Strafzaak Dino Bouterse weer uitgesteld

87

PARAMARIBO/NEW YORK, 13 mrt – De strafzaak tegen Dino Bouterse is weer uitgesteld. De zoon van president Desiré Bouterse moet op zeven twintig maart weer voor de rechter verschijnen.

De aanhouding blijft van kracht. De verdediging van Bouterse vroeg weer om uitstel om zich beter voor te kunnen bereiden op de zaak. Volgens de verdediging heeft Bouterse recht op een eerlijk proces en moet daarvoor alles uit de kast worden gehaald. Het is de derde keer dat de zaak wordt uitgesteld. Beide vorige keren was het ook de verdediging die om uitstel vroeg. Volgens de rechter begint de inhoudelijke behandeling op de eerstvolgende zitting.

De vervolging ziet genoeg redenen om de zaak voort te zetten. Het bewijsmateriaal is onder meer gestoeld op filmopnames. Dino Bouterse is vorig jaar in Panama aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme. Hij zou diplomatieke paspoorten van Suriname hebben aangeboden aan pseudoleden van de Libanese militante organisatie Hezbollah. Het bleken later agenten van de Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA.

87 REACTIES

 1. is hij zwanger of heeft hij abortus laten doen dat het zo lang duurt,ik heb geen geduld voor dit megaspektakel van de eeuw.uitstel,uitstel,uitstel!


  Maak melding

 2. van uitstel komt in dit geval geen afstel…..
  De yankees hebben keihard bewijsmateriaal (filmbeelden)
  En de wanhopige verdediging van deze mega-crimineel wringt zich allerlei bochten, maar de strop zit stevig om de nek van het zoontje van massamoordenaar Bouta.


  Maak melding

 3. Achter de schermen wordt gewoon gewerkt aan een deal tussen de OM en Dino Bouterse. In ruil voor schuldbekentis en volledige medewerking krijgt hij geen levenslang, maar vb 20 jaar celstraf. In feite dus ook life. Bouterse Sr. moet zich zorgen maken, want Dino gaat lullen als brugman. De paarse beerput gaat open en Koos gaat hiervoor goed zitten.


  Maak melding

 4. Op Verzoek van de Verdediging die alles uit de kast wil halen.

  De rekening wordt heel hoog en het resultaat zal zeer teleurstellend zijn voor Pa en de President.


  Maak melding

 5. Zaak Dino Bouterse weer uitgesteld

  Dino Bouterse. Beeld Capitol News
  6 maart 2014 – 10:49 (Bron-Suriname Herald)

  Zaak Dino Bouterse weer uitgesteld
  De rechtszaak tegen Dino Bouterse (41) die voor 7 maart stond gepland, is wederom uitgesteld. De verdediging heeft de rechtbank om uitstel gevraagd. Naar Suriname Herald verneemt zal de zaak tegen Dino Bouterse op 27 maart worden voortgezet.

  Dino zit vast in de Verenigde Staten op verdenking van cocaïnesmokkel, het verlenen van steun aan de terroristische organisatie Hezbollah en verboden bezit van zware vuurwapens.
  Voor drugssmokkel kan hij voor vijftien jaar worden veroordeeld. En voor terrorisme kan hij, indien hij schuldig wordt bevonden, een gevangenisstraf van minimaal veertig jaar tegemoet zien.

  Dino werd eind augustus in Panama gearresteerd en vervolgens uitgeleverd aan de VS.
  Er is ook kritiek op de zaak omdat deze gebaseerd zou zijn op het werk van geheime agenten en informanten van de Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA.
  De DEA zou Dino in de val hebben gelokt, zeggen critici.
  Zelf heeft Dino Bouterse vanaf het begin reeds verklaard onschuldig te zijn. Hij wordt in New York verdedigd door een team van vier advocaten. Dit advocatenteam zegt dat de arrestatie “een belediging is voor Dino Bouterse en het goede volk van Suriname”.

  Het Amerikaanse Openbaar Ministerie heeft Trinidad & Tobago om de uitlevering van medeverdachte Edmund Quincy Muntslag (29) gevraagd.
  Muntslag wordt door de VS gezocht in verband met de smokkel van 10 kilo cocaïne. Dit zou hij volgens het Amerikaanse Openbaar Ministerie samen met Dino Bouterse hebben gedaan.

  Dus oud nieuws.

  Maar minister BELLY hoeft geen zorgen te maken over DINA.
  Want hij krijgt nog steeds een goede verzorging in USA en hij komt voorlopig helemaal niet in aanmerking voor VI.

  Penitentiare ambtenaren kregen bijscholing in Maryland-USA.
  (12/03/2014 – Bron-starnieuws.com)

  En ik denk dat alle (9) gevangenisbewakers ook een bezoekje hebben gebracht bij DINA in New York.
  Want volgens (geheime) (info.) is hij thans behoorlijk VETGEMEST.

  Wat zal DADA bijzonder blij zijn om dit te vernemen.


  Maak melding

 6. des te meer blijkt hoe tranga Bharara in zijn schoenen staat!!

  jij Dino….. amper 35 jaar oud, koopt een Bentley, mi boi pe yu fen a moni???

  !! hoe kom jij aan dat geld !!

  !! heb jij door macht & geld zoveel vrouwen bedonderd !!

  B A H


  Maak melding

 7. Dat de verdediging van deze crimineel Dino Bouterse al 3 keer om uitstel heeft gevraagt, zegt al genoeg over de omvang van deze zaak, en in Amerika komt hij niet makkelijk weg met hetgeen hij op zijn kerfstok heeft, in Suriname had hij allang weer vrij en blij rondgelopen, omdat ze het hier niet zo nauw nemen met het rechtssysteem.


  Maak melding

 8. Preet Bharara lijdt eerste nederlaag in de zaak tegen de Indiase diplomaat Devyani:P diplomatieke onschendbaarheid. Dus Dino met diplomatieke paspoort geniet onschendbaarheid. Het wachten is vrijlating. DDB kan nu dus rustig pissen en afreizen naar de VN vergaderingen.


  Maak melding

 9. De strafzaak tegen Dino Bouterse is wederom uitgesteld. Het staat nu op 27 maart voor inhoudelijke behandeling. Ook deze keer was het de verdediging die om uitstel vroeg. Volgens de Amerikaanse justitie heeft Dino Bouterse grote aantallen mensen die verdacht worden van lidmaatschap van de terreurorganisatie Hezbollah, Surinaamse paspoorten aangeboden. Hij zou daarvoor miljoenen Amerikaanse dollars hebben gevraagd. Met Suriname als permanente basis zouden zij aanslagen kunnen voorbereiden op Amerikaanse doelen. Achteraf bleken het undercover agenten te zijn van de Amerikaanse Drugsbestrijdingsdienst (DEA). De aanklager legt in de dagvaarding uit hoe Bouterse is gefilmd, onder meer tijdens het plannen van drugstransporten en het steun willen verlenen aan de terreurorganisatie Hezbollah.
  Het Amerikaanse OM stelt verder dat Dino Bouterse met deze undercoveragenten heeft gesproken over het opzetten van trainingskampen voor de Hezbollah in Suriname. Hij verschafte een agent een vals paspoort waarmee hij Suriname kon binnenkomen om een trainingslocatie te inspecteren.
  Ondertussen loopt de uitleveringszaak tegen zijn comparant Edmund Quincy Muntslag op Trinidad. Tegen Muntslag is er vooralsnog geen terrorismeaanklacht ingediend.

  Wat zal dinootje jaloers zijn op de criminelen thuis !
  Zij genieten strakjes VI en ‘arme’dinootje blijft achter de tralies hopenlijk LEVENSLANG!!!!

  Sjeesjes, waar is Lackin die beweert toch dat dinootje zo onschuldig is als een hond!Ga hem dan halen Lackin,GA…!
  AH,papa bouta gaat niet ..hij zegt ik buig mijn hoofd..hahahaaaa…daar heeft papaatje geen enkel invloed op de rechters en advocaten. Alleen thuis heeft hij een BIGIE SMOEL!Papaatje zegt…welke dino,wat dino,hoe dino..ik weet alleen dat ik opa bent van 14 kleinkinderen maar Dino?..Nee..ik ken hem niet……ECHT NIET!!!


  Maak melding

 10. @Rufus
  Devyani is een DIPLOMAAT en geniet immunisatie.
  De strafzaak is uitgevochten in de rechtszaal zoals het normaal hoort ,met of zonder immunisatie. Dit noem je geen nederlaag ,P.Bharara is geen rechter maar een advocaat. Ook hij moet zich onderwerpen aan de uitspraak van de rechter.

  Dino een diplomat?!
  Oh,ja,hij was minister van wat…CRIMINELE ZAKEN zeker?!
  De vader van Devyani heeft zijn dochter gedurende het gehele process bijgestaan omdat hij zeker was van haar onschuld!Papa kan toch hetzelfde doen voor dinootje want hij denkt heilig dat dinootje onschuldig is.
  Waarom gaat hij niet naar Amerika om dinootje thuis te brengen?Hij heeft toch amnestie en immunisatie,hij heeft 2x voordeel hier, amnestie en immunisatie!Wat houdt papaatje bouta dan tegen!!

  En hahahaaaaa..het is de verdediging die telkens weer om verlenging vraagt. De andere zijde is juist klaar en gereed. Waarom de zaak dan uitstellen?!Hoe langer de zaak wort uitgesteld des te langer dinootje achter de tralies zal blijven. Hopenlijk blijft hij daar voor LEVENSLANG!!


  Maak melding

 11. Onbegrijpelijk dat de hele NDP top nog steeds achter Bouterse loopt terwijl het duidelijk is dat de positie van Bouterse steeds zwakker wordt waardoor de belangen van de partij geschaad wordt. De NDP kan weer de grootste partij worden als ze Bouterse vervangen. Ik denk dat het goed zou zijn voor de partij als Mw. Simons de roer over neemt. Hoe langer men wacht des te moeilijker het gaat worden om de schade te herstellen. Ik begrijp niet waarom men niet alvast nadenkt over deze transitie.


  Maak melding

 12. @Koos
  Bouterse Sr. moet zich zorgen maken, want Dino gaat lullen als brugman.

  Gaat lullen?
  Hij heeft al geluld;vandaar zo’n lang voorarrest!


  Maak melding

 13. vanaf wanneer kent een crimineel het woord eerlijke proces?? opsluiten die crimineel voor 30 jaren incl. de verdediging!!! wat was het nou ook alweer? coke of terrorisme??


  Maak melding

 14. Kanhai kon niet op tijd afreizen voor Dina’s verdediging.De baardige heeft het te druk met goud zoeken op zijn concessie.Het zou mijn niet verwonderen als mevr.Kanhai een na schoolse keuken draait.De NDP heeft de hele fam.bedacht.Denk maar aan de dochter die ons land vertegenwoordigd in India.


  Maak melding

 15. Niets is zo erg wanneer iemand onschuldig gevangen wordt gehouden, en nog veel erger is het wanneer men niet in eigen land vastzit. Arme Dino Bouterse. Als hij inderdaad schuldig wordt bevonden naar aanleiding van het bewijsmateriaal wat de Amerikaanse kolonialisten over hem verzameld hebben dan heeft hij geen schijn van kans om de dans te ontspringen. Hij heeft het jammer genoeg zelf naar gemaakt.

  En samenwerken met de Hezbollah! …dit raad niet eens mijn grootste vijand aan, en ik raad dit ook een ieder af, die een greintje menselijk gevoel in zijn mars heeft, want wie is nou zo stom en gevoelloos om op grond van hebzucht zich zo ver te verlagen door een groepering te ondersteunen wiens achtergrond gestoeld is op mensenrechtenschendingen en die alleen maar geweld nastreeft tegen alles wat abnormaal is in hun ogen?

  Ik ken mensen die met weinig zeer gelukkig en tevreden zijn, maar Dino had, dankzij zijn invloedrijke en welgestelde vader, alles wat zijn hartje begeerde. Enkele noem ik hierbij op naar eigen waarneming, daar ik hem geregeld in de gaten hield, nadat hij in november 1999 een neef van mij heeft lastig gevallen, dat ik voor genoemde akkevietje het Dino betaald hebt gezet in 2002. Jaja, oog om oog, tand om tand en in het donker zien ze ons niet, maar we waren er wel…afijn; de heer Dino Bouterse at zich dagelijks tot barstensvol; vrouwen had hij bij de vleet; hij dacht zich, door zijn beruchte papa, het te kunnen permitteren door stoer te doen tegen een ieder die niet snel voor hem opzij ging; hij is voorzien van gezonde, mooie en pientere kinderen waarvan sommige zeer verwend zijn; poen was voor hem geen probleem en hij beschikte over genoeg bezittingen, en dit allemaal vergaard door zijn manier van succesvol zaken doen met vreemde eenden in de bijt etc.

  Blijkbaar was al het door mij opgesomde voor de heer Dino Bouterse niet genoeg, want hij wilde nog veel en veel meer. Hij wou alles voor zich en de rest moest het nakijken hebben, hij wilde bij de top horen en de grote vis zijn, maar helaas speelde een ziekelijke hebberigheid een grote rol daarin. Het gaat goed fout met hem aflopen; “heb ik altijd gedacht”, want zijn ziekelijke zucht en drang naar macht was bijna een ieder opgevallen behalve door hem zelf. Zo gaat dat meestal. Bijna niemand vindt van zichzelf dat hij/zij gierig, hebberig en onrechtvaardig is enz.. Ik bijvoorbeeld, ik heb nooit eerder bij mezelf gezien dat ik alles wat gelovig is subiet naar de Hemel verwijs en verwens, terwijl het wel zo is, dit omdat ik vindt dat gelovigen hypocrieten zijn tot in hun tifi-olo, het zij zo.

  Ik weet in ieder geval dat ik mijn godvruchtige medemensen geen kwaad hart toedraagt; derhalve kan ik met deze openbaring gerust een gelukkig leven hebben op aarde. Dus, ik heb mijn medemensen lief en daarom kan ik ongestoord verder gaan met het goede voor de gelovige mensheid te hopen, dat ze allemaal zo snel mogelijk de hemelpoorten voor eeuwig binnen gaan.
  django


  Maak melding

 16. =Ik hoop dat ze Dino heel lang mogen vast houden, dit omdat het Suriname behoed voor MEER ellende.

  =Vader Bouterse was van plan Dino tot president te benoemen in 2015, maar jammer genoeg kan dit niet doorgaan.

  -Ik ben de Amerikanen toch dankbaar voor het verdriet dat het volk zou lijden van de Bouterse clan.

  =Zie Noord Korea waar een familie clan al 60 jaar de dienst uit maakt.Dan mag je moorden wanneer je hebben wilt, dus niemand vertelt jou wat te doen.


  Maak melding

 17. Suriname is beter af,.. van deze snotaap,..verwent nest. Zijn vader heeft alles oogluikend toegelaten en dit is het resultaat van de opvoeding,..een crimineel en geweldenaar.


  Maak melding

 18. Uurtje factuurtje…

  De advocaten van Dino Bouterse zijn al 6 maanden bezig zich voor te bereiden op de verdediging van de zoon van de president van Suriname…..


  Maak melding

 19. laten we niet vooruit lopen op de feiten.
  we weten nog nauwelijks wat voor bewijsmateriaal de aanklager heeft.
  tot nu toe heb ik nog geen geluidsfragment of beeldfragment gezien van het zogenaamde bewijs.
  zou leuk zijn als het om een paar beelden liet uitlekken zodat je je alvast een beeld kan vormen van wat voor beeld en geluidskwaliteit je kan verwachten.
  aangezien de zaak grotendeels rust op opgenomen gesprekken , hoop ik wel dat de kwaliteit van de beelden goed is.
  tot die tijd moeten we ons niet in een hype storten.


  Maak melding

 20. ben trouwens benieuwd waarom dit nieuws zo lang op zich heeft laten wachten….in su.
  op 6 mrt was het al bekend dat de zitting was uitgesteld naar 27 mrt.
  ruikt naar censuur.


  Maak melding

 21. Als Vader als zoon:massamoordenaar /Crimineel voor geld,drugs en Politieke macht.
  FREEDOM RIDER.
  Zand strooien :Een prijsje zetten voor het etnisch politiek stemmend VOLK.
  Een tramlijn/Spoorlijn:poelepandtje naar onverdacht.Een kale kop zet een brug,die andere een treinlijn.kraaltjes gooien voor het VOLK terwijl deze rovers het land leegroven.


  Maak melding

 22. Hahahahahahahahahahahahahahahhaaaaaa
  hij moet eerlijk proces krijgen wie bepaald dat hadden de slachtoffers van de december moorden ook een eerlijk proces welke advocaat heeft toen die vaders-zoon-broer of
  man verdedigd, hoe kan de na bestanden gaan vertellen
  dat de zoon van die moordenaar eerlijk proces moet krijgen
  dit is niks in vergelijking met wat bouta nu voelt.
  Dit is gerechtigheid maar nog niet alles de rest komt nog.
  Hang die vent op anders zit Su straks vol met die terroristen uit Midden-Oosten.
  Jai-Hind


  Maak melding

 23. Ai mi brada a torie span yere,ja als Dinootje de paspoorten zonder vanaf te weten aan de US DEA heeft overhandigd, dan denk ik ,dat hij goed in de put zit.


  Maak melding

 24. Eerlijke proces???

  Wat houdt dat eigenlijk in, is het zo dat hij vrijgesproken moet worden of moet de rechters hem objectief moet be-veroordelen.

  En dat betekent dat hij veroordeelt moet worden op basis van de bewijslasten die de rechter hebben indien het zo mocht zijn.
  Als hij schuldig wordt bevonden op basis van bewijslasten, dan hoort hij gewoon in de gevangenis thuis en het liefst zo lang mogelijk.
  Zo simpel is het, want deze crimineel en misdadiger is een gevaar voor de samenleving en hoort in de gevangenis thuis. Als het mogelijk is hoort zijn vader Desi Bouta ook daar thuis samen met zoontje lief.


  Maak melding

 25. Dit uitstel voorspelt heel weinig goeds voor Dino !!!!
  Blijkbaar hebben zijn advocaten geen aanknopingspunten om hem te verdedigen.
  Kan ook niet anders als alles op beeld is opgenomen.
  Niettemin, hoe langer het uitstel, hoe langer Dino vastzit.
  Hoe dan ook: hij gaat heel erg lang in de kast.


  Maak melding

 26. eigenlijk moest bij de us ambassade een loket zijn waar Surinamers ook konden vertellen wat DINA in Suriname uitspookt,zodat hij een goed proces kan krijgen.


  Maak melding

 27. Dino laat mij koud, hij mag daarom een eerlijk proces krijgen, maar als het proces niet eerlijk verloopt, vind ik het ook prima, als het eindresultaat van het proces is dat Dino heel lang van het Surinaamse toneel verdwijnt, zal ik er geen nachtje minder om slapen, net als zijn vader die eens zei dat hij rustig zou doorslapen als men hem kwam vertellen dat Paramaribo in brand stond.


  Maak melding

 28. de yankees persen deze rat leeg tot de laatste druppel en komen, heel strategisch, vlak voor de verkiezingen 25 mei 2015 met bewijzen dat zowel hij als zijn ranzige vader de ware criminelen zijn. Einde van een sprookje, en beiden levenslang op vakantie.


  Maak melding

 29. @Pasew je eindigde je reactie met B A H, toen schoot iets mij te binnen nml ;t volgende: Botersacht, Abrahams en Herrenberg deze zijn de knapen/mannen/ooms tegen wie (ondetusswn geworden)Dina op keek. Deze knapen hebben zo’n beetje met de opvoeding van Dina te maken gehad. Wat een product hebben deze knapen voortgebracht en of helpen opvoeden. In dat ander geval is DiDiBrie NOOIT in Su in de bak beland ook niet met bewijs; dus nu zoontje lief vasthouden(want er is bewijs) totdat hij weer normaal kan denken en doen. En dit mag wat mij betreft heeeeeel langggg duuuuuuren. Dat geld van de belasting betalers in Su gaat toch voor niets naar de advocaten in de VS. hopelijk dat het volk zich laat horen over dat kostenplaatje van de verdediging van Din(aapje) terwijl mensen in Su niet kunnen eten, ontvangen voor geleverde diensten ect ect dan worden de gelden gewoon overgemaakt voor de advocaten van iemand van wie iedereen weet dat ie in de bak zal blijven. DiDiBrie keba jereh. Wanneer we Dina terug zien moet ie op een vlot dobberen richting Lampedusa naar zijn geboorte land en plaats nml: Nederland steenwijk. Keer aub niet terug naar Su Dina. In Su zal je niets meer te zoeken hebben, want dan is die DiDiBrie vader van jouw al lang overleden in Santo Boma, want we gaan hem zeker opsluiten of hij sluit zichzelf op, maar gwe dat a DiDiBrie o gwe na Boma. Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 30. Hahahahahaaaaaaaaa….ka fu wachtie no!De aanhouding blijft van bevattelijk of knaphandig diplomatieke superkracht en zoals het hoort te zijn,wie niet horen wil moet voelen tapu a gron tapu di en dat is heel naief!Nog even ongeduld.
  bhaai, Soso lobie nanga patientie.


  Maak melding

 31. Alibouta, En? En hoe voelt het je zoon niet meer naast je te hebben? laat me raden? Het voelt als verloren, maarre een beest als jij zal ook daar geen moeite mee hebben, zolang jij maar niet geisoleerd wordt toch? Jouw dag zal ook ooit aanbreken…


  Maak melding

 32. Het is de derde keer dat de zaak wordt uitgesteld. Beide vorige keren was het ook de verdediging die om uitstel vroeg.

  Kennelijk hebben de heren advocaten,rekeninghoudend met hun declaraties, nog steeds geen ontlastende punten kunnen vinden / bedenken.
  Ik denk dat men zal aansturen op een “schuldig erkenning “waardoor de straf lager zal uitvallen.
  Tenzij hij wilt meewerken met de DEA en namen noemt van de rest van de GANG wellicht de initialen van D.D.B en R.B en R.S en nog vele anderen die als woonplaats hebben “zuid Amerika”


  Maak melding

 33. Als advocaten aan een verloren zaak werken en hun client genoeg geld heeft gaan ze reken, allerlei moeilijke dingen doen, rookgordijnen op werpen, veel onderzoeken, deskundigen op roepen en grote facturen creëren.

  Hoewel men pas schuldig is na veroordeling op het hoogste gerechtelijke niveau ziet deze zaak er wel heel erg beroerd uit.

  Hoe langer het duurt hoe beter voor Suriname omdat dan steeds duidelijker zal worden hoe de DDB clan Suriname als een prive KOLONIE exploiteert.

  Ik mag hopen dat na het aftreden van DDB er een soort plukse kaal proces zal beginnen tegen de DDB Clan.


  Maak melding

 34. Hoeveel geld krijgen die advocaten? Zal in de miljoenen US$ lopen. Wie betaalt dat? Waar heeft de betaler het vandaan? Hoe meer uitstel, hoe hoger de advocaten vangen. Waarom betrekken de advocaten het volk van Suriname in hun verdediging? Wat heeft het Surinaamse volk nou met deze zaak te maken?


  Maak melding

 35. Eest ophangen en daarna aan de vader van diootje vragen hoe hij zich voelt. Hopelijk voelt hij dan wat de na bestanden van de december moorden zich voelen.
  Jai-Hind.


  Maak melding

 36. beste medusa.
  als je de strafzaak tegen piet wortel gevolgd hebt dan is jouw mond waarschijnlijk ook opengevallen van verbazing.
  volgens de media had piet duizenden kilos coca verstuurd naar verschillende landen .
  het bewijs was overweldigend volgens de media.
  er zijn in zijn zaak vele mensen aangehouden, het was het grootste onderzoek van de recherche in 10 jaar.
  achteraf blijkt dat er van coca transporten geen bewijs voorhanden is.
  piet heeft een eis van 9 jaar voor deelname aan een criminele organisatie en het plegen van voor bereidings handelingen.
  in de zaak van dino word er ook een hype gecreerd.
  ik wil bewijzen zien voordat ik champagne ga kopen.
  op geruchten en media verhalen is er nog nooit iemand veroordeeld.


  Maak melding

 37. kan me niet voorstellen dat dino zo stom zou zijn om Hezbollah een basis te willen geven in su.
  israel of Amerika zou daar zeker achter komen en de gevolgen zouden catastrofaal zijn.
  het zou per definitie het einde betekenen van dino en zijn vader.
  kan me niet voorstellen dat er iemand zo stom zou zijn , dus wil ik graag het bewijsmateriaal zien.


  Maak melding

 38. @Pablo

  Dino trad als zoon op de voorgrond omdat hij de naam van de pres.draagt.Maar de achtergrond taken voert de buiten vrouw zoon uit zo als het gooien met granaten of sturen van kogel brieven.Namelijk Romano Meriba.Onmiskenbaar heeft deze dezelfde genen als de vader en half broer.


  Maak melding

 39. we horen ook niets meer van CC-1,zal het bij de eerst volgende zitting bekend gemaakt worden wie het is.Of wachten ze tot dat ze CC-1 gevangen genomen hebben.


  Maak melding

 40. Hoewel de kans zeer gering is heeft DDB wellicht nog een kans zijn zoon weer een keer terug te zien. Maar de ouders van Rahman, Daal, Hoost, Oemrawsingh, Gonsalves en vele anderen hebben hun kinderen nooit meer gezien. Laat DDB ook even voelen hoe dat is. Ik ben er nogaals van overtuigd dat de cosmos een corrigerende werking heeft.


  Maak melding

 41. De president had niet langeleden gezegd dat zojn soon een prive zaak is.
  Toon hem die beetje respect ,aangezien hij jullie niks misdaan heeft maar toch op hem schelden of hem de dood toewensen.

  Hoe kunnen jullie van enigge waarde voor suriname zijn als jullie als onmensen zo tekeer te gaan tegen iemand die jullie niet kennen.
  Is jullie gedrach dan een form van beschaafd positief denkend,of een form van mentale stoornis.
  Voor jullie denk ik dat het niet uitmaakt,als die persoon maar opgehangen wordt ,christenen,toch.

  Voor alle duidelijkheid,als die cowboys harde bewijzen hadden,was Dino Bouterse allang veroordeeld en voor een aantal jaren opgesloten.
  Waarom is dat dan nog niet gebeurd.


  Maak melding

 42. Het is AMERIKA. Hou je eigen volk in Suriname voor de gek, maar niet rest van de wereld mi boi!

  Uitstel? Waarom nou? Moeten ze met Kanhai overleggen?

  God’s molen maalt langzaam maar zeker!


  Maak melding

 43. Zoon verkoopt DIPLOMATIEKE PASSPOORTEN aan HEZBOLLAH
  Vader verkoopt Burger met PASSPOORT door Weigering grondwettelijk Recht.
  Als Vader als Zoon.
  Vader Massamoordenaar
  Zoon drugsMoordenaar
  Alle bloeddorstigen,kom in het gevang en verheerlijk u,uw levenlang.
  Subh Holi


  Maak melding

 44. sra,
  vergelijk deze zaak als van vader desie in suriname steeds uitstel uitstel, maar bij de amerikanen is het anders de buit is al binnen dus men kan honderd jaar uitstel vragen het is hun goed recht.


  Maak melding

 45. Eenheid in bloedvergieten,verscheidenheid in motief.als deze
  Vybz shotta kartel(adidja azim Palmer)

  Als Vader als Zoon dino (moordenaars/dealers)
  In vele technische detail opzichten is de zaak het zelfde.Bevalve dit
  PALMER is een bekende shotta,Dino is een Militaire HOMO.


  Maak melding

 46. surinam patriot

  wat bedoel jij.

  gladvis

  weet jij nog over saddam husein,hij was volgens de Amerikanen ook een gevaar voor zijn eigen land en volk.
  Amerika is toen met militaire acties tegen saddam begonnen en na enige bommen afgevuurd te hebben,hebben zij saddam kunnen vangen,”zonder enige grondigge bewijs materiaal werd hij op brute manier in het openbaar opgehangen.
  nu blijkt dat Amerika in de zaak saddam husein voorbarig is geweest en die executie niet nodig was geweest.

  nu verdenken zij Dino Bouterse van samenwerking met Hezbola,’het begint op te vallen als Amerika iets van jou wil hebben dat zij ook de media gebruiken om jou een slechte naam te geven voordat zij in handelingen overgaan,net als derest van Europa dat ook doet.

  als jij de geschiedenis van Amerika na gaat dan moet het reeds duidelijk zijn dat Amerika vanaf hun oorlog bestaan,altijd naties bedreigd en op een gerafineerd manier langzaam uitbuiten.

  maar wat Dino betreft,zeg ik,dat de Amerikanen zwak staat.
  als dat zo zou zijn geweest,was D,D,BOUTERSE en zijn zoon allang door die yanks opgepakt veroordeeld en opgesloten.
  de Amerikanen zijn nog naar bewijsmateriaal aan het zoeken,vandaar hun bemoeienis in surinaams aangelegenheid.
  DINO BOUTERSE wordt op een mentaal geestelijk manier gebruikt om zijn vader geestelijk kapot te maken.

  heb jij jou wel afgevraagd, als Dino Bouterse onschuldig bevonden wordt dat Amerika miljaarden aan schade vergoeding zou moeten betalen.

  jij mag zeggen wat jij wil,maar,zonder bewijzen dan allen maar speculaties kom jij ook niet ver tijdens een rechtszitting,jij gaat met harde bewijzen moeten komen,zoniet,”jou will be the looser


  Maak melding

 47. Misschien kan Kanhai nog wat voor Dino betekenen,Je kunt de Surinaamse-Advocaten niet vergelijken met de Amerikaanse.
  Nadeel is dat die surinaamse-advocaten corrupt zijn.Vandaar dat Dino echt 30 jaar bij de yankees blijft!!!


  Maak melding

 48. Weer een grove leugen van Waterkant. Het is niet waar dat de verdediging 2x om uitstel heeft gevraagd. De eerste jeer was het de aanklager en ook daarna. Ze hebben gewoon niet genoeg bewijs en zijn spijkers op laag water aan het zoeken. Hun case is zwak en daarom duurt het zo lang. Wan Gado de en die beslist over het verloop, alle pras’ oso advocaten hier op WKN ten spijt. Eat your heart out, stelletje verraders.


  Maak melding

 49. Gewoon ophangen die familie nooit iets goed gehoort gewoon ophangen desi ook bah wat een zwijn

  Die fam bouterse is altijd een pot nat geweerst weg komen van december moorden surinaams volk heeft er niets mee te maken maar waarom gaan jullie surinaamers niet in opstand daar zijn jullie toch goed in noet goed aftreden nou jullie laten de kansen wel vaak liggen ik heb respect voor suriname maar zlaat jullie je land niet steeds slechte maken door een stuk vuil aps bouterse of wel geld in pikken van jullie om land te verbeteren sorry ik zeg maar ophangen die handel overal vanaf nieuw begin met nieuwe precident en nieuwe ontwikkelingen met deze huidige staat komt geen enkel land voor uit schaam je niet iedere land heeft steun van andere land nodig zelfs nederland onafhankerlijkheid dat is grootste fout ooit zie nu maar ik zeg suriname is mooi een pracht land goede bevolking ik ben getrouwd met een surinaamse vrouw maar jullie land is 1000000000% beter af zonder bouterse gedoe jullie horen als maar gedoe het blijf jullie achtervolgen geloof mij hoe eerde hoe beter


  Maak melding

 50. Hey sra ik snap je reactie maar je moet ook begrijpe dat dino en desi ook klootzakke zijn of wil jij dat hun suriname kapot maken er is bewijst van dino weetje ik woon in amerika maar er is veel bewijst jullie suri weten dat nog niet om dat het gesloten houd je weet niet wat je zeg bla bla ik weet beter kom naar amerika hoor het zelf lees de amerikaanse nieuws en je weet meer biet zomaar zeggen wat je niet weet jullie land als suriname is goed maar wonen domme en verkeerde mensen zoals jullie jullie houden slechte mensen hoor oh ik weet het je krijg geld he van hun currups daar altijd geweest geld is alles als ik je 1000 euro geef spring je dan voor me in de sloot oh nee hebben ze in suriname niet he alleen maar plas water echt domme mensen daar pfffff jullie weten niet wat jullie willen of worden jullie hersengespoeld door familie bouterse of ben je zelf een van bouterse rot op man jullie surinaamse land hoor je laaste tijd als maar problemen en meer problemen jullie suriname beginnen echt op te vallen pas daar mee op


  Maak melding

 51. nigger
  Hey sra ik snap je reactie maar je moet ook begrijpe dat dino en desi ook klootzakke zijn of wil jij dat hun suriname kapot maken er is bewijst van dino weetje ik woon in amerika maar er is veel bewijst jullie suri weten dat nog niet om dat het gesloten houd je weet niet wat je zeg bla bla ik weet beter kom naar amerika hoor het zelf lees de amerikaanse nieuws en je weet meer biet zomaar zeggen wat je niet weet jullie land als suriname is goed maar wonen domme en verkeerde mensen zoals jullie jullie houden slechte mensen hoor oh ik weet het je krijg geld he van hun currups daar altijd geweest geld is alles als ik je 1000 euro geef spring je dan voor me in de sloot oh nee hebben ze in suriname niet he alleen maar plas water echt domme mensen daar pfffff jullie weten niet wat jullie willen of worden jullie hersengespoeld door familie bouterse of ben je zelf een van bouterse rot op man jullie surinaamse land hoor je laaste tijd als maar problemen en meer problemen jullie suriname beginnen echt op te vallen pas daar mee op

  Antwoord aan Digger
  De naam die je gekozen hebt vertel mij dat je geen Creool bent en je gebruik de naam om Creolen op een subtiel mannier te spotten. Ik denk dat jij van Hindoestaan of Europese afkomst bent. Je brabbelt dat je in Amerika woont en dat er veel bewijs is die bekend is maar dat is niks anders dan kant en klare onzin want alle grote nieuwszenders en kranten hebben niks daarover vermeld dus stuur mij een link AUB. je hebt het over Suriname is goed maar er wonen domme mensen er is één persoon die dat vaker zegt en dat is MasalaRAY. Je hebt het over dat wij de domme mensen worden gehersenspoeld door Bouterse is niks anders dan Propaganda uitspugen want wij kennen al die Europese truckjes van verdeelt en heersen en anno 2014 zal het niet meer werken bij goeddenkende mensen. Verder huil je nog over jullie Suriname begint op te vallen als of dat iets slecht is, Suriname moet opvallen we willen toeristen aantrekken met ons mooie Suriname natuur, Nederland trekt ook toeristen maar we noemen ze DRUGSTOERISTEN. Moet je eens horen DIGGER je fantaseert dat je in Amerika woont terwijl dat niet zo is, Amerikaanse nieuws is niks anders dan vermaakt omdat Amerikaanse nieuwszenders en kranten weten niet wat de WAARHEID vertellen is ze liegen over bijna alles. Toen de Amerikaanse occupy beweging massaal demonstreerde tegen wallstreet waren alle grote nieuwszender voor 2weken stil, via buitenlandsenieuws kwamen we achter wat zich in Amerika afspeelt. Wat je niet kan veranderen is dat Bouterse een democratische gekozen president is en hij buigt voor niemand. Het hele dino Bouterse gedoe ik w8 nog steeds op de undercoverfilmpje. Normaal gesproken zijn de Amerikanen heel snel om iemand te nagelen waarschijnlijk moeten ze de dino filmpje nog inelkaarzetten . digger wat slimheid betreft ik denk dat jij niet in SRA schaduw kan staan je bent netjes gezegd niet zo een slim mannetje en wat je hier allemaal schrijft is kant en klare onzin ik zou zeggen slik snel je PILLEN en hopelijk kom je bij je zinnen.


  Maak melding

 52. @Caricom
  U vergist zich. De heer Bouterse Junior is begin november formeel voorgeleid. Toen is de beschuldiging formeel gemaakt en kon de verdediging zich voorbereiden.
  Toen is bepaald dat begin februari 2014 de volgende zitting zou zijn. De verdediging had dus 3 maanden om zich voor te bereiden. De zitting van begin februari is op verzoek van de verdediging uitgesteld naar begin maart waarmee de verdediging 4 maanden te tijd had om zich voor te bereiden. Nu heeft de verdediging uitstel gevraag tot eind maart ofwel 4,5 maanden voorbereiding van de verdediging van een iemand de “100% zonder schuld” is.

  De officier van justitie had zijn zaakjes binnen 2 maanden geregeld. Uit die hoek heb je sinds november niemand meer gehoord. Behalve dan dat de officier van Justitie geen kleine jonge is en ambitieus is. Dat hij miljarden boetes op Wall street jongens en meisjes (niet de domste mensen) heeft weten te scoren.

  Deze officier van Justitie laat zich echt niet te grazen nemen door Kanhai en co.

  Iedereen blijft vergeten dat het hier om USA recht gaat en dat uitlokking daar legaal is.


  Maak melding

 53. @sra,

  Heb je de bonoemans al ingeschakeld om Dinooke vrij te krijgen? Wil jij ook een lijst publiceren van de mensen die naar de VS gaan omtrent het begin van het proces? Dan kunnen we de bonoemangs eruit filteren.
  Misschien kan je ook een Bakroe huren. Er schijt iemand hier te reageren onder de naam @Bakroe, dus wie weet kan hij je helpen.


  Maak melding

 54. Freedom writer

  Eenheid in bloedvergieten,verscheidenheid in motief.als deze
  Vybz shotta kartel(adidja azim Palmer)

  Als Vader als Zoon dino (moordenaars/dealers)
  In vele technische detail opzichten is de zaak het zelfde.Bevalve dit
  PALMER is een bekende shotta,Dino is een Militaire HOMO.

  mijn gezondverstand zegt mij dat je Dino van dichtbij hebt moge ervaren heel dichtbij ruggekruiper. Ik merk nog frustratie in je schrijven, wanneer DINO vrij is kom hij je vast wel op zoeken Freedom writer dan mag je in alle vrijheid over je homosexuele ervaring met Dino schrijven.


  Maak melding

 55. Jesse

  ik gooi een vlakke steen op stille water,en die steen stuitert 4 tot 5 keren op het water zonder te zinken.

  jij gooit een ronde steen op stille water,en zinkt onmiddellijk naar beneden.

  heb jij begrepen wat ik uit wil leggen.


  Maak melding

 56. @sra,

  Ik heb geen idee wat jij bedoelt. Ook ronde stenen stuiteren op water. Als je maar de techniek beheerst om ze goed te gooien.
  Misschien bedoel je dat men in stilte de onzichtbare krachten reeds heeft geactiveerd? Dat kan ik dan wel begrijpen.


  Maak melding

 57. -Weet Hezbollah waar Suriname ligt dan?
  -Wapens leveren aan de Verenigde Staten is het zelfde als brood aan een bakker verkopen.
  -Waarom moet de DEA drugs kopen van Dino Bouterse als de Mexicaanse maffia hun trouwe leverancier voor tonnen per jaar.

  Arrestatie ongegrond


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.