‘Parallellen uitspraken Bouterse en Maduro’

56

PARAMARIBO, 17 mrt – Er zijn parallellen te trekken tussen recente uitspraken van president Desiré Bouterse en zijn Venezolaanse ambt genoot Nicolas Naturist. Dit stelt voorzitter Sunil Oemrawsingh van de stichting 8 December 1982. Het zou niet bepaald geruststellend zijn.

Beide presidenten hebben het namelijk over de Verenigde Staten van Amerika. Die zou achter de schermen bezig zijn. Volgens Margriet dan bij de sociale protesten in zijn land. Voor Bouterse zou het meer te maken hebben met bemoeienis bij de verkiezingen van volgend jaar. Oemrawsingh vindt het hoog tijd dat het parlement zich laat horen.

Dit dan “aangezien ook wij als Surinamers een dergelijke situatie hebben gekend in de jaren tachtig toen hoge inflatie en tekorten aan basisgoederen voelbaar waren en mensenrechten ernstig geschonden werden.” Volgens Oemrawsingh mag Suriname geen partij worden in het Venezolaanse conflict.

Bekijk ook:

56 REACTIES

 1. DDBcc1 laat zich nog steeds laatdunkend uit over nabestaanden 8 december en kritische landen zoals Amerika. Zijn houding van wie niet voor is is staatsvijand is een gevaarlijk standpunt, een president onwaardig. En echt veel waardering voor het parlement laat hij ook niet zien. Kortom president DDB is niet een president om er gerust bij te zijn.


  Maak melding

 2. Fileren
  De slachtoffers van 8 december zijn ook mensen waar je laatdunkend over moet doen eigen schuld
  Als zij zich opstelden als de nieuwe redi moesoe


  Maak melding

 3. Beiden denk om je taal gebruik !

  Suriname is geen 80/82 meer.

  DAT NOOIT WEER !!!!

  Suriname is 2014.

  Blijf scherp

  en

  “No Spang”.


  Maak melding

 4. De Venezolaanse president Hugo Chavez beschuldigt Nederland ervan de Amerikaanse strijdkrachten gebruik te laten maken van Aruba, Curaçao en Bonaire om een mogelijke aanval op zijn regering voor te bereiden.

  kent U deze nog??

  De Venezolaanse president Hugo Chavez heeft vermoedens geuit dat de Verenigde Staten “een geheime technologie heeft ontwikkeld om Latijns-Amerikaanse leiders kanker te bezorgen”. 🙂

  DADA was dolblij tijdens de VN bijeenkomst in NY alwaar hij “op de foto mocht met Obama”.

  DADA is thans niet meer trots op de US omdat zijn “trots” een gratis kamerverhuur in heeft in sing sing!

  als morgen maduro zegt I LOVE USA wat gaat DADA dan zeggen???


  Maak melding

 5. Natuurlijk hebben bouta en maduro een behoorlijk aantal zaken metelkaar gemeen.
  beiden zijn dictators
  beiden zijn aan de’ macht’ gekomen middels verraad
  beiden haten Amerika en de rest van het westen
  beiden willen graag gekend worden als de’ machtigste lijders’ van de Caricom en unasur landen.

  En Farrakhan heft gelijk,
  zowel bouta als putin gaan strakjes putin prijzen en hun steun betuigen aan hem voor het annexeren van Crimea.
  Hier alleen al bij de gedachte dat Nederland Suriname gaat annexeren krijgt boutaatje te maken met diarreen en zenuwaanvallen…maar als een dictator een ander natie annexeert heft boutaatje helemaal geen problemen mee!


  Maak melding

 6. Hij leert het nooit, iedereen kan zich de gevolgen van zijn hechte band met Maurice Bishop nog herinneren . Paraman Pinto ik hebt de hoop opgegeven dat jij ooit wijzer zal worden. Dat Haat en wrok niets oplost weten wij, 8 dec 1982, Moiwana 1986, bedreiging van jongeren die terecht protesteren tegen de aanname van onmenselijke amnestiewet, de moord op Inspecteur Gooding, Roy Horp zijn duidelijke voorbeelden, yu buriki.


  Maak melding

 7. Mensen jullie kunnen wel zeggen wat jullie willen maar het blijkt toch ook dat het zo is dat AMERIKA zich met alles en overal in bemoeit en wel wilt dat een ieder zich houd aan hun regels wat waren de laatste uitspraken van BUHS tijdens in tijd van oorlog WIE NIET VOOR ONS IS IS TEGEN ONS was dat wel goed dat soort dingen vergeten wij wie heeft voor oorlog gezorgd met leugen dat er wapens zijn waarmee IRAK de wereld bedreigt en voor splitsingen van veel andere landen dus als men ze nu niet vertrouwd wat dan ik vind het best als ze in de bres gaan voor mensen maar niet omdat het hun belang is en een ander mag zijn belang niet beschermen waar kijkt SUNIL OEMRAWSINGH naar tuurlijk wat hem uit komt want SU heeft niet gezegd dat ze voor MADURO zijn maar willen zorgen voor een vreedzaam oplossing als lid van UNASUR en wat verstaan jullie niet nee niks goed want het mag en zal niet goed moeten over komen in belang van tegen partij dus dan mag alles ja he AWARI SUN .


  Maak melding

 8. Ex-militairen, die betrokken zijn geweest bij de binnenlands oorlog, komen in aanmerking voor een perceel. Dat kregen ze vrijdagmiddag te horen tijdens een samenkomst in OCER, zo bericht De West in haar editie van zaterdag 15 maart 2014.

  ‘Diegenen die reeds over een perceel beschikken komen niet in aanmerking. En voor degenen bij wie de problematiek groot is, bijvoorbeeld drugsverslaafden, zullen er andere stappen ondernomen worden’, zei Henk Amstelveen, ondersteuningsgroepslid van het Bureau Volkscontacten in aanvulling op de perceelbelofte.

  Enkele ex-militairen vroegen aan Amstelveen of dit geen verkiezingsstunt is. Ze vrezen dat de belofte bedoeld is om ze zoet te houden tenminste tot de verkiezingen van volgend jaar. Amstelveen zei in reactie op die vraag: ‘Jullie moeten blij zijn met een perceel, liever te laat dan nooit.’

  Vrvolgens zei hij tegen de aanwezigen ,dat het stukje grond als dekking gebruikt kan worden en een hypotheeklening kan worden aangevraagd ingeval de ex-militairen de behoefte hebben om een huis te laten bouwen. ‘Want zo heb ik mijn huis ook gebouwd’, stelde Amstelveen.

  Met betrekking tot de ex-militairen die aan drugs verslaafd zijn of in andere moeilijkheden verkeren zullen andere stappen ondernomen worden, verduidelijkte Amstelveen. Het perceel kan op naam van een kind of echtgenoot komen te staan, of op naam van een coöperatie.

  ‘Ik zal heel streng te werk gaan’, aldus Amstelveen. Een ex-militair merkte op dat na ruim 18 jaren en 3 maanden de wensen van de ex militairen in vervulling zullen komen. ‘Tijdens de vorige regering zijn we 15 jaren achtergehouden. De huidige regering zit nu 3 jaar en 3 maanden en tot nu toe zien wij geen licht in de tunnel.’
  March 16, 2014

  KIJK ZO KOPEN WIJ DE MENSEN OM,VERKIEZINGSSTUNT!!!
  OORLOGMISDADIGERS DIE EEN GROND KRIJGEN!!
  Dan kunnen we maar liever elke dag een ‘coup’ of Binnenlandse oorlog gaan voeren want onder deze criminele regering LOONT HET!!!VEEL BELOVEND!!!

  Hai Baja,
  de couplijder tevens massa moordenaar is de lijder van het land, alle andere nog in leven zijnde coupplegdres zijn of ministers,ambassadeurs,….
  Hai Mi Gado,


  Maak melding

 9. Wel, ik ben in ieder geval geen boutamang, maar ook geen frontmang. Feit is wel, dat Amerika in elk land op deze wereld een regering wilt die naar de pijpen van Amerika danst. Als het ze niet zint, dan zorgen ze ervoor dat er opstand uitbreekt in zo een land. Het is niet dat de ( front )politici in Suriname het niet weten ; het gaat in de politiek altijd, altijd, altijd om het eigen belang. Amerika is zelfs bereid een burgeroorlog te veroorzaken in andere landen als de regering daar niet pro Amerika is. Dode burgers deren niet, het gaat om POWER !!! En noem me nu geen boutamang, want wie tegen de ene is, hoeft niet vóór de andere kant te zijn. Open up your eyes and your mind, and look to the world without hate and revenge, than only you can see and know the truth. Politicians are the devils on earth, all of them.


  Maak melding

 10. Twee paria’s in Zuid Amerika, maar een en dezelfde gedachte.
  Voor ons land zou het heek veel beter zijn als de bilaterale contacten met andere Zuid Amerikaanse landen zouden worden aangetrokken in plaats van voortdurend te flirten met Venezuela.
  Brazilie en Argentinie behoren tot de top tien van de economische grootmachten in de wereld en Brazilie is zelfs onze buurman.
  Die landen moeten ons blijkbaar niet.
  Het laat zich niet moeilijk raden, waarom niet.


  Maak melding

 11. wat een Kul artikel…de hele ganse wereld praat over de USA, lang voordat Bouterse en Maduro presidenten waren!

  Dit is al decennia zo…of het nou in Zuid-Amerika of Europa of de Arabische wereld of Azië is. Een ieder praat over de USA en haar beleid of het nou positief of negatief is.


  Maak melding

 12. Ja, Paranam, je hebt gelijk. Haat en wrok lossen inderdaad niets op. Inderdaad, de haat binnen de NDP op de hardwerkende Charles Pahlad van Wanica. De haat in Saramacca tussen de partijen van Sital en Malhoe en de vuile openbare uitspraken die daarmee gepaard gaan. Deze figuren zijn echt geen NPS’s. Bouterse is chairman van UNASUS en heeft zich inderdaad onafhankelijk op te stellen. Jouw missie als Boutist is om Ricardo Panka aan te spreken opdat de NDP-Parlementariers quorum verlenen zodat land’s vergaderingen voortgang kunnen vinden. See you in New York on March 23 together with Kandhai.


  Maak melding

 13. De ene was buschauffeur, de ander pornoblaadjes venter. Wat verwacht je dan?
  @ Paraman
  Er is een verschil tussen haat en wrok aan de ene kant en rechtvaardigheid en rechtsgevoel aan de andere. Blijkbaar heb je dat nooit onderwezen gekregen. Kun jij wel een lijn trekken tussen goed en kwaad? Neen?
  Oh je bent NDP-er, een aanhangsel van een vertegenwoordiger van de duivel.


  Maak melding

 14. @Anderfront
  Je hoeft je niet te schamen een bouta man te zijn!Je woorden hier maken het duidelijk dat jij bouta LOYAAL bent!
  Als volgens jou de wereld naar de pijpen van Amerika moet dansen kan ik je vertellen dat in Suriname de surinamers naar de pijpen van bouta moet dansen!
  Bouta heeft coup gepleegd ,telefooncoup,burgeroorlog veroorzaakt tussen broeders in het binnenland,verstuurd kogelbrieven, beloond zichzelve met amnestie ,is een massamoordenaar en jij hebt zogenaamd geen mening over deze lijder?!!Het lijkt alsof jij in het land van Putin woont!!of van Maduro….


  Maak melding

 15. Als de arme Surinamers zoals Moesje van de prasie oso, Mai van de polders, Maï van de kampong, Ping Ping van het dorp bakka a dam a soela de/Tapanhoni/Moengo, Texas/Saramaccastraat, Toekajana Amazone van Sipaliwini, Moesje van Boitie met hun kids die kies gerechtigd zijn niet inzien dat zij moeten gaan ophouden om traditioneel te stemmen op mensen die op hen lijken dan hoeven er geen verkiezingen gehouden te worden op 25 mei 2015.

  Alle etniciteiten zullen tussen nu en 25 mei hun hersenen moeten gaan gebruiken, goed het nieuws in Venezuela volgen en kijken op de radio en teevee, goed te luisteren en gaan praten nanga ding bradie ede wan innie ding famirie, biertie sma en wil ding leg ding uit san boeng djie a kondre. Wik ding leg ding uit san na democratie, leg ding uit san na rechtsstaat.

  Leg ding uit dat sranan moes foe ab wan tra edeman foe tierie sranan kondre bakka 25 mei 2015.

  DDB dé volg a lijn foe Venezuela, Cuba wan fasie dé tja pina, na fa a bing dé in na pis ting foe a coep foe jari 80 san pesa. A herie kondre pin pina, toiletpapier no bing dé foe fiegie a bakka go, té sma bing ka , brede no dé, olie ajoen, ding winkrie bing legie. Monie no bing dé. A koers bing hé. Alla dé ding hosselman bing wissel,wissel amerkan dalla, nanga Hollands money.

  If oe no poer Bouta, wo ka bakka.

  Bouta nanga dé adviseur oe goedoe en a people do pinna, lik a ting fa koep.

  25 mei 2015 Sranan moe abbie wang tra edeman foe tierie sranan kondre.


  Maak melding

 16. Zo spreken de ongeletterden, het zijn de hedendaagse dictatoren die dezelfde taal spreken.

  Criminelen, moordenaars, hufters, boevenbende, drugsgebruikers etc. etc.

  Zielig voor de arme Surinaamse burgers.


  Maak melding

 17. Amerika was vroeger (tot 30 jaar na WOII) een zegen voor de wereld. Tegenwoordig is het een grote vloek in de werreld. Overal spelen ze groepen mensen tegen elkaar uit, in naam van ‘democratie’. Voor hen betekent democratie dat een groep burgers een ander groep burgers omver kan werpen en de macht grijpen. Dit is ook een soort staatsgreep, maar dan uitgevoerd door de ene groep tegen een andere groep. Zoals altijd zijn de oospronkelijke arme bewoners van deze landen altijd het slachtoffer. Waar in de wereld heeft de VS een regering gezet die de armen vooruit heeft geholpen? Nergens. Wie zo’n land kent, moet niet schromen het te noemen. Wanneer de VS in een land ingrijpt, is het resultaat vaak dat: de armen nog armer worden, een bovenlaag in het land alles overneemt en de Amerikaanse multinationals flink bevoordeelt, het met de mensenrechten juist slechter gaat.
  Dit zie je nu terug in Venezuela en dit ga je ook terugzien in Suriname, mocht de VS er ooit ingrijpen.


  Maak melding

 18. twee megalomane randdebielen die hun volk onderdrukken, zichzelf verrijken en die volgevreten speknek uit suriname heeft ook nog 15 moorden op zijn naam.

  Heel Zuid-Amerika is 1 groot rovershol en een complot van drugsgerelateerde dictators.

  Je zal er maar wonen….heb je toch niks meer aan je leven.


  Maak melding

 19. Dankzij Amerika zijn we verlost van Dino,anders zouden zijn aktiviteiten ergere vormen aannemen, weer Suriname op de wereldkaart brengen met een andere naam Hezbosur. Dankzij Amerika zijn wij verlost van de 2e terrorist van Suriname. Dankzij Bouta zijn vele armen armer geworden , rijken rijker,corrupt corrupter ,dus alles met er erachter. In de rij gaan staan om levensmiddelen te kopen wil ik niet meer meemaken. 2 uren in de rij gaan staan om 2 liters melk te kopen voor mijn zusje die nog een baby was , was ik genoodzaakt dat te doen. Dus Amerika,oppakken die 1e.


  Maak melding

 20. Ik ben ook niet altijd een VS fan, maar de VS is nauwelijks bezig met Suriname, behalve als we ruzie maken in hun achtertuin. Ze hebben hun handen vol aan Irak, Iran, S.Arabie, Pakistan, rusland, China, Duitsland en alle andere landen die er wel toe doen, zowel in negatieve als positieve zin. Suriname telt minder mensen dan een gemiddelde staat in de VS. Alleen met de inzet van burgers zijn we binnen een oogwenk weggevaagd (bij wijze van). Bij welke top worden we gevraagd om erbij te zitten? De G45, zelfs dan niet! Maar wie ruzie wilt, krijgt ruzie. Het is niet de taak van de VS om andere landen rijk te maken, Amerikanen werken t*r*ng hard en het resultaat mag er zijn. Maar om toch voorbeelden te noemen, Europa na de oorlog en S.Arabie (ja, iemand koopt de olie van de stinkend rijke Saoedi’s).


  Maak melding

 21. Trouwens…Maar Suri moet vooral denken dat we met deze narco narcist de wereld aan kunnen. Kijk vooral naar Poetin, behalve dat Rusland groot en rijk is en Sur nauwelijks op de kaart te vinden is.


  Maak melding

 22. President DDB klampt zich vast aan de enige geestverwand op het ZuidAmerikaans vasteland. De resultaten van de achterhaalde revolutie zijn ons bekend. In Venezuela maken ze het mee, zelfs geen toiletpapier. De ouderwetse revolutie past niet meer in deze tijd. En Suriname moey uitkijken dat het door de DDB bende teruggebracht wordt naar de jaren 80. Er moet scherp worden gelet op de uitspraken van DDB. De zelfverrijking die aan de gang is gaat de DDB bende niet zomaar opgeven. Plus wil DDBcc1 koste wat koste uit de gevangenis blijven.


  Maak melding

 23. Ben66, normaal reageer ik niet op iemands bericht, maar zoals jij het bewoord hebt kon ik het niet beter verwoorden, alleen een gedeelte van dit domme volk ziet dat niet, alsof het de noormaalste zaak is dat een moordenaar president van een land is.


  Maak melding

 24. Jack Russel

  Ben66, normaal reageer ik niet op iemands bericht, maar zoals jij het bewoord hebt kon ik het niet beter verwoorden, alleen een gedeelte van dit domme volk ziet dat niet, alsof het de noormaalste zaak is dat een moordenaar president van een land is………………………………JACK niet eerlijk als jij hem niet hebt zien moorden….ook al ben jij 66…jij moet verstandig zijn…….zo ben jij geen eerlijk mens.


  Maak melding

 25. Het oude front en haar aanhangers zijn blijven steken in een ’80-’82 doctrine.

  Ze hebben niet in de gaten dat de wereld en vooral Zd. Amerika de laatste 15 jaar totaal veranderd is.

  Het is heel typerend dat deze drastische veranderingen in Zd Amerika hebben plaatsgevonden zonder dat de ouwe (wijven) front regering dit in de gaten had.

  Nee, zulke idioten mogen NOOIT MEER regeermacht krijgen.
  Zo’n stelletje nietsnutten kan Suriname alleen maar achteruitgang brengen en zal ons tot pispaaltje van Zd. Amerika maken.


  Maak melding

 26. De President van Suriname laat het toe dat zijn vrienden het geld van de hardwerkende surinamers stelen. Wacht maar totdat de Amerikanen hier zijn,geen van de vrienden gaan bouta niet meer kennen


  Maak melding

 27. Een thematische variatie op de logica.

  Bouterse is een slap aftreksel.
  Nicolas Maduro is een slap aftreksel.
  Hugo Chávez is een aftreksel.

  Als Bouterse een slap aftreksel is van Nicolas Maduro.
  En Nicolas Maduro een slap aftreksel is van Hugo Chávez.
  En Hugo Chávez een aftreksel van Fidel Castro is.

  Tussenconclusie:
  Dan kunnen we al resumerend,substituerend en concluderend zeggen:-

  Dat Nicolas Maduro een slap aftreksel van een aftreksel van Fidel Castro is,want hij is een slap aftreksel van Hugo Chávez,die op zijn beurt een aftreksel van Fidel Castro is.

  Hoofd conclusie:
  En last but not least kunnen we zeggen:
  Dat Bouterse een slap aftreksel is,van een slap aftreksel,van een aftreksel van Fidel Castro,

  omdat –

  hij een slap aftreksel van Nicolas Maduro is,die op zijn beurt een slap aftreksel van Hugo Chávez is,die een aftreksel is van Fidel castro.

  SNAP J’M?


  Maak melding

 28. WEL, JACK RUSSEL en BEN66 weten jullie hoeveel bloed stroom en hoe de rijke landen rijk geworden zijn en er uitgeroeid is om aan land te komen daar was HITLER niks bij geloof mij ik zal geen landen noemen die daar door ontstaan zijn of weten jullie dat niet nou 1 dan 1 land die doet wat die wilt ISRAEL waarom mogen de PALESTEINEN geen eigen land en word er juist meer ingepikt laat horen wat jullie daar van vinden PROFESOREN.


  Maak melding

 29. Ik denk dat we iets bewuster moeten worden in welke wereld we leven. Ik ben geen voorstander van de politiek dus k heb geen favoriet. Hier waar we mee bezig zijn kan ernstige gevolgen hebben op ons Suriname,vroeg of laat. De wereldpolitiek is een spel dat over veel meer lijken gaat dan het december gebeuren. De zogenaamde supermachten zijn bezig de macht volledig naar zichzelf toe te eigenen. Het is een manier van vechten. Wanorde crieeeren in een souvereine staat,het ondersteunen van een opstand,en het strijdklaar maken van de grondtroepen. En het doel is niks anders dan schade,dood,en verderf aan te richten. Om een land instabiel te maken. De Surinamers zouden hier boven moeten staan en goed na moeten denken wat dit alles met ons kan doden. NATO en zijn alliancies is zo goed als niet te verslaan voor een land als Suriname..


  Maak melding

 30. @waarom…jullie hebben al decennia een grote smoel over de slaventijd. Wat heb jij daar van gezien??????
  Dus hou voor eens en voor altijd je bek hierover.
  Eerlijke huichelaar!!!!!!!!!!


  Maak melding

 31. Abaisa
  Het oude front en haar aanhangers zijn blijven steken in een ’80-’82 doctrine.

  Ze hebben niet in de gaten dat de wereld en vooral Zd. Amerika de laatste 15 jaar totaal veranderd is.

  Je hebt helemaal gelijk,we zijn blijven steken in de jaren 80-82,omdat we dezelfde moordenaars weer aan de macht hebben.Snap je dat dan niet EZEL?


  Maak melding

 32. Far I Broederschap.

  Wat wil je ons nu vertellen ?
  De wereldpolitiek is belangrijk, dat ben ik met je eens, maar de decembermoorden kunnen in een klein land als Suriname nooit worden vergeleken met de wereldpolitiek.
  Nog steeds leven veel Surinamers daardoor in diepe ellende.
  Ik ben iemand, die zich heel goed bewust is in wat voor wereld wij anno 2014 leven, maar ik zie geen reden, waarom Suriname daarvan de dupe zou moeten worden.
  In die zin snap ik helemaal niets van je posting.


  Maak melding

 33. Surinamers hadden ook schade,dood en verderf aangericht tijdens revo en de binnenlandse oorlog. De leiders zoeken nu naar meer macht en zijn bezig de macht naar zich toe te eigenen. In eigen land gebeurde dat,dan praat ik niet eens over andere supermogendheden


  Maak melding

 34. Het Surinaamse volk is verrot, racistisch, opportunistisch, korte termijn denkend. Dit zal blijken als ze opnieuw kiezen voor de zittende visieloze criminele president.


  Maak melding

 35. Hahahaaaaaa….leuk,de minnetjes mannetjes zijn bezig geweest hier…hahahaaaaaaa….whahahaaaaaa….en kijk de paniek onder hun is merkbaar/voelbaar ,getuige de minnetjes!!!!


  Maak melding

 36. Ik kan begrijpen dat mensen President Bouterse niet moeten, maar dit soort uitspraken van personen (Sunil Oemrawsingh) moet je strak in de gaten houden, want het zijn dit soort figuren die olie op vuur gooien, waar doden bij vallen en in een geescaleerde situatie roepen om mensenrechten schending en internationale hulp.

  Sunil Oemrawsingh zoek professionele hulp, want jou uitspraken zijn voor beide kampen levensgevaarlijk en het verschilt niet veel met de situatie van 80/82.


  Maak melding

 37. @Afrikaanse l..

  het is juist president DDB-CC1 die hulp moet gaan zoeken voor zijn geestelijke gesteldheid. Tegenstanders van een nietige amnestiewet voor staatsvijanden uitmaken is op zijn zachts gezegd ONBESCHOFT. De rechten van de nabestaanden heeft DDB nooit erkend en heeft ze altijd vertrapt en vernederd. Dhr. Oemrawsingh heeft de gevoelens van een grote groep Surinamers goed verwoord. Als de paarse bende dan tot bedreiging wil overgaan geeft aan hoe hun stand van beschaving is.


  Maak melding

 38. Dinsdag 18 maart 2014 om 22:33 uur, @Fileren,

  Ik hoop niet dat je bedoelt dat ik in de richting van Sunil Oemrawsingh een dreigement heb geuit.

  Ja de decembermoorden moeten voor de rechter.

  En als amnestie aan tepas komt ?

  Zo zei het.

  Ik heb alleen aangegeven dat hij strak in de gaten moet worden gehouden en hulp moet zoeken, want hier gaat het niet om 80/82, maar om de onlusten in Venezuela 2014 en om eraan toe te voegen in het verleden heb ik aangegeven dat Nederland zijn doofpot mag gaan openbaren.

  Het heeft ermee te maken dat veel slachtoffers tot op de dag als vandaag nog met vragen zitten. Voor mij is het een morele daad.

  En ik sta erop.

  De betrokkenen lopen nog vrij rond.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.