donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFlitsende comedy en eigentijdse grappen: Rayen Panday in Theater Zuidplein

Flitsende comedy en eigentijdse grappen: Rayen Panday in Theater Zuidplein

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vandaag, donderdag 24 april 2014, speelt cabaretier Rayen Panday een try-out van zijn nieuwste programma ‘Vrijspraak’ in Theater Zuidplein. In ‘Vrijspraak’ wilt Rayen vrij zijn, maar zich ook vrij voelen. Want wat doe je als je eindelijk vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Laat je overweldigen door de hoge grapdichtheid van de charmante en vrolijke cabaretier! Aanvang 20.15 uur.

Geen verplichtingen, wat doe je dan? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Althans, dat zou je denken. ‘Vrijspraak’ gaat over je niet meer schuldig hoeven te voelen en op te houden met de schuld bij anderen neer te leggen. Want ook al lijkt het allemaal verdacht, er is niets aan de hand totdat het tegendeel bewezen is. Waar rook is, is rook. Waar vuur is, is vuur. Als je een goed pleidooi houdt kun je overal mee weg komen.

Rayen Panday won in 2008 de Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, is tekstschrijver bij tv-programma’s als Zo:Raymann en de Dino Show en is sinds 2010 regelmatig te zien in het Comedy Café. ‘Vrijspraak’ is zijn tweede avondvullende cabaretvoorstelling.

(FOTO: Ryan Panday samen met Damaru afgelopen weekend op www.carifesta.nl)

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

1 REACTIE
 1. Let op de foto!
  Als dat geen verbroedering is.
  De humor overwint alles, net als de liefde!
  Beiden, zowel de liefde als de humor, kennen geen kleur, ras of stand.
  De nieuwe generatie is wijzer en overschrijdt de grenzen van de oude!
  Ryan Panday, we hebben je heel hard nodig.
  You go, boy!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES