zaterdag, mei 25, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Dissident' blijft Nationale Partij Suriname trouw

‘Dissident’ blijft Nationale Partij Suriname trouw

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 apr – Hij mag dan tegen de principes gehandeld hebben van de Nationale Partij Suriname, NPS, Remy Pollack blijft de partij trouw. Pollack bevestigt zijn trouw speciaal in een verklaring aan de vooravond van zijn formele aanstelling tot districtcommissaris.

“Ik ben al langer dan een en dertig jaar lid van de NPS en ben de partij in goede en in slechte tijden altijd trouw gebleven. De aanvaarding van de functie van districtscommissaris van Commewijne zal hierin geen enkele verandering brengen”, stelt Remy Pollack. Hij was tot voor kort nog secretaris van de NPS. Of de partij zelf genoegen neemt met de verklaring en het daarbij laat, valt nog te bezien. Partijvoorzitter Gregory Rusland heeft al in een televisie-interview kenbaar gemaakt dat het besluit van zijn partijgenoot niet aangenaam overkomt.

Het gaat erom dat de NPS het beleid van de regering Bouterse – Ameerali niet ondersteunt. De partij zal dus nooit haar zegen geven aan het benoemen van partijleden tot functionarissen in het huidige regeer bestel. Pollack heeft het besluit geheel op eigen houtje genomen. Hij is ervan overtuigd dat zijn nieuwe baan de gelegenheid biedt een ‘lang gekoesterde wens’ te realiseren. Hij wil Commewijne helpen ontwikkelen op meerdere gebieden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

53 REACTIES
 1. aks hij niet meer gaat lijkt dat mij een goed idee. vanwege conflict of interests en daarna ben je bij beide partijen niet meer te gebruiken omdat je dan een bekende dubbelspion bent.

  om welke redenen is hij gevraagd? waar zijn de adviseurs op uit?


  Maak melding
 2. Verdeel en heers is een heel oude taktiek. Jammer dat het intelectueel nivo van de NDP klaplopers zo laag is dat dat ze niet eens een DC voor Commewijne tussen ze niet kunnen vinden en moeten gaan stropen van andere partijen.


  Maak melding
 3. Hallo,

  Ik ben districtscommissaris namens NDP en partijlid namens de NPS. Ik heb de kunst geleerd om van zoveel mogelijk walletjes te eten. Ik ben net een eekhoorn, van de ene boom op de ander spring ik. Waar m’n oog maar een noot ziet, daar ben ik. Ik help de bomen ontwikkelen door hun zaden overal te verspreiden voor hun overleving. Derhalve kan ik natuurlijk niet gebonden zijn aan maar een boom. Mijn altruistische eigenschappen verdienen veel navolging. Ik ben een echte Surinamer. Ik sluit niemand uit en ik sluit geen enkele ideologie uit. Dat doen alleen de fanatici. Mijn motto is: njang, dringie, pooierij. Zo blijf je gezond, stressvrij en rijk.


  Maak melding
 4. Wiens brood men eet diens woord men spreekt.
  Hoe je het keert of draait, het vertrouwen is geschaad.
  Dit bedoelde Somo met tweekamp stichten binnen een partij. Blijkt nu dat alleen inhalige personen (salaris, aanzien etc) hun positie op het spel zetten. Let op net zoals de vorige DC zal ook deze man worden bedankt als hij niet meer nodig is.
  Wat dit betreft heb ik respect voor de personen van PL die die benaderd zijn en zich hier niet voor leenden.


  Maak melding
 5. ” Hij mag dan tegen de principes gehandeld hebben van de Nationale Partij Suriname, NPS, Remy Pollack blijft de partij trouw.”

  Als hij pricipieël en gedisciplineerd was had hij dit NOOIT gedaan. Maar de aantrekkingskracht van “doekoe en privileges..” hebben zwaarder gewogen. Als je mentaal niet sterk bent…ga je ervoor bezwijken..
  ========================================================

  Hij is ervan overtuigd dat zijn nieuwe baan de gelegenheid biedt een ‘lang gekoesterde wens’ te realiseren. Hij wil Commewijne helpen ontwikkelen op meerdere gebieden.

  Hij komt dichterbij de kern, opdat hij zichzelf makelijk kan ontwikkelen(lees:”verrijken”)…

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding
 6. Wat een meesterzet van de president om Pollack te vragen DC te worden. He made a offer to Pollack that Pollack couldn’t refuse. Want waarom zou Bouterse iemand uit de NPS gelederen (de oppositie) moeten vragen terwijl er binnen de coalitie genoeg kanididaten zijn? NPS die ‘principieel’ tegen het beleid van de huidige regering is. Nu een topper uit de NPS gelederen de functie accepteert blijkt dat die principes kennelijk net zo makkelijk overboord worden gegooid.

  Met deze voordracht geeft Bouterse in elk geval aan dat hij ieder geval een ieder de kans wil geven die een bijdrage wil leveren aan de opbouw van Suriname.
  Hem maakt het niet uit of je uit de coalitie of de oppositie komt. Bouterse is duidelijk niet alleen de president van de coalitie maar duidelijk ook de president van de oppositie.
  Noem deze stap van Bouterse maar brutaal, noem het maar onbeschoft, noem het ongehoord, in mijn visie is deze stap een MEESTERZET.
  Als je in de oppositie zit of in de coalitie, je bent en blijft op de eerste plaats een Surinamer.

  Meneer pollack, gefeliciteerd met uw nieuwe functie!
  Wij nationalisten zijn trots op u.


  Maak melding
 7. Aay baya…what about neukerig gedrag Harish Manorath: volksvertegenwoordiger, deken Orde van Advocaten, advocaat. Den Boy Fu NDP aai na… deng.


  Maak melding
 8. Een ieder is verplicht voor land en volk te werken, als het enkel en alleen via politieke partij en daarna voor eigen mensen moet, dan is het einde zoek.
  Wij moeten ophouden met domheid.


  Maak melding
 9. Suriname gefeliciteerd met de doorbraak van de bekrompenheid binnen de politiek. De ‘enge politiek’ waarbij je ten alle tijde je ‘eigen mensen’ faciliteert.
  De president heeft altijd geroepen dat hij elke surinamer wil betrekken bij de ontwikkeling van Suriname. ongeachte welk ras, geloof en politieke kleur. Nu voegt hij de daad bij het woord.
  Bij elke beslissing zal er wel kritiek zijn. Als kritiek hoor je nu dat de president kennelijk in eigen gelederen niet genoeg gekwalificeerde mensen heeft. Mensen die zo denken zijn mensen die willen vasthouden aan die bekrompenheid binnen de politiek en niet beseffen dat Bouterse een stap heeft gezet in een andere toon van politiekvoering. En dat is de waarderen.

  Wat ik wel jammer vind is dat de inbreng van de vrouwen zo gering is.
  Als vrouw zijnde zou ik het liefst hebben dat die nieuwe DC van Commewijne ook weer een vrouw zou zijn.


  Maak melding
 10. Wat DHR Pollak toegezegd heeft moet kunnen,tenzij je voor land en vol gaat.
  Wat zo jammer is in SU,is dat alles wat je voor je land wil doen partij gericht is.
  In het buitenland merk je er niets van.
  We hebben intelectuelen nodig om het land te leiden.
  Wat niet moet kunnen is als iemand niet gekwalificeerd is voor een functie niet laten uitvoeren.Maar wat ik merk,dat de niet gekwalificeerden,het werk willen leren van de gekwalificeerden.Dit kan absoluut niet.
  Momenteel gaat MONARAATHS ook advies uit brengen aan BELFORT.Het mooiste is Belfort is geen JURIST,vraag ik me dan af wat hij op het min.doet.
  No MANG SURINAME moet er wat aan doen,een ieder die metseld denkt ook dat hij aannemer is.kan echt niet hoor.


  Maak melding
 11. Huh ……. “Ik ben al langer dan een en dertig jaar lid van de NPS en ben de partij in goede en in slechte tijden altijd trouw gebleven”.

  Alsof de slechte tijden van de NPS achter de rug zijn.NU HEEFT DE PARTIJ JE NODIG.
  Nu moet je juist bewijzen hart voor de zaak te hebben.

  Remie.Je bent een verrader pur sang.En je zal conform voor eeuwig de NPS annalen ingaan.
  Bouterse heeft je nu i.i.g. aan je ballen,want je kan nergens meer naar toe.Je zal door een ieder met de nek woerden aangekeken,zelfs door de NDP,want je bent een OVERLOPER c.q. VERRADER,die zich om geld heeft laten strikken.


  Maak melding
 12. Uiteraard zal je nu ook weer mensen hebben die de bekende ‘pijltes’ zullen afschieten op de president met zijn besluit. Terwijl deze mensen juist een constructieve visie zouden moeten tonen in het beteugelen van de term ‘vriendjes politiek’. Natuurlijk, Suriname heeft een kleine gemeenschap waarbij het ‘vriendjes met elkaar zijn’ elke politieke achtergrond overstijgt. Het zou mij dus ook niet verbazen dat Pollack ook gewoon ‘een vriendje’ is van Bouterse.
  Maar het feit dat Pollack een politieke partij aanhangt uit de oppositie en dan toch voor een belangrijke functie wordt gevraagd kan zeker een politieke doorbraak worden genoemd.


  Maak melding
 13. Hallo Nps (meneer Rusland )wij leven niet meer in de koloniale tijd meer ,als oppositie wil niet zeggen dat je tegen alles moet zijn van de coalitie Land’s belangen gaan toch voor.


  Maak melding
 14. Google op Sur. Herald : Opportunisten ten top. Ai mang spmmige libisma lagie bah.
  Sommige libiesma hebzuchtig bah. Fa wang sma kang zie a makka so en tog a tja ing aai go djoekoe. Remi ie klarie joe srefie. Dit is ; einde verhaal Remi en dies a no NPS doe joe, ook dies a no a DiDiBrie doe joe ; dies na joe srefie doe joe srefie. Je zal op dit niveau maar een paar maanden slandsbelang zgn dienen. Blessie hebzuchtige B…….T. Odiii.
  Glenny


  Maak melding
 15. Nagenoeg alle hoge functie in het land zijn de laatste jaren gepoliticeerd. Vroeger was een DC gewoon een hoge ambtenaar in het district, niets meer en niets minder. Zij werkten ongeacht de politieke constellatie. Tegenwoordig heeft men de neiging kleur toe te kennen aan vrijwel alle functies. Ik heb er geen moeite mee dat Pollack deze funcie aanvaardt. Hij werkt overigens in ’s Lands belang, daar ga ik van uit. Als DC ben je niet in dienst van de President, maar van de overheid. Polack komt zelf uit Commewijne en kent het district als geen ander. Laat de man maar rustig zijn werk doen. Het zou anders betekenen dat geen enkele gekwalificeerde NPS’er een gekwalificeerde baan zou mogen aanvaarden.


  Maak melding
 16. Politici in Suriname hebben geen enkele ruggengraat.

  Daar waar het geld is, daarheen verhuist hun moraal en hun principes.

  KOTSMISSELIJK word ik ervan


  Maak melding
 17. Remy, Remy, Remy !!! Rem even, rem even ! NIEMAND, maar dan ook NIEMAND kan TWEE HEREN TEGELIJK DIENEN !!!! Dus STOP met LUL VERHALEN te verkopen.

  Ik ben benieuwd naar de reactie van W. Telg ( vurige NPS- aanhanger ) aanstaande zondag in het programma ” The Talk ” , bij radio Apintie.

  Hälsningar från CHAVÉZ !


  Maak melding
 18. De Bijbel vertelt dat een slaaf geen twee heren kan dienen.De ene gaat hij haten en de ander liefhebben.De vraag is welke partij de lieveling van Pollack is.
  In deze gaat hij de werken van de NDP doen en dan blijft er geen enkele loyaliteit voor de NPS over.Dit is al weer een ZWEEF TEKI van de schoonste soort.Eigenbelang so bun.


  Maak melding
 19. Maar moest Kasto ook niet weg?Die is nog minder waard dan Karta-Bink.Kasto kan niet eens de chinezen tegen houden om de stad over te nemen en ons hun bouwstijl opdringen.


  Maak melding
 20. @mi kondre
  Je zegt:”Het mooiste is Belfort is geen JURIST,vraag ik me dan af wat hij op het min.doet”.

  Heb je wel wat over Belfort gelezen voordat je deze schaamteloze uitspraak doet!
  Ga wat lezen,want je maakt jezelf erg ongeletterd en belachelijk.


  Maak melding
 21. Hij mag dan tegen de principes gehandeld hebben van de Nationale Partij Suriname, NPS, Remy Pollack blijft de partij trouw. Pollack bevestigt zijn trouw speciaal in een verklaring aan de vooravond van zijn formele aanstelling tot districtcommissaris.Hahahahahaahahahha.
  Net zoals geloof zonder werken dood is. zo ook is deze trouw die hij de samenleving voorhoudt dood. Ma kut…..het paarse moreel verval is stijgende,…het kost de vele oliedomme aanhangers hun belastinggelden.


  Maak melding
 22. ’tis alsof hij zichzelf de enige persoon vindt die dit varkentje zou kunnen wassen.

  wat mij betreft had die vrouw gewoon door kunnen gaan. is er geklaagd over haar functioneren (meer dan dat zij er een bakovenwinkel op na hield, maar dat is toch meer regel dan uitzondering in suriname?, integendeel voor surinaamse begrippen wil dit zeggen dat zij het uitstekend doet).

  is er echt niemand anders geweest die dit kon doen? ik vind dat meneer pollak zichzelf wel bijzonder overschat. maar ja, hij hoeft ook geen principes op zij te schuiven.

  nps en andere politieke groeperingen die vinden dat zij oprecht zijn: zoek de waarheid! en kijk naar de toekomst. in the abundance of water, the fool is thirsty….


  Maak melding
 23. Die mentaliteit van Rusland is bigi lip Vene.
  Geroepen om job te klaren.
  Landsbelang gaat voor op partij politiek spel.
  Dat “SPELLETJE”heeft sinds 1975 Suriname de das om gedaan.
  Doe je werk Tre’na(voetbal trainer)
  Ex-Dc Karta Bink heeft haar best binnen de pl structuren gedaan en door Somo toedoen ook als Dc goed gefunctioneerd.

  Dat is nou juist wat politiek fout heeft gedaan.
  Je moet ONAFHANKELIJK ALS DC KUNNEN FUNGEREN-zonder inmenging partij voorzitter politiek.Decentralisatie moet verder op gang komen.


  Maak melding
 24. Dinsdag 22 april 2014 om 10:50 uur, door Vijay

  Beste heer,

  Onder deze naam (Vijay) reageer ik al. Gelieve een andere naam te kiezen om verwarring te voorkomen.


  Maak melding
 25. DISSIDENT REMY POLACK !!
  Zo hoort het: we leven niet meer in de jaren voor 25 feb 1980.
  We moeten het samen doen, wie wil mee helpen, mee werken, samen werken aan de toekomst van ons land en wederopbouw is welkom ongeacht je ras, politiekkleur,geloof, sexueel, jong en oud, zodra je wat positieve bijdrage kan leveren aan het land ben je welkom in de regering en bestuur.

  Na 2015 zullen we zien, het is al getekend Tussen de VHP en PL, die hebben een geheime overeenkomst getekend in nederland om samen te gaan en NPS laten vallen.

  NPS NDP en ABOP zal het samen gaan doen.
  Het FRONT kan niet meer blijven bestaan omdat delen van de VHP allang niet meer in zee willen met de NPS omdat die NPS niet meer krachtig is.

  Delen van de VHP wil zelf met de NDP in zee gaan en delen van de NPS willen zelf in zee gaan met de NPS.

  Hhet bewust blijven uitsluiten van de NDP maakt de partij alleen maar groter, kijk maar de PVV in nederland


  Maak melding
 26. Volgens ingewijden is het aanbod van Bouterse niet uit de lucht komen vallen. Pollack collabereerde al geruime tijd met de NDP en zat om geld verlegen. De NDP heeft wel diep in de buidel moeten tasten om deze Pollack binnen te halen. Straks laat Pollack zijn huis verbouwen of rijdt hij in een mooie Dodge Ram.


  Maak melding
 27. Wanneer worden jullie nou eens wakker, Bouterse komt uit een ei van de NPS.
  betekent niet omdat VEnie tegen BOUta was dat alle andere NPSér ook tegen Bouta zijn.

  Hoe je het draait of keerd, door dat de FAm Bouta uit de NPS komt, is dus wetenschapelijk gezien de NDP het kindje van NPS hahahaha.
  conclusie, de NDP en de NPS zijn gewoon families, kijk maar in de spiegiel, 75% aanhang van de NDP zijn NPSér ( creolen, indianen, boslandbewoners,en overige mix zoals boeroes, potogiesies enzo, de overige 25% zijn hindoestanen en javanen en de overige nieuwe surinamers


  Maak melding
 28. Gelukkig de mens die niet meegaat met wie kwaad doen, die de weg van zondaars niet betreedt, bij spotters niet aan tafel zit, maar vreugde vindt in de wet van de HEER en zich verdiept in zijn wet, dag en nacht. Hij zal zijn als een boom, geplant aan stromend water. Op tijd draagt hij vrucht, zijn bladeren verdorren niet. Alles wat hij doet komt tot bloei.

  Zo niet de wettelozen! Zij zijn als kaf dat verwaait in de wind. Wettelozen houden niet stand waar recht heerst,
  zondaars niet in de kring van de rechtvaardigen.
  De HEER beschermt de weg van de rechtvaardigen,
  de weg van de wettelozen loopt dood.

  Zeg het al die oliedomme bewonderende aanhangers niet, want neks no fout met hun afgod didibri


  Maak melding
 29. Deze meneer zijn gedachtegang kan ik volstrekt niet begrijpen om in de vooravond van zijn BENOEMING te verklaren dat hij de NPS TROUW blijft.

  Deze meneer bekleedt een hoge functie in het HOOFDBESTUUR VAN DE NPS en is tevens de VOORTREKKER VAN DE PARTIJ in het district Commewijne waar hij als DC gaat optreden voor de NDP.

  I NEED HELP, IK SNAP DIT ECHT NIET!!!!

  Rusland moet als Partij-voorzitter deze SCHAAMTELOZE meneer met onmiddellijke ingang de wacht aanzeggen en hem uit het bestuur smijten.

  Deze zet van DDB HEEFT als doel INBREKEN BINNEN DE NPS en dat hij zogenaamd iemand van DIE partij HEEFT BENOEMD TOT DC.

  Deze benoeming zou ook als een boemerang kunnen werken voor DDB binnen zijn EIGEN (KIPPENHOK) NDP, ONTEVREDEN NDPers DIE ZICH GEPASSEERD VOELEN.


  Maak melding
 30. Deze stond ook al ” STAND-BY INI A ZWEEF TEKI HOUDING ” , namelijk PENEUX, de huidige directeur van Onderwijs en lid van PERTJAJAH de HOER.

  Hij heeft inmiddels BEDANKT als LID van de partij . Meneer wilt dus koste wat kost DIRECTEUR BLIJVEN . Alle PRINCIPES worden nu OVERBOORD gedumpt( Zweef tekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii als nooit tevoren)

  En trevlig kväll . CHAVÉZ


  Maak melding
 31. Iemand ervan beschuldigen een VERRADER c.q. OVERLOPER te zijn, is kennelijk niet dan wel minder schaamteloos dan je afvragen waarom Belfort op zijn ministerie zit omdat hij geen jurist zou zijn. Heel vreemd!


  Maak melding
 32. hihihihihihihihihihihihihihihihihahahahahahahahah,ia boj.

  stone 2

  paniek voetbal
  en pl heeft een man minder
  pollack werk vanaf morgen voor de president van Suriname.

  de hiyenas raken in paniek


  Maak melding
 33. Ik, dacht even dat een ieder mag bepalen bij welk partij hij gaat dat is democratie dus ik was NPS en ga nu naar de NDP ben ik dan een verrader en de heer POLAK zegt nog ik ben en blijf voor NPS maar LANDS belang gaat voor wel een ieder die hier gild mag dan zeggen dat het niet waar is maar ze zijn allen van en voor partij belang en dat heeft het land niet nodig jullie klagen wel maar het is ook deze PRESS BOUTERSE die er voor heeft gezorgd dat er nu partijen komen met meer dan 1 bevolkingsgroep en dat zijn ook de dingen die niet gezien worden waar was er een hindoestaan in top van NPS of PL of andersom nog steeds met veel moeite en voor de schijn alle partijen hadden maar 1 soort bloem in hun tuin terwijl de NDP een bloemen tuin is waar je van alles vindt wie kan dit ontkennen voor ons moet het zijn dat het niet uit maakt wie wat waar als land maar bloeit en dat zal niet zo makkelijk zijn want de 1 werkt steeds de ander tegen vergis je niet dat de VHP/NPS IN 15J toch bijna niks heeft gedaan en de heer ASSABINA is een goeie man maar vergis zich door te zeggen dat er geen ontwikkeling komt in binnenland het zal niet zo snel gaan maar wat hebben de andere regeringen voor binnenland gedaan je ziet nu dat het kruipend gaat maar bij vorige stond het stil nu komen er scholen en men doet zn best voor ELECTRA en WATER welk ander deed dat u kunt wel de min punten opsommen maar niet de plus punten waarom niet ASSABINA vraag jou toekomstige partners wat zij hebben gedaan voor binnenland en vertel wat jij voor hen gaat doen dank U , GOD BLESS.


  Maak melding
 34. ik vind dit geen mooie zet van pollack, heel jammerlijk. hij komt uit het strategisch hart van de tegenstander en gaat nu naar het strategisch hart van de ander. je kunt in geestelijk conflict raken wanneer je als nps’er ndp beleid gaat uitvoeren op dat niveau, maar je kunt er ook voor kiezen nps’er af te zijn. daarom vind ik hem naief in zijn uitspraak dat hij nps’er blijft in hart en nieren. dat kan hij niet waarmaken.
  somohardjo was ook: begraven de strijdbijl, ik leef nog, wat maakt het allemaal uit? we gaan samen een megacombinatie of wat dan ook vormen. nu komt van beide kanten heel veel rottigheid naar buiten, waarvan de grootste rottigheid neerkomt op somohardjo, niet dat hij het niet verdient, hij verdient het zeker wel. maar hij had het moeten kunnen zien aankomen/verwacht hebben, gezien het feit dat hij dezelfde leeftijd is als bouterse en bouterse dus net zo lang kent (als wij allemaal) en bepaalde dingen had moeten begrijpen. hij verdient de rottigheid zeker, maar waar twee vechten hebben twee schuld.
  maar goed, hoe lang voor dit hollywoodhuwelijk strandt? langer of korter dan 13 maanden?


  Maak melding
 35. @mi kondre…. aub

  Curriculum Vitae

  Naam : Belfort
  Voornamen : Edward Ciriel Jeffry
  Geboortedatum : 1 augustus 1965
  Geboorteplaats : Marowijne
  Functie : Minister van Justitie en Politie

  Werkkringen
  •1990-2008: Ambtenaar van Politie (o.a. docent zelfverdediging en instructeur aan de politie opleiding, lid Arrestatie Team, instructeur fysieke/mentale training Arrestatie Team)
  •1997-2008: ingedeeld bij de afdeling Parketwacht van het Korps Politie Suriname
  •2009 interim Manager bij de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname van het ministerie van Justitie en Politie
  •2009-2010: Aviation Security Officer bij de luchtvaartdienst van het ministerie van Transport, Communicatie en Tourisme
  •Mei 2010: Te werk gesteld op de Griffie Strafzaken van het ministerie van Justitie en Politie
  •November 2010: Waarnemend Onder-Directeur van Justitie belast met de algehele leiding van de Hoofdafdeling Delinquentenzorg
  •Mei 2012: Minister van Justitie en Politie

  Opleiding
  •2008: Afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname als Mr. in de Rechten


  Maak melding
 36. Speciaal voor ‘mie kondre’,
  you’re welcome.

  Curriculum Vitae
  Naam : Belfort
  Voornamen : Edward Ciriel Jeffry
  Geboortedatum : 1 augustus 1965
  Geboorteplaats : Marowijne
  Functie : Minister van Justitie en Politie

  Werkkringen

  •1990-2008: Ambtenaar van Politie (o.a. docent zelfverdediging en instructeur aan de politie opleiding, lid Arrestatie Team, instructeur fysieke/mentale training Arrestatie Team)
  •1997-2008: ingedeeld bij de afdeling Parketwacht van het Korps Politie Suriname
  •2009 interim Manager bij de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname van het ministerie van Justitie en Politie
  •2009-2010: Aviation Security Officer bij de luchtvaartdienst van het ministerie van Transport, Communicatie en Tourisme
  •Mei 2010: Te werk gesteld op de Griffie Strafzaken van het ministerie van Justitie en Politie
  •November 2010: Waarnemend Onder-Directeur van Justitie belast met de algehele leiding van de Hoofdafdeling Delinquentenzorg
  •Mei 2012: Minister van Justitie en Politie
  Opleiding

  •2008: Afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname als Mr. in de Rechten
  Mr. E. Belfort


  Maak melding
 37. Ik zie hier geen conflict of interest. Gebeurt vaker in het buitenland. Obama heeft per slot van rekening de Amerikaanse minister van defensie op zijn post gelaten toen hij aantrad als democratische president. Het gaat om de functie, de rol en de juiste persoon ervoor. Niet om welke politieke kleur iemand heeft. Dat is juist het denken en handelen van de NPS. Ze gaan liever dood dan dat ze met Bouterse samenwerken. Ze zitten alleen in de politiek om ervoor te zorgen dat er geen Quorum is. Je kan ze net zo goed quorum politici noemen.

  Sinds wanneer zijn er mensen in Suriname waar Pollack met CK wordt geschreven. Dit doet mij aan Bal-go-bind denken.
  Toen ik Remy kende heette hij Polak


  Maak melding
 38. Jullie allemaal maken jullie zomaar druk, niks bestaat voor eeuwig en ook een combinatie niet, mist je alles op het spel wil zetten om eem combinatie te behouden om te voorkomen dat de andere aan de macht komt ,en in tussen tijd merk die slimme SOmo dat niemand zonder PL kan regeren.

  front wil niet met NDP.
  wie blijft dan over??
  alleen SOmo tocht!!

  en FRont gaat een keer BOssen doordat delen van NPS de VHP dominante houding zat zijn en omgekeer delen van de VHP de eisen van de NPS zat zijn om telkens de President op te eisen.


  Maak melding
 39. Typies surinaamse inconsequente hypocriete opportunistiese politieke hoeren mentaliteit. Polo wilt van 2 walletjes eten, trouw blijven aan zijn partner maar even een buiten vrouw worden van sugar daddy bouta.


  Maak melding
 40. Dre ——-> bul van Adek;

  Heel makkelijk;

  1 Stuur mij US $250 Bachelor,$500 Masters $1000 phd, $25000 doctores honoris causa
  2 Naam/geboortedatum/adres
  3 vak van je keuze
  4 Voor een extra $100 sigma cum laude
  5 Voor de doctores honoris causa schrijven wij de openbare verdediging zodat het echt lijkt.

  Tot onze grootste klant behoort Prof Dr Ir Mr Drs Ing Abrahams MBA. En iedereen weet hoe goed hij boert. En hij kreeg echt een goede opeenvolgende kortingen hoor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES