Amsterdamse Sherefa Yorks winnaar ‘Tha voice of Bangsa Jawa 2014’

1

De Amsterdamse Sherefa Yorks heeft begin deze week uitgeroepen tot winnaar van het festival ‘Tha voice of Bangsa Jawa 2014’ van Welzijnsvereniging Bangsa Jawa Suriname in Amsterdam. In een vol partycentrum in Amsterdam Osdorp bracht de 17-jarige Sherefa vol overgave de liederen Lego Lilo (Tia Melani) & Believer (Justin Bieber) ten gehore, waarna jury én publiek compleet overstag gingen.

Een dolblije Sherefa Yorks nam de hoofdprijs in ontvangst(FOTO), welke bestond uit een trofee, geldbedrag, iPad mini, een single en video opname. Op de tweede en derde plek eindigden Janity Pawiroredjo en Jowie Rakiman.

Na het festival gedeelte werd de avond voortgezet met meer zang van artiesten zoals Ira Herlina en Alain Wagijo. Maar ook de dames Susianti & Surayza zorgden voor een welkome afwisseling met hun hilarische acts en cabaret. Daarnaast ook DJ Funkadelic en natuurlijk niet te vergeten ‘La Musique’.(FOTO: H. Soemanta)

1 REACTIE

  1. Tha voice of Bangsa Jawa was heel erg spannend.
    Alle kandidaten waren zeker goed, maar de topper was Sherefa Yorks, een terechte winnares.
    Wij wensen haar heel veel succes met haar zangcarrière.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.