Bouterse heeft werk voor nieuwe ministers

2

PARAMARIBO, 23 apr – De nieuwe ministers hebben veel en verantwoordelijk werk te doen. Dit zei president Desiré Bouterse bij de beëdiging van de nieuwe leden van zijn regeer team. Onder meer het sociaal contract met het volk moet worden nageleefd.

In dat verband moeten nog enkele wetten worden voorbereid en ingevoerd. Volgens Bouterse zullen pensioenen van voormalige ambtenaren waarde vast moeten worden gemaakt. Ook wil de regering het tekort aan woningen alsnog drastisch terugbrengen in het ene jaar dat haar nog rest. Vandaar ook de verantwoordelijkheid die op de schouders rust van de nieuwbakken bewindslieden.

De nieuwe ministers zijn Edmund Leiles op Binnenlandse Zalen, Soeresh Algoe op Landbouw Veeteelt & Visserij en Don Tosendjojo op Handel & Industrie. Ook is Djoemadie Kasanmoesdiran beëdigd tot onderminister op Landbouw Veeteelt & Visserij.

2 REACTIES

  1. hoe gaan ze dit alles moeten of kunnen doen meneer de President als de middelen schaars of niet in meerdere mate aanwezig is????? met een lege staatskas die al leeggeroofd is??? Hou ons als Volk niet voor de gek, vertel een dove deze praatjes. Onze ogen als volk dat nu pinaart en onder deze Poppenkast lijdt is reeds vanaf 2014 zich heeft aangekondigd is al wijd gesperd!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.