Wegens succes extra SuriToppers show in Amsterdam

5

Door het enorme succes van de SuriToppers show en de enorme vraag naar kaarten is er besloten om op 15 mei een extra show in te lassen in De Meervaart Amsterdam. Dit is dan ook echt de laatste mogelijkheid om de SuriToppers 2014 show te zien! De afgelopen dagen was de SuriToppers show te zien in Zaandam, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. De komende dagen zullen zij nog optreden in Eindhoven, Den Haag, Almere en er zal worden afgesloten in Amsterdam met de extra show.

De SuriToppers show is een onvergetelijke, muzikale show met onder andere nummers uit de rijke historie van het Suriname Popular Song Festival. Tijdens deze nieuwe show zijn bekende namen Suriname en Nederland samengekomen om het publiek deze onvergetelijke avond te bezorgen.

De presentatie van deze editie ligt in handen van Henk van Vliet. De songs worden ten gehore worden gebracht door Powl Ameerali, Bryan Muntslag, Patricia van Daal, Clayton Peroti, Ed Rust, Lady Shaynah (Shanice Redan), Aida Amatstam, Roy van Ommeren en Steve Mariat Teunis! Het orkest staat wederom onder leiding van Ernesto van Dal!

5 REACTIES

 1. Het was idd een hele leuke show en heb ook genoten van deze artiesten.
  Vond Patricia van Daal en Aida Amatstam heel sterk. Edje Rust had van mij niet gehoeven ! Lady Shyna heeft een leuke stem maar moet nog een beetje rijpen !

  Denk dat ‘Sista Patty’ met een strakke begeleiding ook hele goede zaken(solo) kan doen in de grote Nederlandse steden met het geven van shows. De begeleiding zou even sterk als Re-inforcement of GT Connection van weleer moeten zijn.

  Nogmaals big up voor al deze artiesten, and see you once again next year !


  Maak melding

 2. Ik ben gisteren naar de show in den Haag…de koninklijke schouwburg geweest….een en al TOP…Top..TOP…ik raad iedereen aan te gaan..de show is beter dan de vorige editie die enkele jaren geleden in NL was!!!


  Maak melding

 3. Ik ben op 1 Mei naar Rotterdam geweest om deze show te mogen zien. Heb zoals eerder gezegd erg genoten van al de Suri pokoes.

  Echter valt mij op dat er tot op heden zeer weinig respons onder de Waterkant posters is over deze shows !

  Vraag; hebben of hadden jullie geen interesse, affiniteit of geld om deze Suripop oldies wederom te kunnen beleven.

  Heel de dag achter jou compu zitten en afgeven op Bouterse
  schiet absoluut niet op. Het maakt je juist dom en bekrompen, dus stomp je af in jou Nederlands hokje.
  En dat willen de ptata’s juist hebben, van die domme

  Suri’s die hun eigen soort afvallen en besmeuren !

  Allen maar mafketels die anti-Boutisten !


  Maak melding

 4. Ben vorige week naar de Suritoppers show geweest. Ik wist niet wie Ed Rust was en ook de andere artiesten kende ik niet, op een enkeling na. Wat een talentvolle mensen zeg; echt het was een geweldige show.


  Maak melding

 5. ik was er 4 mei en 15 mei ga ik weer…. Top Surinaams product .( tekst schrijvers en talentvolle zangers en zangeressen)
  Milton sommige mens kunnen het niet hebben dat er ook goede producten en ontwikkelingen zijn in Suriname dus zullen ze niet reageren op dit stuk..
  Het wachten is op een negatief stuk zodat ze weer eelt kunnen krijgen aan de vingertoppen. Kan niet wachten om weer een leuke avond te hebben met de Suritoppers


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.