maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBryan Muntslag van SuriToppers op TV in zo: RAYMANN

Bryan Muntslag van SuriToppers op TV in zo: RAYMANN

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 27 april is er weer een nieuwe aflevering van het TV programma zo:RAYMANN om 23.10u op Nederland 1. Het wordt een speciale uitzending want zanger Bryan Muntslag uit Suriname treedt op met een nummer uit de theatershow SuriToppers 2014.

Zanger en entertainer Bryan Muntslag is momenteel in Nederland voor de wervelende en muzikale show SuriToppers, met onder andere nummers uit de rijke historie van het Suriname Popular Song Festival. Deze show beleeft aanstaande maandag 28 april haar première in het Zaantheater in Zaandam. Daarnaast zijn er shows in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven Den Haag en Almere. De exacte data staan op www.suritoppers.com.

In zo:RAYMANN ontvangt Tante Es Marc van der Linden, royaltyjournalist en -deskundige. In Daar Bij Die Molen praat Jörgen met hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten Justine Marcella. Quintis Ristie bezoekt de Franse voetballer Matthieu Delpierre, die speelt bij FC Utrecht. In mannen van de Straat: een verzamelplaats van wekelijks wisselende typetjes van Jörgen Raymann en Jeffrey Spalburg die dit keer Koningsdag bespreken. En natuurlijk de ABC-quiz met Edsel en Coassistencia (Jasmine Sendar).

Uitzending: zondag 27 april 2014, 23.10 uur, Nederland 1
(FOTO: Raul Neijhorst)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES