Nieuw seizoen TV programma Atlas in Suriname opgenomen

3

Na de succesvolle eerste reeks van Atlas, komt de AVRO dit najaar met een nieuw seizoen van het avonturenprogramma. Lauren Verster zal het programma wederom presenteren. In het tweede seizoen van Atlas wordt opnieuw een avontuurlijke tocht ondernomen door een groep bekende Nederlanders. Dit keer treden de deelnemers in de voetsporen van de goudzoekers van Suriname.

De adembenemende race begint in Fort Nieuw Amsterdam waar eeuwen geleden de Nederlanders hun geluk kwamen beproeven. Ook vandaag de dag trekt Suriname veel gelukszoekers aan: mensen uit alle windstreken, op zoek … naar goud. Atlas trekt in het spoor van deze goudzoekers: van de goudkuilen in het wetteloze zuiden, tot het bloeiende handelscentrum in de hoofdstad Paramaribo. In elk van de 10 etappes strijden twee teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van het goud uit het regenwoud…

De eerste serie van Atlas speelde zich afgelopen jaar af in Marokko. De uitzending is in het voorjaar te zien bij de AVRO.


3 REACTIES

  1. Toch positief voor Suriname. Na ‘meiden in de jungle’ , ‘Bachelor’ en straks ‘ik ben een ster haal me hieruit’ die 21 april a.s. wordt uitgezonden en daarna ‘Atlas’ … leuk hoor.


    Maak melding

  2. Zulke programma’s moeten de regeringen van die landen waar het wordt opgenomen verbieden. Die landen worden gebruikt als kinderspeelplaats van enkele tv-producenten van Nederland. Het is schandaliG te zien hoe arrogant de hollanders omgaan met de lokale bevolking. Gewoon die hollanders eruit schoppen of voor een paar dagen in Santo Boma in de cel laten kennis maken met de criminele kant van Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.