Surinames grootste verffabriek reikt prijzen uit

0

PARAMARIBO, 10 mrt – Varossieau Suriname NV, Surinames grootste verffabriek, die overigens dit jaar haar 55ste verjaardag mag vieren, heeft vandaag, maandag 10 maart, haar jaarlijkse premie en oorkonde voor de beste Dealer 2013 en de beste Aannemer van 2013 uitgereikt aan de winnaars.

Deze jaarlijkse premie uitreiking, waar steeds weer door de deelnemers met spanning naar wordt uitgekeken, heeft dit jaar plaatsgevonden op het nog steeds nieuwe hoofdkantoor tevens fabrieksterrein van Varossieau aan de Mastanaweg 4 (te zien vanaf de Highway). De winnaars ontvingen de premiecheque en de oorkonde uit handen van Brian van Leeuwaarde, Deputy Director van Varossieau(FOTO). Bij de keuze van beste dealer of aannemer wordt middels een uitgebreid puntensysteem getoetst op o.a.: De hoogte van de omzet, de groei t.o.v. het jaar ervoor, het kennisniveau van de verkopers/medewerkers, de presentatie van Varossieau producten in de winkel etc.

varuitreiking

Historex dealer van het jaar 2013 was dit jaar Mei Da Bouwmaterialen en Aannemer van het jaar 2013 was Schildersbedrijf Balgobind. Deze 2 bedrijven ontvingen behalve hun ingelijste oorkonde ook een mooie geldprijs van enkele duizenden SRD.

Varossieau Suriname NV, met circa 90% marktaandeel, marktleider in Suriname, heeft behalve vier eigen filialen, een netwerk van circa 150 sub-dealers en een grote groep aannemers die Historex verf verkopen en/of gebruiken.

Varossieau blijft verder groeien en zich ontwikkelen. Het bedrijf levert o.a. de bekende Historex producten maar ook de Marine & Protective Coatings (MPC) van het merk Sigma Coatings, specialistische houtcoatings van het merk Rambo, de professionele schildersgereedschappen van het merk ProGold en vanaf maart 2013 ook Autolakken (Car Refinish) van het merk PPG/Deltron. Grote motor van de sterke groei van Varossieau is de verbeterde service. Zo mag iedereen, professional en particulier, gratis en vrijblijvend gebruik maken van de diensten van de sterk gegroeide SalesForce. Deze medewerkers komen op afspraak bij u langs om technisch- en desgewenst kleurenadvies te geven en begrotingen te maken. Nooit meer teveel verf kopen dus. De begeleiding is desgewenst voor, tijdens en na uw schilderproject.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.