zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLevenslang dreigt voor zoon president Suriname

Levenslang dreigt voor zoon president Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Dino Bouterse probeerde een basis voor de terroristische organisatie Hezbollah op te zetten en drugs- en wapenhandel te bedrijven, onder meer vanuit zijn kantoor bij de Surinaamse antiterreureenheid CTU waar hij drugs en wapens had liggen. Dit blijkt uit opgenomen gesprekken tussen hem en infiltranten van de Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA schrijven diverse Nederlandse media.

De zoon van de Surinaamse president hangt levenslang in de VS boven zijn hoofd. Hij wordt vervolgd voor het helpen opzetten van een basis van de Libanese terreurbeweging Hezbollah in Suriname. Dit met als doel dat Hezbollah daarvandaan gewelddadige acties tegen Amerika zou kunnen voorbereiden en uitvoeren. Ook is Bouterse aangeklaagd voor wapenhandel en cocaïnesmokkel naar de VS.

De Amerikaanse ambassadeur in Suriname, Jay Anania, reageerde gisteren op de vraag waarom Amerika veel geld en energie heeft gestoken in de arrestatie van Dino Bouterse. “Terroristen en drugscriminelen moeten zich ook in Suriname niet veilig voor de Amerikanen wanen. Dat is de boodschap van de Amerikaanse ambassadeur in Suriname. Iedereen die misdaden tegen de Verenigde Staten pleegt, zoals het sturen van drugs, zullen we onderzoeken, arresteren en vervolgen, waar ook ter wereld” aldus Anania.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

119 REACTIES
 1. De vader heeft wat laat de brief voor Anania ingeslikt.De amerikanen hadden al kennis van genomen en nu verhalen ze hun gramschap op de zoon.Niet een gezin om medelijden mee te hebben.


  Maak melding
 2. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  dus dat……
  Amerika vs dino 1-0!. Even over mijn glazen bol wrijven…….ik voorzie over een niet al te lange tijd…….2-0


  Maak melding
 3. zo zie maar,zoals de vader ook de zoon..

  hier kun je niet weg blijven om de poppenkast te bezoeken,je bent vrijwillig verplicht om te gaan, wanneer de roeping al-daar is..,nog even wachten..


  Maak melding
 4. niks boven de waarheid heeft altijd gezegd dat de gesprekken moeten worden vrijgegeven zodat iedereen het kan horen. niks boven de waarheid vindt dat Desi Bouterse grootste fout was zijn zoon benoemen als leider van de antiterreureenheid. Mocht het zo zijn dat alles wat beweer wordt waar is en de tapes worden vrij gegeven dan mag Dino Bouterse wegrotten in een Amerikaanse cel. We weten allemaal dat de Amerikanen de grootste racisten , moordenaar, manipulators en leugenaars op de wereld zijn en ik zal hun woord nooit geloven. Ik wil het bewijs zien maar we moeten niet vergeten met de technologie van vandaag kan je iedereen zijn stem op de computer nabootsen en zo kan het lijken of degene dat allemaal gezegd heeft en we weten dat de Amerikanen de heer en meester zijn in het manipuleren van alles want in de Amerikaanse ogen zijn de Amerikanen de baas in zuid Amerika en Caribische eilanden. elke opstandige leider word door de Amerikanen in discreet gebracht ze pakken de leider of hun kinderen aan als boodschap dat ze zich moeten gedragen en de Amerikaanse agenda uitvoeren. De schuimbekkende uitkering trekkende frontjes op waterkant zullen massaal reageren want dit is de topic om hun frustratie over Bouterse te uiten, ik wens deze landverraders en de behaarde landgenoten geboren met een staart samen met de kinderen van de voormalige Nederlandse slavenhandelaars die de zwarte Holocaust hebben veroorzaak en hier rondhangen als slangen een leugenachtige dag.


  Maak melding
 5. Goed dat criminelen krijgen wat ze verdienen.

  De appel valt niet ver van de boom…

  Zo vader zo Zoon

  ik hoop dat ze hem naar Cuba ( Guantanamo .Bay) brengen, er is daar weer plek.

  Good Luck


  gemodereerd
 6. Reactie van de Amerikaanse ambassadeur in Suriname Jay Anania. Desi Bouterse moet op zijn tellen passen, zijn dagen lijken geteld. Wat mij betreft landen de NAVY SEALS vandaag nog in Paramaribo om Bouterse op te halen.

  PARAMARIBO- Terroristen en drugscriminelen moeten zich ook in Suriname niet veilig voor de Amerikanen wanen. Dat is de boodschap van de Amerikaanse ambassadeur in Suriname, Jay Anania.

  ‘VS jaagt ook in Suriname op criminelen’

  ”Iedereen die misdaden tegen de Verenigde Staten pleegt, zoals het sturen van drugs, zullen we onderzoeken, arresteren en vervolgen, waar ook ter wereld.”

  Hij reageert op de vraag waarom Amerika veel geld en energie heeft gestoken in de arrestatie van Dino Bouterse, zoon van de Surinaamse president Desi Bouterse. De Amerikanen pakten jr. in augustus vorig jaar op.

  De verdenkingen: drugs- en wapenhandel en ondersteuning aan de terreurorganisatie Hezbollah. Beide beschuldigingen zijn gedaan op basis van undercoveroperaties van Amerikaanse diensten, onder meer in Suriname.

  Drugshandel

  ”We houden ons op meerdere plekken op de wereld bezig met de strijd tegen drugshandel.” Niet zo gek, vindt Anania. ”Nederland heeft immers ook een geschiedenis van het vervolgen van mensen die drugs naar Nederland schenen te sturen, inclusief mensen van hier”, lacht de ambassadeur, daarmee doelend op Desi Bouterse. Die is in Nederland bij verstek veroordeeld voor drugshandel.

  Hoewel Anania niet in wil gaan op de specifieke zaak van Bouterse jr. geeft hij met zijn uitspraken wel aan waarom de VS veel moeite voor hem hebben gedaan.

  De ambassadeur benadrukt dat de bestrijding van de internationale drugshandel heel hoog op de agenda van de VS staat. En hoewel de Amerikanen vaak de leiding hebben in operaties, werken ze bij voorkeur samen met landen in de regio. ”Drugshandel is de belangrijkste plaag in onze regio.”

  Bestemming

  Toch is het vaak zo dat de VS het grootste deel van de operatie voor zijn rekening neemt. Volgens Anania is dat logisch. ”We zijn nu eenmaal vaak de bestemming van de drugs. Natuurlijk hebben wij vaak ook meer geld en mogelijkheden dan andere landen, dus daarom is onze bijdrage groot.”

  Hij onderstreept dat het drugsprobleem moet worden aangepakt als het nog niet te groot is, omdat je anders situaties zoals in Mexico krijgt waar de laatste decennia tienduizenden mensen zijn vermoord. ”Dus daarom is het belangrijk dat regeringen blijven strijden en misdaden aanpakken. Want criminele organisaties grijpen elke zwakke plek aan. Geen enkel land kan die problemen alleen aanpakken.”


  Maak melding
 7. mocht blijken dat het waar is wat deze man heeft uit gehaald
  door drugs en terroristische handelingen te willen plegen met moslim extremisten …en ook nog suriname te schande maken mag deze man voor 30 jaar achter slot en grendel .als het allemaal waar is ,dan is dat misbruik maken van de positie die je hebt in het apparaat .het is bouterse zijn zoon maar hij zal afstand van moeten nemen hoe zwaar het ook moge zijn .verder wil ik aanhalen dat bouterse tegelijk ook afstand van abrahams en jozefzoon moet nemen.
  deze figuren leggen smet op de partij .ik ben ndper en ga voor eerlijkheid .bouterse meent het met ons land maar begrijpelijk kan hij niet alles .je hebt ook ene sloote van de ndp die man is geen zuivere coffie ook meerdere keren in negatieve zin gehoord.ik ben heilig van overtuig dat bouterse het meent met ons land ,je vraagt je af wie nog te vertrouwen is .bouterse is omringt door piraten .
  zie alibuks ,ja ik durf namen te noemen van mensen die daar niet thuis horen .bij de vhp zijn driekwart bandieten die weer aan de macht komen .de pl precies het zelfde en de nps zal de voetveger zijn van de vhp en de pl .de enige partij die weerstand kan bieden aan deze corrupte vhpers pl fronters is de ndp .nog geen een fronter durft te beweren dat de fronters eerlijk zijn .ze roven de gronden van de mensen met name de vhp ,pl en het is deze kliek die tracht weer aan de macht te komen .mocht de ndp de verkiezingen verliezen kan ik alleen maar hopen dat suriname niet etnisch geregeerd gaat worden ,zal zul je de poppen aan het dansen krijgen .ik vertrouw die vhp voor geen meter .men kan mij kwalijk nemen maar pero weet waarover hij praat .de tijd zal het leren .verder vindt ik dat de ndp met name mc kritisch naar hun eigen moeten kijken waar het mis gaat .wij zijn geen etnisch denkende partij als ik zie hoe de vhp wordt geregeerd en de pl .


  Maak melding
 8. ja, ik vind ook dat drugsdealers zich in suriname niet veilig hoeven te wanen en zeker niet wanneer zij van plan zijn hun product in amerika te vermarkten, zonder gedegen marktonderzoek te hebben verricht.


  Maak melding
 9. Het is gebleken dat de US zijn onderdanen in woord en daad beschermdt. Thans concludeer ik dat de machthebbers van SU niet van zijn onderdanen houdt en dat blijkt o.a uit het volgende; 1. drugs verdachten krijgen zeer lage straffen hier terwijl zij het volk vernietigen of het volk degraderen.
  2. Met uitzondering van de hr. Santokhie zie ik dat machthebbers nooit de oorlog verklaren tegen drugsbonzen in SU,hetgeen inhoudt dat zij hen een warm hart toedragen en vermoedelijk ook hun deel daaruit krijgen.

  Daarom hebben regeerders i.p.v. de misdaden van DINO zwaar te veroordelen, hem vele advocaten toegewezen om hem vrij te krijgen.

  Wat men vergeet dat het kruikje gaat te water tot het niet meer kan. Het geslacht van a pikin boy ingi heeft het te lang gemaakt en kaba is kaba. Als iemand nog niet heeft begrepen,dat misdaad niet loont, dant is hij een ezel.Als god van de mens houdt, dan zal hij de handlangers van de duivel zeker op een dag vernietigen en a langa kaba yere gado.


  Maak melding
 10. nou ben wel benieuwd wat vader ddb tegen de anania te zeggen heeft.Of stuurd hij hem het land uit en zet Suriname te kijk. Schande toch zulke figuren aan de mag in suribabweh.Suriname shame on you. Stem de komende verkiezing deze figuren weg man.


  Maak melding
 11. Gerechtigheid komt nooit voor zn tijd.
  Volgens mij was het in 2008 toen deze zelfde DINO vervroegd vrij kwam.
  inmiddels had hij al 3 jaar gebromd.
  Dank zij zijn vader gaat hij nog langer brommen.Want er hangt een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd.
  Liever had zijnm vader hem in SANTO BOMA gelaten Noh!


  Maak melding
 12. Suriname als terroristen basis gebruiken. Dat is de NDP visie anno 2014. En toch zijn Surinamers zo dom om op deze partij te stemmen. USA please invade Suriname and arrest all of NDP parasites!


  Maak melding
 13. Aanklager Preet Barretta, ga a.u.b. ook achter CC-1 aan???PLEASE, VERGEET HEM NIET!!!
  Levenslang of 60 jaar is een meer dan terechte straf, mocht Dino veroordeeld worden.

  Het COCA-GEZICHT van DDB wil ik zien als ZOONLIEF FOREVER wordt opgeborgen in een New Yorkse cel.


  Maak melding
 14. Nederland schrijft het dus het zal waar zijn. Pas op voor de ex kolonie. Die kunnen de vooruitgang, nieuwe nieuwe weg en economische successen van Suriname niet verdragen.


  Maak melding
 15. En zo geschiedde het:
  De Kosmos heeft bepaald: niet de vader maar zijn zoon, zoals de Farao in Egypte die zijn zoon moest opofferen voor zíjn wandaden.
  Deze straf zal de zwaarste zijn van alle!


  Maak melding
 16. Als U op gov Dino Bouterse googled, kunt de hele aanklacht lezen. Is een PDF bestand. Deze man heeft totaal geen zelfrespect en respect voor zijn land. Ik hoop dat een veroordeling van deze man Suriname wakker schudt. Geldzucht en hebzucht lijdt uiteindelijk tot je eigen ondergang. Foei Dino Bouterse !


  Maak melding
 17. Ai wie ligt nu wakker? Laat zijn pappie hem maar een grote doos k Y jelly sturen met zijn mammy. Want dat zal hij nodig hebben in general population.


  Maak melding
 18. niks gaat boven de waarheid,ben je op je achterhoofd gevallen,naar mate de waarheid boven tafel komt raken de criminelen in paniek,snuif wat paarse poeder en het komt goed.!!!!
  veel geluk met de vereniging!


  Maak melding
 19. gladvis
  niks gaat boven de waarheid,ben je op je achterhoofd gevallen,naar mate de waarheid boven tafel komt raken de criminelen in paniek,snuif wat paarse poeder en het komt goed.!!!!
  veel geluk met de vereniging!

  Gladvis of Gladde slang één pot nat
  Niks boven de waarheid is niet op zijn achterhoofd gevallen en hoef ook geen poeder te snuiven dat laat ik over aan de schuimbekkende uitkeringtrekkende frontjes, waarom denk je dat ze schuimbekkende frontjes worden genoemd. Probleem met de niet intelligente frontjes is dat ze geen kennis hebben van wereld politiek en geloven alles wat de Amerikanen zeggen zolang dat hun etnische president van een etnische partij vhp aan de macht kan helpen dan liegen onze behaarde vriendjes geboren met staart over alles totdat ze neer vallen want de leugens wordt de apenziel te veel. Voorbeeld van de manipulerende Amerikanen was voor de Golfoorlog , de Amerikaanse CIA had bewijzen vervalst , foto, documenten tape recorder dat Sadam grote hoeveelheid chemische wapen had die de wereld vrede bedreigde. De Amerikanen en zogenaamde coalitie wilden Irak zo snel mogelijk binnen vallen om de wereld te beschermen tegen chemische wapen. De Amerikanen lieten in de VN veiligheidraad en de wereld bevolking een bandrecorder horen die de geheimendiensten in Amerika hadden dat moest bewijzen dat Sadam gevaarlijk was. Na een paar jaar kwamen wij de wereld bevolking achter dat de Amerikanen over alles hadden gelogen, Sadam had geen chemische wapen en de BEROEMDE BANDRECORDER was door de CIA gemaakt. Dit is allemaal bekend. We weten nu waarom de Amerikanen Irak moest binnen vallen omdat Sadam de Amerikanen bedreigde door als eerste land de OLIEdollar in olie Euro te veranderen en dit kunnen jullie allemaal onderzoeken er zijn genoeg reportage enten over van onderzoek journalisten die dit naar buiten hebben gebracht. Wat deden de Amerikanen als eerst toen ze Irak waren binnen gevallenen Sadam hadden afgezet, GËËN humanitaire hulp voor de bevolking van Irak, de eerste daad van de Amerikanen in Irak was de OLIEeuro weer in OLIEdollar te veranderen hoewel het blijk dat de olie euro gunstiger was voor het Irakese volk kon dat de Amerikanen niet schelen, ze vielen Irak binnen om eigenbelang niet het belang van het Irakese volk. kijk wat er nu van Irak en Libië is geworden na een Amerikaanse invasie honderdduizenden in irak miljoenen onschuldige dood en dat khadafi zijn eigen volk vermoorde blijk nu ook een grote leugen te zijn van de Amerikanen. Waren de landen beter voor dat de Amerikanen binnen vielen ja absoluut beter onder de zogenaamde dictators. Geschiedenis leert ons dat je beter een dictator van eigen bloed en vlees kan hebben dan een andere land die de dienst uitmaakt en niks om de bevolking van dat land geeft. Voor al die waterkant verraders die roepen dat de Amerikanen Suriname met geweld binnen moeten vallen en een democratische gekozen president met geweld moeten verwijderen moet onthouden dat wanneer de Amerikanen bommen gooien op het Surinaamse volk zoals ze bij andere bevolkingen hebben gedaan en duizenden Surinamers sterven zullen deze waterkant verraders dit snel vergeten maar elk jaar de doden van de decembermoord herdenken maar de duizenden Surinaamse slachtoffers die zullen vallen onder de Amerikanen zullen NOOIT een herdenking krijgen dit geeft aan hoe ZIEK die schuimbekkende frontjes van waterkant zijn en Suriname zal net zo eindigen als Irak, Libië in etnische geweld. Voor Amerikaanse invasie leefde verschillende bevolking vredig met elkaar onderzoek wat er gebeurd na Amerikaanse invasie met de vredigheid die landen.


  Maak melding
 20. @SJANG dit is nieuws van 27 april 2014,Er hangt een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd van Dino Bouterse.
  Zo te zien is de genadeslag al bijna rond.
  Jammer het armevolk en wel willende mensen zijn verlost Toch?


  Maak melding
 21. Levenslang is niet lang genoeg.
  Opsluiten die klereleier en zolang mogelijk. Het liefst ook zijn vader want ze zijn een stelletje moordenaars, criminelen van de hoogste trede.

  Surinamers verkopen jullie je ziel naiet aan de duivel wees een mens met menswaardigheids principes.


  Maak melding
 22. mi kondre
  Gerechtigheid komt nooit voor zn tijd.
  Volgens mij was het in 2008 toen deze zelfde DINO vervroegd vrij kwam.
  inmiddels had hij al 3 jaar gebromd.
  Dank zij zijn vader gaat hij nog langer brommen.Want er hangt een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd.
  Liever had zijnm vader hem in SANTO BOMA gelaten Noh!

  mi kondre
  Jullie praten altijd over gerechtigheid en godmolen draait langzaam wanneer het over de eigen bevolking gaat wanneer krijgen we gerechtigheid voor de MISDADEN die NEDERLAND heeft begaan tegen de CREOOLSE voorouders., wanneer gaat GOD MOLEN langzaam draaien voor Nederland en de kinderen van de voormalige slavenhandelaars moeten we soms vaker bidden voor dat gebeurd of draait de molen alleen voor de CREOLEN en niet voor derest?


  Maak melding
 23. Wat zijn de Amerikanen toch wreed……. 😆
  Telkens weer stellen ze de rechtszitting uit.
  Ik denk dat dit allemaal in het draaiboek zit om vader DDB diarree te bezorgen voordat ze hem oppakken.
  Langzaam maar zeker wordt het koord om de nek van de grootste moordenaar die ons land ooit gekend heeft strakker.
  Amerikanen toch ……. !

  P.S.Hebben jullie niet gemerkt dat die ONBETROUWBARE MISLUKTE WAARDELOZE LAFFE BITTERE CASSAVE PLANTER al maanden lang zoetjes aan zijn eigen braaksel begint in te slikken?
  Schijnt veel van de NPS overloper te hebben afgekeken.
  😳


  Maak melding
 24. Op een of andere manier weten onze paarse mafkezen als een Pero en een “ver bezijden de waarheid” dat of Nederland of de VHP er weer begehaald worden of dat zij er de oorzaak van zijn van de huidige toestand en ellende zijn in Suriname, foutje het zijn toch echt Bouterse sr. en jr. die, het lijkt wel genetisch bepaalde criminelen, die stelselmatig de fout ingaan, en hierop afgerekend worden, eerst junior en straks Papa, helaas voor hun kunnen deze 2 paarse Pipo’s hier niets aan veranderen, dit word wonden likken


  Maak melding
 25. Ach waar maken we ons druk over.De Surinamers vinden deze gang van zaken okay. Drugsdealen/stelen/corruptie, alles mag.Wij zijn een coca-staat en so be it.


  Maak melding
 26. Tenminste één belofte van papa komt voor 100% uit, hij had namelijk beloofd zijn familienaam en de naam van Surinameprominent op de wereldkaart te zetten, hierin is hij met vlag en sjerp geslaagd; Sjeng, sjeng soso sjeng!


  Maak melding
 27. Zo DaDa zo Zoon. Suriname als uitvalsbasis gebruiken, deze gast is f8ck8ing gek! Je zoon benoemen tot leider van de anti-terreureenheid. En voor die mensen die zichzelf wijs maken dat de Amerikanen niets beter te doen hebben dan een persoonlijke vete tegenover Dada en zoon te beginnen, hebben het goed mis. Nogmaals, de Amerikanen hebben hun handen vol aan landen die er wel toe doen. Venezuela valt uit elkaar in hun achtertuin. Sur is kleiner dan een gemiddelde Am. staat en het BNP, daar komen Amerikanen hun bed niet voor uit, feit. Please, verlos ons van deze last.


  Maak melding
 28. @niks gaat boven de waarheid,pak de hollanders toch aan ik leef niet in het verleden in het heden gaan,er zaken mis .
  Als de leiding van ons geliefd land crimineel is,en niet te vergeten,zijn zoon.
  Wat wil je dan alles goed praten.
  Wel ik zal je zeggen ik doe niet mee met jou.
  Kijk hoeveel mensen onder de druks zijn in Su.


  Maak melding
 29. Wanneer krijgt Gay Anansi an one way ticket om SU te verlaten?, I do not like these killers. Zie wat er nu gebeurd in de landen waar deze gasten zijn geweest; landen zoals Irak, waar vrede heerste.


  Maak melding
 30. de mensen die denken dat pero terug krabbelt hebben het niet begrepen of doen alsof ze het niet begrijpen .pero is en pero zal ndper zijn en blijven .pero kaart aan wat er mis gaat in de partij en dat noemen deze losers terug krabbelen hihihihihihhihi .en het zijn dezelfde losers die roepen hoeveel bouterse mij betaalt heeft om propaganda voor de ndp te maken .pero bekijkt de dingen naar eerlijkheid en gerechtigheid .ik geef jullie mee dat bouterse een factor van betekenis is voor dit land .
  verder blijf ik zeggen dat dankzij de ndp er ontwikkeling is in suriname ,wat zijn tegenstanders ook mogen zeggen .ik herhaal dat dankzij de dnp bestaat er een staats olie ,staan er twee grote bruggen waar commewijne en geheel suriname de vruchten van plukken .front en nederland hadden dit nooit en te nimmer gerealiseerd .zal niet ontkennen dat er dingen mis zijn gegaan onder de huidige regering …maar zeg ik welke regering maakt geen fouten .
  bouterse is en blijft de sterke man van surinasme mijn zegen heeft hij .strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang …herie libie te na dede pero sa vetie gie sranang .


  Maak melding
 31. @@@ hans
  wat bedoel je met ellende in suriname .heb je naar je geweldige voormalige topman van de veiligheid dienst gekeken en die officieren holhuis,wabeke wooldrik die minderjarige jongens in turkye hebben misbruikt en waar jullie vuile vieze smeerlappen van ministers hirsbalin en opstelten deze pedofielen het hand probeert boven het hoofd te houden schaam je .zelfs die bisschoppen gijssen en nog een andere hebben kinderen misbruikt schaam je hans ,jullie zijn overal een gevaar voor kinderen .ik vraag mij af als jullie wat schaamte gevoel hebben voor die dingen die jullie doen als priesters .allemaal proberen deze smeerlappen van priesters en bisschoppen kinderen te misbruiken op een schaamteloze manier zonder normen en waarden ,jullie zijn schijnheilig .hoeveel van die kleine jongens worden er misbruikt door priesters in die arme landen .ik heb pas nog op in mijn vorige editie uiteen gezet wat ik van bisschop bekker vindt .zij zijn de laatste die het over bouterse moeten hebben .deze bisschop bekkers moeten ze screenen en hij niet alleen ,als die priesters en bisschoppen in die arme landen moeten onder de loep worden genomen .ik ga niet alles over een kam scheren maar je moet het zekere voor het onzekere nemen .nog nooit is er onderzoek gedaan in de arme landen wat deze smeerlappen van bisschoppen hebben gedaan .de mensen worden monddood gemaakt .wanneer staan er mensen op die toch durven te praten .deze bisschoppen en priesters maken misbruik van die arme mensen ,hans er is werk aan de winkel voor jullie .volgens mij denk je nog steeds dat nederland een paradijs is hans ,kijk naar de ellende die jullie hebben ,kijk naar de voetsel banken in nederland als rijk land je moet je schamen .kijk naar die discriminatie in nederland ,jullie denken het weg te wuiven maar de mensen van buitenlandse afkomst weten wel beter .het zit jullie onderhuids .de hond heeft een enquete gehouden waar men aangeeft dat meer dan 45 procent van de nederlandse bevolking wilders gelijk geeft als het om buitenlanders gaat .de vraag aan jou hans hoe vindt je dat als jullie het over tolerant willen hebben ,het is niet pero heeft het gezegd ,het is niet bouterse heeft het gezegd het is een opiniepeiling van de hond .in suriname gooien wij geen ruiten in op racistische basis die haat hebben wij niet in suriname jullie kunnen van ons leren hans .jij pint je vast op rijkdom maar rijkdom is niet alles moraal is zoek in nederland .wij in su zijn niet perfect maar ik denk dat wij toch een stapje voor jullie zijn .oordeel over jou land nederland oordeel niet over suriname ,je weet niets over suriname ,je moet nog heel veel leren van suriname ,je praat poep .kijk eerst naar die balk in eigen oog voor je die splinter in mijn oog ziet .wij lijden geen honger in suriname .als je werkt eet je en ik zeg er is werk in suriname .de regering stent waar mogelijk en wat mij trots maakt hans !!! wij wachten niet op nederland ,deze regering wacht niet op nederland dat bewijzen wij .als mensen een pakket naar suriname wil opsturen prima maar niet die blanke nederlander stuurt het het zijn familie aangelegen heden ,wij sturen ook pakketten naar nederland ,twee weken geleden nog .de ellende in nederland kennen wij in suriname ,probeer het niet te verbloemen dat het prima gesteld is in nederland hans .hoeveel werklozen hebben jullie .hoeveel voetsel banken ,hoeveel huis uitzettingen ,er is een waslijst hans teveel om op te noemen .nederland is toch rijk .je praat stront .denk je dat je de mensen in suriname kan misleiden dat jullie het goed hebben en wij niet !! hans ga op je ballen zitten en zeg tegen die pedofielen laten zij zich aangeven .trouwens de nederlandse staat maakt zich niet zo druk als het om pedofilie gaat ,allemaal een pot nat van hoog tot laag .ik heb het gevoel dat hans nog steeds denkt dat hij de mensen in suriname kan manipuleren ,wij hebben ook internet hans ,wij zien alles hier en volgen ook het nieuws ,jullie kunnen ons niet misleiden .een ding wil ik jullie allemaal mee geven .bouterse is en blijft de sterke man van suriname .


  Maak melding
 32. Ik vind het in en intriest dat een kind gestraft wordt voor de zondes die begaan zijn door een ouder, ouders schamen jullie je niet???

  Was hij niet als crimineel opgevoed dan was hij nooit daar opgesloten geweest…

  Hadden jullie hem gewoon opgevoed als beschaafd mens dan was hij nu advocaat, dokter of ingenieur geworden i.p.v. topcrimineel, maar ja jullie weten als geen ander dat je met studeren niks bereikt in Su, met criminele activiteiten schopt men het veel verder…


  Maak melding
 33. mi kondre,
  Als je goed weet te lezen dan zul je zien dat het oud nieuws is.
  Ga maar Google dan zul je zien dat het oud nieuws is.
  Of begrijp je soms niet wat ze voorheen geschreven hebben.
  Of ben jij in trans van waterkant nieuws.
  Of joe ede boro!


  Maak melding
 34. mi kondre
  @niks gaat boven de waarheid,pak de hollanders toch aan ik leef niet in het verleden in het heden gaan,er zaken mis .
  Als de leiding van ons geliefd land crimineel is,en niet te vergeten,zijn zoon.
  Wat wil je dan alles goed praten.
  Wel ik zal je zeggen ik doe niet mee met jou.
  Kijk hoeveel mensen onder de druks zijn in Su.

  Mi kondre ,
  Zo’n antwoordt ben ik gewend van de Nederlandse slavenhandelaars kinderen. Die zeggen tegen de creolen ze moeten niet achteruit kijken anders komen ze nooit vooruit . het zijn dezelfde blanke Nederlanders die tegen de Surinaamse creolen zeggen dat ze niet in verleden moeten kijken over de wreedheden die hun voorouders hebben begaan tegen de creolen zeggen tegen ons dat we ieder 4 mei moeten herdenken hoe zij hebben geleden onder duitse bezetting en op 5 moeten we de vrijheid van hun mee vieren en geloof mij over 300 jaar zullen zulke dagen nog bestaan maar de gerechtigheid voor de voorouders van de creolen NEE je moet niet achteruit kijken we moeten alleen achteruit kijken wat het leed van de blanken betreft en dat doen de creoolse Surinamers massaal. Niks boven de waarheid viert op 4 mei feest en op 5 mei is de dag van treurigheid want het is jammer dat bezetting niet 400 jaar langer heeft geduurd! Mi kondre je zegt dat je niet in het verleden leeft tenzij iemand jou iets aandoet dan zal je altijd in het verleden hangen en niet in het heden vergeten en door blijven gaan met je leven dit noemen wij noemen wij SELECTIEF denkwijze.


  Maak melding
 35. gladvis
  niks gaat boven de Waarheid; bullshit bullshit bullshit,als maar gelul.broeia!!!!!

  Gladde AAL
  ik daag je uit, alles wat boven de waarheid heeft geschreven over de Amerikanen als het bullshit niks boven de waarheid heeft gelogen NAGEL mij voor iedereen aan de schandpaal. Google eens de ware toedracht van de Irak oorlog en doe eens zelf onderzoek of je kan als blijven schreeuwen broeia en bullshit. Mocht er ooit een oorlog komen zal Suriname verlost zijn van al haar waterkant verraders want die zullen het nooit zien aankomen wat er gaat gebeuren, sommige zijn al ver heen gegaan en andere zijn in een diepe slaap. Dit noemt niks boven de waarheid een WIN WIN situatie voor het land Suriname we zijn raken een grootdeel van de waterkant verraders kwijt.


  Maak melding
 36. ben66
  niks gaat boven de waarheid,
  Dat is nu wel duidelijk, maar nogmaals je bent een paarse, paranoïde gek met tunnelvisie.

  ben66 alias FILEREN
  Wat is jou probleem behaarde vriend geboren met staart ga je weer voor de positieve LIKES?


  Maak melding
 37. @pero,
  Goed gesproken hoor jongen, kom dan nu maar weer je dwangbuis om doen. Tijd weer voor jou om naar je cel te gaan, je hebt jou zegje gedaan. Tijd om weer in je tunnelvisie te gaan.


  Maak melding
 38. Farawè
  Nederland schrijft het dus het zal waar zijn. Pas op voor de ex kolonie. Die kunnen de vooruitgang, nieuwe nieuwe weg en economische successen van Suriname niet verdragen.

  Als president Bouterse Niks Boven de waarheid tot de commadant van de antiterreur eenheid zou maken zal ik de heroïne en cocaïne van de hardwerkende hindoestaanse zaken mannen uitroeien. Niks boven de waarheid zou op alle ZeeVracht en lucht vracht van groenten en andere export 100% controle uitvoeren. Alle pompoenen, kokosnoten, oker, antroewa, en soporopo gaan door de .SCAN. ik beloof jullie plechtig nadat ik de nieuwe maatregelingen heb uitgevoerd en het zal werken zullen jullie zien dat de toko’s en vrachtbedrijfjes in Nederland zal je op je vingers tellen. De hindoestaanse export bedrijfjes in suriname zullen voor 97% krimpen dat betekent dat die hardwerkende hindoestaanse zakenmannen een nieuwe beroep zullen moeten leren. Wat je ook zult zien dat de wit was bank de HAKRIMbank vette verlies zal draaien en faillissement zal moeten aanvragen. Ik garandeer jullie mocht Niks Boven de waarheid een leiding gevende positie verdienen in Suriname zal ik al die bolletjes slikkers die gepakt worden hardtime werkstraf moeten uit voeren de jungle kappen samen met onze behaarde vriendjes de hardwerkende hindoestaanse zakenmannen. Wat wij nodig hebben naast Bouterse is een sherif die zijn mannetjes aan kan voorral die brutale Nederlandse autochtoonse kakkerlakken die denken dat ze de baas in Suriname zijn en hier op waterkant de boel lopen te stoken.


  Maak melding
 39. Een land die voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen.dan dooft het licht.

  In Coca land was het licht weer uitgedoofd toen paars aan de macht kwam. Goed dat we nog buitenlui hebben die de stekker in de stopcontact hebben gezet.
  Een land met een corrupte, en zich verrijkende paarse elite. Moraal en ethiek al lang overboord gegooid.
  Je hebt nog lui dat tijdens de wandelmars met geld strooien. Gratis geld, die de geest van de jongeren moet corrumperen. Het zaad voor het tot stand brengen van de bedorven geest wordt elke dag in het vruchtbare Surinaamse bodem gelegd.


  Maak melding
 40. @niks gaat boven de Waarheid :

  Kom je weer met je NDP Nederland-heeft-het-gedaan-argument !

  Dino heeft het gedaan, Dino The Next President !

  De mede-coupplegers van Bouta, de Nederlanders, zijn in dit geval ONSCHULDIG !

  The Next President Dino wilde eerst 200 miljoen verdienen aan ter beschikking stellen van een legerbasis en het leveren van wapens en Suri-diplomatieke paspoorten aan de Hezbollah-terroristen !

  Met die 200 miljoen zouden voldoende Sranangmang kunnen worden omgekocht om de slavernij in Suriname her in te voeren !

  Helaas gaat de dictatuurstaat-slavernijstaat SURINAMISTAN niet door !

  The Next President Dino krijgt levenslang !


  Maak melding
 41. Papa mag nog zo stoer doen met zijn sjerpje, maar ook boven zijn hoofd hangen levenslang een Amerikaans zwaard van Damocles, een Nederlands zwaard van Damsco en een Surinaams zwaard van Domburg. Ik heb zo het vermoeden dat ze in huize DDB niet vaak genieten van een goede nachtrust.


  Maak melding
 42. Hahahaaa Drugs,wapens misschien zou het niet weten maar terroristen in SU opleiden en basis opzetten kom nou dit is het grootste waanzin laten zij de bewijzen dat zijn op genomen maar wereldwijd tonen want iedereen weet nu ook wel dat AMERIKA NIET TE VERTROWEN is dit is pas terrorisme ik herinner mij de uitspraak nog wie niet voor ons is is tegen ons kijk naar bewijzen tegen SADAM,NORJEGA,COBRA en noem maar op yai anania heeft gewoon een grote smoel overaal ter wereld laten ze SNODEN gaan hallen in RUSLAND of iemand uit CHINA ik vind dat de arme en zwakke landen worden geterroriseerd en zo probeert men anderen onder te houden om te doen wat zij willen nu gild een ieder hoe slecht RUSLAND is en wat doet ISRAEL met palestijnen en op hun grond gebied wie durft tegenspraak deze mensen liegen en bedriegen de wereld hoort men nog wat van het afluisteren van haast de hele wereld en dat er geen AMERIKAAN voor TRUBINAAL mag maar mensen van de rest van de wereld desnoods onder dwang O en nu moet ik zeker oppassen dat ik dit schrijf straks word ik ook beschuldig voor weet ik veel gewoon de waarheid is EUROPA gewoon slaaf van AMERIKA en wat zeg men van de misdaden van REGEAN EN BUSH DEKLERK en BOTA ZUIDAFRIKA vraag me nu wel af wie de vrijheid strijder is en wie terrorist het is makkelijk anderen de schuld te geven terwijl je zelf de DUIVEL bent drugs,wapens corruptie en weet ik veel maar terrorisme in SURINAME tegen AMERIKA wie is nou zo gek geef dan wie jullie willen 10000j voor drugs en wapens maar laat die zogenaamde terroristen shit gewoon gelul mijn mening als ik zo vrij mag zijn.


  Maak melding
 43. SORRY even dit nog wie levert de meeste wapens aan vrind morgen vijand SADAM tegen IRAN, BINLADEN tegen de RUSSEN en nog veel meer dan wel.


  Maak melding
 44. Jr spreekt de 2 grootste paarse minkukels ze er op aan zich min of meer aan het onderwerp, nl. de wandaden van jr, bouta en indirect die van zijn criminele voorbeeld te houden, en wat doen ze weer? Nl. er bij halen in de vorm van een hoop vocabulaire diaree, waarschijnlijk als afleidingsmanouvre van het voor hun zeer pijnlijke onderwerp, wat gewoon ratineel niet te verdedigen valt, het moet wel een grote warboel zijn daar onder die hersenpan vol van frustaties van die 2 paarse heren


  Maak melding
 45. Grote Nonsens. Er was helemaal geen vijandschap tussen SU en USA, om wraakactie te nemen. Er moet een grote onderzoek komen om te achterhalen wie de hoofd dader was geweest die de opdracht had gegeven om D.B dmv een ingewikkelde val hem politiek uit te schakelen. Ik denk dat NL een grote rol heeft gespeeld en wil zelfs blijven spelen om zijn Politieke vijand in SU uit te schakelen. De DEA waren geheimzinnig in SU geweest, gespeeld als grote drugsbaron, wapen handelaar en terroristen en Mr D.B met zwarte -/demonische kracht gelokt. Als er iets mis gaat met D.B moet SU een keiharde maatregel treffen dat die land dat medeplichtig is het diep voelt. Ik geloof niet in de wereld Baas, maar in de wereld God.


  Maak melding
 46. Het bewust in de val laten lokken brengt met zich mee dat familie Bouterse wederom laat blijken hoe vatbaar ze zijn voor hebzucht,macht en narco. Pappa beer die inmiddels van mooie witte lijnen houdt denkt bij zichzelf ach jaa,… dan verkoop ik Suriname voor een appel en een Ei aan die Amerikanen ten dienste van Saving Private Ryan”.


  Maak melding
 47. @Boegroe
  Heel veel van wat u schrijft is, hoewel moeilijk te lezen, correct. Het ontbreekt echter aan een verband met de kern van de zaak.
  De rotstreken van de amerikanen, israelisch, zuid afrikanen etc. hebben niets met de heer Bouters Junior, zijn familie en Suriname te maken.
  De VS gebruiken uitlokking als middel om door hun als vijand van de VS uit te schakelen. Reken maar dat zij in dat proces minimale fouten maken want anders maakt het VS rechtssysteem gehakt van de leidinggevenden. Het bestaan van een rechtssysteem dat onafhankelijk is en dat pas veroordeeld indien schuld bewezen is biedt de verdachte maximale zekerheden.

  Dat de verdediging van de heer Bouterse Junior veel uitstel gevraagd heeft een geen inhoudelijk maar procedureel verweergevoerd heeft zegt eigenlijk genoeg. Er is geen inhoudelijk verweer aangezien alles op tape zal staan en dat is heel erg beschamend. Iemand die naast de president van een land staat die officiële regeringsfaciliteiten zich laat betrappen op …… (weet ik veel….. , maakt voor mij duidelijk dat Suriname op dit moment niet meer serieus genomen kan worden in de rest van de wereld.


  Maak melding
 48. Ba zuku Ba feni Ba tjaari,wanti a sani a no bo def so tog!
  Wel,wan san mi kang taki mi breeti nanga ung kondremang ook tu!Soso presiri nanga fesa mbooy,neks no fout nanga no wan bruya anga ede ati no de moro lek fosi!So na sa a tori mu fu de Gran tani!!!
  V.H.P. soso lobie nanga Fesa!!!


  Maak melding
 49. boegroe
  Hahahaaa Drugs,wapens misschien zou het niet weten maar terroristen in SU opleiden en basis opzetten kom nou dit is het grootste waanzin laten zij de bewijzen dat zijn op genomen maar wereldwijd tonen want iedereen weet nu ook wel dat AMERIKA NIET TE VERTROWEN is dit is pas terrorisme ik herinner mij de uitspraak nog wie niet voor ons is is tegen ons kijk naar bewijzen tegen SADAM,NORJEGA,COBRA en noem maar op yai anania heeft gewoon een grote smoel overal ter wereld laten ze SNODEN gaan hallen in RUSLAND of iemand uit CHINA ik vind dat de arme en zwakke landen worden geterroriseerd en zo probeert men anderen onder te houden om te doen wat zij willen nu gild een ieder hoe slecht RUSLAND is en wat doet ISRAEL met palestijnen en op hun grond gebied wie durft tegenspraak deze mensen liegen en bedriegen de wereld hoort men nog wat van het afluisteren van haast de hele wereld en dat er geen AMERIKAAN voor TRUBINAAL mag maar mensen van de rest van de wereld desnoods onder dwang O en nu moet ik zeker oppassen dat ik dit schrijf straks word ik ook beschuldig voor weet ik veel gewoon de waarheid is EUROPA gewoon slaaf van AMERIKA en wat zeg men van de misdaden van REGEAN EN BUSH DEKLERK en BOTA ZUIDAFRIKA vraag me nu wel af wie de vrijheid strijder is en wie terrorist het is makkelijk anderen de schuld te geven terwijl je zelf de DUIVEL bent drugs,wapens corruptie en weet ik veel maar terrorisme in SURINAME tegen AMERIKA wie is nou zo gek geef dan wie jullie willen 10000j voor drugs en wapens maar laat die zogenaamde terroristen shit gewoon gelul mijn mening als ik zo vrij mag zijn.
  boegroe
  SORRY even dit nog wie levert de meeste wapens aan vrind morgen vijand SADAM tegen IRAN, BINLADEN tegen de RUSSEN en nog veel meer dan wel.

  Boegroe
  Wijs gesproken dit is 100 % de waarheid
  Amen! dat er nog mensen zijn die de waarheid durven te zeggen zoals als pero, Paraman, Boeroe, SRA ga zo door laat het licht door de duisternis schijnen en verbrand die duivels op waterkant met het licht van de waarheid! Kan iemand mij vertellen waar onze vriend santhoki is, we zijn gewend wekelijks iets over hem te horen met zijn slogan het gaat slecht met suriname nu de zakenmannen(Schurken) buiten spel staan. We hebben al een maand al een maand niks van santhok gehoord niks boven de waarheid begin zich echt zorgen te maken. Is onze sansegabai met een drugstransport bezig die zijn aandacht vereist of heeft santhoki segabai weer iemand in zijn rug geschoten die op de vlucht. Ik ga voor deze 2 opties (1) santhoki ligt in het ziekenhuis hij is aan het bijkomen van een hart aanval of optie (2) santhoki heeft problemen met de eigenaars van de VHP dus laat hij zich niet meer horen en zien.


  Maak melding
 50. De duivels op waterkant hebben niks Boven de waarheid zoveel negatieve likes gegeven dat mijn Bericht niet zichtbaar is en daar moeten wij wat aan doen want het licht der waarheid moet blijven schijnen.

  niks gaat boven de Waarheid
  Hidden due to low comment rating.
  niks boven de waarheid heeft altijd gezegd dat de gesprekken moeten worden vrijgegeven zodat iedereen het kan horen. niks boven de waarheid vindt dat Desi Bouterse grootste fout was zijn zoon benoemen als leider van de antiterreureenheid. Mocht het zo zijn dat alles wat beweer wordt waar is en de tapes worden vrij gegeven dan mag Dino Bouterse wegrotten in een Amerikaanse cel. We weten allemaal dat de Amerikanen de grootste racisten , moordenaar, manipulators en leugenaars op de wereld zijn en ik zal hun woord nooit geloven. Ik wil het bewijs zien maar we moeten niet vergeten met de technologie van vandaag kan je iedereen zijn stem op de computer nabootsen en zo kan het lijken of degene dat allemaal gezegd heeft en we weten dat de Amerikanen de heer en meester zijn in het manipuleren van alles want in de Amerikaanse ogen zijn de Amerikanen de baas in zuid Amerika en Caribische eilanden. elke opstandige leider word door de Amerikanen in discreet gebracht ze pakken de leider of hun kinderen aan als boodschap dat ze zich moeten gedragen en de Amerikaanse agenda uitvoeren. De schuimbekkende uitkering trekkende frontjes op waterkant zullen massaal reageren want dit is de topic om hun frustratie over Bouterse te uiten, ik wens deze landverraders en de behaarde landgenoten geboren met een staart samen met de kinderen van de voormalige Nederlandse slavenhandelaars die de zwarte Holocaust hebben veroorzaak en hier rondhangen als slangen een leugenachtige dag.


  Maak melding
 51. Srafu
  @niks gaat boven de Waarheid :

  Kom je weer met je NDP Nederland-heeft-het-gedaan-argument !

  Dino heeft het gedaan, Dino The Next President !

  De mede-coupplegers van Bouta, de Nederlanders, zijn in dit geval ONSCHULDIG !

  The Next President Dino wilde eerst 200 miljoen verdienen aan ter beschikking stellen van een legerbasis en het leveren van wapens en Suri-diplomatieke paspoorten aan de Hezbollah-terroristen !

  Met die 200 miljoen zouden voldoende Sranangmang kunnen worden omgekocht om de slavernij in Suriname her in te voeren !

  Helaas gaat de dictatuurstaat-slavernijstaat SURINAMISTAN niet door !

  The Next President Dino krijgt levenslang !

  ik ben er heilig van overtuig dat de schuimbekkende uitkeringtrekkende frontjes geen normen en waarden hebben en dat ze zich zelf weer naar de slavernij verkopen. Maar als je denk dat alle creolen dat gaan doen dan leef je in een fantasie wereld. Ze hebben de originele eerste mens op aarde wakker gemaakt die niet meer gaat slapen en de GODEN beginnen zich te roeren. Het wordt tijd voor gerechtigheid en alle verraders zullen hetzelfde lot ondergaan als de kinderen van de slavenhandelaar.


  Maak melding
 52. Opsluiten die handel, stelletje misdadigers, criminelen en moordenaars. Ze terroriseren de samenleving en brengt de hele bevolking in gevaar.
  Dat moeten ze ook doen met vader Desi want hij is de inspirator en leider van de drugs mafia in Suriname. Ze maken alles kapot en het land gaat naar de verdoemenis.

  Levenslang is niet voldoende het liefst in een donkere isoleercel tot levenslang+++.

  Laten ze daar lekker verpieteren.


  Maak melding
 53. De paarse groupies weten het niet meer waar ze het moeten zoeken. Alle complot theorieën worden uit de kast gehaald. Straks zit E.T. nog hier achter. Kom niet meer bij van het lachen.

  Zodra Dino Bouterse veroordeeld is wordt de jacht op Desi Bouterse flink opgevoerd. En mark my words, Amerika heeft dan een dik dossier aan bewijsmaterialen klaarliggen.

  Amerika wil geen gedonder hebben in hun achtertuin. Poederveen werd destijds met een boodschap naar de fam. Bouterse gestuurd. Kennelijk heeft Bouterse gedacht, fck the yanks… wie lacht er nu als laatst ?? Aai baja, het ergste is Suriname staat weer voor joker. Arme surinamers


  Maak melding
 54. De Westerse landen denken dat zij God zijn en proberen te pas en onpas voor God te spelen.
  Vlad heeft Europa bij de ballen gegrepen en geen enkele Amerikaan durft zijn poot te zetten in Okraiene en de NAVO is vleugel lam gelegd door een een Russische cowboy.Dit verhaal wordt met de dag ongeloofwaardig.Dino heeft niet de potentie om zo iets in goede banen te leiden.Als ik mij goed kan herinneren werd er ook al gezegt dat hij wapens leverde de FARC,waarom is hij toen niet opgepakt.
  De geschiedenis zal uitwijzen wie de grootst boef is in de wereld.

  odi,odi Mundo


  Maak melding
 55. Allen,

  Ben niet voor of tegen de Bouterse familie maar:

  Amerikanen zijn de grootste terroristen ter wereld.
  Wie heeft opdracht gegeven voor deze akties.(welk land)
  Wie denkt dat Ned en de USD onschuldig zijn, die moeten meer gaan lezen wat er op de wereld gebeurd.
  Gaat bij mij alleen maar om dat er landen zijn die Su in het slechte daglicht willen plaatsen.
  PS: ik wil niet zeggen dat Dino onschuldig is.


  Maak melding
 56. “The best man for the job” aldus zijn criminele vader.

  Deze criminele/terroristische activiteiten vonden plaats in een Surinaamse overheidsgebouw, door een illegaal door Pa Bouterse in het leven geroepen para militaire organisatie en had volledig card blanche van de Surinaamse regering.

  En papa Bouterse wist van niks?????

  Suriname weer op de wereldkaart gezet door moordenaar/crimineel Bouterse die gewoon weer president wil worden.

  Hoe dom en laf is het Surinaamse volk om te accepteren dat hun land te schande wordt gemaakt???


  Maak melding
 57. “De provocaties tegen de rep. Suri”.

  Aldus, één van de ‘prominente’ leden van de miranda bro’s, cfl.
  Zie bron: sur Herald.

  Niet te geloven zeg, wat een ellenlang pleidooi voor die criminele pres.
  Ik wil alleen maar ingaan op de kop van dit ‘pleidooi’.
  Als dit echt een provocatie betreft tegenover de rep. Suri, waarom heeft geen enkel suri online blad, de moeite genomen om dit bericht te vermelden en minimaal een verweer te schrijven?
  Lakei, zou dit ‘probleem’ tot op de bodem uitzoeken, nooit iets gehoord?
  Als dit nieuws inderdaad een ‘smet’ is op suri, waarom doet Suriname alsof zijn neus bloed?
  Waarom houd die criminele pres van jou zijn s’mond stijf dicht?
  Waarom?
  Waarom?
  Waarom?

  Voorlopig zit junior veilig achter slot en grendel en mocht hij ‘onschuldig’ worden bevonden, dan zullen de welgemeend excuses worden aangeboden: ”foutje bedankt”.

  Ik vermoed na 40jr of zo iets, er zijn n.l zoveel criminelen die voorrang genieten om berecht te worden, whahahahahahahaha…..


  Maak melding
 58. Nou, nou, nou !!! Het ziet er beslist niet zo rooskleurig uit voor ” Little D “. Life sentence !!! Na sósó gró skieng. Wanneer de veroordeling achter de rug is zal hij wel een manier moeten bedenken om het GENADELOZE GEVANGENIS LEVEN enigszins dragelijk te maken.

  Welke stappen zou ” Little D ” zoal kunnen ondernemen ??? Aangezien ” CHAVÉZ ” enkele documentaires aangaande het ZWARE GEVANGENIS LEVEN in de U.S of A en interviews met AMERICAN INMATES heeft gevolgd heeft hij de volgende suggesties voor ” Little D ” om te overleven.

  a. ” Daddy D” vragen om geld te sturen om een GESLACHTSVERANDERING te ondergaan.
  b. zich zo VROUWELIJK MOGELIJK te gedragen zodat de ” GORILLA’S” van zijn unit elkaar vermoorden om een nachtje…..

  c. zich implantaten laten aanmeten á la PAMELA ANDERSON

  d. ook het achterwerk moet een metamorfose ondergaan en wel de in de U.S of A bekende ” BRAZILIAN BUTT “.

  e. last but not least een naamsverandering. ” CHAVÉZ ” stelt voor de naam ” Dirty Diana ”

  ” Hè, Bro !! What’s up ? Go get me the jailhouse HO, named DDB ” !!! You mean DIRTY DIANA BOUTERSE ” ??

  Yeah !!! That one ! Bring her ass over here quick “. Tell her BIG WILLY wants to see her.

  En zo zal een dag eruit zien voor de bekende INMATE uit Suriname, gedurende zijn 99 jarige DETENTIE. in the U.S of A. Telkens op de knieën. Dag in dag uit en jaar in jaar uit. Tot de dood.

  en solig dag ! CHAVÉZ


  Maak melding
 59. En nu effe serieus..

  Het valt mij op dat er nergens in het artikel (telegrap) een vervolgdata voor de rechtszaak staat?

  Bouta sr, zal wel via, zijn twintig advocaten, op de hoogte worden gehouden van de vervolgstappen.
  Het volk mag niets weten, voorlopig zijn de verkiezingen het belangrijkste denkt hij.

  Volgens mijn ‘glazen bol’, wordt bouta sr, rond de verkiezingen opgeroepen om te getuigen.
  Ndp stand by rond 15 mei is de partij ‘baasloos’, whahahahahaha.

  Bouta moet getuigen:
  -of zijn zoon, het hoofd is, van de counter etc. etc, (er is beeldmateriaal dat hij dit beaamd).
  – of zijn zoon een diplomatiek paspoort heeft en waarom.
  – of junior in opdracht van bouta sr, gehandeld heeft inzake de drugs
  – of junior contacten heeft gelegd met die bollah mensen, in opdracht van sr.

  Vragen die alleen de pres van suri kan beantwoorden.
  Vragen die afgeleid zijn van geluid(telf) en beeldmateriaal, dankzij telezuur, 🙂
  Vragen naar aanleiding van de bekentenis van zijn oogappel 🙂

  Op de schoen……………….juiste timing, rond de verkiezingen!


  Maak melding
 60. Weer het oud liedje:

  De rechterlijke uitspraak is er nog niet maar de suri`s van oranjebloed hebben al hun oordeel klaar. Typisch nederlandsse cultuur. Officieel is er nog niets door de rechter van de US uitgesproken noch beschuldiging en de verdachte wordt al een strop aan zijn hals omhangen door Surioranjebloed legioen uit de schoorsteen. Wacht toch de rechterlijke uitspraak af. Het is een kleine vis maar de uitlokking en het bijten van Dino in het aas van de amerikaanse onwettelijke wijze van mensen achter tralies te krijgen is bekend. Het spreekt boekdelen dat er heel veel niet klopt. Wie wil offers van de daden van een familielid opbrengen? Nobody.


  Maak melding
 61. @ Paraman

  “Eet hem maar op”, dat gebeurt nu al met Dino, en hij eet de Amerikaanse inmates ook NU al !

  Bouta en zoon plus de stong-ede-aanhang leren op den duur dat a Sranangvolk no wani onderdrukking/srafuteng !!

  Moro tingi NDP-sani o doro, ma a Sranangpeople

  tranga !!!


  Maak melding
 62. Ray
  GOD IS MET SURINAME.
  Hu papaatje nog ,
  Halleluja Amen!!

  K. Ray
  Goede avond Behaarde vriend hoeveel cm is je staart gegroeid ?
  Alles oke met je cholesterol en je hogebloed druk doe voorzichtig mang want het leven is kort. Ik ben niet eens met je bewering Als God echt met Suriname was dan had hij ervoor gezorgd dat de boten met je voorouders nooit in Suriname waren aangekomen. Op sommige momenten vraag ik me af waar is Orkaan Sandy wanneer je die nodig heb !
  Nog een fijne avond en droom vol vreugde hoe jij van boom naar boom slingert.


  Maak melding
 63. Als D.B die zaak verliest wil dat zeggen dat alle Surinamers verloren zijn.
  Vandaag was het D.B en morgen kan een ieder Surinamer aan de beurt volgen om door ingewikkelde val door buitenlandse DEA gelokt te worden.
  Dus de vrijheid van alle Surinamers zal beperkt worden.
  Surinamers moeten een DESH BHAKTA (dienaar van zijn eigen land worden) en geen dienaar van buitenlanders.
  Buitenlanders kijken niet naar SU voordelen, maar naar hun eigen land voordelen.


  Maak melding
 64. Maar Dinootje namen ze net als een bal vol op de schoen. Dat komt ervan als je met je stomme kop, met dollartekens in de ogen, denkt dat je vader net zo veel te vertellen heeft in de grote wereld als Poetin.


  Maak melding
 65. Deze straf was eigenlijk ook voor deze moordenaar die nu president van het land is van toepassing, maar omdat dit land zo corrupt is, heeft deze moordenaar zijn straf kunnen ontlopen, maar dat geld gelukkig niet voor zoontje lief, die nu aan de hoogste boom bengeld.


  Maak melding
 66. @niks gaat boven de waarheid

  Hallo K,
  begin alvast vergiffenis te vragen voor je zonden, stront.
  Ik denk dat jij en je meester bouta hetzelfde lot beschoren zijn .Jullie beiden gaan branden in hel en neem dinootje met je mee. Voor jullie trio is er geen plaats in Suriname,ik bedoel er is geen plaats voor jullie hier op aarde.
  Wees blij dat God zondaars als jullie drie tot nu toe heeft gespaard door jullie in Suriname te plaatsen want ergens anders in de wereld zouden jullie het niet zo lang uitgehouden hebben.
  Maar goed aan alles komt een end.Het einde van jullie drie is in zicht.
  Liever nu dan morgen!


  Maak melding
 67. Je hebt nog steeds van die idioten die het buitenland of interne- en externe krachten de schuld geven dat onze lieve voorbeeld schoonzoon nu gratis logies krijgt in een Amerikaanse 4 sterren hotel.
  Wanneer worden die halve garen nou een beetje volwassen en zelf de verantwoordelijkheid nemen van hun eigen criminele handelen. Crimineel handelen heeft bijna altijd negatieve consequenties. Wat hebzucht allemaal kan bewegen.
  Hoe luidt het spreekwoord weer: Beter één vogel in de hand dan tien in de lucht.
  Deze ook ter overdenking: Beter één kut in de hand dan de lucht van tien. Veelwijverij kost ook een hoop dinero. En als je niet genoeg dinero hebt om je dure sport te betalen dan ga je zoeken naar andere mogelijkheden om financiële bronnen aan te boren. Al te vaak kiezen we de weg van de minste weerstand: De criminaliteit. Het schijnt ook nog lonend te zijn totdat je ten val komt. En dan heeft de ander het gedaan.


  Maak melding
 68. There is one point everyone seems to be missing. If any mafia of the world kidnapped the son of the president and held him in a prison outside their own country it would be considered an act of aggression against the state, right? Immediately, the president would be compromised as as leader since the holding of his son could be used as extortion against the state to do the will of the mafia. After, all they are holding his son. The question is why hasn’t the president stepped down or out of his role until this issue of his son is resolved because clearly it can alter or cloud his judgment of doing what is best to protect Suriname? Suppose, the mafia tells him we will let your son go if you give us this and do this and that; all the agenda of the mafia.
  I am not saying that he was kidnapped but think about it; what if a mafia set a trap like offering him an under age prostitute or whatever his weakness might be to get him arrested and then extort his parents in this case the president. If the parents pay up then the under aged prostitute drops the charges and if not he stays in jail. If DB was specifically targeted in a bribery temptation, sting operation then what is the difference? They knew his weakness like many in places of power and that is usually money. If on the other hand he was doing these things all on his own and clearly was in bed with a terrorist organization that is one thing but if it was a complete trap that is another. The good thing is we don’t have to worry about it being a trap because we can trust the US government would never resort to illegal, unethical, vile, underhanded, lying, deceptive, murderous tactics for the benefit of the global elite that operate within it. Rest assured. Oh wait, I guess they do operate that way sometimes as the world has learned; it’s just so hard know when it’s the good guys or the bad guys because it is all so compartmentalized and classified and they all say it in the best interests of the United States but is that the Corporation or the Republic? The best way to tell is if something operates in dark secrecy and hates for it’s deeds to be brought to light then it is evil.
  Should the president step down in the best interests of Suriname? It depends on how important the security and prosperity the nation is or at least as a precaution. But we have another problem which might be that if the president was wanted on charges himself he would no longer have diplomatic protection from prosecution which could further be used to manipulate him. Either, way Surname is caught in a pickle. If the US is really the upright, beacon of justice and leader of integrity that it claims to be then they will fully disclose, overwhelming and verifiable evidence immediately so as to avoid the appearance of evil of extorting a small and helplessly poor nation. And, when they come out with such overwhelming evidence that has been verified by non biased sources then everyone will rejoice and be very grateful to the US for saving them from the impending doom of becoming a terrorist state and being bombed to death by drones.


  Maak melding
 69. @Knippa
  – wat heeft dit smakeloos filmpje met het onderwerp te maken???
  – dit spelletje van jou is oud, het komt uit 1940, vervang “Moslims” maar door “Joden”.
  – de mensheid leert niet van de geschiedenis, jij ook niet.

  Now it’s your turn to eat your heart out!


  Maak melding
 70. Beste heer de president van Suriname Bouterse,

  Het spijt mij vandaag u erop te moeten wijzen dat ook dit een vrucht is uit een gaard dat u zelf beplant hebt.

  Ik geloof in vandaag en niet in voorbij, maar juist met die voorbij hebt u opzettelijk van uw zoon een monster gemaakt.
  Had u hem maar in de gevangenis laten zitten dan was die over een paar jaar bij u geweest.

  Ik spreek hier ook als vader, ook vader van een zoon en vaak is het pure noodzaak dat je je kind strak houdt en met de juiste waarde en normen opvoedt. Het is dan ook ten stelligste verkeerd dat u uw zoon een gevoel van onaantastbaar hebt gegeven. Functie bij Surinaamse veiligheid, maar waarom?. Hij was totaal niet met de veiligheid van Suriname bezig, in tegendeel en daarom vind ik dat ook Suriname hem moet vervolgen of aan Amerika duidelijk moet maken dat zoon Dino Bouterse ook nevens de Surinaamse wetgeving strafbare feiten heeft gepleegd, nu gebleken is dat hij Suriname en misschien nog veel meer landen naar de verdoemenis wilde helpen. Hezbolla…. hoe achterlijk moet je nou zijn?

  Kom vader, kom zoon, vertel en verklaar eens waar jullie al die centen hebben gekregen voor jullie lux leventje en wat heeft het lux leventje jullie beiden gebracht?

  Jullie zijn beiden gevangenen van van jullie misdaden en dat wat steeds meer zal knagen, is het geweten!

  Lees maar de bijbel na, ik lach jullie niet uit en ik gun niemand zo een situatie.

  Ik begrijp de boodschap van de Here Jezus…….
  Verstandigen zullen u niet uitlachen, maar alleen bidden en dat doe ik ook.

  Persoonlijk neem ik het de vader zeer kwalijk dat hij van alles wist en toch zijn zoon willens en wetens heeft ondersteund en geadviseerd om met criminele activiteiten geld te verdienen.

  Vader Bouterse, u weet heus wel wat u allemaal gedaan hebt en dat het verkeerd is. Zoals ik altijd al zei:

  God’s molen maalt langzaam, maar zeker……..

  Het is niemand gelukt om het kwaad ongestraft te continueren en het zal ook niemand lukken.

  Ondanks alles, ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe. Pijnlijk is het wel, en ondanks alles, ik gun geen enkele vader deze verschrikkelijke situatie dat hij allicht nooit meer zijn zoon persoonlijk zal zien. Ook Bouterse gun ik het niet, maar ja als je naast de bril pist moet je wel bloeden!


  Maak melding
 71. @Paraman
  Heus,wat moet dan Obama met Putin doen volgens jou?!
  Putin uit zijn bed sleuren en dan executeren zoals je baasje het gewend is te doen?!
  Hallo, Obama is geen dictator maar een democratisch gekozen wereldleider !!!


  Maak melding
 72. @Radjkoemar Rajaram,

  Dus wanneer ik jou heimelijk een voorstel doe om iets slechts en illegaals te doen en jij accepteert het, dan wil dat zeggen dat jij helemaal onschuldig bent en ik alleen schuldig ben?


  Maak melding
 73. wat denk anania wel,die vent wil op surinaams bodem komen uitleggen wat amerika wil en niet wil,”die hond is brutaal of denken zij door hun spyco oorlog voering dat suriname hun bezit is en mogen doen en zeggen wat zij willen,,’;toppunt van brutaliteit’;Anania,BACK OFF.

  het wordt tijd dat de president de Amerikaanse ambassade voor onbepaalde tijd gaat sluiten,anders gaan die cowboys doorgaan met hun strijd om suriname in te pikken,een land dat niet van hun is en waar zij geen inzeggensschap hebben.
  terwijl amerika met hun afleiding bezig is,is nederland aan de andere kant bezig om klein bedrijven in de vorm van stichting in suriname te plaatsen,”stage leerlingen die met observatie van gedrach bezig zijn om straks hun verslag in nederland uit te brengen,

  dan heb je van die jezus freaks die de president veroordelen terwijl hun geloof zegt dat zij niet mogen oordelen.
  anderen leven met zo een grote haat in hun hart dat zij elke moment dood neer kunnen vallen vanwege de haat die zij in hun hart hebben voor een medemens.

  RAY en gelijkdenkenden die niks anders willen dan dat de pres uitgeschakeld wordt door amerika of nederland,zullen heel binnenkort voor een verassing komen te staan,,China en Rusland heeft jullie al bij de ballen en er komen nog meer landen die jullie ook bij de ballen gaat pakken.

  wat dino betreft moet het wel een opluchting voor de frontjes hiyena honden zijn geweest toen zij deze oude nieuws bericht gelezen hebben,”valse hoop.
  jullie god en verlosser AmerikA,gaat moeten erkennen dat er met bewijs materiaal fraude is gepleegd.
  Amerika kennende;als zij zeker van hun beschuldiging zijn,hadden zij reeds beelden en geluid fragmenten laten zien en lezen,”dan zou dino nu niet als verdachte maar als schuldig vastzitten en hadden zij zijn vader reeds lang opgehaald,”het is wel duidelijk dat ameriKA en hol-land de scepter in suriname willen,”maar voor die twee landen is er een onzichtbare verassing die hun onverwacht gaat verrassen.


  Maak melding
 74. @Ling Long

  …of je kan gewoon zeggen…DE APPEL VALT NIET VER VAN DE STAM…..OF ZO VADER ZO ZOON !!
  Ps, dankzij bouta voor wie je bidt,hij heeft ervoor gezorgd dat 15 vaders en moeders,broeders en zusters en echtgenoten hun zonen,echtgenoten,broers nooit meer terug zullen zien.
  Nu gaat je boutaatje aan den lijve ondervinden hoe het voelt als je zoon van je afgepakt wordt!!!
  Oh,ik bid ook voor hem hoor,alleen ik bid dat hij GESTRAFT WORDT en gaat boeten voor zijn zonden!!


  Maak melding
 75. Ja RAY,de paarse gezanten proberen dat alles goed te praten.Ook al hebben ze geen voordelen aan ,behalve zij die dicht bij de honing pot zitten.Kijk maar in paramaribo hoeveel verslaafden er rond lopen.
  Mijn hart bloed,alleen ten gunste van het aardse en materiele.
  Allen die zich strafbaar maken aan drugs moeten boeten.En zo ook de Zoon van Bouterse.


  Maak melding
 76. ameriKA loop al maanden te schreeuwen dat dino verdachte is,maar zij kunnen niet met harde bewijzen komen.
  zolang zij dino hebben,gaan zij blijven schreeuwen om zijn vader te frustreren,”maar als dino ineens komt te overlijden(wat ik niet wens)gaan zij met valse bewijzen komen waar dino niks mee te maken heeft,”alleen maar om gelijk te krijgen,omdat zij weten dat een dode niet terug kan slaan.
  en dat is waar ameriKA op zit te wachten ,”en natuurlijk zijn vader die zij de graf in wensen maar god die bepaald en geen sterfelijk mens.


  Maak melding
 77. Da na hiep hiep hoera!Deze delinquent mag van switi sranang kondre vergaan in zijn zeer betrouwbare beveiligde U.S.A cel,en de eerst volgende wordt zn PA de serie doodslager dat aan het voorbereiden zal zijn om te vluchten!O fa ra!!!
  Tot de dag heb deze 2 voeter heel veel mensen onnodig en opzettelijk gekrenkt!!!!
  V.H.P. soso lobi nanga peace!!!


  Maak melding
 78. @ Sra
  U bent grappig met uw meningen en uitspraken
  Het lijkt mij zinvol dat u de zaken in de juiste context plaatst:

  1) niet de VS ambassadeur moest inpakken na de ferme uitspraken van de President van de Republiek Suriname. Nee de President moest zijn eigen Poep door slikken nadat de minister van Buitenlandse zaken de zaak nog eens onderzocht had.
  2) met betrekking tot de rechtsgang van Bouters Junior kan gesteld worden dat men in de VS gewoon de gang der zaken afhandelt. De gang der zaken is dat het advocaten team van de verdachte, uitstel gevraagd heeft, geen inhoudelijke procedure voert en slechts procedurele punten ingebracht heeft. Het bewijs van de VS is aan de verdediging gepresenteerd het zou niet van fatsoen getuigen voor het verweer van de verdachte en voor de openbare rechtszitting de bewijzen in de publiciteit te presenteren.
  Het in de publiciteit brengen van bewijsvoering zou de leden van de jury en rechtbank kunnen beïnvloeden waardoor er volgens VS principes wellicht geen eerlijk proces gevoerd zou kunnen worden.

  Sra. denkt u aub even in de context van de hele zaak. De kansen van de heer Bouterse Junior zijn heel klein tenzij hij een deal maakt.

  De VS ambassadeur maakt nu duidelijk hoeweinig respect de VS nog heeft voor de Republiek Suriname. Probeert u te begrijpen wat dat betekend.


  Maak melding
 79. Ray
  @niks gaat boven de waarheid
  Hallo K,
  begin alvast vergiffenis te vragen voor je zonden, stront.
  Ik denk dat jij en je meester bouta hetzelfde lot beschoren zijn .Jullie beiden gaan branden in hel en neem dinootje met je mee. Voor jullie trio is er geen plaats in Suriname,ik bedoel er is geen plaats voor jullie hier op aarde.
  Wees blij dat God zondaars als jullie drie tot nu toe heeft gespaard door jullie in Suriname te plaatsen want ergens anders in de wereld zouden jullie het niet zo lang uitgehouden hebben.
  Maar goed aan alles komt een end.Het einde van jullie drie is in zicht.
  Liever nu dan morgen!

  Mijn behaarde vriend ray ik heb nog niet tegen jou gezondigd behalve wanneer ik op straat op jou trap ( Hondepoep) voor een god lieve kind vloek en scheld je heel wat ten eerste . de eerste afrikanen in Zuid-Amerika waren afrikanen en dit is wetenschappelijk bewezen maar het zijn de Europeanen die de inhoud van de geschiedenis boeken bepalen dus ik heb als creool meer recht op Suriname dan ander groepen. De enige die naar de hel gaan zijn de zwart Gebrande rachitische Pindas die uit de hel in India met de boot naar Suriname zijn gekomen. Heel Afrika waar de originele mens de eerste op aarde wonen is een paradijs, waarom denk je dat die zwartgebrande afgekeurde pindas uit India massaal naar Afrika gaan om met de Goddelijke creolen te wonen het gebeurd niet andersom. Creolen houden het uit het zijn je pinda-genoten die het niet uit houden en India ontsnappen zoals je behaarde pinda voorouders. De K staat voor koe>Lie>Ray. Als je niks boven de waarheid einde wilt zien moet je niks boven de waarheid uitnodigen voor een face to face ontmoeting. niks boven de waarheid komt zeker jij staat hoog op Alle goddelijke creolen hun lijsje om van jou afgekeurde pinda pindakaas te maken!


  Maak melding
 80. JOJO

  jij hebt jou gedachten gang heel goed verwoordt.
  maar jij weet ook dat een twee snijdend zwaard van beide kanten snijd.
  en jij weet ook heel goed dat het een duur spelletje van Amerika is en dat zij zaken van de president volgen om zwakke punten tegen hem te gebruiken zoals in het geval van unasur en nu dino.
  het is dus duidelijk wat Amerika wil bereiken,en dat is vooral de grondstoffen en ook verwarring in het politiek systeem in het voordeel voor hun tot stand moet brengen,”en dat vind ik geen goede zaak van een ambassadeur die zich niet met surinaamse binnenlandse gaat bemoeien,dat is brutaliteit,geen respect voor surinaams grondwet en hij houd zich niet aan de regels van het land,”laat hij daar al vast naar kijken,en zich niet met binnenlandse of lands belang gelegenheden van suriname bemoeien.


  Maak melding
 81. @Sra
  We zijn het direct eens dat de VS vaak heel onredelijk is en denkt in andere landen de wet voor te schrijven. Ze gaan zelfs zover landen binnen te vallen en er een grote puinhoop van te maken.
  Dat zij een spel spelen met de president van Suriname mag men redelijker wijs vermoeden. Men kan echter wel aannemen dat de President en zijn familieleden en adviseurs zelf aanleiding gegeven hebben voor de verhoogde aandacht die zij van de VS krijgen.

  75 jaar geleden waren de bodemschatten van Suriname interessant voor de VS en de rest van de wereld. Nu zijn de bodemschatten een druppel op een gloeiende plaat en zijn ze van nul en generlei waarde als men de hoeveelheden bekijkt die de wereld per jaar nodig heeft.

  We zijn het volledig eens dat grote broer VS brutaal is. Echter daar kunnen wij geen van allen iets aan veranderen en de president en zijn team veroorzaken zelf veel van de brutaliteiten.


  Maak melding
 82. Niks gaat boven de waarheid, weet jij in je verwardheid eigenlijk nog wel waar het in dit topic over gaat, want in plaats dat jij hier weer een partij vocabulaire diaree uitspuit in plaats van een beetje normale posting, kun je maar beter gewoon accepteren dat het voor Bouterse jr. nu over en uit is voor sr. binnenkort ook, en daar kun je door allerlei nonsens en racistisch beledigingen uit braken niets aan veranderen, zet je paarse bril nu maar eens af en zie de realiteit onder ogen als je zo.n geweldige kerel bent


  Maak melding
 83. Aan: Mosho Mijt
  Ze hadden hem gehypnotiseerd, omdat hij spiritueel zwak was.
  Iets slechts en illegaal doen is niet van toepassing bij mij.


  Maak melding
 84. Akkoord met sra.
  Als Amerika Macht misbruik toepast en D.B voor levenslang opsluit, ondanks dat hij onschuldig is moet SU op die zelfde dag en tijd de Ambassadeur van hun op donderen en Ambassade sluiten.
  De Pres DDB had verleden al een Thriller gegeven.
  Die Film zal een verrassing worden.
  Als Amerika vijandschap zoekt met SU dan zal SU dat ook doen. Vast beraden en zonder vrees. Surinamers zijn geen bangeriken.
  De laatste tijden doet de USA Ambassadeur vieze politieke uitspraken, waarbij mijn keel begin nu uit te hangen.


  Maak melding
 85. JOJO

  de president en zijn familie en adviseurs hebben helemaal geen aanleiding gegeven of om verhoogde aandacht van ameriKA te krijgen.
  het is begonnen toen Nederland niet eens was met het aanstellen van Bouterse als democratisch gekozen president van suriname en om het feit dat suriname nu weigert om een nederlanse ambassadeur in suriname te installeren.
  toen nederland zag dat zij niet meer welkom in suriname zijn hebben zij hun vertrouwde buurman die zich de grootheid zelf waant(ameriKA)met valsheid ingeschriften weten te misleiden om geestelijke en mentale acties tegen suriname,met name pres Bouterse te ondernemen.
  ameriKA op zijn beurt zag er alleen maar voordelen daaruit en heeft als een hongerig hond gebeten en wil vanaf dien de surinaamse bevolking op dwaal sporen lijden om de president van Suriname te debiteren,”dat kon /kan jij aan de uitspraken en bemoeienis van Anania achterhalen.

  Bouterse heeft nooit om europese en vooral niet om nedelandse hulp gevraagd,hij heeft zelf aangegeven,na bedreiging van rutte,dat nederland die 20 milj mag houden voor de voedsel banken.
  Bouterse heeft duidelijk aangegeven dat suriname ook zonder hulp van nederland opgebouwd kan worden,en de positieve resultaten kan jij nu in suriname meemaken.
  nederland die dat niet verwacht had zit met haat,en met de idee dat zij suriname bezitten maar de realiteit moeten accepteren dat wij de surinamers geen slaven van niemand zijn en ons met rust moet laten.
  nederland kan het maar niet verwerken dat suriname hun bemoeienis niet meer toelaat,of is het nog niet duidelijk dat de afstand tussen nederland en suriname steeds groter wordt,”en dat vind ik goed,hoe verder weg,hoe beter.
  amerika kan nu van twee kanten profiteren,1 van nederland die als een hondje om diplomatische hulp is gaan vragen,2 zich als een zogenaamde redder of bestrijder van onrecht,”terwijl zij nog erger zijn dan de mensen die zij bestrijden.

  dus kom niet met onzin om te zeggen dat de pres en zijn familie en adviseur het zelf in de hand gewerkt hebben.
  waar was ameriKA tijdens de staatsgreep,waar was ameriKA tijdens de binnenlandse oorlog,en waarom zegt ameriKA niet tegen nederland om de documenten die voor 60 jaren verborgen worden te openbaren om gerechtigheid naar voren te brengen.

  jojo
  het is niet suriname die met dreigementen is begonnen,”maar juist nederland en ameriKA die met tegen acties tegen suriname begonnen zijn,,zonder enige aanleiding van suriname.


  Maak melding
 86. Radjkoemar Rajaram, er wordt steeds maar weer herhaalt dat de huidige president van Suriname democratisch gekozen is, alleen daar uit al kun je de conclusie trekken dat Suriname een democratische staat is.
  Is dan niet het gevolg hiervan dat “iedereen” in Suriname zijn mening mag geven over het reilen en zeilen van Suriname en zijn regering en zijn vertegenwoordigers, of mag dat alleen als het de paarse piepeltjes zo uitkomt?
  Dacht je nu echt dat de V.S. zich laat initimideren door een paar in hun ogen kabouters in een Z.Amerikaans land, die gasten lachen zich een krul in de lul om dat geblaat van jullie, ik trouwens ook voor de volledigheid. Suriname is toch zelfstandig, ja zo zelfstandig als een kleuter die net een beetje kan lopen, je hebt of je wilt of niet gewoon andere landen waaronder de V.S. nodig, maar jullie paarse volgelingen van DDB. zullen het wel beter weten.In het land der blinden is eenoog koning


  Maak melding
 87. JOJO
  in suriname bepalen wij de gang van zaken,en niet een buitenlander die ons alleen maar wil uitbuiten en het zogenaamd met ons meent,terwijl de opzet is om door bepaalde benamingen mentale en geestelijke slavernij tot stand te brengen.
  sommige van die buitenlanders kunnen maar niet van de idee afstappen dat wij hun bezit niet zijn en dat zij niet over ons bepalen,”de realiteit zal hen leren dat zij het mis hebben en niet met zaken te bemoeien dat hun niks aangaat.


  Maak melding
 88. @Sra
  U stelt zaken die niemand kan weten als absolute waarheden. De familie Bouterse stond al voor de pa president werd op de lijst van de DAE. Daar hoefde Nederland niet om ge vragen. Vrienden als Boerenveen en Kahn hebben er wel voor gezorgd dat de VS e familie en omgeving volgt.

  U overschat de waarde van Suriname enorm. Het een postzegeltje op de aardbol met een mini economie en monopolie geld dat men nergens terwereld aanvaard als betaal middel. Er zijn wat bodemschatten die de eigen economie drijvende kunnen houden maar waarvan de volumes nergens ter wereld enige indruk maken.

  Tot slot Nederland heeft nooit gedreigd. Het heeft het democratische proces aanvaard. Het heeft wel gesteld dat zij een president die in Nederland veroordeeld is en die voor heel veel Surinamers en Surinaamse Nederlanders een eerlijke procesgang ontgaat niet officieel ontvangen zal kunnen worden. President Bouters zal, zolang hij president is, geen haar in de weg gelegd worden. Wie hier in bedreigingen ziet heeft een probleem.

  In hoeverre de president democratisch gekozen is zal de geschiedenis ons ooit vertellen. Ik twijfel heel sterk aan het democratische gehalte.

  Ten aanzien van wat er bereikt is en wordt raad ik u aan het ontwikkelingsplan van deze regering goed te lezen en om u heen te kijken. Alle projecten staan zwaar onder water, niets voldoet, de betalingsachterstanden zijn enorm, de gouddeal is na 4 jaar nog steeds een idee-fix, de goudenbergen zijn modderpoelen geworden, de tekorten worden middels voorschotten van de Surinaamse bank (geld bij drukken) gefinancierd of uit de deviezenvoorraden geplunderd. De ratings die door Venetiaan opgebouwd zijn gaan weer naar beneden, de schandalen nemen toe, de beloofde bruggen, trams, ziekenhuizen en woningen zijn allemaal droom projecten, de regering regeert al 7 maanden zonder begroting, er wordt geen enkele verantwoording afgelegd etc.

  SRA er wordt niets gepresteerd, er worden schulden gemaakt zonder de terugverdien mogelijkheden of het ontbreken er van te kennen.


  Maak melding
 89. @RAdjkoemar Surinamers zijn bangerikken.Denk jij dat ze dood willen en zullen >echt niet hoor.
  Als Amerika een infase doet om Bouterse te arresteren denk je dat surinamers hem zullen helpen .misschien doet C.T.U.dat wel.Succes!


  Maak melding
 90. JOJO
  jij leeft niet in de werkelijkheid van suriname,maar baseer jou uitspraken uit gemanipuleerde media berichten.

  nederland heeft wel gedreigd in de vorm van onderdrukken waar de surinamers recht op hebben,’wat jullie ontwikkeling geld noemen,maar eigenlijk een schijn is wat nederland echt aan suriname en de surinamers schuldig is.

  democratie is maar een woord,zelf in de europese landen waar democratie ontwikkeld is,word er geen democratie bewerkstelligd omdat het woord democratie maar een lege emmer zonder inhoud is,’het kan dus met verschillende vloeistoffen gevuld worden om er een inhoud in te geven,”dus,ja de president is democratisch gekozen en hij mag bepalen wat voor vloeistof hij het vult,dat gaat jou of een andere land niks aan,als hij het maar goed doet,’en hij doet hard zijn best.

  de regering is in het land bezig,dat zijn binnenlandse zaken,”welke land dan ook mag zich er niet mee bemoeien.

  is mijn standpunt nu duidelijk,jojo.


  Maak melding
 91. Wij Surinamers moeten gaan begrijpen dat we de richting van de zuid amerikaanse landen moeten gaan wat betreft onze politieke stroming. Stoppen met onze koloniale stelsel.
  Stoppen met zaken doen met Amerika.. K hoor de slaven al klagen alsof je zonder Amerika geen handel kan drijven.. Suriname moet anti westers en anti koloniaal worden.. Schop wanorde stichters je land uit.. ookal is t Amerikaanse ambassadeur.. Of maak m af net als die moordenaar in Benghazi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES