foutenstapel!
  Hans, niks gaat boven de Waarheid typt blind en verstuurd zijn reactie jij en derest van de frontjes gebruiken word om je reactie te controleren voor je het verstuurd om slim over te komen of indruk te maken voor positieve likes. Veel frontjes vergeten de spellingcontrole aan te zetten waar door hun fouten zichtbaar blijven of hebben een illegale Officeversie. Mijn advies voor HANS en zijn frontjes met een illegale Officeversie om die in te ruilen voor een legale Officeversie die je kan updaten, zo maak je weinig typefouten en krijg je meer positieve likes van je maatjes de werkeloze uitkeringtrekkende frontjes. Nederlandse Onderzoek heeft aangetoond dat van alle Surinamers de Hindoestaan de grootste groep uitkeringgenieters zijn, in Bhaai zijn woordenboek noemen ze het Goedzaken doen van slimme boomslingerende soortgenoten.


  Maak melding
 7. Dit is natuurlijk te ernstig voor woorden, met Gail was het ook een poos geleden het geval, nog iets langer geleden ook met Santokhi destijds.

  Geniet van je VRIJHEID
  In een land waar VRIJHEID
  op de hoogste pilaar behoort te zijn

  toch ???


  Maak melding
 8. Volgens fractiegenoot Humphrey Castelen komt het de laatste tijd vaak voor dat zwart gelakte auto’s langs de woning van Jogi rijden. Er wordt met fotocamera’s geflitst.
  =========
  Houdt je mond dicht Castelen, jij hebt geen aanhang! Laat die grondwolf zijn problemen maar zelf oplossen. Wij spelen altijd handje de voorste, wetende da Jogiegeit jou liever ziet gaan dan komen. Of gelooft u werkelijk dat Jogie het ooit voor u zal opnemen?


  Maak melding
 9. die vieze paarse corrupte honden zijn weer bezig,waarom gaan ze de amerikanen niet intimideren stelletje straathonden lafaards die rijk geworden zijn met staats eigendommen.shame shame and scandal in de purpel family.


  Maak melding
 10. Stemmingmakerij op een bedenkelijk niveau.Ik vermoed dat deze gast problemen heeft gehad met een vroegere zakenpartner.Thans wil NieuwFront oftewel de oppositie dit geïsoleerd incident trekken naar een breder kader.Men wil waarschijnlijk een nationaal probleem van maken.


  Maak melding
 11. Ach-ba tjeeee potie arme ali, die laat blijken dat ie nog leeft. Het enige waar arme ali en co goed in is/zijn na foefoeroe. Joghi hier op dit net(waterkant.net) was een amerikaanse site op/doorgegeven waar ongeregeldheden gemeld kond(en) worden. Dit was in de periode toen DiDiBrie’s zoon(toen nog Dino thans Dina) was opgepakt, kan dat weer gemeld worden aub, zodat iedereen die deze DiDiBriehonden zullen/willen/gaan bedreigen dit kan doorgeven. Amerika vergeet dat vredelievend volk van Su niet. Deze zaka-zakas zeggen heel vaak Su is een vredelievend volk, maar zij jagen dat volk zoveel of alleen maar angst aan. Deze zaka-zakas gaan niet vrede vol om met dat Su volk. Eigenlijk moeten deze DiDiBriehonden zelf dat Su volk beschermen maar neen hoor zij beschermen zichzelf en bestelen het volk gewoon door. Jogi no verslap ga gewoon door met ’t ons duidelijk maken dat de NDP en Co de zaak bedonderen. Ook anderen moeten de Surinamers wakker houden. Ambtenaren sluit je ogen nergens voor, zo gauw je iets merkt dat niet goed lijkt brief/geef ’t door. Wi dja e loekoe ding Mega foefoeroe beest disie. Osiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 12. -Zie GFC nieuws, waar een zekere Roy de Miranda een stukje over Bouterse en zijn getuige schrijft.
  -De vraag of deze Miranda een zoon is van…dc Para.

  -Een stukje tekst:
  -De drugsveroordeling van de heer D.D. Bouterse die tot stand kwam door een door het OM van Nederland aangestuurde drugscrimineel, de Belg, Patrick van Loon, een man die in ruil voor privileges, waaronder een vervroegde vrijlating uit de gevangenis, valselijk en ten nadele van de veroordeelde vernietigend getuigde, is inmiddels voldoende bekend. Van deze getuigenis is in het heden geen spaan heel gebleven, de reden waarom onder andere, het drugsvonnis naar de prullenbak zal verdwijnen.

  Deze exercitie is niet uit de lucht gegrepen. Het wenst de Surinaamse bevolking wakker te maken voor Panamese scenario´s die Suriname komen opwaaien. Scenario´s die veel bloedvergieten met zich mee zal brengen. Het bloed van onschuldige burgers en politieke leiders. Dit bloed dat de bewezen oorlogsmisdadigers die vanuit Washington worden geleid, in het geheel niet deert. Suriname zal met de trauma’s en syndromen van dat misdadig optreden worden opgescheept en hulpverlening daarvoor zal zoals elders in de wereld is geschied, uitblijven.

  ==Wat mij opvalt is het feit dat hij niet praat dat het volk wakker moet worden voor eigen leiders die in de politiek zitten.

  -Is deze vent soms vergeten wat Bouterse het volk heeft aangedaan in 1980?????
  -Waarom steeds een vinger wijzen naar een ander?
  -Ik zou zeggen dat Bouterse noch Brunswijk heilig zijn en men weet ook hoe de vork in de steel zit.

  Corrupt tot in de huid zijn deze leiders.

  GOD SLAAPT NIET.


  Maak melding
 13. Zelf ook een kleine camara plaatsen en de nummerborden noteren en de volgende dag bij het kabinet kijken wie er in rijdt.

  Overigens is ook een andere truuk mogelijk:
  De gepantserde auto’s die recent zijn aangeschaft zijn veel zwaarder. Strooi een berg zand van 10 cm hoog op d weg en kijk hoe diep het banden spoor was 😉 😀


  Maak melding
 14. deze man liegt hij wil aandacht ,ik denk dat alleen de fronters hem zullen geloven en toch zeg ik dat sommige fronters zelf hem niet geloven .jogi is in opspraak dus de vhp is radeloos .santhoki zegt dat de democratie in gevaar is ,dan zegt hij dat de verkiezingen niet eerlijk gaan verlopen .van alles wordt er verzint door front om het volk op te hitsen tegen de regering .jogi moet en zal die stuk grond terug moeten geven .de vhpers zijn grond rovers het is een bekent verschijnsel .ze hebben zoveel gronden geroofd dat ze nooit verzadigt zijn …ze blijven maar stelen en doen alsof ze eerlijk aan de gronden komen zie ook de pl onder vene .


  Maak melding
 15. eigen volk bedreigen en intimideren, maar tegen buurman Guyana durven ze niks te zeggen en wordt alles achter gesloten deuren besproken.
  Lafaard Lackin en angsthaas Bouterse schijten hun broek vol om over Tigri te beginnen.


  Maak melding
 16. De geschiedenis herhaalt zich, was het niet Armand Snijders die nadat hij herhaaldelijk bedreigt werd, zelfs vanuit Bouterse aanhangers uit de Bijlmer, omdat hij teveel kritiek had op het reilen en zeilen van Bouterse en consorten, eieren voor zijn geld koos en naar de Ned.Antillen uitweek de bedreigingen, intimidatie van een stel primitievelingen, onder wie ook 1 die zich ook nog een superieure creool noemt, wat een zelfverheerlijking en overschatting, ook wel voorkomend bij de Baboens in het bos
  zichzelf op de borst rammend en proberen de boel te intimideren, zielig mannetje


  Maak melding
 17. !!Panka zegt dat niet gezegd moet worden dat het land niet veilig is!!

  ai boi,…tjek deze

  DADA,Lachin,bouva,panka,hoefdraad,dino, steve meye,lonnie,limbo,misiekeba….allemaal kaal geworden en kel door leugens te verkondigen!

  jenny & amofo is ook kaal, vraag maar aan Paraman 🙂


  Maak melding
 18. waarom worden de ndp leden/ ministers niet bedreigd..

  de zoon zit toch gevangen in de v.s.a.

  waarom bedreigt de ndp de amerikanen niet, zoon zit vast misschien voor eeuwig en wat denk je van de vader die ookal op de wanted lijst staat..


  Maak melding
 19. de hiyenas zijn met tegen aanvallen bezig,”zij gaan zo ver dat zij het bevolking wil laten geloven dat de KONING LEEUW hun op alle manieren bedreigd,terwijl het hun eigen elementen zijn dat zij in praktijk uitvoeren en de KONING LEEUW met zijn mede strijders de schuld ervan geven.
  maar ja,hiyenas zijn honden die geen normale samenleving tot stand kunnen brengen.


  Maak melding
 20. Alleen DiDiBrie en aanhang spreken de waarheid ha ha ha ha ha haaaaiiiiiii.Ik hoop zoooo dat wanneer de zaak van DiDiBrie voorgaat de rechter zegt, nadat alles overnieuw is onderzocht; DiDiBrie je krijgt er nog 10 jaar bij ha ha haaaa ; ohhhhhhh wat zal dat lekker zijn, ooohhhh wat zal dat lekker zijn. O wanneer, o wanneer ding sa strafoe DiDiBrie mijne heer. Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 21. beste mensen wij creolen zijn harde werkers en het is ook wetenschappelijk bewezen. Creolen zijn in staat om suriname er bovenop te helpen en geen enkel ander groep ook die bakra’s niet want die zijn profiteurs.
  Over 100 jaar zal de wereld gerund worden door creolen zie Amerika, Afrika, zimbabe, Burundi, mali zelf de noordpool en zuidpool zullen wij creolen domineren.


  Maak melding
 22. Roy de Miranda mag mijn rug op. Hij probeert bij DiDiBrie in de gunst te blijven. DiDiBrie bokt hem zo vaak. NDPers geven hem vaak van langs ook op hun site, maar a de nomo-nomo. Hij is niet de zoon van de dc van Para. Roy de Miranda zijn vader was notaris in Su. Deze notaris was een grote boef. Roy de Miranda is volgens mij tussen de 60 en 70 jaar oud. Die van Para is pas komen kijken. En dit valt op, want dit domoor kan niet communiceren met zijn bevolking, vandaar de vele ruzies met de mensen in ’t district. Any way odii
  Glenny.


  Maak melding
 23. word yogi nu pas bedreigd na al die mensen die hij heeft opgelicht ?
  welke politicus word er nou niet beledigd, vervloekt en bedreigd.
  die gelebek boter op yogi zn hoofd begint al te smelten.
  misschien als hij dat speeltuin terug geeft dat die kinderen die hem bedreigen hem met rust gaan laten.


  Maak melding
 24. ….en what about al die anderen die ook bedreigd worden en uit angst zwijgen?
  Wetende dat het niet bij een bedreiging blijft……08-12 -82


  Maak melding
 25. Bedreigen en geweld daar hebben de paarse paupers patent op. Verbaasd mij niets. Nog nooit is een NDP parlementariërs bedreigd. En maar weer verschuilen achter smoesjes.


  Maak melding
 26. AAN ALLE DDB-IDIOTEN: Wat zijn jullie allemaal stil!!!!

  In de zaak contra Dino Bouterse zal ROY ROGER KHAN als getuige optreden, verwacht wordt dat hij DETAILZAKEN naar voren zal brengen over de BETROKKENHEID van Dino Bouterse en Vader Desi Bouterse in CRIMINELE AKTIVITEITEN.

  Jullie, DDB-IDIOTEN, moeten verhaal gaan halen bij de US-ambassadeur in Paramaribo hieromtrent.

  Jullie, DDB-MAFKEZEN, jullie moeten EISEN van jullie DIERBARE LIJDER dat hij deze Ambassadeur het land uit sodemietert als hij geen bevredigend antwoord kan geven waar Amerika in hemelsnaam mee bezig is.

  ROGER KHAN, TOP-COCACRIMINEEL, O SPIET KONG NOW, IK WIL JULLIE DDB-BEK NOU HOREN!!!!!

  Als jullie LEF hebben, moeten jullie de US-Ambassadeur gaan bedreigen.!!!


  Maak melding
 27. Saturday 10 May 2014 om 19:12 uur, door ben66
  eigen volk bedreigen en intimideren, maar tegen buurman Guyana durven ze niks te zeggen en wordt alles achter gesloten deuren besproken.
  Lafaard Lackin en angsthaas Bouterse schijten hun broek vol om over Tigri te beginnen.
  ==========================

  De DefPol is weer in het leven geroepen je wordt opgeroepen om je aan te melden.

  Of schijt je weer in je broek om dat te doen; net als toen?

  Grote bek hebben ze vanaf de zijlijn Laffaardsss!!


  Maak melding
 28. front vhp jogi geven loosalarm .hihihihihihihihihihhi
  meer ga ik niet aan toe voegen weinig zin ,storm in een glas water .dames en heren verkiezing tijd nadert laat je niet van de wijs brengen .deze boeven en jaren geboeft tot het laatste moment voor ze naar huis gingen in 2010 .
  hopelijk weet het volk dat dit weer een stunt is van de fronters wij zijn het gewent .


  Maak melding
 29. Afleidingstaktiek. Niks bedreiging maar gewoon de aandacht afleiden van zijn corruptieve handelingen die nu openbaar worden gemaakt. En natuurlijk de futuboi van het Front krijgt de opdracht deze leugen wereldkundig te maken. Waarom heeft Jogi niet zelf het woord gevoerd? Waarom heeft hij niet terstond, zoals alle Surinamers dat moeten doen, bij justitie aangeklopt. Nee, hij gaat het eerst bespreken met zijn Frontgenoten en de klacht neerleggen in het parlement waar dit soort zaken worden gebruikt om de zaak op te houden. Ondertussen hadden de vermeende bedreigers zijn gezin wat kunnen aan doen. Maar dat kon hem niks schelen, eerst politiek spelen. Het is allemaal een grote leugen, zoals het Front het wel vaker doet. Beschuldigingen van bedreiging e.d. doen en pas als het publiek het aanraadt naar de politie stappen. Intussen zijn er dan weer dagen overheen gegaan en heeft een onderzoek eigenlijk geen zin meer en dat is precies wat ze voor ogen hebben, maar de onrust is dan al gezaaid. Kijk maar naar vorige z.g. gevallen van bedreiging, er is nooit iets van bewezen, ook niet bij die z.g bedreige journaliste van Apintie, het opositionele radiostation. Ze denken echt dat we zaagsel in onze hoofden hebben. Als er een is met zaagsel in zijn kop dan is het die oerdomme Castelen wel, die zich voor elk karretje laat spannen om maar op een verkiesbare plaek binnen het Front te komen, terwijl hij niet een genoeg aanhangers heeft voor een halve zetel en hetzelfde geld voor Jessurun. Stel malloten, bedriegers!


  Maak melding
 30. @sra
  Jij zegt:”maar dat krijg je als jullie met de natuur gaan rommelen”.

  En wat gebeurt er nu in het binnenland?
  Vergigtiging van alle vissoorten.
  Vind je dat geen rommelen in de natuur?

  Het kale maanlandschap door de heersende goudhebzucht.
  Vind je dat geen rommelen in de natuur?


  Maak melding
 31. grasbarki

  tap ju kabana boi,suma na ju fu kon leg mi uit sa mi mus skrifi.
  mi no sab suma na ju,waj vrej gwe boi,ju no mang waja ini mi tenti,ju frej smara tumsi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES