Nieuwe W.W.C. moet overgewicht tegen gaan

6

De Faculteit der Technologische wetenschappen heeft in samenwerking met Het Internationaal Gezondheidscentrum(HIC) een nieuwe methode ontwikkeld die overgewicht moet tegen gaan. Om sneller en gezonder af te vallen is het van essentieel belang dat je weet wat eruit gaat, om te weten hoeveel er in moet. Dat meldt een woordvoerder van het HIC vandaag.

“Wij hebben hiervoor de W.W.C. ontwikkelt, een WC pot met ingebouwde weegschaal. Als je weet hoe jouw spijsvertering werkt en hoeveel je lichaam afstoot, kun je je voeding daarop afstemmen” aldus Antonius Abon van het Gezondheidscentrum. “Als je per 24 uur in totaal 1 kilo ontlasting hebt, is het van belang dat je niet meer dan 1500 gram eet verspreid over een dag” zegt hij.

De methode is al een tijdje bekend en een jaar geleden uitgeprobeerd door radio en TV presentator Quintis Ristie. Ristie heeft hier veel succes mee gehad. De bekende Surinamer is mede hierdoor in één jaar 62 kilo afgevallen. Mensen die zich willen opgeven voor de tweede proefperiode kunnen dat doen via wwcbenelux@gmail.com. Voor meer info: www.wwc-nederland.com.

Q-afgevallen

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Is er ook een afdeling van dit bedrijf in Suriname?

  Want dan kan Mr. Dr. Jennifer V. van Dijk – Silos zich ook aanmelden voor de tweede proefperiode.


  Maak melding

 2. Bulshit! Afvallen is een kwesti van zelf dicipline. Heb je dat niet dan heb echt een probleem.
  Gewoon gezond eten en veel lichaamsbeweging gebben is de beste manier om af te vallen.Succes.


  Maak melding

 3. kolibri, er zijn genoeg artsen en specialisten die bewijs hebben dat zelfdicipline en bewegen of zelfs gezond eten, vaak niet alleen genoeg zijn. En vergeet niet, ook zelfdicipline is een vaag begrip. niet zomaar andere hun onderzoek of werk voor nonsens uitmaken. je doet hen en jezelf tekort.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.