Nederlandse beautician naar Suriname voor workshops visagie

1

Vorig jaar gaf de Nederlandse beautician Reena Rambaratsingh met haar bedrijf Express Yourself Visagie een visagieworkshop bij Addictive Beauty in Suriname. Deze try-out was zo’n groot succes, dat zij deze maand aankondigde wederom 1 workshop te willen geven in Paramaribo. De aanmeldingen stroomden echter binnen waardoor zij inmiddels 3 workshops gepland heeft staan en wel op 7, 8 en 9 april aanstaande.

“Zelfs de dames die oktober jl deel hebben genomen, willen nu graag een vervolgworkshop niveau 2” aldus Rambaratsingh, die haar krachten heeft gebundeld met Sunaina Jagroep van het bedrijf Addictive Beauty. Sinds kort verkoopt Rambaratsingh ook de cosmetica van Addictive (een Surinaams beautybrand) in Nederland. Ook zal zij samen werken met Raul Neijhorst, tijdens de workshops die hij in Suriname zal verzorgen.

Reena Rambaratsingh is ook licentiehouder van Alex Cosmetic, een uniek huidverbeteringsmerk, waarmee zij ook in Suriname zal gaan werken en schoonheidsspecialistes met dit merk zal trainen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.