Allochtonen weggepest uit Haagse wijk Duindorp

81

Allochtonen die in de Haagse wijk Duindorp komen wonen, worden stelselmatig weggepest. Burgemeester Jozias van Aartsen en woningbouwvereniging Vestia bevestigen dat, na een rondgang van Omroep West door de wijk.

Er worden ramen ingegooid van allochtone bewoners en ondernemers en er worden racistische leuzen op muren gekalkt. Volgens Duindorpers is er in hun buurt namelijk geen plaats voor allochtonen. Veel getroffen gezinnen kiezen eieren voor hun geld en leveren de sleutel van hun Duindorpse woning weer in.

Bewoners halen de schouders op over het geweld tegen allochtonen: ‘Buitenlanders horen hier niet’, zeggen ze voor de camera van Omroep West. Verslaggevers spraken met veel bewoners en betrokkenen: (Lees verder…)

UPDATE: De PvdA heeft minister Opstelten middels Kamervragen om opheldering gevraagd over het racisme in de Haagse wijk Duindorp.

De FunX presentator sprak het slachtoffer in Duindorp en kreeg “Zwarte Piet!” en “Minder! Minder! Minder!” naar haar hoofd geslingerd:

Bekijk ook:

81 REACTIES

 1. NOU, kijken en wachten op de reacties van ROY,KOOS HANS en comparanten die steeds negatief praten en kijken hoe de NEDERLANSE PRESS dit gaat oplossen hahahaaaa dacht even dat dit hier onmogelijk was hoop dat alles rustig en goed komt en niet escaleert op den duur.


  Maak melding

 2. Ik ken deze wijk,er wonen doorgaans Autochtonen van lage niveau,die zelf te lui zijn om te werken! Maar een Allochtoon
  dulden ze daar niet,maar gek genoeg de lokale overheid doet er geen moer aan,en ze zeggen dat Discriminatie niet wordt gedoogd! Ja zelf de Burgemeester woont er op een steenworp afstand van Duindorp, maar optreden doet hij niet! Mensen die daar op Duindorp wonen dulden geen Turken en Marokkanen en dat is juist het grootste probleem wat er nu speelt !
  Surinamers en Antillianen worden enig zins gedoogd, omdat deze Allochtonen makkelijk aanpassen bij hun.
  Maar aan de andere kant kan de Inwoners van Duindorp ook begrijpen, als je in Land of Dorp gaat wonen moet je, je aanpassen maar dat doen deze mensen niet.

  .


  Maak melding

 3. De geschiedenis herhaald zich, alleen niet op dezelfde manier ! Sinds de uitspraak van Geert Wilders voelen sommige Hollandse racisten zich gesterkt, en ontstaat er een zekere hetze tegen anders gekleurde Nederlanders.

  De neo NSB’ers maken echter één fout want we leven niet meer in de jaren 30 van de vorige eeuw en zijn het nu zeker andere tijden met andere mensen !!!

  Als de politiek haar kop hierover in het zand blijft steken (en doen alsof er niets aan de hand is) zal het tzt funest kunnen uitpakken voor deze samenleving.

  Niemand zit op een hetze of confrontatie jegens medelanders te wachten, maar dit zou zomaar eens helemaal fout kunnen gaan.

  Het is jammer dat de Nederlandse politiek hier niets aan wil doen en denkt dat het over zal waaien.

  Mensen, u bent gewaarschuwd !!!


  Maak melding

 4. Rectificatie.

  Maar aan de andere kant kan ik de inwoners van Duindorp ook begrijpen, want als je in een Dorp of Land gaat wonen, moet
  je, je aanpassen maar dat doen deze mensen het niet.

  Grasbarki.


  Maak melding

 5. Buitenlanders horen er niet… laat me dit tot de autochtoontjes van Duindorp zeggen, jullie zijn allemaal buitenlanders, wat omdat je spaans engels of MOFFEN bloed in je hebt [blank blank blank] voel je je autochtoon ??? Jullie zijn de gene die in Nederland niet thuishoren, jullie horen thuis onder de grond, mocht ik ooit terug naar Ned komen , kom ik gezellig bij jullie in Duindorp de boel terroriseren, zal ik je ff buitenlands beleid laten voelen stelletje kakkerlakken [wel die zijn zelfs nog beter]

  Jullie van Duindorp hoeven op je inteelt familie niet trots te zijn !

  Fijn dat ik mijn vrije mening mag uiten 😀


  Maak melding

 6. Zo de “donker witte” heeft gesproken!!!! En maar roepen dat ze niet discrimineren. Als Nederland wordt “schoongeveegd” krijg je een even harde trap als de rest hoor. Hoe heet die aardappel in je smoel ook is, je bent en blijft voor de blanke gewoon een allochtoon. Meneer is het sprekend voorbeeld van veel van zijn soortgenoten die denken dat als ze maar accentloos Nederlands spreken men hun o zo aanwezige kleurtje zal vergeten. Wat een grap.


  Maak melding

 7. In 1975 ,vlak voor de onafhankelijkheid van SU, ontstond er een ware EXODUS van landgenoten richting de andere kant van de oceaan. Zogenaamd was men bang voor een eventuele BURGEROORLOG !!!

  ” CHAVÉZ ” zal het niet verbazen wanneer er ergens in de toekomst OPNIEUW een EXODUS plaatsvindt onder hen. Maar dan nu MASSAAL richting SURMARBO.
  De reden ? Aanhoudende ONLUSTEN, BLINDE HAAT en BEDREIGINGEN in het voormalig moederland jegens alles wat niet autochtoon is.

  Time will tell.

  God natt ! CHAVÉZ


  Maak melding

 8. Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolas ……………..

  Waarom wil ik zingen? Oh nu weet ik het. Deze mensen die op ons lijken zoeken het zelf. In hun land willen ze hun cultuur verbieden, namelijk Sinterklaas met pieterbaas.

  Hahahahahaha. Ba suku ba fini ba tjari !


  Maak melding

 9. Kijk naar hun gezichten, luister naar hun uitspraken. Allemaal mongolen vanwege hun incestueuze relaties daar in Duindorp. Dit zijn toch geen normale weldenkende mensen?
  Of misschien juist wel, doorsnee hollander!


  Maak melding

 10. Waar blijven de zwarte hollanders van wkn?
  Zijn ze bang geworden misschien?
  Jullie krijgen het echt moeilijk daar, geloof me.
  Dan pinaar ik liever in mijn eigen land.


  Maak melding

 11. Die donker witte is de ergste van allemaal, die denkt dat hij geaccepteerd is, terwijl die gasten ook de ramen van hindoestanen ingegooid hebben.


  Maak melding

 12. Het racisme is in Suriname net zo erg, het wordt alleen niet uitgesproken. Lichte negers die zich beter voelen dan donkere negers, laat me hoor (lol). Donkergekleurden die hun trots ontlenen aan het feit dat ze in ieder geval geen neger zijn en al helemaal geen boslandcreool. Wanneer je ergens werkt en een goede baan hebt, ga je vanzelf merken, het “kantoorracisme”. Maar terug naar Nederland. Ik ben nog nooit zo geintegreerd dat ik vergeet wie of wat ik ben, dat laatste is mij vanuit huis goed ingepeperd. Wat mij meer stoort is die goed geintegreerde allochtoon die denkt dat hij erbij hoort, ziet er toch niet uit? Toch geef ik hem gelijk op sommige vlakken. Je moet daar niet willen wonen, allochtonen moeten zich niet laten gebruiken als multi culti proefkonijnen. Dat hij daarbij zichzelf vergeet is zijn probleem.
  Zeker voelen sommigen zich gesterkt na de Wilders uitspraken, we zullen zien.


  Maak melding

 13. @ Santa.

  Ze hebben in NL een gezegde, en het luidt als volgt:
  ” Je wordt eerder door de strontkar overreden, dan door de Gouden koets” .Als je niet weet wat hiermee wordt bedoeld, zal ik je uitleggen. Maar ik denk dat je het weet zo niet,dan zie ik je reactie tegemoet!

  @ Hugo CHAVÉZ.

  Dat exodus richting Surimaribo zal wel mee vallen,want een Zwaluw maakt nog geen zomer. Zie mijn reactie hierboven!
  De meeste inwoners van Duindorp zijn Vissers geweest,en omdat ze op één of andere manier niet meer aan de slag kunnen,hebben ze niks anders te doen dan op hun Allochtone
  buren te letten. Het zijn Vissershuizen die geronoveerd zijn, en lekker goedkoop wat de huur betreft. Ik persoonlijk zou daar niet willen wonen, anders word ik zelf nog dommer dan hun zelf. Allochtonen die daar wonen hebben door één of ander oorzaak, een probleem om een betere huis
  te vinden waar ( gewone )mensen wonen!


  Maak melding

 14. dit gaat nog meer uit de hand lopen en de president gaat en kan er niks aan doen,omdat hij zijn eigen volk tegen zich gaat krijgen.

  ik had dit reeds eerder aangegeven dat een nederlander een geboren racist is en ook zo gaat blijven,zij gaan proberen het te verbergen maar kunnen dat niet omdat zij dat van hun voorouders geerft hebben.

  ook al zegt die blanke dat zij geen racist is,”weet dat het een grote leugen is,dat zijden zij ook tegen onze voorouders voordat zij onze mensen als beesten gingen behandelen.
  duivelse gebroed.


  Maak melding

 15. Dit is natuurlijk koren op de molen van lieden die alles en iedereen over een kam scheren en alles wat maar wit is verafschuwen, net zoals wilders alles aangrijpt als er weer een stel Marokkanen ergens een overval plegen of zo, Ik ben in ieder geval blij dat ik niet tussen die Tokkies woon, maar in een relatief rustige buurtje, maar wel een Vogelaarswijk, in een straat met ik denk wel zo’n 10 bverschillende nationaliteiten waar wel op een normale manier met elkaar omgegaan word, dus als de racisten hier op deze site lekker blijven generaliseren en haat zaaien zijn ze in mijn ogen net zo erg bezig als die tokkies uit Duindorp en figuren zoals Wilders, lekker doorgaan zou ik zo zeggen, want wie wind zaait zal storm oogsten, maar daar zal ik niet bij zijn


  Maak melding

 16. 18 april 2014

  Hoi mensen, Srika leeft nog steeds!!

  Maar heeft t.a.v. van dit item behoefte om te posten.

  Hopende dat Srika niet alweer tegengewerkt wordt,door zijn posting (steeds) niet te laten verschijnen.

  De discriminatie tegen ‘buitenlanders’ en dus ook tegen Surineds, hier in Nederland, wordt steeds grauwer en waartegen de overheid/regering van Nederland niet kan of durft op te treden.

  Srika ziet dit verschijnsel als deel van een bezuinigingsmaatregel; om zo te ontmoedigen en te hopen dat de ‘buitenlanders’ zelf ophoepelen.Terug naar hun land van herkomst!! Misschien met een kleine oprotpremie.

  Op deze site is bedoeld verschijnsel niet anders. Srika kan er van meepraten. Een aantal van jullie toch ook?

  Minpunten niet vergeten.Want zo houdt men de kiem van het discrimineren ook in stand.
  Srika


  Maak melding

 17. Deze wijk ken ik ook want ik heb er op school gezeten. Heb gelukkig geen vervelende dingen meegemaakt, maar zo een geweldige buurt is het ook weer niet hoor, en wat daar leeft jegens buitenlanders is representatief voor de rest van Nederland.


  Maak melding

 18. Christenen en Moslims zijn een pot nat. De een noemt je een heiden, de ander noemt je een kafir, indien je niet tot hun groep behoort. Beiden zijn onverdraagzaam. Atheisten zijn nog beter dan deze mensen.


  Maak melding

 19. Boegroe, jij pannekoek waarom zou de Nederlandse President dit moeten oplossen ? Dit is een zaak voor justitie, woningbouw vereniging en de Haagse burgemeester.

  Burgemeester Jozias van Aartsen noemt het gedrag van Duindorpers die allochtone wijkbewoners wegpesten niet te tolereren en ik deel zijn mening. Na de schoolvakantie gaat van Aartsen om tafel met politie, vestia en de scholen. En geloof me deze dit wordt echt wel opgelost.
  Indien nog worden de huurovereenkomsten met deze racisten opgezegd. Vestia kennende willen ze geen heibel in de tent en al helemaal niet met de Gemeente. Ze staan namelijk onder curatele. Vestia heeft wel mensen het huis uitgezet voor mindere zaken.

  Waarschijnlijk had je iets anders willen horen, je hebt pech gozert…


  Maak melding

 20. Ik heb me ook verwonderd over hetzelfde gedrag van Surinamers. In de zeventiger jaren toen de Surinamers bij bosjes naar NL kwamen was er ook weerstand en discriminatie.Als er ergens was ingebroken zou het wel een Surinamer geweest zijn.Na mn studie ging ik in 1978 naar Su terug.Als er ergens was ingebroken zou het wel een Guyanees of een Haïtiaan geweest zijn.Of nog erger een van die blauwkops/djukas


  Maak melding

 21. In Suriname heb je ook volgens mij buurten waar andere rassen niet willen, kunnen of mogen wonen of zelfs niet durven rond te lopen, zeker s’nachts niet omdat ze daar geterroriseerd worden…

  Pim Fortuin zei ooit dat hij verbod van discriminatie uit het grondboek wil schrappen en zo langzamerhand gaan we inderdaad die kant op, als de democratische meerderheid het wil kan zelfs dat gerealiseerd worden, sommige nationalisten vinden zelfs dat hun cultuur, normen en waarden in gevaar is en dat dit kosten wat het kost beschermd moet worden…

  Nou ik kan je 1 ding zeggen cultuur, normen en waarden veranderen met de tijd mee, geen enkel cultuur van nu is hetzelfde als 300 jaar geleden. Het met geweld willen behouden heeft dus geen zin.


  Maak melding

 22. @ GRASBARKI

  donderdag 17 april 2014 17:31 uur

  Als ik de reactie goed begrijp dan hebben Surinamers en Antillianen in tegenstelling tot Turken en Marokkanen volgens jou een nogal BEVOORRECHTE status/ positie omdat ze GEDOOGD worden. En daar ben jij fier op zo te merken. Wat moet je allemaal hebben gedaan of gelaten om te kunnen spreken over ” het zich goed hebben aangepast ” ??? Vertel het aan ‘ CHAVÉZ ‘.

  Wat is bovendien jou mening omtrent het gedrag van ” zwermen ” Hollanders bij elkaar in den vreemde ??? Passen die zich wel aan aan hun omgeving volgens jou ?

  Voor het geval je géén duidelijk antwoord hebt op deze vragen lees dan het volgende artikel . Pasklare voorbeelden van hoe jij je op z’n HOLLANDS AANPAST aan je OMGEVING !!!!!

  http://www.nospang.com/index.php?option=com_content&view=article&id=39553

  Veel leesplezier !

  En trevlig helg ! CHAVÉZ


  Maak melding

 23. Beste Sra,

  Laten wij onze president verzoeken en bedelen dat hij naar Nederland gaat en van de Koningin eist dat de allochtonen met rust worden gelaten. Of tenminste kan hij de NL ambassadeur ontbieden en een waarschuwend gebaar doen.


  Maak melding

 24. @ Jesse.

  Wat heeft de Moslims en Joden hiermee nou te maken ?
  Het gaat hier om een Blanke die zijn antipathie tentoonspreid tegen de komst van Allochtonen in zijn (wijk)

  @ Hans “Wie wind zaait zal storm oogsten,maar daar zal ik niet bij zijn”
  Mijn vraag is: Waarom niet dan,wil je niet lekker uitwaaien ” ???????


  Maak melding

 25. Wij moeten niet verbaasd zijn over de gebeurtenissen in duindorp en we moeten het niet proberen goed te praten zoals Kolibri. Iedereen met GezondVerstand die de Nederlandse geschiedenis heeft bestudeerd zult zien dat het geen incidenten zijn maar het racisme zit diep gebakken in de autochtone Nederlander en de Nederlandse cultuur, hoe denk je dat WILDERS aan zijn stemmen komt door toveren. Wie zijn gezondverstand gebruik zult zien wanneer er twee gezinnen van buitenlandse afkomst in een Nederlandse wijk wonen wordt dat nog getolereerd zodra de twee in drie vier vijf veranderen dan zul je zien dat 99,9% van de Nederlandse gezinnen beginnen één voor één te verhuizen en de wijk veranderd in een allochtonen wijk zonder Nederlanders die gaan massaal in wijken wonen waar geen buitenlanders zijn. Zelfde gebeurd met de basisscholen hoe denk men dat men aan zwarte en witte scholen komt, niet door de buitenlander maar de Nederlanders die willen hun kinderen niet met buitenlanders op een school maar zeggen het gaat om de kwaliteit van het onderwijs wanneer de school veel allochtonen leerlingen heeft maar de CITO toets toont aan dat op 90 % van de zwarte scholen goed onderwijs wordt gegeven en de allochtoonse kinderen scoren hoog. De Nederlandse autochtoon rept graag over een multiculturele samenleving wat ze hiermee bedoelen is zolang die multicultureel bij eten blijft voorderest willen ze niks met buitenlanders te maken hebben ze zien ze liever vandaag nog vertrekken zoals Wilders het zei vrijwillig terug keer naar eigenland stimuleren. Wie denkt dat de racisme van blanke Nederlanders alleen in hun eigenland afspeelt moet verder kijken, kijk naar Zuid-Afrika nu de oorspronkelijke donkere afrikanen overal mogen gaan wonen in hun eigen land kopen de blanken massaal grond stichten dorpen met scholen en winkels het heet een WHITEonly dorp. Suriname heb je BOEROES daar was laats een rapportage over ze wonen in hun eigen dorp voor huwelijk trouwen ze met Boeroes only en soms laten ze een blanke vrouw uit Nederland halen om mee te trouwen. Vorig jaar kwamen de Surinaamse Boeroes negatief in het nieuws en ja hoor een mannelijk Boeroe heeft het uit zijn hoofd gehaald om een kindje met een Hindoestaanse vrouw te krijgen en als dat niet erg genoeg was voor die blanke boeroes wilde hij dat kindje erkennen. De rest van de boeroesfamilie oma en overgroot oma enderest wilde niet dat het kindje hun achternaam krijgt want kindje was gemixt en niet puur dus niet 100% blank. Wanneer je het racisme van de grootste Racisten in de wereld geschiedenis aan de kaak stelt zul je horen je kan ons niet afrekenen op het gedrag van onze landgenoten maar het zijn wel dezelfde mensen die eisen van de Marokkaanse gemeenschap dat ze hun Marokkaanse landgenoten die over het scheef gaan aanspreken op hun gedrag want in de ogen van de Nederlanders zijn ze allemaal schuldig behalve wanneer het de Nederlanders zelf zijn dan willen ze dat je het individueel bekijk. Ik ben blij met de Nederlanders in duindorp ze tonen ons zonder de masker op de ware gezicht van de echte autochtone Nederlander.


  Maak melding

 26. @medusa,
  niet te hard en te vroeg roepen
  misschien sturen wij wel dozen voor jullie met manja’s, awarra’s en knippa’s.
  want strakjes gaat Albert Heyn zeggen dat hij geen allochtonen in zijn winkels wil.
  Tang luku.
  Liever pinaar ik in mijn eigen land!


  Maak melding

 27. Eééééééééééhhhh srika, i doro baka?
  Hebbe ze je ook weggepest uit Duindorp??
  Kom naar Su om saame met ons hier te pinaare onder de heete, heete zon op een bank onder de tamarindeboom met een ijskoude djogo van omoe.
  Hier gaat niemand je ramen ingooie want ze zijn van hout.


  Maak melding

 28. hahahahahahahahaahahahahah kooossssss .
  wat is allochtoon leg mij dat uit , je bent toch nederlander met een nederlandse paspoort koos en andere buitenlanders .
  dus het komt de nederlander niet uit en zijn jullie buitenlanders hihihihihihihihihii koossss ,ik heb jullie gewaarschuwd er gaan mensen opstaan die jullie eruit willen hebben met jou gehele nederlandse paspoort .ik neem aan dat jullie bang zijn voor het wilders effect van minder minder niet meer maar minder .we go kaka dape .
  ik hamer steeds erop dat jij je land niet moet afvallen voor geen enkel ander land al heb je het goed in nederland of waar jij je ook bevind .in suriname heb je politici die niet deugen maar kam niet alles over een ,in nederland of waar dan ook heb je ook van die waardeloze politici .nederland is voor de blanken onthouden dat ,de buitenlander kan wel die nederlandse paspoort hebben maar je hebt je kleurtje je bent en zal buitenlander blijven.
  lopen jullie niet met de gedachten dat je nederlander bent koos ,het is een illusie van jullie allen die dat denken .
  ik hamer er vaak op .kam jou land niet af dat het in nederland beter gaat koos ,wat jullie mee maken is het begin ,nederland is geen land van melk en honing .zelf in de regering discrimineren ze onderhuids .als ik rutte volg is hij erger dan wilders .wilders is open en eerlijk de rest is levens gevaarlijk .koosssssssss en andere landgenoten worden jullie wakker ,sommigen van mijn land genoten zijn wakker ik weet het maar koos no seer joe kondre ,soema barie na ing virie koos jo go kaka ,na uitkering au tapoe .


  Maak melding

 29. AGI

  mijn president van suriname,betrekt zich niet met nederlandse aangelegenheden.
  wat het nederlandese volk aan racistische activieteiten onderneemt moet door de nederlandse regering opgelost worden,maar dat zal niet gebeuren omdat het hele politiek systeem van nederland op racisme gebouwd is.


  Maak melding

 30. @Grasbarki,

  De opleving van haatgevoelens jegens anderen wordt gevoed door een oplevend fanatisme in het Christendom en in de Islam. Ze gaan hand in hand.


  Maak melding

 31. @ GEZOND VERSTAND ( vrijdag 18 april 2014 19:37 uur )

  als ik jou de hand kon schudden aangaande je reactie dan had ik dat ONMIDDELLIJK gedaan.

  Glad påsk till ni alla ! CHAVÉZ


  Maak melding

 32. De “donkerwitte” boy in `t filmpje is vast en zeker familie van Rajesh van FC Kip, LMAO!!!

  Duindorp slegs vir blankes!!!!
  “Vroegâh was Duindorp ook al een verzamelplaats voor NSB’ers!!”

  Kamp Duindorp was een Nederlands interneringskamp. Na de Tweede Wereldoorlog werden hier NSB’ers opgesloten.

  Het kamp werd in 1946 ingericht in de wijk Duindorp in Scheveningen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog al door de Duitse bezetter was afgesloten en eind 1942 was geëvacueerd wegens de aanleg van de Atlantikwall. De NSB’ers werden ingezet om de wijk te herstellen. Het kamp, dat aanvankelijk heel Duindorp besloeg, werd steeds kleiner gemaakt, zodat de oorspronkelijke bewoners geleidelijk aan weer in hun wijk konden gaan wonen. In 1951 werd het kamp opgeheven en konden de laatste oorspronkelijke bewoners in de wijk terugkeren. De Pniëlkerk in de Tesselsestraat werd op 3 augustus 1947 weer in gebruik genomen maar op 1 juli in 2009 gesloten.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Kamp_Duindorp


  Maak melding

 33. De “donkerwitte” jongeman in `t filmpje heeft gereageerd op alle ophef rond zijn uitspraken! Het wordt er niet beter op, lol!!! Hij noemt zichzelf Die ”Koelie” in die auto.

  Enkele quotes:
  ” De rede voor het weren van allochtonen is om te voorkomen dat dit ”volkscultuurtje” verdwijnt!”

  En deze dan, hahahaha:
  “95 % is geen skinhead of racist wij hebben zelf buitenlandse vrienden en ook familie en Ik ben natuurlijk zelf een bruine.”

  Om zijn reacties te lezen en van anderen op hem scroll omlaag voorbij zijn interview filmpje:

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/17-04-2014/allochtonen-stelselmatig-weggepest-uit-haagse-wijk-duindorp


  Maak melding

 34. Die zelfde jongen met zijn hond in het filmpje gaat wel op vakantie naar Marokko en naar de Antillen voor de Zon.
  Hoe hypocriet kan je dan zijn.

  Bah.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 35. @Pero, jouw anti koloniale retoriek is alom bekend hier op waterkant. Nu trek je ook nog de discriminatie troefkaart. Wat jij doet is een grote deel van de goedwillende Nederlanders wegzetten als racisten. Ik vind dat walgelijk en heel laag. Voor op gesteld, de partij van Wilders kan volgens de peilingen rekenen op max. 1 miljoen stemmen. Dat betekent dat de over grote deel van de Nederlanders niet achter Wilders staat. Zo simpel is het !! Ik heb het al eerder tegen je gezegd, als Nederland je niet bevalt, paspoort en je huissleutels inleveren en terug naar je boomhut in Suriname.

  Dat een paar malloten in Den Haag de boel op zijn kop zetten betekent niet dat alle Nederlanders racisten zijn.
  Ook in Suriname wordt er gediscrimineerd bij het leven, dus Pero hou a.u.b. je hypocriete praatjes voor je.

  Ik en mijn familie zijn gelukkig in Nederland. Wij werken hard voor ons geld en dragen net als iedere burger van Nederland belastingen af. Je leest het goed, wij werken voor ons geld. Niet iedere Surinamer geniet van een uitkering. En nogmaals ik koester geen haat tegen Suriname. Ik zal de laatste persoon zijn die Suriname geen welvaart gun. Knoop dit goed tussen je oren Pero !!! Ik heb een persoonlijke probleem met Desi Bouterse en de rest kan mij eigenlijk gestolen worden. Dus ook jouw hypocriete betoog.


  Maak melding

 36. @Toriman
  awarra’s en knippa’s.

  Wat hebben we aan de bosvruchten?
  Stuur dan liever geld en levensmiddelen,maar niet de waardeloze SRD’s s.v.p.Daar hebben we ook niets aan.
  Stuur liever $’s of €’s.
  Bosvruchten man laat me niet lachen.

  Verder zeg je:”want strakjes gaat Albert Heyn zeggen dat hij geen allochtonen in zijn winkels wil”.

  Ik moet die Albert Heyn die jij bedoelt nog tegenkomen.
  Die gaat binnen 24 uur over de kop.Ik kan merken dat jij in de bush bush van de achtertuin van Brazilië woont.
  Jij hebt geen kijk op hoe het in de bewoonde wereld anno 2014 reilt en zeilt!
  Ik zou me maar gaan bekwamen.Ik wil wel literatuur voor je sturen hoor;betaal die maar liever in $’s of €’s,niet in SRD’s.!

  Je gaat niet pinaren.Er zijn dozen onderweg.Tang loekoe!


  Maak melding

 37. @sra
  Jij zegt:”mijn president van suriname,betrekt zich niet met nederlandse aangelegenheden”.

  Tuurlijk niet,anders zit hij zó in Scheveningen!
  Dat weet ie.Denk je dat hij dat niet zou willen?Nederlandse aangelegenheden?


  Maak melding

 38. Forumers, odi odi.

  Hugo CHAVÉZ: THNKS voor de verwijzing naar het artikel van (nospang.com)

  Gelukkig dat deze Hollanders de kans hiervoor niet krijgen, om dit gedrag nu in Suriname te gaan vertonen.

  Misschien krijgen ze straks een nieuwe Wilson ‘Papa’ Godett.

  Kan men zich dit verhaal nog herinneren over het bekende SPREIDINGSBELEID in de jaren ’70 van de vorige eeuw?

  Spreidingsbeleid is een beleid waarbij mensen, groepen of zaken op een bepaalde manier over een groter geheel worden gespreid.
  Meer specifiek gaat het om een beleid waarbij mensen en gezinnen op grond van etniciteit, inkomen of andere kenmerken in bepaalde steden, dorpen of wijken worden geplaatst of waar mensen op grond daarvan in bepaalde wijken geen woning mogen betrekken zodat zij over de stad of de regio gespreid worden.

  Dit beleid wordt door sommigen nodig geacht om verloedering van bepaalde wijken te voorkomen.
  Het is een politiek zeer omstreden beleid en tot voor enige jaren was het niet politiek correct dit soort zaken voor te staan en werd het voor racistisch e.d versleten.

  In 1972 voerde de gemeente Rotterdam na rellen in de Afrikaanderwijk een dergelijk beleid in:
  in elke wijk mochten zich maximaal 5% Mediterranen, Surinamers en Antillianenvestigen.
  Dit raadsbesluit werd een jaar later door rijksoverheid geschorst en in 1974 vernietigd door de Raad van State.

  In 1979 ging Rotterdam conform de nota “Leegloop en toeloop” migranten plaatsen in wijken waar minder dan 16% migranten waren. Maatschappelijke protest en kritiek uit wetenschappelijke hoek maakte een eind aan dit beleid.

  In andere steden is vaak een verkapt spreidingsbeleid gevoerd door de woningcorporaties al dan niet in samenwerking met de gemeente.
  Op die manier zijn bijvoorbeeld grote aantallen Hindoestanen, afkomstig was van het Surinaamse platteland, in de jaren zeventig vanuit opvangcentra verspreid over heel Nederland, tot in plaatsen als Lobith, Sint-Michielsgestel en Winschoten.

  Dit isoleerde hen, mede door slechte begeleiding en een gebrek aan nazorg, van andere Hindoestanen en maakte hen moeilijk bereikbaar voor Surinaamse welzijnsstichtingen. Een deel van hen trok naderhand naar de grote steden, waar familieleden en vrienden woonden.

  Het spreidingsbeleid is terug op de politieke agenda sinds in 2003 in Rotterdam een discussie op gang kwam over de sterke toename van kansarmen in bepaalde wijken in de stad.
  De discussie gaat met name over migranten. In het najaar van 2004 begon Rotterdam met een proef waarbij wordt gespreid op basis van inkomen, door bepaalde buurten te sluiten voor bepaalde categorieën huurders (de zogenaamde kansarmen).

  In juli 2005 constateerde de Commissie Gelijke Behandeling (CGB) vast dat het spreidingsbeleid van de gemeente Rotterdam discriminatie in de hand werkte en daarom in strijd was met de grondwet.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Immigratie_in_Nederland

  Aan een ieder nog een prettig weekeinde en Vrolijk Pasen toegewenst.

  Mijn Lieve Switie Gudu (sra-JUDESKA), dient zich op zondagochtend 1e Paasdag om 05:00 uur v.m. te melden bij de wederopstanding.


  Maak melding

 39. Het is allemaal niet zo zwart wit. Ik kom vaak blanken tegen die door de betovering van zwarte artiesten/sporters emotioneel worden. Ze wonen liefst niet naast een zwarte, maar doen er alles aan om een concert van die zwarte artiest te zien. En ook bij sportwedstrijden zie je blanke mensen heel kwaad worden als die zwarte speler van hun club wordt getackeld. Een paar minuten later maken ze oerwoud geluiden naar dezelfde spelen als hij een fout maakt.


  Maak melding

 40. wat zou nederland ervan vinden als de nederlanders in suriname weggepest zouden worden en zou zeggen dat de nederlanders maar naar hun eigen land moeten oprotten of terug gaan.


  Maak melding

 41. Duindorp is gewoon een gat waar onontwikkelde zeelieden wonen. Deze tokkies zouden ook weggepest worden als ze in de elite wijken van Nederland kwamen vestigen. Zoals Wassenaar, Blaricum e.a.


  Maak melding

 42. @@@@ kooosssss
  je wil het allemaal goed praten je praat keka de waarheid komt als een bom voor jou en jou soort genoten .
  en voor koos zijn de surinamers die op bouterse hebben gestemd dom en achterlijk .maar als het om de wilders aanhang gaat zijn ze niet dom .
  wel koos ik zal het nogeens herhalen ik kijk nog even in die achteruitkijk spiegel …die witte nederlanders die hebben gelijk ik pero geefze groot gelijk ,jullie zijn buitenlanders met een nederlandse paspoort koos ,het is de waarheid ,jullie zijn naar nederland vertrokken voor lot verbetering het is niet anders koos .en nu willen jullie je eigen land afkraken voor een uitkering of een baan die je hebt …of wie weet een pensioentje .wees trots koos dat je surinamer bent en wees trots dat wij onze dingen zelf doen met vallen en opstaan .wij zijn nog een jonge natie …wij discrimineren niet .de ndp is een partij voor iedereen koos in nederland wordt er gediscrimineerd.kom je land opbouwen koos als je nog jong bent ,ik weet niet wat je bent maar ik heb het gevoel dat je een hindustaan bent jou denkwijze zegt mij genoeg alleen is jou troetelnaam koos om niet op te vallen dat je hindustaan bent .ik kam niet alles overeen maar van jou soort kan je dit soort uitspattingen om su af te kraken en de hindustanen verheerlijken .je maakt je eigen belachelijk mie mang .
  je hoort niet in holland thuis jij niet alleen ,je kan dan gladhaar hebben jou kleur lichter maken maar je bent en zal een buitenlander ,het is niet anders het is de realiteit .wees niet zo hardhorend koos .je kan je nog zoveel aanpassen joe boeba blakka koos .ding famirie voe mie boeba blakka toe koos no sjing wees trots zoals pero trots is dat hij een surinamer is .koos wij houden van nederland ,tijdens de wk duim ik op de eerste plaats voor brazilie daarna nederland alleen vindt ik dat het de regering in nederland is die ons de les wil komen voorlezen wie president van dit mooie land moet worden dat neem ik ze kwalijk .overigens mag ik nederlanders koos ik ben geen racist ,ik heb zelfs blanken in mijn familie ,mijn vader is zelf half blank .nogmaals wij hebben van alles in de ndp dus breek mij de bek niet open koos .integendaat spreek jij steeds kwaad over suriname en zijn regering .het volk heeft gekozen respecteer dat zoals je wilders respecteert en niet voor dom ziet zoals je de surinamers voor dom ziet die bouterse hebben gekozen .wij hebben bewust gekozen zoals de nederlander bewust op wilders hebben gestemd.ik vindt die mensen niet dom die wilders stemden .van alles bedenken jullie denkend dat je invloed gaat krijgen op die mensen .ophouden om te zeggen dat het populistische partijen of populistische maatregelen zijn die getroffen worden .somo weg eens goed altijd goed , bouterse heeft gedurft en ik prijs hem zoals ik hem prijs dat hij de nederlandse ambassade de wacht heeft aangezegd .wij hebben ze de deur niet gewezen het is de arrogantie van de nederlanders .ik ben een vrede lievende man maar de waarheid is hard koos ik weet het leer er mee te leven het gaat je goed doen .zegt het voort koos.een mooi voorbeeld is de uitspraak van die nederlander bisschop bekker …hij heeft verklaard dat bouterse eerlijk moet zijn .mijn vraag aan deze bisschop is …laat hij eerlijk naar de mensen komen en vertellen wat er gebeurt met de bisschoppen die kinderen misbruiken en proberen in de doofpotten te stoppen .men moet deze bisschoppen screenen en hun achtergronden nagaan .zij willen de mensen wijs maken hoe eerlijk hoe vertrouwelijk ze moeten over komen ,maar er schort veel aan vele bisschoppen over de hele wereld .waarom worden dit soort zaken niet in arme landen onderzocht ,is het omdat het arme landen zijn .smeerlappen zijn ze en heel veel ook .je kan ze niet vertrouwen met jonge jongens .zelfs de grote baas van de van veiligheid en justitie in nederland voormalig topman joris denmink en drie officieren hebben jongens misbruikt in turkye en deze nederlanders willen steeds anderen de les voor lezen .ophouden ,kijk eerst die balk in eigen ook voor je die splinter in de ander zijn ogen ziet .worden jullie wakker als je surinamer bent .er is zeker wanorde in de regering bouterse zoals je wanorde hebt in elke regering in zowel nederland suriname of waar dan ook .wij naderen 2015 en laten wij gaan stemmen en zien wat er uit de bus komt ,ik weet dat er eerlijke verkiezingen gaan komen zoals altijd .sommigen proberen dat land te schaden in het buitenland met hun valse uitspraken van knoeien met de komende verkiezingen .foei


  Maak melding

 43. @@@@ koos
  mie mang ik ben surinamer hoor geen nederlander ik ben in nederland geweest meer dan vijf keren kom mij niet zeggen dat ik moet inpakken ,dat gaat wilders tegen jou zeggen.


  Maak melding

 44. Ik weet dat allochtonen ook worden gepest in betere wijken. Ken een geval in Bloemendaal , waar een huis al maanden te koop was. Een rijke Marokkaan wilde het kopen, maar de hele wijk was er tegen. De wijk heeft geld ingezameld om het huis te kopen met z,n allen. Maar een buitenlander in hun wijk wilde men zeker niet. Bloemendaal erg veel welgestelde mensen en universitair geschoold. Dus het zijn niet alleen tokkies.
  Racisme zit in het bloed van de blanken


  Maak melding

 45. 20 april 2014

  Help, White Power, White Power!!!

  Hun invloed en macht neemt zeker in Rotterdam toe. Hoofdconcentratie zit in Hoogvliets e.o.

  De autoriteiten zijn hiervan sinds 2003 op de hoogte, maar doen niets. Vraagt dit maar aan P.R. de Vries.

  Begrijpen jullie waarom er hier ook minpunten gegeven worden? Of waarom postings soms niet doorkomen?
  Sommigen willen ook tot de White Power behoren!!
  Srika


  Maak melding

 46. @ medusa, ik niet wist jij $’s en €’s nodig had.
  Al had ik ze, ik zou voor jou nooit van me leven sturen niet eens een halve.
  Behalve als je zelvens in Duindorp gaat wonen.
  Tang luku! Tang wakti!
  Moro é kong!


  Maak melding

 47. duindorp is een verzamelplaats van white trash ; zelfs andere whites moeten hun niet en weren zijzelf ook die andere whites. dus : non-white, wordt verstandig : je moet er niet willen gaan wonen en misschien blij zijn dat ze je eruit pesten. en als je echt wilt weten wat je daar kan verwachten, moet je maar eens praten met een paar hindoestanen die rond duindorp wonen : je hoort dan die vijandige tokkies uit een donkere mond praten….


  Maak melding

 48. Pero, jij domme bittere casaveplanter. Je zit gevangenen in je disciminatie modus. Overal en iedereen de schuld geven van je eigen falen. Jouw ndp heeft op alle fronten gefaald. Ga de cijfers en de feiten maar een bestuderen. Bouterse verkoopt in de ocer gebakken lucht en jij slikt het voor zoete koek. Aaai baja wat suriname met dit soort lui. Je moet je schamen


  Maak melding

 49. 21 april 2014

  Er zit ten minste een aanhanger van de White Power op dit forum. Voor Srika een feit om even door te geven.

  Racisme bloeit en groeit nu sterker dan ooit in Nederland.
  Zeker ook in Hoogvliet e.o. Begrijp je nu waarom er daar zoveel pesters wonen?
  Srika


  Maak melding

 50. @Toriman
  Je zegt @ medusa:” ik niet wist jij $’s en €’s nodig had.
  Al had ik ze…… “,

  Als had je ze?Heeft de armoede nu al toegeslagen?
  Al had je ze! Hi hi hi hi!
  Maak je niet druk er komen dozen!


  Maak melding

 51. @Srika
  Hoofdconcentratie zit in Hoogvliets e.o.

  Hoogvliets?Hoogvliets in Rotterdam?
  Ik heb de hele dag lopen zoeken en niets gevonden.
  Dus ……. !


  Maak melding

 52. Ruiten ingooien vind ik toch wel iets serieuzer dan gewoon ‘pesten’.

  Valt me op dat dit soort eufemismen wel vaker in media worden gebruikt. Gaat het over een scholier die ‘gepest’ werd bijvoorbeeld, dan lees je verder en zie je dat de scholier fysiek werd aangevallen.
  Kortom, het woord ‘pesten’ wordt wel een beetje erg ruim gehanteerd.
  Alsof het allemaal wel meevalt


  Maak melding

 53. @medusa
  Knippa en awarra, je lust niet?
  O ja, jij alleen eet appels en peren, ik was vergete.
  Ik wil van jou nooit never je doos en mijn €$£ krijg jij nooit, niet eens één cent!
  Ik pinaar liever in mijn eigen land!


  Maak melding

 54. Daar houd de media zich niet bezig het zijn toch maar buitenlanders die ze toch voor hun pensioen het liefs zien dood gaan zodat er voor hun meer overblijf


  Maak melding

 55. @Harry
  Dit is de tekst onder de foto’s:

  Opsporing Verzocht toonde gisteravond beelden van pinnende mannen die mogelijk bij de fraude betrokken zijn.

  Let op het woord MOGELIJK!
  Dit soort berichtgeving zorgt voor stigmatisering en rassenhaat en jij doet er nu ook aan mee. Bah!


  Maak melding

 56. Hans & Santusha noemen Flora. Ik heb gewoond in de wijk Hermitage. In het begin kwam mijn post van kantoor Zorg en Hoop, later van postkantoor Flora. Sinds die tijd kwamen dikke brieven niet meer aan. De postbeambten dachten waarschijnlijk dat daar geld in zat. (@Harry, Misschien zijn die Florapostbodes wel naar Nederland verhuisd.)
  Sinds Flora werd er ook steeds meer ingebroken. Voor elk raam dievenijzers gemonteerd en toen braken ze de deur open. Niets hield het tuig tegen.

  In Duindorp zul je daar geen last van hebben. Daar kun je gewoon de deur open laten als je boodschappen gaat doen en dat wil men graag zo houden.
  De meest criminele groepen in Nederland zijn Marokkanen en Antillianen. Die komen er daar gewoon niet in. Als je een Marokkaans of Antilliaans gezin in je straat hebt wonen heb je vrijwel zeker een crimineel in de straat wonen. Daarnaast, je dochters en je vrouw worden door Marokkanen voor hoer uitgescholden omdat ze geen hoofddoek dragen en jou noemen ze kaaskop. Als er Marokkanen in Suriname zouden wonen dan zouden ze de Surinamers waarschijnlijk cassavekoppen of erger noemen.

  In de rest van Nederland verhuizen de Nederlanders als er teveel buitenlanders in hun buurt komen wonen. In Duindorp verhuizen de buitenlanders. Wat is er nu beter?

  Bijna iedereen hier scheldt op de Duindorpers en noemt maar steeds alle Nederlanders racistisch. Ach jongens, allemaal jullie probleem. Als je wit bent heb je er geen last van, nietwaar? En hoe harder jullie racismeroepers schreeuwen des te minder serieus jullie genomen worden. Nederland begint dat racisme en discriminatiegezeur een beetje zat te worden.
  Denken dat Nederland racistisch is heeft meer met paranoia te maken dan met feiten. Wie werken wil en niet al te lange tenen heeft die komt er gewoon, of je nu bruin, rood, wit, zwart of geel bent. Wel zorgen dat je een beetje fatsoenlijke opleiding hebt natuurlijk.


  Maak melding

 57. @Harry:
  Ik heb reeds eerder deze foto’s gezien.
  Het zijn criminele Nigerianen hoor.
  Ook in Amsterdam Z.O. is een bende actief geweest.


  Maak melding

 58. @Harry:
  Ik heb reeds eerder deze foto’s gezien.
  Het zijn criminele Nigerianen hoor.
  Ook in Amsterdam Z.O. is een bende actief geweest.
  Maar dit heeft helemaal niets te maken met bovengenoemd artikel.

  Ben je wel eens een (autochtone) Nederlander tegengekomen waarvan die zijn Nederlanderschap is kwijtgeraakt en vervolgens een (blauwe) verblijfsvergunningskaart kreeg?
  Dit moesten ze elk jaar of om de 5 jaren verlengen bij de Vreemdelingendiensten.
  Betrokkene kon alleen Nederland in en uit indien hij of zij in het bezit was van Vreemdelingen paspoort voor Nederlanders.

  De meesten zijn reeds overleden. Ook in Duindorp kwamen zulke mensen voor. Misschien zijn het kinderen van hun die zich ook zo gedragen.


  Maak melding

 59. Die tokies moeten een lesje krijgen. Allochtonen bewoners moeten ook een verdedigend groep vormen om zeg te kunnen beschermen tegen deze rotzakken, dit is de enige oplossing. Politie doet niets nou ja verdedig jullie zelf dan maar. Kom in gesprek met andere allochtone bewoners en neem beveiligings maatregelen. Samen worden jullie sterk. En kijken wat er gebeurt zl zij worden ook bang en komen niet meer aan jullie. Gewoon afblijven!!! Dat is mijn mening.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.