Gulle regering Suriname op zwart zaad

43

PARAMARIBO, 3 apr – Alles wijst erop dat de regering op zwart zaad zit. Als het niet particuliere opdrachtnemers zijn die klagen over het uitblijven van betalingen, dan zijn het publieke lichamen zelf die subsidies gehalveerd zien. Of helemaal niet. Voor oppositielid Asiskoemar Gajadien is het dan onbegrijpelijk dat de regering eigenhandig haar inkomsten beperkt.

Aan brandstofbelasting zou de afgelopen maand zeker veertig procent minder zijn verdiend. Een aantal bedrijven zou zijn gevrijwaard van betaling. “Ik daag de minister (van Financiën, red.) uit om transparantie te geven, omdat hij blksemsgoed weet dat er onzuiverheden plaatsvinden onder zijn toeziend oog”, zegt Gajadien tegenover de Times of Suriname. Daar zou het niet bij blijven. De bedrijven nemen meer brandstof af dan ze nodig hebben.

Met het overschot wordt dan lustig extra winst gemaakt, terwijl de staat val alles niet kan betalen. “Intussen heb ik gezien dat sommige bedrijven zelfs meer dan een miljoen liter vrijstelling per maand krijgen van de regering, terwijl soortgelijke bedrijven niet meer dan dertigduizend liter aan brandstof verbruiken”, aldus Gajadien. Hij is er des te meer van overtuigd dat de regering bewust te werk gaat, daar die een gevraagde lijst van vrijgestelde bedrijven maar niet kan ophoesten.

43 REACTIES

 1. Het is publiek geheim dat de overheid blut is. Sins het aantreden van de regering Bouterse is
  het 1 grote financiele chaos. De monetaire reserves zijn ook al met een kwart gedaald.
  Misschien kan een paarse groupie eea ophelderen zonder te schelden. Voor de goede orde de oude regering had een goed gevulde schatkist achtergelaten. Wats kebeurt ???


  Maak melding

 2. Dit kon natuurlijk niet uitblijven, los van het vieze luchtje, dat aan de benzine zit.
  Advies aan de regering: vraag China een lening van 100 USD om uit de liquiditeitsproblemen te komen.
  Willen de Chinezen vast doen in ruil voor ………. vult u maar in.


  Maak melding

 3. Hai Baja, wat bouta allemaal toch niet doet om aan de macht te blijven !Zo koopt hij de rijke ondernemers om ,om voor hem te blijven stemmen!
  Geven en nemen…Purple style !!


  Maak melding

 4. Natuurlijk is de (GULLE) Surinaamse regering op zwart zaad.

  Ook personeel van het DNA dragen een steentje bij voor het op zwart zaad zitten van de (GULLE) SU. regering.

  Medewerkster DNA ontvreemdt ruim US$ 20.000
  03 Apr. 2014 (Bron-starnieuws.com)

  Een financiële medewerkster van De Nationale Assemblee is in verzekering gesteld.
  Zij heeft meer dan US$ 20.000 ontvreemd.
  Starnieuws verneemt dat de medewerker toegang had tot de ruimte waar het geld was opgeslagen.


  Maak melding

 5. by the way
  Assembleeleden eisen een verklaring van de regering over de maatregel die is genomen rond babyvoeding. Per 1 april kost een blik babyvoeding van het merk Nutrilon SRD 9,50 bij de stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD). Voorheen kostte een blik SRD 4,75. Per 1 juli moeten consumenten de blikkenvoeding voor de marktprijs aanschaffen. De overheid is bezig de subsidie stop te zetten. Vele jongeren die kinderen onder dit paars regiem hebben gekregen klagen steen en been, vooral de vooraf gewaarschuwden onder hen, om niet te stemmen op de huidige rovers en boeven in de Misdaad Combinatie.

  OAS-missie rondt werkbezoek ‘anti-corruptie’ af. het resultaat zal zijn een dikke 1, gezien de corruptie open en bloot in stand wordt gehouden door al die corruptelingen in de Misdadigers Combinatie (MC).


  Maak melding

 6. vervang de srd door bananen en de zaak is opgelost.
  dat geklaag over bouta gaat echt nergens over.
  suriname is en blijft een bananen republiek.
  met of zonder bouta.
  corruptie , racisme , het amateurisme , slecht opgeleid of helemaal niet opgeleid personeel enz draaien suriname de nek om.
  achterlijkheid , arrogantie en het onvermogen om aan zelfreflectie te doen zorgen ervoor dat de situatie zo blijft.


  Maak melding

 7. De vorige regering had ook een behoorlijke aantal achterstallige betalingen achtergelaten voor deze regering.

  Dus deze regering heeft de achterstallige betalingen afgelost.


  Maak melding

 8. Dat was vooraf al voorspelbaar met deze boevenbende, want hebben dat reeds eerder bewezen, en aangezien deze fossielen zo goed als schijndood zijn en op dit moment nog kunnen stelen wat er te stelen valt, zit deze corrupte regering nu op zwart zaad.


  Maak melding

 9. Hoe kan dit ongestraft doorgaan in Suriname.
  Ik begrijp niet dat deze president die verantwoordelijk is voor deze chaos nog
  zoveel aanhangers heeft .
  Alle mensen die verbonden zijn aan deze Partij NDP moeten zich doodschamen.
  Mevr. Simons u bent een Parlementsvoorzitter onwaardig shame on you.
  Panka Bouva Misekeba al deze zogenaamde zwaargewichten van de NDP volk van Suriname ga nu de straat op we hoeven niet te wachten op Mei 2015 deze regering moet nu aftreden jullie hebben het recht hiertoe aan mee te werken en jullie hebben het eerder gedaan waarom wachten.

  En een boodschap aan een iedereen laat je stem niet omkopen voor een portie BB met R en een Sof op het Onafhankelijksplein.

  Een President die kan dansen op het podium leuk maar dat betekent niet dat hij een land kan regeren.

  En aan Gajadien en de rest van Front keep op de good work en verwijder deze boeven
  van het toneel door de verkiezing met glans te winnen.


  Maak melding

 10. “Intussen heb ik gezien dat sommige bedrijven zelfs meer dan een miljoen liter vrijstelling per maand krijgen van de regering, terwijl soortgelijke bedrijven niet meer dan dertigduizend liter aan brandstof verbruiken”, aldus Gajadien.

  Ja lezers dit is de echte waarheid wat Gajadien beweert.
  Ga eens kijken nabij Apoera waar de steenslag fabriek staat.
  Je kunt aldaar diesel kopen tegen 8 tot 9 SRD per liter. Ik heb er vaak genoeg gebruik van gemaakt.
  Ga naar Waterland daar zie je een ondernemer wekelijks zijn 6 opslagtanks vullen en de diesel wordt verkocht aan de goudzoekers.
  Zo vaak geklaagd maar niemand doet er wat aan. De weg naar Leguana is niet te berijden want deze wordt kapot gereden door de grote vrachtwagens die diesel komen kopen.
  Zelfs DC Miranda is kennelijk niet bij machte dit een hald toe te roepen.
  Vraag het maar aan NBM hoeveel klagers er zijn langs geweest om aan te geven dat deze ondernemer de weg kapot rijdt.

  En ja de Fiscus ai ai ai die heeft het nakijken geen invoerrechten en waarschijnlijk betaald de ondernemer ook geen inkomstenbelasting


  Maak melding

 11. dit komt,…

  omdat St DADA zijn kabinet toekende een toelage van bijkans 50%, hoefdraad een salaris heeft 2 x Rutte, een sociale-pret-premie aan zijn wederhelft alsook een premie aan lieveheer Steve!

  heden zitten zij op zwart zaad omdat coalitie door niet te verschijnen bij tante Jenny zwart geld toucheren!

  wie gaat verdrijven deze zwarte wolken boven Su, en deze zwarte schapen uit Su


  Maak melding

 12. -Zie hier het idee van Chavez. Er zal nog meer volgen om aan de macht te blijven.

  -Jammer dat een land die zoveel kan in een corrupte bende is beland zowel in het buitenland met al die nieuwe ambassades, en in eigen land met de president en aanhang om hem heen.


  Maak melding

 13. De Paarse Roversbende plundert Suriname en niemand kan het een donder schelen.

  Misschien verdienen Surinamers deze boevenregering wel.

  In elk ander land van de wereld was de bevolking de straat opgegaan. Hier zitten ze lekker op hun balkon met broodje pom en Parbo.


  Maak melding

 14. Selfs Sinterklaas weet dat hij moet niet meer kadoos geeven dan hij kan koopen. Daarom Sinterklaas sit altijd op wit zaad. Regering moet ook wit saad koope. Ieder minister moet sijn saad laten controlere. Is wit of swart? Als is swart, dan hij moet treden af.


  Maak melding

 15. @@@@@@@ basmatie

  godzij dank dat mensen als jou niet in suriname zijn .
  jou denkwijze zegt genoeg ,wees die nederlanders dankbaar dat ze hun land hebben opgebouwd na de oorlog en dat je bedje gespreid was, is in nederland .het is de realiteit mie boi .sommigen van jullie hebben een grote smoel als ze in nederland zitten en kraken hun land af.
  het zelfde geldt voor koos ray en nog een paar mislukkelingen .als die nederlanders zoals jullie hadden gedacht hadden ze hun land na de oorlog niet opgebouwd dan waren jullie ook niet in nederland hihihihihihihihih maar no spang jullie zullen nooit nederlander zijn altijd buitenlander met een nederlandse paspoort .duim dat je land wordt opgebouwd ik heb hoop ,als het nou dnp front is die het gaat opbouwen ik heb hoop .en zo dacht die nederlander en nu hebben ze profijt basmatie .het is een mooi voorbeeld voor velen van ons .


  Maak melding

 16. “Intussen heb ik gezien dat sommige bedrijven zelfs meer dan een miljoen liter vrijstelling per maand krijgen van de regering, terwijl soortgelijke bedrijven niet meer dan dertigduizend liter aan brandstof verbruiken”, aldus Gajadien”
  =====================

  Beste meneer publiceer dan zelf deze lijst met bedrijven i.p.v. vaag te roepen dat…


  Maak melding

 17. Donderdag 3 april 2014 om 23:01 uur, door jona
  by the way
  Assembleeleden eisen een verklaring van de regering over de maatregel die is genomen rond babyvoeding. Per 1 april kost een blik babyvoeding van het merk Nutrilon SRD 9,50 bij de stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD). Voorheen kostte een blik SRD 4,75. Per 1 juli moeten consumenten de blikkenvoeding voor de marktprijs aanschaffen. De overheid is bezig de subsidie stop te zetten.
  ===========================

  jona je vertelt onwaarheden!

  De marktprijs van een van babymelk is 14,50-14,95 SRD.

  De gesubsidieerde melkprijs is 9.50 SRD, dit is nog steeds 5,45 SRD of wel 1/3 goedkoper dan de normale marktprijs; een marktprijs die continu verhoogd wordt.

  I.p.v. te roepen dat het zielig is voor de kinderen kan jij je beter afvragen wat de regering voor ogen heeft met dit beleid.

  De WHO roept al jaren op tot maatregelen tegen het overmatig gebruik van babymelk en roept op tot het nemen van maatregelen om de moeders aan te sporen tot het geven van moedermelk. Moedermelk is het beste waar je een kind mee kan voeden.


  Maak melding

 18. Er circuleren berichten dat de SUBSIDIES aan de ZIEKENHUIZEN zullen worden afgebouwd??
  SUBSIDIE op BABY-MELK heeft ook zijn langste tijd gehad??

  IS DIT HET BEKENDE TEKEN AAN DE WAND!! PAISA NA HE!!

  WAT IS ER GEBEURD MET DE BELOOFDE GOUDENKERST??


  Maak melding

 19. Dat er soorten mensen zijn die niet kunnen inzien dat het hier niet moet gaan om onderling te bekvechten maar om het volk die in de maling genomen wordt.Gebruik die hersenen die je gratis gekregen hebt om goed en kwaad te mogen onder scheiden.Geen een leider van het land is geschikt niet nu en ook niet in het verleden.Dat men praat over de NPS die zou gaan sparen.Dat men zelfs hier in Nederland ging dansen voor de domme NPS leider.Waar zijn jullie mee bezig.
  Waar zijn de miljarden van de onafhankelijkheid gebleven.
  Zoek dit uit in plaats te gaan dansen voor die boef.
  Als jullie zo blijven denken met elkander vechten hoe zal de vooruitgang komen.Dit is een gegeven dat zo het volk zo hun leiders.En jullie hebben nog een lange weg te gaan
  voordat er zelfrespect en bewustzijn gaat komen.


  Maak melding

 20. Complimenten voor de ijzer sterke economische ontwikkelingsstrategie. Nog 1 jaar een dergelijke regeerjaar en we zijn in de financiële afgrond beland. Ik denk dat de mensen het niet leuk vinden maar,zij moeten de eer aan zichzelf moeten houden en opstappen. Laat anderen het werk doen die daar wel de capaciteiten voor hebben en een onbevlekt blazoen. The right man on the right spot.


  Maak melding

 21. Er zou een STABILISATIE-FONDS in het leven worden geroepen een soort SPAARFONDS maar deze door DDB ingetrokken. Ik denk de gedachtegang van DDB te begrijpen:

  STAATSKAS is leeg, wat valt er nou te sparen en als er een financiële MEEVALLER is, ga ik het echt niet stoppen in het SPAARFONDS.

  Deze kan ik dan mooi aanwenden voor één van mijn SHOW-PROJECTEN of misschien in mijn eigen ZAK(ook zo een SHOW-PROJECT)


  Maak melding

 22. @@@@@@@@@molenaar en consorten .
  een ieder heeft de keus op wie hij stemmen wil ,kan dat nog steeds niet tot jullie domme achterlijke fronters door dringen .jullie hebben je smoel vol van democratie weten jullie wel wat democratie is en betekent .respecteer de mening van een ander ,pero hoeft niet achter jullie te lopen als het surinaamse volk achter fronters zouden aan lopen hadden wij tot de dag van heden geen staats olie ,geen bruggen over de koppename en de suriname rivier waar de economie van commewijne bloeit dankzij deze zelfde ndp.
  wat heeft front en de oude garde gedaan in meer dan 40 jaar leg ons uit .ontwikkelings hulp ,rijst met bakeljauw ,koos jullie lullen dom uit je nek .dankzij de ndp is dalian de wegen aan het asfalteren die vene zo verachte ,terwijl deze zelfde vene dalian de afobakka weg heeft laten asfalteren .dalian was een doorn in het oog van vene toen bosje deze asfaltering bedrijf binnen haalde .waarom heeft vene dan gebruik gemaakt van deze zelfde dalian .jullie fronters weten niet wat ontwikkeling is .front is corrupt vafa de jaren 70 te beginnen bij de nps ,vhp .santhoki van de vhp is lood om oud ijzer reken maar geldt zet zo goed voor rusland .de trots van de ndp is dat zij werken zonder ontwikkelings hulp dat is toch een grote prestatie in vergelijk waar front hulp kreeg van nederland. al die politieke partijen die uit de grond gestamd worden is een teken dat ze front niet vertrouwen ,ze weten dat front vol boeven zit.en dan moet je goed opletten ,de mensen die het steeds hebben dat paars corrupt is ,zijn just deze zelfde vhpers die niet te vertrouwen zijn .zie die duizenden hectare gronden die de vhp van de natie hebben gestolen dankzij de nps .zie die corrupte praktijken van de vhp toen zij onder de nps altijd openbare werken mochten beheren .onderhandse gunningen zijn ze kampioen je kan ze nooit meer inhalen .
  ze verwijten paars van corruptie maar ze kunnen niet met bewijzen komen .ik heb een antwoord voor front ….breng het volk de straat op en laat zien dat het volk achter jullie staat .mocht blijken dat er corrupte praktijken zich afspelen in paars dan moet men toch naar het gerecht stappen of zie ik het verkeert .steeds het hebben over 8 december terwijl deze zelfde santhoki en vene 15 jaar de kans hadden om bouterse te berechten ,waar praten jullie over mie mang .wie houd wie hier voor de gek ,mij houd niemand voor de gek ,jullie houden je achterban voor de gek .breng het volk de straat op als je zeker van je zaak bent front .


  Maak melding

 23. @pero

  Tijdens de regering Vene-Sardjoe was er al sprake van een Economische groei in Suriname. Deze groei is DDB dus komen aan treffen en ondanks deze groei zie je dat in bijna alle sectoren in het land het de Overheid is, die als GROOTSTE WANBETALER te boek staat.

  Vele ONDERNEMERS en ANDEREN wachten al maanden op hun gelden. Kun je niet inzien dat JOUW REGERING op deze manier een DESASTREUS BELEID voert met alle gevolgen van dien.

  Even een voorbeeld: Ondernemer A kan straks zijn eigen arbeiders niet meer betalen omdat JOUW REGERING (lees DDB) maar niet over de brug kan komen met die DOEKOE.

  Op deze manier gaat Ondernemer A failliet met dank aan JOUW REGERING en dit moet je dan over de gehele Linie zien.
  Dus JOUW REGERING is willens en wetens de ECONOMIE DE NEK OM TE DRAAIEN, PERO

  Over CORRUPTIE wil ik het niet eens over hebben , denk aan ABRAHAM CRIJNSSEN (MONDJE)EN GOPIE.
  JOUW REGERING gaat er zelf voor zorgen dat het volk de straat op gaat OF bij de STEMBUSGANG wordt afgewezen!!!

  HOW MUCH CAN A MAN TAKE!!!


  Maak melding

 24. @@@@@@@@@ henry

  jij kijkt steeds in die achter uitkijk spiegel mang .die goud prijs is gedaald en olie is gedaald wat verwacht je dan
  zoek geen spijkers op laag water ,wees redelijk en zie in dat paars ook goeie dingen heeft gedaan daar gaat het mij om.jullie fronters zijn steeds negatief bezig worden jullie wakker .de oppositie in venezuela en turkye hadden erdogan en maduro ook voor van alles beschuldigt allemaal leugens maar het volk is niet vergeten dat ze ook goeie dingen hebben gedaan en daarom is erdogan bellont .de oppositie in turkye dacht een grote slag te slaan met leugens over erdogan …maar je ziet het .de oppositie heeft de verkiezingen verloren en dat gaat weer met jullie gebeuren in ons suriname .front gaat die verkiezingen verliezen ,het surinaamse volk heeft jullie door .paars gaat weer regeren reken maar mie mang .die caravan is nog niet van stal gehaald ,wij moeten nog beginnen .
  wat heeft vene bereikt ,leg uit gingen er geen babys dood met zijn beleid of zijn jullie fronters zo vergeetachtig als het om de negatieve kant van front gaat .vene pot geld terwijl het gras groeit sterft het paard ,er is genoeg deviezen meer dan 700 miljoen dollar ,wij laten ons niet klein krijgen ./front belazert zijn aanhang .geld moet rollen en het moet economisch verantwoord rollen .natuurlijk zijn er dingen mis gegaan maar dat is ook in front gebeurt ,maar steeds afgeven op paars gaat te ver mie mang .ik vindt en velen met mij dat de huidige regering veel goeds heeft gedaan en dat zal zich vertalen in een overwinning in mei 2015 .tik oeg ai loekoe .


  Maak melding

 25. @pero,

  Ik vergat jou de vraag te stellen: hoe komt het dat JOUW REGERING maandenlang in gebreke is gebleven om aan haar BETALINGSVERPLICHTINGEN jegens DERDEN te voldoen???.

  JOUW REGERING genereert toch INKOMSTEN??pero. Als ik voor de Staat gewerkt hebt, wil ik betaald worden, pero!!!

  Wat doet JOUW REGERING allemaal met de INKOMSTEN DIE ZIJ BINNEN KRIJGT??

  Ik zal zelf de vraag die ik aan jou heb gesteld beantwoorden: JOUW REGERING geeft veel meer uit dan er BINNEN komt dus moeten de ONDERNEMERS EN ALLE ANDEREN die hun gelden moeten krijgen HET GELAG BETALEN=ZE MOETEN MAANDEN WACHTEN!!!

  DIT HEET DESASTREUS BELEID, pero, maar NO SPANG JOUW REGERING komt zichzelf nog tegen.!!!


  Maak melding

 26. @pero,

  Vertel mij de GOEDE DINGEN die JOUW REGERING zoal gedaan heeft???

  Ik zal jou vertellen wat JOUW REGERING gedaan heeft: 1) AOV VERHOOGD
  2)KINDERBIJSLAG VERHOOGD
  3)NASCHOOLSE OPVANG: MEKI YANG
  4)ENKELE STRATEN GEASFALTEERD
  5)CASSAVEFABRIEK DIE NOG MOET GAAN PRODUCEREN
  6)100TAL WONINGEN LATEN BOUWEN
  7)EEN BRUGJE, EEN BRUGJE DAAR GEBOUWD
  8)100TAL BEREIDSVERKLARINGEN UITGEGEVEN

  Pero, Ik kom niet verder dus moet je mij verder op weg helpen.

  Als alle INKOMSTEN DIE DE STAAT ONTVANGEN HEEFT AAN DEZE ZAKEN ZIJN UITGEGEVEN is de OOGST HEEL POVERTJES TE NOEMEN


  Maak melding

 27. Het grootste probleem in Suriname is de mentaliteit en de cultuur binnen de politiek. En dan praat ik over alle politieke partijen.

  Ze hebben allemaal een dubbele agenda.

  Eerste agendapunt:

  Het volk zand in de ogen strooien en loze beloften maken, met als doel de verkiezingen te winnen.

  Tweede agendapunt:
  Als de verkiezingen zijn gewonnen, binnen hun regeerperiode zichzelf en hun familie en vrienden dusdanig te verrijken dat ze zich na hun regeerperiode nergens zorgen over hoeven te maken (financieel)

  En dit geldt voor alle politieke partijen.
  Overal in de wereld is er corruptie, maar als corruptie het hoofddoel is van een regering, dan valt dat op. Vooral in een land met een relatief kleine bevolking.

  In mijn optiek moet er een cultuur- en mentaliteitsverandering plaatsvinden over de hele politieke linie.

  Bij deze, stuk over ’s werelds armste president.

  ’s Werelds armste president
  Door media en andere politici wordt José Mujica, president van Uruguay, soms ook wel omschreven als ’s werelds armste president. Hij woont niet in een paleis, villa of penthouse. Geen butlers en bodyguards omringen hem, niet in zijn privéleven en niet bij de uitoefening van zijn ambt. In een gewoon, klein landhuisje woont hij met zijn vrouw. Zo’n negentig procent van zijn salaris doneert Jose Mujica aan goede doelen, zoals het bouwen van woningen voor alleenstaande moeders. “Ik verdien meer dan ik nodig heb, ook al is dat niet genoeg voor anderen, zegt president Mujica. Doneren aan goede doelen is voor mij geen opoffering, maar een plicht.”

  Op de vraag hoe hij omgaat met criticasters die hem ‘arm’ noemen antwoordt hij: “arm zijn degenen die mij zo omschrijven. Arm zijn zij die te veel nodig hebben. Want zij die te veel nodig hebben, zijn nooit tevreden. Ik ben zuinig, niet arm. Ik leef met weinig, enkel dat wat nodig is. Ik leef niet te gebonden aan materiële zaken. Zo heb ik meer vrije tijd, waarin ik kan doen wat ik wil. Vrijheid is de tijd hebben om te leven. Soberheid is een levensfilosofie, maar ik ben niet arm.” Op het land rond zijn bescheiden woning kweekt hij zelf bloemen en groenten.


  Maak melding

 28. De WAARDELOZE ONBETROUWBARE LAFFE BITTERE CASSAVEKWEKER zegt op zaterdag 5 april 2014 om 16:47 uur,aan molenaar en consorten:”wat heeft front en de oude garde gedaan in meer dan 40 jaar leg ons uit”.

  En op zondag 6 april 2014 om 12:38 uur zegt deze zelfde WAARDELOZE ONBETROUWBARE LAFFE BITTERE CASSAVEKWEKER aan henry:”jij kijkt steeds in die achter uitkijk spiegel mang .”

  WAT EEN WAARDELOZE ONBETROUWBARE LAFFE BITTERE CASSAVEKWEKER IS DAT ZEG!


  Maak melding

 29. Het kabinet moet openbaarheid van zaken geven niet de oppositie. De oppositie moet de regering controleren.
  En het kabinet is verplicht verantwoording af te leggen aan het parlement. Het kabinet moet met de lijst met namen komen en openbaren aan de regering en niet andersom.

  Als je niet geschikt bent voor deze functie moet opzouten en in je hangmat gaan liggen en als je honger hebt dan ga je roven. Bij wie komt dit gedrag voor?


  Maak melding

 30. Goedzo! En stront zullen zij allen eten…………

  want het volk is dom en achterlijk te noemen omdat zij met hun alleen een systeem van Bouterse in stand houden. Europa moet alle kranen dichtdraaien voor het volk, geen cent naar Suriname en ditzelfde moeten al die familie’s van die Surinamers doen die in NL wonen.

  Zij kiezen, zij beslissen en zij dienen de gevolgen ook te dragen!

  Aan de andere kant, wie weet wat er was geworden als NF VHP door hadden geregeerd………

  Ondanks al die corruptie en gegraai, het heeft wel Suriname tot nieuwe inzichten gebracht.

  Maar allen wees gewaarschuwd…..er is geen politieke partij te vertrouwen in Suriname. Allen zakkenvuller en lullers!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.