Suriname in waarnemersmissie Venezuela

14

PARAMARIBO, 27 mrt – Suriname is vertegenwoordigd in een waarnemersmissie naar Venezuela. De missie waarin onder meer minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken, moet snel rapport maken.

Het rapport over de sociale onrust in Venezuela is bestemd voor Unasur, de unie van Zuid-Amerikaanse staten. De missie praat onder meer met vertegenwoordigers van de regering van president Nicolas Maduro. Maar vanuit Unasur zelf wordt aangedrongen op meerdere gesprekspartners.

Vertegenwoordigers van de lidlanden Paraguay en Colombia hebben gevraagd om ontmoetingen met andere groepen. Er zou ook gesproken moeten worden met maatschappelijke organisaties die kunnen meewerken aan oplossingen. Een poging van de Organisatie van Amerikaanse Staten om Venezuela op de agenda te krijgen, stuitte op weerstand van de meeste Zuid-Amerikaanse lid landen.

14 REACTIES

 1. Wat lees ik nu?
  Lackie gaat naar Venezuela om onderzoek te doen naar de politieke situatie aldaar?
  En dat gaan ze doen door te spreken met de regering. Heeft hij dit zelf verzonnen? Achterlijke awarie dat je bent.
  Als de gewone man iedere dag in een rij moet gaan staan van een paar uur in de hoop dat die dan uiteindelijk 4 pakken meel mag meenemen naar huis voor zijn gezin, wel dan is er iets erg goed fout.
  De demagoog die er nu zit in Venezuela heeft er geen kaas van gegeten (net zoals zijn vriend in Sur) en zoals altijd bij demagogen heeft een ander het weer gedaan.
  Hmmm, waar heb ik dit vaker gehoord???
  O ja in Sur.
  Wat zegt de Surinaamse demagoog: Het zijn elementen in de samenleving die met onwaarheden het volk willen doen wijs maken dat het niet goed gaat in het land. Maar we zijn sterk en het volk is niet blind. Het succes is zichtbaar en Suriname doet het beter dan alle andere landen in de regio. bla bla bla

  Makkelijk gezegd door die volksmenner. Vooral als hij nooit met onafhankelijk gedegen cijfermateriaal komt. Verantwoording afleggen doen ze niet, sloten laten behandelen doen ze ook niet. Maar wat doen ze wel?
  Natuurlijk –> geld lenen en bedelen overal waar ze het kunnen krijgen. Handje uitsteken en dank je wel zeggen.
  Dat is wat ze perfect kunnen doen. Leningen aangaan is niet hun probleem. Dat is voor veel later.
  Werken voor je eigen shit is een vies woord voor hun. Stelen, bedriegen en handje ophouden. That is the way forward in Sur.
  I thank you all!


  Maak melding

 2. ha ha ha antwoorden op problemen in eigen land is/zijn er niet maar rapporteren inzake derden ??
  eigen oppositie zit maanden te wachten op antwoorden die maar niet komen…
  jabaya..het gras is altyd groener….


  Maak melding

 3. stuur observatie missie naar Venezuela, maar stuur ook observatie missie naar het Tigri gebied. Unasur, Caricom en OAS. minister Lackin u gaat een land voorbij.


  Maak melding

 4. Hahahaaaaaaa…whahahaaaaaaaahaahahaaaaaaa……
  Wat een vroege 1 April mop!!!

  Wat gaat in het rapport van Lackin dan staan….NEKS NO FOUT!!..Everything is goed!!!…
  Whahahaaaaaa…haahhhhhhhhhaaaaaaa…

  Nu heb ik mog meer medelijden met de bevolking van Venezuela!!!


  Maak melding

 5. Suriname is nu voorzitter van de Unasur.
  Lackin, de grootste lakei van onze president, moet in die rol leiding geven aan een waarnemersmissie, die over de problemen in Venezuela moet rapporteren.
  Hij moet door andere landen op het spoor worden gezet om ook maatschappelijke organisaties bij dit proces te betrekken en dat is volgens mij ook zeer noodzakelijk.
  Blijkbaar is hijzelf nooit op dat idee gekomen en dat geeft te denken.
  Bouta en Maduro zijn dikke vriendjes.
  Lackin doet altijd wat Bouta zegt en dat betekent, dat een waarnemersmissie onder leiding van Lackin nooit objectief kan rapporteren.
  Je kunt in dit geval zeggen, dat de lamme de blinde leidt en dat is in de geschiedenis nog nooit goed gegaan.


  Maak melding

 6. hoe is suriname deskundig en maakt suriname het niet erger op deze manier?

  de mensen die beleid maken op de achterkant van een bierviltje en die nooit weten wat er aan het einde van een project komt. wij wisten niet dat er ook geld nodig was voor het laatste jaar waarin er gewerkt zou worden en wij wisten niets van afwerken.


  Maak melding

 7. Hoe geloofwaardig komen leden van deze regering in het land over,laatstaan daarbuiten. Lid of niet, wereldwijd weet men ondertussen uit welk zaad afgezanten van de paarse misleider afkomstig…..duister paars zaad. Ma kut, hoe duisterder, des te meer al die oliedomme aanhangers en volgelingen krijsen…a fout a no neks.


  Maak melding

 8. Dat overheidambtenaren laat zijn betaald moet er ook gerapporteerd worden. Maar nee,het buitenlands probleem is belangrijker dan eigen land zelf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.