DJ Chuckie op nationale Phagwa viering in Suriname

8

Lustig Events N.V organiseert op maandag 17 maart 2014 voor de derde keer een Phagwa Festival in de omgeving van het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo, Suriname. Dit evenement zal anders zijn dan de voorgaande twee, omdat Lustig Events een extra dimensie zal toevoegen aan hun evenement: “Lustig Events Gives Back: Phagwa Festival” Om iedereen te bedanken die de organisatie al bijna 8 jaren ondersteund, laten zij DJ Chuckie halen.

Chuckie (artiestennaam van Clyde Narain) is een van de weinige internationale dj’s, geboren in Suriname, die op internationaal niveau zijn stempel heeft gedrukt en meerdere genres van muziek kan presenteren. Zijn prestaties zijn niet aan Suriname voorbijgegaan, daarom heeft de President van Suriname hem op 19 augustus 2013 tijdens Carifesta geridderd. Omdat Phagwa een nationale feestdag is en door alle kleuren en leeftijden van de bevolking wordt gevierd zal de dag ingevuld worden met multiculturele optredens, live bandjes en dj’s.

Naast DJ Chuckie zullen in de DJ area optreden: Oefmeister, Ambro G, Anda, Jack, Andy Safado, Loco Mo-Co, Mitchell Lam en C Futego. In de Live area zullen optreden: Ganga’s tazza, Malhoe’s houseband, Aptijt, The Future Club, NSL Houseband, Madan Tulsie & Friends en Shree Satya Narain Chautal.

Dit exclusieve evenement met gratis toegang, zal op maandag 17 maart om 12.00 uur starten en zal eindigen om 00.00 uur. Waterkant.Net zal in overleg met Lustig Events een live broadcast op de site plaatsen:

Bekijk de Waterkant webTV report van de vorige editie van de Phagwa viering in Suriname:

8 REACTIES

 1. Vooral de surinamers in nederland en enkele mensen hierop wk: kjjk hoe gemoedelijk het eraan toe gaat. Hoezo rassen discriminatie? Zou het niet mooi zijn als het altijd zo was,
  Iedereen een subh holi!


  Maak melding

 2. Dat wij, hindoestaan, creool, Javaan, Chinees, boslandcreool, vandaag hier samen Holi kunnen vieren is een verworvenheid van de revolutie. Nergens anders gebeurt dat zo. Wij zijn allen kleuren van het Holi feest.’

  Woorden van het NDP-Assembleelid Amzad Abdoel tijdens een NDP Phagwaviering gisteren in Wanica.

  Eenheid en saamhorigheid staan volgens hem centraal bij dit feest.

  ‘Dit zijn de idealen van de paarse partij, eenheid en saamhorigheid. Wij zijn broeders en zusters’, aldus Abdoel, zo schrijft de Ware Tijd Online vandaag, zondag 16 maart 2014.

  Ook NDP-voorzitter Desi Bouterse en districtscommissaris Rawien Jiawan van Wanica brachten hun vroege felicitatieboodschap over

  JE KAN ZIEN DAT DEZE ABDOEL voor het eerst in Suriname het holi feest aan het vieren is!!
  HOLI WORDT AL JAREN REEDS VOOR DE REVOLUTIE[Omverwerping van de Democratie] door een ieder gevierd in Suriname !!
  Holi is geen verdienste van de REVO BENDE!!!

  Maak van Holi geen politiek spelletje AMZAD ABDOEL!!
  Ook het IED -Ul -Fitre- wordt door een ieder gevierd als je het nog niet geweten heb Adoel!!


  Maak melding

 3. Welke revolutie? In Suriname is er nooit een revolutie geweest. Wel een staatsgreep. Revolutie wordt gepleegd door het volk en staatsgrepen door militairen. Het volk van Suriname heeft nooit een regering omver geworpen anders dan via verkiezingen.


  Maak melding

 4. Ik hoop niet dat de kinderen ‘Snow Spray’ hebben gebruikt.

  Holifeest in Palmentuin trekt ook buitenlanders.

  Alsnog Suhb Holi Phagwa toegewenst.


  Maak melding

 5. mijn excusses voor de forum bezoekers.
  ik heb namelijk iets aan RAY te melden.

  ray,jij l.lt uit jou nek.
  wat weet jij van pagwa feest.
  weet jij waar het oorspronkelijk vandaan komt en in wat voor trend die kleuren gebruikt werden.
  en weet jij met welke doel die kleuren gebruikt werden.

  jij blijft maar op mensen klagen,en vooral als het om mensen van de NDP zijn of mensen die met de NDP samen werken.
  heb jij dan nooit een zinnig woord te zeggen dan alleen maar ndp bende en nu is het holi bende,of is paarse honden en paarse kakkerlakken nu verleden tijd voor jou.

  hahahahahahahahahahahahah,jou baasje,santokkie segebal had toch een groote sm..l,waarom heeft hij dan niet die stap ondernomen.
  maar juist die persoon die hij zo graag wil debiteren,is nu de persoon die laat zien en merken dat zij geen hokjes denkers zijn maar ook respect hebben voor de seizoen feesten van de verschillende bevolkings groepen in suriname.
  de chinesen hebben ook een seizoen feest gehad,en daar deed ook iedereen aan mee,ongeacht ras of kleur of geloof.

  waarom ben jij met haat propageren bezig,merk jij dan niet dat jij steeds zieker aan het worden ben(net of jij aan het doordraaien ben),jij gaat dingen uitleggen die jij zelf niet begrijpt.

  ray,jij hoort niet bij het Surinaamse bevolking,”dat heb jij zelf duidelijk gemaakt,”maar dat wil niet zeggen omdat zij voor D.D.Bouterse gekozen hebben dat jij het volk mag uitschelden hoe jij wil,”zij zijn niet jou bezit,jij beslist niet over hun of hun levensloop,jij hebt niks in te brengen,laat los wat niet van jou is en nooit zal worden.

  RAY,mooooie beelden van die pagwa viering,of niet dan.
  jij bent toch niet jaloers.


  Maak melding

 6. hans

  dat jij een ras echte hol-lander ben ,is reeds duidelijk.
  jou baserig mentaliteit dat jij tegen over Surinamers heb valt op,eenmaal een racist altijd een racist.
  ik zal jou een voorbeeld geven;”als ik een hol-lander als jou zou zijn,zou jij nooit tegen mij tekeer gaan,maar juist met mij eens zijn.
  nu dat ik een echte in suriname geboren surinamer ben reageer jij op een bericht dat niet naar jou gericht is,en dan wel op een manier waar jij aangeeft dat jullie hol-landers jou met alles willen bemoeien om ook een beetje inspraak te hebben.

  ik vind dat jij een grote b.k hebt,jij vieze vuile homo en stront vreter,”als jij jou niet aangesproken zou voelen,zou jij niet op mijn posting gereageerd hebben.
  die grote bek van jou wordt nu door mij een surinamer klein gemaakt.
  ik zeg tenminste hoe de dingen zijn,en daar heeft RAY geen tegen argument op.
  jij probeert een ander persoonlijkheid aan mij te verbinden,een persoonlijkheid van RAY dat ik omschreven hebt.

  en HANS als het jou niet bevalt wanneer de waarheid gesproken wordt,dan moet jij er wat aan doen,”wedden dat jij niet ver komt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.