Clarence Seedorf mag voorlopig blijven bij AC Milan

6

Clarence Seedorf mag voorlopig blijven bij AC Milan. Zijn team heeft gisteren een broodnodige en knappe overwinning gepakt in de Serie A, toen ze met 2-0 van Fiorentina (de nummer 4 van de ranglijst) wonnen. Seedorf kreeg daardoor wat lucht in Milaan. De beginnende hoofdtrainer kreeg de afgelopen weken veel kritiek vanwege de teleurstellende resultaten van zijn elftal.

Volgens Italiaanse media was het tweeluik tegen Lazio (zondag) en Fiorentina cruciaal voor de toekomst van Seedorf bij AC Milan. In Rome pakte zijn elftal een punt (1-1) en in Florence woensdag een aansprekende overwinning. Philippe Mexès opende halverwege de eerste helft de score, Mario Balotelli tekende na een uur spelen uit een vrije trap voor de 0-2.

AC Milan staat met 39 punten op de 12e plaats, maar heeft wel weer wat zicht gekregen op de plaatsen die recht geven op Europees voetbal. Om dat te bereiken, zal de ploeg van Seedorf de komende weken wel moeten blijven winnen.

6 REACTIES

 1. Goed zo Clarence,no mèki yu mati kori yu mi boi!
  Je kan goed voetballen, maar een team trainen is een andere koek. je kan het best leren,jij bent niet dom !

  Succes mi Boi!!!!!!


  Maak melding

 2. @ Grasbarki, Moet Seedorf jouw opmerkingen als een compliment zien of als een schop onder zijn kont? Wie zegt jou dat niet weet dat een team trainen andere koek is? Alsof elke nederlaag door de trainer komt? En wie zegt jou dat er wat valt te leren?


  Maak melding

 3. Ja mang Clarence..Geloof in eigen kunnen. Dat is de les die je onze mensen leert. Geen doel is onbereikbaar zolang je het maar echt wilt en er voor de volle 100% voor gaat.

  Soso Blessie


  Maak melding

 4. Dit is voor de mensen die denken dat clarence Seedorf geen trainingsopleiding heeft gehad.

  KNVB maakt uitzondering voor Seedorf bij behalen trainersdiploma
  Donderdag, 16 mei 2013 om 13:45
  Clarence Seedorf heeft nog geen punt achter zijn loopbaan gezet en speelt momenteel bij het Braziliaanse Botafogo. De middenvelder is echter al wel bezig met het leven na zijn spelerscarrière en wil trainer worden. Seedorf is al bezig met het behalen van zijn papieren en doorloopt daartoe een individueel traject, zo meldt de KNVB donderdag op de officiële website.
  Het is de eerste keer dat de KNVB een individuele opleiding aan een speler aanbiedt. Normaal gesproken moeten spelers of trainers die het diploma Coach Betaald Voetbal willen halen de cursus klassikaal volgen, maar voor Seedorf wordt een uitzondering gemaakt. “Dit is vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en ervaringen, zowel binnen als buiten de voetbalwereld”, meldt de KNVB.
  De inmiddels 37-jarige Seedorf is de meest succesvolle Nederlandse voetballer ooit en won in zijn loopbaan liefst vier keer de Champions League: met Ajax, Real Madrid en tweemaal met AC Milan. Ook won hij twee keer de wereldbeker voor clubteams en werd hij meerdere malen landskampioen.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 5. @ Tak Fi Fosi.

  Hij moet het zien als een compliment,who the f.ck ben ik om hem een schop onder zijn r..t te verkopen ?
  Nee brada, deze Clarence verdient lof en niet anders !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.