donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnrust op school na vondst windbuks

Onrust op school na vondst windbuks

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 21 mrt – De J. P. Dennertschool in Noord Paramaribo haalt het nieuws met de vondst van een luchtbuks in de toiletruimtes. Hoewel leerlingen van deze school voor Mulo, beweren dat een medestudent eigenaar is, zijn geen aanhoudingen verricht. Leerlingen en ouders verkeren in alle staten.

De bewuste leerling zou tot van alles in staat zijn. Een mobiele telefoon die een leerlinge was kwijt geraakt, is aangetroffen bij de jongeman. De politie nam het wapen in beslag, maar verder gebeurde er niets. “Ik vind niet dat mijn kinderen veilig zijn. Als de jongen geschorst wordt of afgeschreven, kan hij wraak nemen. Wie weet dan wat er gebeurt”, zegt een ouder tegenover de Ware Tijd. Dit schetst meteen het algemeen gevoel onder ouders. De jongeman moet wel een heel intimiderende indruk afgeven.

De ouders vinden in elk geval dat de jongen een gevaar vormt. De schoolleiding lijkt er minder zwaar aan te tillen. Volgens de Timesof Suriname is het ministerie van Onderwijs & Volksontwikkeling niet eens ge√Įnformeerd. Volgens protocol hoort dit wel. De schoolleiding moet zich alsnog verantwoorden. “Zo’n zwaarwichtige zaak kan je als schoolleiding niet zelf afhandelen, ze is haar boekje te buiten gegaan”, zegt Roy Narain, top functionaris op Onderwijs & Volksontwikkeling.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

19 REACTIES
 1. Eerder in het nieuws was er sprake van een vuistvuurwapen met scherpe patronen, en nu ineens is het een windbuks geworden, omdat deze jongeman een zoon is van een hoogwaardigheidsbekleder, en daarom dat gebeuren niet naar buiten mocht komen, doordat de positie van de vader wel eens in gevaar zou kunnen komen, zo door en door corrupt is dt land.


  Maak melding
 2. Als Bouta en zijn zijnen met mitrailleurs overweg kunnen, laat deze gast dan zien, dat hij dat ook kan maar, dan met een windbuks(kleinere kaliber) en straks op latere leeftijd over gaat naar erger dan de mitrailleurs. je moet toch uiteindelijk klein beginnen!!

  En jong geleerd is oud gedaan!!

  Denk in ieder geval niet, dat hij een kolibrietje ermee ging schieten.


  Maak melding
 3. @ Jack Russel
  Denk je dat er in Suriname nog steeds klasse justitie plaatsvindt? Als dat zo is, noem ik dit fenomeen wel een nationale blunder van de locale autoriteiten.


  Maak melding
 4. opvoeding door ouders is heel belamgrijk vvor een kind die met buiten activiteiten,positief of negatief,in contact komt.
  als een kind ervoor kiest om negatieve handelingen te ondernemen terwijl hij/zij de gevolgen ervan kent,dan moet die ook de gevolgen ervan ondervinden en hard aangepakt worden.
  de politie had die persoon mee moeten nemen en bv voor twee dagen moeten opsluiten en na zijn gevangenschap een waarschuwing mee geven;;als jij wie dan ook gaat bedrijgen of lichaams letsel toebrengt,kom jij in grote problemen met de politie en justitie.


  Maak melding
 5. Het begint overigens allemaal THUIS. Als het thuis klopte was dit asociale geode niet aan de orde. Sommigen onder ons hebben allen weet van voeden zo daarvan sprake is. Menigeen is zelf toe aan (her) opvoeding.


  Maak melding
 6. Negentig procent van de veroordeelden aan wie voorwaardelijke invrijheidstelling (vi) is verleend door minister Edward Belfort, blijkt recidivist te zijn. Een grote groep van deze criminelen is zelfs drie tot vijf keren recidivist geweest en heeft geen resocialisatie ondergaan. Enkelen zijn zelfs tien keren recidivist geweest. Van de 105 personen die in vrijheid zijn gesteld, heeft veertig procent ernstige berovingen gepleegd. Twintig procent van de criminelen was voor moord en doodslag opgesloten, terwijl vijftien procent verkrachters is geweest. Enkelen hebben ook minderjarige meisjes verkracht. De rest van de in vrijheid gestelden heeft zich schuldig gemaakt aan inbraken en andere lichte straf.

  Leve mr. i’m nasty krijsen ze allemaal. Ze krijgen ook een criminele rol bij de aanloop naar de verkiezing. Zorgen voor nog meer misdaad, want die komt wis en zeker. Dan wordt de noodtoestand uitgeroepen tot nader order. Wie geloven en hopen dat ndp en cp rust,vrede en voorspoed zullen brengen zijn oliedomme stommelingen.


  Maak melding
 7. Wat een gelul de mensen die willen praten over SU en de meeste wonen niet eens in SU kijk wat de leiders van de landen waar jullie weg van zijn in de eeuwen hebben gedaan en nog steeds op zogenaamde legale manier en als of er in geen ander land wat gebeurt zo heilig zijn die landen crimineel vrij wapen vrij drugs vrij en geen van de negatieve gasten zien alleen het kwaad over het goeie hoor je ze niet praten daarom noem ik ze wel duivels haat zaaiers en land verraders ja zo is het mijn mening en ook dat is de waarheid dan mogen zij lullen wat ze willen het is zo.


  Maak melding
 8. “”Wat een gelul de mensen die willen praten over SU en de meeste wonen niet eens in SU kijk wat de leiders van de landen waar jullie weg van zijn in de eeuwen hebben gedaan en nog steeds op zogenaamde legale manier en als of er in geen ander land wat gebeurt zo heilig zijn die landen crimineel vrij wapen vrij drugs vrij en geen van de negatieve gasten zien alleen het kwaad over het goeie hoor je ze niet praten daarom noem ik ze wel duivels haat zaaiers en land verraders ja zo is het mijn mening en ook dat is de waarheid dan mogen zij lullen wat ze willen het is zo.””

  OK, dus die anderen zijn ook slecht, dus in Suriname mag het ook?

  Ik hoop een keer dat je dochter in Suriname verkracht wordt waar je bij staat. Zien of je dan nog zo praat.

  Misdaad is misdaad en moet veroordeeld en aangepakt worden, preventief en curatief. Waar ook ter wereld.

  En wat dat goeie betreft dat sommigen niet zien:

  Ik ben niet echt gelovig, maar volgens de bijbel doet ook de duivel soms goede dingen, met als doel nog meer kwaad te kunnen doen.

  Deze regering voert projecten uit om te kunnen stelen, vergeeft anderen om zelf niet veroordeeld te worden, laat misdadigers die het niet verdienen vrij zodat meer mensen op ze stemmen (de misdadigers + hun familie), …… .

  WOW, wat zijn ze goed!!!


  Maak melding
 9. Ik ben in Suriname geboren en woont nog steeds in Suriname. Ik woont in een democratisch land en als het niet goed gaat met mijn land mag ik reageren en kritiek leveren.


  Maak melding
 10. Midete geeft een helder redelike reactie en wat volgt er op, weer een hoog aantal minnetjes , gadverdamme wat een achterlijke randdebielen zitten hier op deze site, je kunt wel zien dat het voormalige hoofd van de anti-terreur organisatie in de bak zit in de U S A, een criminele paarse rotbende, inferieur soort mensen


  Maak melding
 11. Zo is dat eere,
  Gedoe over wie er wel of niet in woont en dus iets of niets mag vinden. Sur telt 500.000 luttele inwoners. In vele landen is dat een kleine stad. Een wapen naar school en telefoons stelen van je medeleerlingen en gewoon laten gaan.Als ik die ouders was van die kinderen plaats ik mijn kind zodra het kan op een andere school.


  Maak melding
 12. soso lobi. ik hou van mijn land dus daarom dat ik nog steeds surinaamse ben en blijf. mi na sranang mang en waar ik ook ben. ik wil alles horen en weten wat er in ons land gebeurd. het is wel lulkoek voor anderen maar dat is mijn mening.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES