zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKwaku Summer Festival dit jaar 5 weken: van 12 juli t/m 10...

Kwaku Summer Festival dit jaar 5 weken: van 12 juli t/m 10 augustus

-

Does Travel - naar Suriname

Kwaku Summer Festival is de nieuwe naam van het oude ‘Kwakoe festival’ dat sinds 1975 iedere zomer plaatsvindt in de Amsterdamse Bijlmermeer. In 2013 is het festival in de professionele handen gekomen van de organisatoren van het succesvolle Keti Koti Festival in Amsterdam, die het evenement onder de naam Kwaku Summer Festival een nieuwe impuls hebben gegeven.

Deze organisatie, Kwaku Summer Festival BV, mag het dit jaar weer doen. Vincent Soekra, Ivette Forster, Frans de Vries en Jacco van Sandijk, de vier partners in het bedrijf hebben gisteren (dinsdag 25 maart 2014) op het Stadsdeelkantoor Amsterdam Zuidoost met stadsdeel voorzitter Tjeerd Herrema hun handtekeningen onder het contract gezet(foto).

Het Kwaku Summer Festival 2014 barst los op 12 juli en duurt dit jaar 5 weken tot 10 augustus. Lees het uitgebreid artikel op www.suriname.nl.

kwaku.teken

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES