Ultimatum voor Clarence Seedorf bij AC Milan

26

Na zeven nederlagen in twaalf wedstrijden staat de positie van Clarence Seedorf bij AC Milan nu al onder druk. Dat schrijft de gezaghebbende sportkrant La Gazzetta dello Sport, meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de krant gaat het sinds de komst van Seedorf in januari alleen maar slechter met de club.

Volgens de Italiaanse sportkrant heeft woensdagavond een geheim beraad plaatsgevonden tussen eigenaar Silvio Berlusconi’s, zijn dochter Barbara, die lid is van de raad van bestuur, directeur Galliani en drie spelers. De uitkomst: Als de komende twee wedstrijden geen gunstig resultaat opleveren, moet Seedorf plaatsmaken.

AC Milan verloor afgelopen weekend voor de elfde keer dit seizoen. De club staat inmiddels op de elfde plek in de serie A. Drie maanden geleden werd Clarence Seedorf nog als de verlosser binnengehaald bij de topclub van weleer, maar inmiddels ligt hij hevig onder vuur. Seedorf krijgt nu nog twee wedstrijden de kans als trainer van AC Milan.


26 REACTIES

 1. Dat zal moeilijk worden…..gaan zitten bidden zal niks opleveren….want God gaat een andere niet benadelen door te laten verliezen waar zij hadden moeten winnen….Hoop op een geluk een wonder…a tori moeilijk.


  Maak melding

 2. mooie carriere als clubvoetballer, als international mislukt. Maar een goede voetballer is nog geen goede trainer…zie Gullit/Rijkaart en dus nu Seedorf.


  Maak melding

 3. In ieder geval heeft hij het geprobeerd maar het blijft lullig. Een smet op zijn palmares indien hij na exact 3 maanden eruit wordt gebonjourd vind ik.

  Onder de kop ; ” Seedorf naar Milaan voor trainerschap A-C Milan “, van maandag 13 januari 2014 hier op Waterkant gaf ik op 14 januari 2014 om 09:03 uur een reactie op dat artikel en ik vrees dat mijn woorden van toen richting werkelijkheid opgaan.

  Hopelijk worden de komende wedstrijden in winst omgezet. Misschien had ” Sedre” even voor een week PARA moeten bezoeken ALVORENS naar ITALIË te vertrekken voor die ZWARE TAAK !

  CHAVÉZ önskar dig en trevlig kväll


  Maak melding

 4. Juist, hij is te zacht! Maar het is jammer voor hem dat hij de schuld krijgt voor scores van een club die al niet goed meer was. Beter als hij een klein stapje terug doet en langzaam het vak leert. Succes jongen!


  Maak melding

 5. Seedorf is een slechte deal aangegaan. Hij was te Surinaams, zijn was ego was veel te makkelijk gestreeld met de aai over zijn bol door de interesse in hem als coach van A.C. Milan!

  Als coach een aanstelling aangaan in het midden van het seizoen van een team dat zich in een neerwaartse spiraal bevind zonder zelf onderzoek verrichten wat de mankementen van het team zijn is een risico op zich.
  Bovendien zit Seedorf met een selectie opgescheept die hij zelf als coach niet heeft aangekocht en waar hij als coach waarschijnlijk ook niet volledig achterstaat.

  Had zelf gedacht dat ze nog hem volgend seizoen de kans zouden geven maar een topclub als A.C. Milan wil gelijk succes en eist succes!


  Maak melding

 6. Hij heeft te hoog gegrepen. Ik heb altijd gezegd.
  Wordt eerst jeugdtrainer. Doe ervaring op en ga zo verder. Bijvoorbeeld assistent trainer.

  Ik hoop dat hij hier lering uit trekt.
  Succes Seedorf.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 7. Hij is later ingestapt om erger te voorkomen voor AC Milan. Was hij bij het begin van de competitie als trainer aangesteld, dan had hij het beter gedaan.

  Maar denk dat het heel moeilijk wordt maar is wel een ervaring rijker in het leven. Succes Clarence.


  Maak melding

 8. @ Klootmans:

  Ik heb thuis kippengaas latten en spijkers, wil je ze komen halen ? Dan mag je het doel dichtspijkeren,of heb je liever bakstenen en cement ??( Lol maloot )


  Maak melding

 9. Allemaal theorieen,als de Klootzakken die miljoenen verdienen niet willen presteren, krijgt trainer altijd de schuld.Ongeacht welke trainer dan ook,de fans beginnen te roeren en daarna het bestuur,dan ben je ten dode opgeschreven! Ik vergelijk een goede trainer als een grote L.L:presteren moet je doe dat niet, dan wordt je de laan uitgestuurd zo simpel is dat !!!!!!


  Maak melding

 10. Jammer, maar nooit geschoten is altijd mis, hij heeft in ieder geval het lef gehad om er aan te beginnen, en heeft gewoon kwaliteiten, ook andere grote trainers moesten vaak het veld ruimen als de spelers niet presteerden.
  Lukt het dan prijzen ze je de hemel in, gaat het minder laten ze je vallen als een baksteen


  Maak melding

 11. Jammer,Hij heeft veel lef en doorzetting vermogen.Als het niet luk probeer in je iegen geboorteland.Zodat wij in de toekomst deel kunnen nemen aan WK.Succes Clarence.


  Maak melding

 12. Sabottage ten voeten uit. Bij het komen van C vertrekt er een belangrijke spelverdeler, die klaarblijkelijk niet onder een zwarte man wil spelen. Met een zo goed als uitgebluste Kaka en een humeurige Ballotelli komen we ook geen millimeter verder. Clarens heeft wereldwijd al unieke en onnavolgbare prestaties neergezet. Give him the tools and he will do the job otherwise Clarens, VERLAAT HET ZINKEND SCHIP!!!


  Maak melding

 13. Ik heb volle vertrouwen in Seedorf en ik denk dat hij de klus gaat klaren. Ook in AC Milans belang is het niet verstandig Seedorf te ontslaan en ik denk ook niet dat men dat gaat doen. Dat zou betekenen dat Milan geen verstand heeft om de goede trainer te selecteren. Ik weet dat er velen in Nederland zijn die hem graag op zijn bek zien gaan, maar de vraag is zouden zij het beter kunnen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.