Zondag 20 april: Caribbean Easter Party met La Fiesta

0

Zondag 20 april, eerste Paasdag 2014, is het weer tijd voor een gezellig 25+ feest met de beste Caraibische muziek van toen en nu: de Caribbean Easter Party van www.carifesta.nl. Met een live optreden van de populairste allround formatie van Nederland: La Fiesta. DJ Meo Mania zal tussendoor voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits zorgen. Ook hebben we een speciale (surprise) guest!

Het is voorjaar en Pasen dus doe je mooiste witte kleding aan (dresscode: white!). Het feest vindt van 23.00u – 04.00u plaats in de Sir Winston Club, een exclusieve en sfeervolle locatie die tegen NS Station Rijswijk (Zuid-Holland) aanligt. Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

Kijk voor alle info op www.carifesta.nl. Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, deze editie live gebracht door La Fiesta. Op eerste Paasdag wordt dit extra bijzonder als we met z’n allen in het wit gekleed komen. Kaartjes kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar of op de avond aan de poort (indien beschikbaar).

Kaarten zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar via Ticketscript:
https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/HXQAMUGL/language/nl
of op de avond zelf aan de poort(duurder!).

CARIBBEAN EASTER PARTY
Zondag 20 april 2014 (Eerste Paasdag)
Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland)
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27 (parkeren: Kessler Park / Lange Kleiweg)
Tijd: 23.00u – 04.00u
Leeftijd: 25+ | dresscode: witte kleding
LIVE: LA FIESTA, SPECIAL GUEST & DJ MEO MANIA

flyerCEP


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.