vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDJ Chuckie zondag te gast bij de DINO show

DJ Chuckie zondag te gast bij de DINO show

-

Does Travel - naar Suriname

Komend weekend is er weer een bijzondere aflevering van De Dino Show op Nederland 3. Jandino Asporaat ontvangt dan de in Suriname geboren en internationaal bekende DJ Chuckie. Chuckie, wiens echte naam Clyde Narain is, laat Jandino zien dat hij van meer markten thuis is dan alleen muziek maken als DJ. Hij geeft gasten in het publiek een make-over. Verder neemt Bobbi Eden, een internationaal gelauwerd actrice in adult movies, plaats op de rode bank van Dino.

Ook ontmoeten wij iedere aflevering een H.I.P. – een Hopi Important Person. Iemand die het verdient om even in het zonnetje gezet te worden. En Sydney de Portier zien wij wekelijks in ‘Koffie met Sydney’. Daarnaast leert Jandino het publiek weer kennen tijdens de ‘Meet & Greet’. En natuurlijk ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De show is het zesde seizoen ingegaan en is niet alleen een succes op televisie. De belangstelling om als publiek aanwezig te zijn is enorm en De Dino Show is een hit op social media. De diverse filmpjes zijn miljoenen keren bekeken op YouTube.

Uitzending: zondag 13 april 2014, 21.25 uur, Nederland 3. (Foto: Jeroen Les)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES