Partijleider Hooghart strijdlustig naar 2015

15

PARAMARIBO, 1 apr – Het is geen aprilmop of gril. Ronald Hooghart is bloedserieus met zijn Partij voor Belangenbehartiging en Ontwikkeling, PDO. De vakbondsveteraan heeft genoeg van politieke beloftes.

Hoewel hij goede maatjes is met Des Bouterse, ziet hij mogelijkheden om het veel beter te doen. En beter moet het ook.. “Wij hebben het niet over sociale woningbouw, zoals andere, om dan de mensen voor de gek te houden. Wij praten van woningbouw. We willen een beter leven voor iedereen”, zei Hooghart bij de publieke lancering van PDO. Het is een ideaal waar ook ambtenarenvakcentrale CLO zich al jaren voor inzet.

“Dit soort idealen nemen we mee”, aldus Hooghart die ook de CLO leidt. Hij wil via de politiek meer invloed uitoefenen op het politieke bestuur. Er worden besluiten genomen waar de CLO geen vat op heeft. Dat moet dus radicaal veranderen. Ronald Hoog art was ooit fervent aanhanger van de Nationale Partij Suriname. Hij zegt teleurgesteld te zijn, maar neemt wel de groene kleur van zijn oude stek ie mee. De achtergrond van het PDO-symbool is groen. Daarom prijkt een rood hart (hooghart?) met daarin een zwarte vuist. Power!

- Advertentie -

15 REACTIES

 1. Hahahahahaaaai P B O Paramaribo Billinton Onverwacht ik hoop voor Hooghart dat ’t niet alleen bij propakandra brijft, want verder komt ei ekt niet oooor.
  PBO…….Put Bouta out.
  PBO…….Poerie Broekoe Ooktoe.
  PBO…….Prakseer Boeng Oting(bouta o kotie joe nekie)
  PBO…….Potie Bimbo Opo (wroko no o de moro djing)
  PBO…….Prakserie Broeja Onheil(innie ndp)
  PBO…….Paé Beré opo.
  PBO…….Psa Bouta Oso.(na 25-5-2015 is hogie niet meer welkom bij /in huize DiDiBrie. Hooghart waka joe pasie en hou je zelf voor de gek. Any way a Su volk no gek, now a moment nanga sang miet ding voor de zoveelste keer nanga wang DiDiBrie regering die jij Hooghart 30 jaar of langer hebt bestreden.Dang now joe e verdedig a zaka-zaka regering dies. Hooghart vaja o brong joe. Liever had je DiDiBrie 30 jaar of langer gesteund, want toch ie rest 0x0.Hooghart mie e wens joe alles behalve suc6.Hopelijk volgen er meer ka-ri-ka-tuur van PBO. Odiiiii.
  Glenny


  Maak melding

 2. Hoogmoeds cost/benefit analyse
  Persoonlijk winst met NDP SRD $100000
  Persoonlijk winst op eigen lijst; miljoenen, uitgevoerd volgens formule somo
  En het verlies is voor de domme massa die voor hem gaat stemmen voor ontwikkeling die nooit zal aankomen want hij kan altijd de schuld toeschuiven aan nieuw frontt, ptata colonialisme, slavernij verleden, de bocht Jupiter over mars, de hond heeft mijn huiswerk opgegeten.


  Maak melding

 3. Ben benieuwd wat de toegevoegde waarde is van deze uit rancune geboren partij. De partijvlag heeft dezelfde kleuren als die van de NPS. Hooghart is principeloos: Hij werkt met iemand die vakbondsrechten heeft vertrapt en vakbondsleiders heeft vermoord. Geen wonder dat een samenwerking tussen zijn partij en de NDP/PL het eest voor de hand ligt.
  Ik hoop dat er een kritische massa binnen de CLO opstaat om Hooghart af te zetten. Vakbondsleiders horen niet actief deel te nemen aan de politiek. In dat geval kan je niet meer zuiver handelen. Deze brulaap heeft daar zeker geen boodschap aan, want zijn eigen belang moet prevaleren.


  Maak melding

 4. Wat een 1 april mop van Hooghart!
  Wat een grap.
  Stel je voor we moeten hem gaan geloven die goeie maatjes is met bouta de dec moordenaar ?!


  Maak melding

 5. PARTIJLEIDER HUGGY HOOG ZONDER HART STRIJDLUSTIG NAAR 2015

  Dus onze HUGGY Present himself with his son. in 2015
  De achtergrond van het PDO-symbool is groen.

  En dat is ook waar te nemen in het filmpje met zijn zoon.
  Volgens mij wordt het nu hoogtijd voor deze grappenmaker om collectant te worden bij …….!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=u7lkz_1eGzw


  Maak melding

 6. Mensen dat nog slaperig/moe zijn moeten in 2014 wel wakker worden /blijven in positieve zin,veel anonieme/afzender onbekend manifesteren zich authentiek zonder enige scepticisme!Dit gaat het land Switi Sranang welvarend laten worden of zich geheel ontplooien!
  bhaai soso love and no naamloos!!!!


  Maak melding

 7. Hooghart is net als de man met de rode jas (Somo) de moderne uitvoering van de Redi Musu (de rode baretten), zij zijn namelijk Redi Ati (de rode hoeden), Redi Ati zijn nog verraderlijker en onbetrouwbaarder dan Redi Musu, eerst verguizen ze je vijand (hij is gewoon een misdadiger en afzichtelijke moordenaar!) en even later sluiten ze zich gewoon aan bij diezelfde vijand en gaan hem vol overtuiging likken en als dat niet het beoogde materiële gewin heeft, richt onze ultime Redi Ati Hooghart een eigen partij op met een redi ati (rood hartje) in zijn partijvlag.


  Maak melding

 8. Deze verrader probeert nu vanuit een andere invalshoek het volk te belazeren.
  Belangenbehartiging en ontwikkeling??
  Wat een laffe grap!


  Maak melding

 9. ik begrijp nu pas waarom brunsje voor pres gaat.
  als een dorps gek een polatieke partij wilt starten dan is alles mogelijk

  only in su.


  Maak melding

 10. Hier zie je weer een van de respectloze Surinamers die geen eigenwaarde heeft.Zo het volk zo hun leiders.
  De NPS heeft dit land gemaakt waar het nu staat.
  Hoe komen ze er ooit uit.


  Maak melding

 11. Ook de familie van DiDiBrie heeft jaren in de NPS gezeten en van de NPS gevreten.
  Hooghart idem daarom zal hij het ook niet redden op 25 mei 2015 mijn part eerder.
  Deze zelfde Hooghart heeft ook heel veel gevreten van de NPS. Soema e zaai takroe over NPS, vooral onterecht die zal alleen maar verdriet maaien. Ik hoop, geloof sterk en weet het bijna zeker dat de NPS velen zal verrassen bij de a.s. verkiezingen. De partij van Somo e.a. kan en mag niet groter worden dan de NPS. NPSers no libi joe partij in de steek, samen met al die leiders die er nu zijn moeten wij ’t doen en wo soor ding dat a kang. Any way met DiDiBrie gaat het niet. Deze duivel heeft al enkele keren de leiding van dit land in de hand gehad en altijd a kondre e lijdt verlies. DiDiBrie kan het land niet leiden, want hij heeft er geen kaas van gegeten. Hij kan niet eens 3 kinderen opvoeden. O ja hij heeft ook nog een pleegzoon die crimineel is. Ook Su begint crimineel te lijken/ worden. Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 12. Jammer voor hem, maar op Hooghart zit niemand, maar dan ook echt niemand te wachten.
  Een vakbondsleider, die het hoog in de bol is geschoten.
  Dit soort onbenullen moet tijdens de verkiezingen direct worden afgestraft.
  Hooghart is het uitgesproken voorbeeld, dat voor eigen gewin de politiek ingaat en dan heb ik het nog niet eens over zijn meer dan dubieuze verleden.
  Direct doorspoelen deze man.


  Maak melding

 13. Cyriel Daal en Lesley Rahman zijn weer vermoord, door deze actie van Hooghart en zijn keuze voor samenwerking. Ik had al geen hoge pet van de Surinaamse vakbeweging. Nu al helemaal niet.
  Ik deeel de mening van @Rudinho dat deze aap moet worden afgestraft.
  Zeg massaal neen tegen deze nieuwe partij en haar partijleide. Zet hem af als voorzitter van de CLO. Hij is net zo’n dictator als zijn broodheer B.


  Maak melding

 14. Door de jaren heen is Meneer Hooghart een onbetrouwbaar mens geworden!!! Ronald; waar mee je om gaat wordt je besmet! Jij gaat nú aan dé verkiezingen mee doen om je pension veilig stellen.

  Jij doet hét vóór je ZELF!!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 15. Kraboe na Barie. Vanwaar komen toch deze gevoelens, reactie’s, uitingen. Ik lees niets positiefs.(heeft het iets met de slavernij te maken)

  Wanneer toch die eenheid. Stimuleer elkaar. Ben je schuld vrij ,, het is niet goed,, heb je veel misdaan ,, het is ook niet goed. Geef meneer Hooghart een kans.
  Werk mee..
  Ben je hoog geschoold,, niet goed.,, Een eenvoudige man die hart heeft voor het land,, ook niet goed.
  Ooo, Surinamers toch.Wat een sprake.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.